مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

یادگیری فن بیان و سخنرانی در جمع با 21 فیلم+ 2 جزوه PDf

مجله معتبر لایف هک در جدیدترین تحقیقات روانشناسی خود 7 نکته ضروری برای داشتن یک سخنرانی عالی و رسیدن به فن بیان قوی را ارائه کرده است که ما در هنر فردی آن را در اختیار شما مخاطبان گرامی قرار می دهیم. همچنین دو جزوه پی دی اف برای دانلود رایگان در اختیار شما قرار داده ایم.

تصور کنید بدون یادداشت صحبت می کنید و تماشاچیان را مجذوب خود کرده اید! اکثر ما به این سخنرانی موفق می اندیشیم، اما تنها در صورتی به آن می رسیم که برایش تلاش کنیم. تعداد کمی از افراد به طور طبیعی سخنرانان متولد می شوند. در اینجا 7 عادت برای بهتر و بهتر شدن در سخنرانی وجود دارد که باید آن ها را انجام دهید.

حتما بخوانید: چگونه اعتماد به نفس خود را در کمتر از 10 روز بالا ببریم؟ (جدیدترین تحقیقات دنیا)

مجموعه صوتی فوق العاده کاربردی آموزش فن بیان

از پیج آموزش های رایگان فن بیان و سخنرانی:

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه هفتم

جلسه هشتم

جلسه نهم

جلسه دهم

جلسه یازدهم

جلسه دوازدهم

جلسه سیزدهم

جلسه چهاردم

جلسه پانزدهم

جلسه شانزدهم

جلسه هفدهم

جلسه هجدهم

جلسه نوزدهم

جلسه بیستم

جلسه بیست و یکم

دانلود 2 جزوه pdf آموزش فن بیان

pdf   دانلود جزوه اول

pdf   دانلود جزوه دوم

12 نکته تکمیلی برای ارائه یک سخنرانی عالی

1- تعامل با مخاطب را فراموش کنید

به غیر از سوالاتی که در پایان سخنرانی پرسیده می شود، تعامل با مخاطب باید بسیار محدود باشد. خطر این کار این است که شاید مخاطب بی حوصله شود و ممکن است حتی فکر کنند در یک سیر حضور دارند نه یک سخنرانی. به یاد داشته باشید، شغل شما صحبت کردن است و آنها می خواهند یاد بگیرند و همزمان با سخنرانی یا صحبت کردن شما سرگرم شوند.

2- شما مثل یک بازیگر در صحنه هستید

یک بازیگر درخشان در صحنه یا فیلم را دیده اید؟ او با شور و شوق زیاد و تعهد اجرا خواهد کرد و کاملا فردی متقاعد کننده خواهد بود. صحبت های عمومی هم خیلی با بازیگری تفاوت ندارد. شما صحنه را در دست می گیرید و مخاطبان انتظار دارند ارزش پول یا وقت که برای سخنرانیتان پرداخت کرده اند، به آن ها بازگردد. سعی کنید بدون رو در بایسی و از ته دل صحبت کنید و از حرکت دستان و چهره برای تقویت گیرایی کلام استفاده کنید که البته این موضوع که به آن زبان بدن می گویند نیاز به تمرین زیاد دارد. (آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند)

3- سخنرانی را کوتاه کنید

“یک سخنرانی خوب باید مانند دامن زنانه باشد؛ به اندازه کافی بلند برای پوشش موضوع و به اندازه کافی کوتاه برای ایجاد علاقه “- وینستون چرچیل. به آخرین باری که یک سخنرانی طولانی را شنیدید فکر کنید. شرط می بندم که متوجه شده اید:

  • سخنرانی فاقد ساختار بود.
  • مشخص نبود که سخنران سعی در دستیابی به چه چیزی دارد.
  • سخنرانی خسته کننده بود.
  • زمان از دست سخنران در رفت.
  • تماس چشمی نداشت.
  • سخنران از ایده ها و آمار های دیگران استفاده کرد.

سعی کنید از این اشتباهات وحشتناک اجتناب کنید. دقت کنید که تحقیقات علمی ثابت کرده اند، حداکثر زمانی که مخاطب می تواند به حرف های یک سخنران یا دوست گوش کند (با تمرکز کامل) حدود 8 تا 16 دقیقه است.

4- چگونه سخنرانی را آغاز کنید

معرفی و تشکر را فراموش کنید و با استفاده از یک یا چند مورد زیر، مستقیما به موضوع بپردازید و توجه مخاطبان را جلب کنید:

  • یک سوال برای ایجاد علاقه بپرسید. مثلا اگر قرار هست راجب فن بیان، سخنرانی کنید، با این سوال شروع کنید “آیا می دانید که 93 درصد پیام هایی که به مخاطب ارسال می کنید از طریق زبان بدن است و فقط 7 درصد آن از طریق چیزهایی که می گویید منتقل می شود؟”
  • یک مثال کوتاه بزنید که نشان دهنده مشکل، اهداف و نتایج باشد. مثلا اگر راجب مشکلات مسکن قرار هست سخنرانی ارائه کنید، بگویید “در این اسلاید روزنامه جام جم به تصویر کشیده شده است که در تاریخ 5 مهر 1390 تیتر اول خود را به ذاغه نشینی اختصاص داده است”

اگر آن را با شوخی بیان کنید بهتر است. چیزی که مخاطب را وادار به خنده کند باعث می شود حرف های شما را بیشتر بپذیرد.

  • از نقل قول یک شخص معروف استفاده کنید.

به آنها بگویید هدف شما چیست. بگویید: “در پایان سخنرانی من، شما درک بهتری از X دارید.” یا “امیدوارم بتوانید پنج مورد از اقدامات را برای مقابله با Y انتخاب کنید.” یا “من می خواهم حوادث را هنگام برخورد با Z به تصویر بکشیم. ”

5-شما نقص های خود را می شناسید و برای بهبود آنها کار کرده اید

هنگامی که تمرین می کردید متوجه شدید که از ” اوم ” یا ” ا ” استفاده می کنید. استفاده بیش از حد از آن ها ناخوشایند است. تمرین کنید تا این کار را به حداقل برسانید. اگر از دوران مدرسه به یاد دارید که معلمتان گفته با صدای تند و تیز صحبت می کنید، تمرین تنفس کنید و همچنین جملات را به بخش های قابل کنترل تر تقسیم کنید.

اگر خجالتی هستید تماس چشمی یک چالش است، تمرین کنید به دنبال یک چهره دلسوز یا آشنا در مخاطبان بگردید. در طول سخنرانی باید تماس چشمی منظمی با تمام شرکت کنندگان برقرار کنید و افرادی که پشت سرتان هستند را فراموش نکنید.

6- استفاده از “من ” را فراموش کنید

بسیاری از سخنرانان در مورد خودشان، تجاربشان، موفقیت ها و شاید شکست هایشان صحبت می کنند. تنها مشکل این است که اگر “شما ” را ذکر نکنید و به طور مستقیم با مخاطبان صحبت و آنها را درگیر کنید، شاید توجه مخاطبان را از دست بدهید. به جای تعریف حکایت شخصی طولانی و خسته کننده، سوالی بپرسید که در آن از “شما ” استفاده شده است.

7- سخنرانی را غرق در آمار نکنید

فکر وسوسه کننده این است که مردم را با داده ها و ارقام تحت تأثیر قرار دهید. بعضی از سخنرانان زمان زیادی را صرف تهیه نمودارها، آمار و اسلایدهای پاورپوینت می کنند. از پاورپوینت با متن های طولانی استفاده نکنید. مخاطبان قادر به دریافت این حجم از اطلاعات نیستند.

حتما بخوانید: 15 تا از مهم ترین راههای رسیدن به خودباوری طبق جدیدترین تحقیقات روز دنیا

نکات دیگر

  • اولویت مخاطب را بیابید و روی آن تمرکز کنید
  • از اسلاید یا تکنولوژی در سخنرانی استفاده کنید
  • حین سخنرانی مخاطبان را به انجام کاری تشویق کنید
  • به مخاطبان کمک کنید به راه جدیدی فکر کنند
  • توضیحاتی که می خواهید ارائه دهید را به ذهن بسپارید
  • برای سخنرانی آنقدر تمرین کنید تا خسته شوید
  • در حین سخنرانی با روحیه و با انرژی باشید
  • بدن و صدای خود را برای سخنرانی آماده کنید

بسیار کاربردی

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا