آموزش عکاسی مقدماتی تا حرفه ای (رایگان)

آموزش 20 نکته مهم عکاسی با موبایل برای تبدیل شدن به یک حرفه ای!

gold

در این مطلب جالب، بیش از 20 نکته بسیار کاربردی برای عکاسی موبایل را به شما یاد خواهیم داد. با استفاده از این نکات، به یک عکاس حرفه ای آنهم با موبایل دم دستتان تبدیل خواهید شد.

قطعا این روزها بسیاری از ما مشغول عکس گرفتن از دوستان، جشن های دورهمی، عکس از طبیعت، عکس های سلفی و … هستیم و اکثرا این کار را با کمک گوشی خود انجام می دهیم. در اینجا در سه بخش، بیش از 20 نکته بسیار کاربردی در این زمینه را برای اینکه به یک حرفه ای تمام عیار تبدیل شوید، آموزش می دهیم.

بخش اول– سه ویدیوی کاربردی

7 تکنیک مقدماتی عکاسی

 


لایتروم

توی این پکهای فوق العاده، عکاسی و ویرایش عکس رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! یه عکس عالی بگیر، با ویرایش زیباترش کن، همه رو انگشت به دهن کن یا اصلا ازش پول در بیار!


 

 

لینک دانلود این ویدئو

 

8 تکنیک پیشرفته تر برای عکاسی با موبایل

لینک دانلود این ویدئو

آموزش تنظیمات کلی عکاسی موبایل

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

 

لینک دانلود این ویدئو

بخش دوم– ترفندهای عکاسی با موبایل

1- بدنبال نور خوب باشید.

نور، مهم ترین جنبه ی عکاسی است. اولین کاری که موقع عکاسی با موبایل انجام می دهید، توجه به نور است. هیچ فرقی نمی کند که سوژه شما چیست یا در کجا هستید. نور شما می تواند یک لامپ، نورپنجره، نور مستقیم خورشید یا حتی یک نور بازتاب شده از یک شیشه باشد. بعنوان مثال وقتی می خواهید از دوست خود عکس بگیرید، دقت کنید که نور از بالای سر او نتابد، زیرا باعث تاریک شدن چهره و ایجاد یک حالت وحشتناک می شود. به او بگویید چند قدم عقب تر برود تا نور به چهره اش بتابد. اما اگر واقعا نور ضعیف است می توانید از فلش موبایل خود استفاده کنید.

نکته دیگر در این رابطه این هست که اجازه ندهید سوژه شما پشت به نور باشد مگر اینکه بخواهید عکس سیلوئت بگیرید و به آنها بگویید که کمی رو به نور بچرخند. مثلا تصاویر زیر را ببینید. تفاوت پشت به نور بودن، چرخیدن نیمرخ به سمت نور، کم بودن نور و … (روی هر عکس کلیک کنید تا بزرگ شود):

2- حواستان باشد که چه زمانی فلش بزنید یا چه زمانی نزنید.

تنها و تنها در حالتی از فلش گوشی استفاده کنید که هیچ نور دیگری نباشد! همیشه حالت پیش فرض فلش گوشی خود را بر روی خاموش قرار دهید چون نور فلش باعث غیرطبیعی شدن رنگ ها می شود حتی در گوشی های جدید. به تصاویر زیر دقت کنید:

3- گرفتن عکس سلفی همیشه بهترین راه حل نیست.

اگر خودتان بهمراه دوستتان هستید از سلفی استفاده کنید، ولی اگر می خواهید عکس بهتری از خودتان بگیرید، یک نفر سوم پیدا کنید و از او بخواهید که یک عکس از شما بیندازد. نه تنها طبیعی تر بنظر خواهید رسید بلکه بخش های بیشتری از بدنتان نشان داده خواهد شد. اگر هم به هر دلیلی نمی خواهید از نفر سوم کمک بگیرید، از تایمر گوشی استفاده کنید، آن را در جایی مناسب قرار دهید و خودتان سریع در مقابل گوشی قرار بگیرید تا عکس گرفته شود.

عکس پرتره که جایگزین خوبی برای سلفی است
عکس پرتره که جایگزین خوبی برای سلفی است

4- حتما از فوکوس گوشی استفاده کنید.

مثلا بالاترین تصویر موجود در همین صفحه را ببینید، عکاس، موقع عکاسی روی دست خود و گوشی خود فوکوس کرده، این کار باعث شده تا محیط اطراف تارتر و محو تر شود و تمرکز عکس روی موضوع اصلی یعنی دست و گوشی باشد. یا مثلا تصویر زیر:

فوکوس کردن در عکس
فوکوس کردن در عکس

5- ترکیب بندی عکس را فراموش نکنید.

ترکیب بندی عکس موضوع پیچیده ای است اما بطور خلاصه: اگر از یک فرد عکس می گیرید و محیط پشت سرش هم زیباست، سعی کنید فرد مورد نظر در گوشه عکس قرار گیرد و دو سوم عکس محیط اطراف در گوشه دیگر بیفتد. یا اینکه از عکس های متقارن بگیرید. یا رنگ های تصویر متعادل باشند (نه اینکه 90 درصد عکس، رنگ زرد باشد یا …). مثلا وقتی می خواهید از یک زنبور در حال نشستن روی گل عکس بگیرید، باید زنبور هم به اندازه گل یا زمینه در عکس، خود را نشان دهد. تصویر زیر را ببینید:

composition در عکاسی

6- حتما از effect یا ویرایش عکس بعد از عکس گرفتن استفاده کنید.

برنامه های زیادی برای ویرایش عکس وجود دارد. امروزه اکثر آنها روی خود گوشی شما هم بصورت پیش فرض وجود دارد. اگر مدل گوشی تان از 2016 به بالاست، نیازی به برنامه های جنبی دیگر ندارید. اما اگر می خواهید بهترین برنامه ویرایش عکس را داشته باشید ما این برنامه را پیشنهاد می کنیم:

دانلود برنامه Snapseed برای اندروید

دانلود برنامه Snapseed برای آیفون

سعی کنید بیش از حد به عکس ها افکت ندهید چون حالت چیپ و بی ارزشی به خود می گیرند. ضمنا همه عکس ها نباید سیاه و سفید باشند. کافی است که افکت های مختلف را روی عکس تست کنید و خودتان ببینید کدامیک به عکس شما بیشتر می آید.

در همین ارتباط بخوانید: 10تکنیک فتوشاپ حرفه ای که عکاسی من را تغییر دادند!

بخش سوم– نکات مهم دیگر

موقع عکس گرفتن هیچ موقع زوم نکنید– اگر می خواهید زوم کنید، بعد از گرفتن عکس، خودتان آن قسمت را بزرگنمایی کنید.

دست خود را نلرزانید– حتی در گوشی های جدید هم این کار باعث خراب شدن عکس می شود.

همیشه لنز گوشی خود را تمیز نگه دارید– این کار را با لباس خودتان هم می توانید انجام دهید.

سعی کنید از خود برنامه گوشی برای عکاسی استفاده کنید– با این کار براحتی می توانید با گوشی های همین مدل و گوشی دوستتان هم کار کنید. اما اگر برنامه های مختلف را نصب و کار کنید، فقط با همان برنامه می توانید کار می کنید.

همیشه آماده عکس گرفتن باشید– سوژه همیشه در اطراف شماست. سعی نکنید فقط یک عکس بگیرید، از هر موضوع ده ها عکس سریع بگیرید و بعد سر حوصله یکی از آنها را که بهتر شده انتخاب کنید و شروع به ویرایش کنید.

همیشه بدنبال پیدا کردن زاویه بهتری برای عکاسی باشید– باید مدام جای خود را عوض کنید و عکس بگیرید و بعد خودتان سرحوصله انتخاب کنید ببینید کدام یک بهتر شده است؟

حتما بخوانید: آموزش 20 نکته بسیار مهم عکاسی که دنیای من را تغییر دادند!

باز هم هرگونه سوالی در باره عکاسی موبایل دارید در بخش نظرات با ما مطرح کنید تا به آن پاسخ دهیم.

تکنیک های عمومی عکاسی

تکنیک های پیشرفته تر عکاسی

ویرایش عکس

عکاسی با گوشی

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا