آموزش شنا از مبتدی تا پیشرفته (تصویری)

12 نکته مهم آموزش شنا به کودکان که حتما باید بدانید! (قبل از شروع)

چرب زبان

در این نوشته، بیش از 12 نکته بسیار کاربردی که پیش از شروع آموزش شنا به کودکان به آن نیاز دارید را به شما یادآوری می کنیم. این نکات برای یادگیری کودکان مبتدی-متوسط کاربرد دارد.

بخش اول– فیلم آموزشی

 

بخش دوم– نکات مهم آموزش شنا به کودکان

1- بهترین سن برای یادگیری شنا

بطور کلی باید گفت که آموزش شنا به کودکان باید در زمانی اتفاق بیافتد که کودک آمادگی و علاقه خود را نسبت به شنا کردن نشان دهد. اگر کودک شما به بازی با آب در وان علاقه دارد می توانید آموزش شنا را شروع کنید. معمولا این سن از طرف موسسات معتبر شنا، یک سالگی در نظر گرفته می شود.

در واقع اگر کودک از آب نمی ترسد و می تواند در آب دست و پا بزند، تقریبا همه نشانه های آمادگی یادگیری شنا را دارد. در اینصورت بهتر است کودک را در کلاس های آمادگی شنا ثبت نام کنید تا حرکات و مهارت های پایه شنا مانند غوطه ور شدن و پا دوچرخه را یاد بگیرد.

 


آموزش شنا

توی این پک فوق العاده، شنا رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی دو هفته یه شناگر حرفه ای شو و همه رو انگشت به دهان کن!


 

آموزش شنا به کودکان 5

2- همراهی کودک در آب

به دنبال کلاس هایی باشید که مادریا پدر و کودک همراه هم در آنها شرکت می کنند و توسط مربی متخصص اداره می شود. مربیان در این کلاس ها مواردی مانند ورود و خروج آب، حباب درست کردن، پا زدن رو به جلو و غوطه ور شدن به پشت را آموزش می دهند.

داخل استخر بازی های جالبی را که نیازمند حرکت دست و پا است، انجام دهید (برای مثال، توپی را به آن طرف استخر پرت کنید و از او بخواهید که آن را بگیرد) و او را روی شکم یا به پشت با کمک یک تکیه گاه (مثلاً روی دست تان) روی آب شناور کنید.

3- نکات ایمنی یادگیری

حتی با وجود مربیان و غریق نجات، امنیت کودک در آب تامین نمی شود و هیچ کس به اندازه پدر و مادر نمی تواند از او مراقبت کند. زمانی که کودک نزدیک استخر یا داخل آن است، والدین باید همیشه با فاصله ای به اندازه یک بازو کنار او حضور داشته باشند. بهتر است از وسایل کمکی شنا مانند تیوپ یا قمقمه های شناور هم استفاده شود.  به او پوشک شنا بپوشانید تا از ورود مدفوع به داخل آب جلوگیری کنید، خطر اصلی متوجه سلامتی سایر شناگران است.

کلاس های 30 دقیقه ای به مدت 8 تا 10 هفته توصیه می شود تا کودک مهارت های پایه را کسب کند تا در نهایت موفق به انجام حرکات همزمان و هماهنگ دست و پا شود.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

آموزش شنا به کودکان

4- نحوه شروع آموزش شنا به کودک

گام اول- زیر بغل کودک را گرفته و به آرامی همراه با او در آب را بروید تا احساس راحتی و آرامش را در محیطی آبی تجربه کند. به او لبخند بزنید و با او صحبت کنید تا نشان دهید این محیط جدید جالب و سرگرم کننده است.

گام دوم- کودک را محکم بگیرید و بگویید با پاهایش ضربه بزند سپس او را در سمتی از استخر نگه دارید تا بتوانید پاهایش را هدایت کنید. سپس این کار را با دستتان انجام دهید و زیر بغل کودک را بگیرید تا حرکت روی آب را احساس کند. در مورد کودکان بزرگ تر از kickboard (تخته شنا) استفاده کنید.

گام سوم- حباب های موجود در آب را بترکانید تا همان طور که در آب لگد می زند کودک عادت کند صورتش را در آب قرار دهد. بتدریج او را به نگه داشتن نفسش در آب تمرین دهید. او را در زیر آب همراهی کرده در زیر آب با او بازی کنید تا بتواند چشم هایش را باز نگه دارد.

گام چهارم- اطراف کمر و قفسه سینه کودک را بگیرید و سپس از او بخواهید با دست و بازو.در آب ضربه بزند. این حرکت را خودتان نشان دهید و سپس دستان کودک را هدایت کنید. سپس به او اجازه دهید به تنهایی این کار را انجام دهد و شما هم او را حمایت کنید. او را نگه دارید و او ضربه بزند.

گام پنجم- اجازه دهید کودک فاصله ای را از دیوار تا شما شنا کند.از فاصله های کم شروع کنید، فاصله ای که حدودا کودک با یک پرش به شما برسد. بتدریج فواصل را بیشتر کنید.

گام ششم- به او نشان دهید که چطور با چرخش و بالا آوردن سرش نفس بکشد تا وقتی از شما دور می شود بتواند جانش را نجات دهد.

SAHM-Featured_What-You-Need-To-Know-About-Swimming-Lessons-For-Kids

نکته مهم! در هر مرحله زمان را درنظر بگیرید.روز اول، اولین مرحله را انجام دهید. روز دوم، دوباره مرحله اول را انجام داده سپس مرحله دوم را انجام دهید. هر مرحله جدید را با مروری بر تمارین قبل آغاز کنید تا به مرحله جدید برسید درصورتی که کودک آمادگی لازم را بیابد.

باز هم هرگونه سوالی در موضوع آموزش شنا به کودکان دارید در بخش نظرات با ما مطرح کنید.

نکات مبتدی شنا

نکات پیشرفته تر شنا

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام من یه پسر ۱۰ ساله دارم که علاقه زیادی به شنا داره سوالم اینه که اگه بخوام کلاس های حرفه ای ببرمش به کجا باید مراجعه کنم از کجا شروع کنم جایی هست توی تهران که اموزش قهرمانی بده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا