آموزش شنا از مبتدی تا پیشرفته (تصویری)

آموزش تصویری و گام به گام شنای زیرآبی بصورت اصولی +فیلم

چرب زبان

در مطلب قبلی برای علاقمندان به ورزش پرطرفدار شنا امکان دانلود 2 تا از بهترین کتاب های رایگان آموزش انواع شنا (pdf) را فراهم کردیم. در این مقاله تصمیم داریم تا شنای زیرآبی را بصورت اصولی به شما آموزش دهیم.

مقدمه:

شنای زیر آب یکی از انواع شناهاست که به منظور نجات غریق و یافتن چیزی در زیر آب مورد استفاده قرار می گیرد. در این نوع شنا به طور معمول از شنای قورباغه یا شنای پهلو بیشتر استفاده می کنند.

ویدئوی شماره 1- چگونه زیرآبی شنا کنیم؟

 

ویدئوی شماره 2- آموزش شنای زیر آبی از یک شناگر حرفه ای:

 


آموزش شنای زیر آبی:

1- در مرحله اول نفسگیری صورت می گیرد. یعنی باید بخشی از هوای ریه را جهت فرو رفتن به زیر آب، از ریه ها خارج کنید.

 


آموزش شنا

توی این پک فوق العاده، شنا رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی دو هفته یه شناگر حرفه ای شو و همه رو انگشت به دهان کن!


 

نفس-گیری

2- از این مرحله به بعد حرکات شنا شامل حرکتهایی است که باعث پیشروی شناگر در آب می شود که بترتیب عبارتند از: دست فعال پروانه، پای قورباغه و در نهایت دست بازگشت می باشد. اگر شناگر بتواند این سه تکنیک را به درستی اجرا کند براحتی می تواند تا عمق حدود 30 تا 40 سانتی متر در زیر آب شنا کند. همچنین با تمرین بیشتر این عمق نیز بیشتر می شود.

3- گفتیم که اولین حرکت در شنای زیر آب، دست فعال پروانه است. دامنه حرکتی هل دادن آب در این دست، از جلو تا کنار استخوانهای لگن می باشد. به تصاویر زیر دقت کنید.

پروانه-1

پروانه4- دومین حرکت در شنای زیر آب، حرکت شنای قورباغه می باشد.

حرکت-قورباغه

پای-قورباغه 5- در حین حرکت پای قورباغه حرکت سوم یعنی بازگشت دست در نزدیکترین وضعیت به بدن است.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

شنا2

شنای-زیر-آب

6- در صورت اتمام هوا نفسی تازه کنید و دوباره به شنای زیر آب ادامه دهید.

شنا1

شاید به این نکته پی برده باشید که در اولين تمرين های شنای زير آبی، مبتدی فشار آب را روی بدن خود به خوبی احساس می كند، اما به تدريج و در اثر عادت اين ناراحتی قابل تحمل می گردد. ولی غواصی در عمق ۱۰ متر و پايين تر از آن در واقع مشكل است، زيرا در اين عمق ها فشار آب به راستی محسوس خواهد بود. همچنین ممکن است شناگر صدای سوت در گوش های خود و در پرده گوش درد تقريباً غير قابل تحملی احساس می كند. پس توصيه می كنيم وقتی به اعماق آب می رويد، نفس را فقط از سوراخ های بينی خارج سازيد.
وقتی شما به شنای زير آبی عادت كرديد، و در آن تمرين كافی داشتيد، می توانيد به سرگرمی های لذت بخشی كه امكان آنها در زير آب است بپردازيد.

همچنین این مطلب کاربردی را از دست ندهید: 5 نکته بسیار مهم برای یادگیری و پیشرفت شنای کرال سینه (تصویری)

تعیین سن مناسب شروع آموزش شنا:

اگر شما هم جزو آن دسته از والدینی هستید که می خواهید فرزندتان شنا کردن را از همان کودکی یاد بگیرد اما سن دقیق و مشخصی را برای فرستادن وی به کلاسهای آموزسی نمی دانید بهتر است بدانید که! زمان مناسب برای آموزش شنا ، سن ۷ يا ۸ سالگی می باشد. پژوهشگران رشته تربيت بدنی و متخصصين آموزش شنا ، سن شش سالگی را برای آموزش انتخاب كرده اند.
وضع مطلوب اينست كه از سنين پايين بچه آموزش را شروع نمايد ولی در سنين پايين شنا را به صورت فني ياد نميگيرد. زيرا قدرت درك بعضی از حركات را ندارد و هماهنگی لازم جهت يك مهارت به سختی ( هماهنگي دست و پای كرال سينه) انجام می پذيرد. شنا برای كودكان زير سه سال فقط به صورت شنای به اصطلاح سگی است كه كودك سر را بيرون از آب نگه داشته و شنا می كند.

همانطور که می دانید برای اینکه بتوانید یک شناگر حرفه ای شوید باید تمرینات زیادی راانجام دهید. اگر هم در شروع تمرینات هستید هیچگاه تنهایی به تمرین شنا نروید و سعی کنید در گروه های 3 الی 4 نفره و یا بیشتر اینکار را انجام دهید. دوستانی که در محتوای آموزشی این مطلب مشکلی دارند می توانند در بخش نظرات سؤالاتشان را از ما بپرسند.

نکات مبتدی شنا

نکات پیشرفته تر شنا

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

    1. سلام
      اصلاً دیر نیست ،من در 35سالگی شروع به یادگیری شنا کردم و طی سه ترم کاملاً یاد گرفتم و از این ورزش مفرح واقعاً لذت می برم حتماً شنارو یاد بگیرید بسیار بسیار لذتبخش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا