مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

چگونه ایده خود را عملی کنیم؟ (6 گام اصلی)

gold

خداوند به همه ما ذهن قدرتمندی عطا کرده، ذهنی پر از ایده های جور واجور که بعضیهایشان عجیب و غریبند و برخی دیگر درخشان و حتی تحول آفرین! گاهی اوقات داشتن تفکر خلاق به خودی خود به یک هدف تبدیل می شود و گاهی وقتها هم انقدر در افکار مختلف غرق می شویم که اصلا یادمان نمی آید هدف اصلیمان چه بوده است.

تبدیل فکر به عمل نه تنها باعث تحقق افکار و اهداف شما می شود، بلکه حلقه بازخوردی هم خلق می کند که شما را به سمت ایده ها و افکار خلاقانه تری سوق می دهد. ما اینجا راههای تبدیل یک فکر خلاق به عمل خلاق را برایتان شرح می دهیم.

چطور ایده هایمان را عملی کنیم؟

1- بدانید که قرار است چه کار کنید

اولین قدم برای متمرکز کردن انرژیهای خلاق، شناسایی مشکل است. مثلا از خودتان بپرسید چه چیزی شکسته که به تعمیر نیاز دارد؟ مساله اصلی و نتیجه ایده آل مد نظرتان که در پی کسبش هستید را یادداشت کنید. آیا قرار است به یک دستاورد فیزیکی برسید؟ آیا این مساله یک تجربه یا یک احساس جدید است؟ هر چه هست آن را روی کاغذ یا در گوشی موبایلتان بنویسید. مهم نیست هدفتان چقدر بلندپروازانه به نظر می رسد، در هر صورت این همان ایده ایست که قرار است به سمت عملی شدنشان قدم بردارید.

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

 


قوانین رشد و موفقیت

توی این پک فوق العاده، قوانین رشد و موفقیت رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی زندگی، محل کار و هر جایی راه موفقیت رو به راحتی پیدا کن!


 

word image 36364 2

بعد باید پیش خودتان تجسم کنید که به این هدف رسیده اید. موفقیتی که به دست آورده اید را تصور کنید و بگذارید در ذهن شما بال و پر بگیرد. شاید به نظر اغراق آمیز و فانتزی باشد، اما نکته اینجاست که اولین قدم برای رسیدن به چیزی، قدردانی کردن پیشاپیش از بابت داشتن آن است.

2- برای خودتان یک دوره طراحی کنید

حالا باید مسیر عملی کردن ایده تان را کمی شفافتر کنید. از خودتان بپرسید قبل از اینکه فلان اتفاق بیفتد باید چه اتفاقی رخ بدهد؟ کدام مسیرها مشخص نیستند؟ اگر نقشه رسیدن شما به هدف دو راهی است، هر کدام از این راهها به کجا ختم میشوند؟ برای قدم گذاشتن در این مسیر چه کسی می تواند کمکتان کند؟ آیا مهارتها و منابعی وجود دارند که به شما در عملی کردن ایده و فکرتان کمک کنند؟

احتمال اینکه در چنین مرحله ای متوقف شوید آسان است. ممکن است پیش خودتان فکر کنید من که هیچ تخصص یا مهارت خاصی ندارم، پس چطور ایده ام را عملی کنم؟ هر زمان فکر کردید به بن بست رسیده اید دست نگه دارید و کمی استراحت کنید. در عین حال که همچنان روی مساله مورد نظرتان متمرکز مانده اید سعی کنید از زوایای مختلف به آن نگاه کنید و مهمتر از همه اینکه به خودتان زمان بدهید تا همه ابعاد و جوانب مساله را کاملا بفهمید.

چطور از اشتباهاتمان درس بگیریم و این درسها را عملی کنیم؟

3- از ایده تان یک نمونه اولیه بسازید

حالا باید برنامه ریزی کردن را کنار بگذارید و دست به کار شوید. سعی کنید نمونه ای از هدفتان را بسازید، لازم نیست این نمونه خیلی عالی یا حتی خوب باشد؛ فقط باید چیزی باشد که بتوان آن را با دیگران به اشتراک گذاشت. مثلا اگر میخواهید برنامه نویسی کنید، نمونه اولیه برنامه مورد نظرتان را بسازید. اگر می خواهید چیز جدیدی خلق کنید، نمونه ساده ای از آن بسازید. در هر صورت باید به نحوی وارد عمل شوید. این وارد عمل شدن به شما کمک می کند تا با انگیزه تر به جلو حرکت کنید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

4- اجازه بدهید دیگران به عملکردتان نگاهی بیندازند

حالا باید نمونه اولیه تان را به دوستان یا اعضای خانواده تان ارائه کنید و از آنها بازخورد بخواهید. این مرحله اغلب اوقات بهترین مرحله برای کشف موانع و مشکلات احتمالی در نسخه اولیه و اعمال تغییرات لازم است. چیزی که ساخته اید یا کاری که کرده اید را به دیگران ارائه بدهید و از آنها بخواهید نظر صادقانه شان را بیان کنند.

اگر با انتقادات منفی مواجه شدید ناامید و دلسرد نشوید. به این نظرات با دقت گوش بدهید. اگر متوجه شدید چند نفر یک نظر خاص را دارند، پس ارزشش را دارد که به آن توجه کنید. همه اینها به شما کمک می کند تا بفهمید در مسیر تکمیل ایده تان هستید و باید برای هر چه بهتر پیش رفتنش تلاش کنید. با فهمیدن نقاط ضعف و قوت، نتیجه نهایی شما بهتر و کاملتر خواهد شد.

تکنیک های حل مسئله (و 7 مرحله عملی حل مساله)

word image 36364 3

5- جزییات را اعمال کنید

حالا وقت آن رسیده که جزییات طرحتان را اصلاح و اعمال کنید. در این مرحله باید از پیش نویس اولیه هدفتان به سمت نتیجه نهایی بروید. روی کاغذ یا در گوشیتان جزییاتی که قرار است هدفتان آنها را داشته باشد بنویسید. اگر برای نهایی کردن کارتان به کمک نیاز دارید حتما از افراد کاربلد ومورد اعتماد کمک بگیرید. هر چه کار را جدی تر دنبال کنید، زودتر هم به مقصد می رسید؛ اما انتظار نداشته باشید که حتما همه کسانی که از آنها کمک میگیرید به اندازه شما هیجان و اشتیاق داشته باشند. اگر اینطور نبودند اشکالی ندارد. با صبر و کمی تلاش می توانید تیم سخت کوشی بسازید.

6- کارتان را عرضه کنید

بعد از اینکه پیش نویسها و طرحهای اولیه خودتان را اصلاح کردید، وقت آن میرسد که آن را به دنیا معرفی کنید. به این فکر کنید که قرار است نتیجه نهایی خودتان را چطور عرضه کنید؟ آیا راهی هست که این معرفی با هیجان و استقبال شدید مواجه شود؟ چه کانالها و شبکه هایی برای اشتراک گذاری کار شما وجود دارد؟ چه کسانی مشتاق دیدن کار شما هستند؟

40 جوک بی مزه (که در تمام دنیا معروف هستند!)

این ویدیوی کوتاه بسیار کمک کننده است

 

بعد از اینکه راهکار رونمایی از محصول و کار خودتان را مشخص کردید آن را اجرا کنید. هر چه ایده تان را به شکل خلاقانه تری ارائه کنید تاثیر مثبت بیشتری روی مخاطبان می گذارید. حتی می توانید مدتی پروژه تان را به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار بدهید و بازخوردهای استفاده از آن را بررسی نمایید. (منبع)

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا