آموزش طرز تهیه انواع قهوه

فواید قهوه سبز و بهترین نحوه مصرف آن طبق تحقیقات جدید دنیا

چرب زبان

قهوه ی سبز، خام و سرخ نشده ست. طرفداران ادعا می کنن که قهوه سبز، عصاره قهوه سبز و مکمل های غذایی سبز، فواید مختلفی برای سلامتی دارن. در حالی که اول از همه برای کاهش وزن استفاده میشه، قهوه سبز می تونه به تنظیم قند خون و بهبود مهارت های شناختی و حافظه در افراد مسن کمک کنه.

در طب سنتی، قهوه ی سبز به درمان موارد زیر کمک می کنه:

  • بیماری آلزایمر
  • سرطان روده ی بزرگ
  • دیابت
  • فشارخون بالا
  • بیماری های قلبی
  • سندرم متابولیک
  • چاقی
  • بیماری پارکینسون

همچنین، گفته شده که قهوه ی سبز به کاهش وزن و کاهش التهاب کمک میکنه و روند پیری رو کند می کنه.

 


سرو قهوه

توی این پک فوق العاده، تهیه و سرو قهوه رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! تهیه و سرو قهوه رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار!


 

حتما بخوانید: همه خواص و مضرات قهوه اسپرسو طبق جدیدترین تحقیقات دنیا

فواید سلامتی

قهوه سبز حاوی اسید کولنرژیک هست، یک آنتی اکسیدان قوی که دانه های قهوه حاوی اون هستن. برخی تحقیقات نشون میدن که اسید کولنرژیک در قهوه ی سبز، فوایدی برای سلامتی داره.

اگر چه تحقیقات محدود شده، شواهدی وجود داره مبنی بر این که قهوه سبز میتونه متابولیسم رو تحریک کنه (تبدیل کالری و اکسیژن به انرژی). متابولیسم تنها عمل هضم رو انجام نمیده، این امر نشون میده که چطور تمام سلول های بدن از جمله قلب، ریه، کلیه، کبد و مغز عمل می کنن. در اینجا تحقیقاتی راجع به فواید قهوه ی سبز آورده شده:

1-کمک به کاهش وزن

براساس تحقیقات انجام شده، قهوه ی سبز میتونه برای افرادی که میخوان وزن شون رو کاهش بدن مفید باشه. یکی از سه آزمایش بالینی در این بررسی، هر کدوم نشون دادن که عصاره قهوه سبز به طور قابل در کاهش وزن بدن موثر بوده. محققان در تحقیقاتی جدید در سال 2018 تایید کردن که قهوه ی سبز در کاهش وزن موثر هست.

2- کمک به درمان دیابت و پیشگیری از آن

اسید کولینرژیک، یکی از پلی فنول های موجود در غذاهایی ست که میخوریم. پلی فنول ها، مواد شیمیایی گیاهی با خواص آنتی اکسیدان هستن. اونا نه تنها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنن که به سلول ها آسیب می رسونه، بلکه معتقدن که به تنظیم قند خون (گلوکز) کمک می کنه. تحقیقی در سال ۲۰۱۰ گزارش داد که اسید کولینرژیک با دوز ۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم، میتونه سطح گلوکز رو در بیماری دیابت نرمال کنه. در حالی که فرض میشه قهوه سبز مقادیر بالاتری از اسید کولینرژیک داره ممکنه از بدن محافظت بیشتری کنه، این هنوز در تحقیقات اثبات نشده.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

3- کاهش فشار خون بالا

شواهدی وجود داره که قهوه سبز می تونه فشار خون رو کاهش بده. طبق تحقیقی که در سال ۲۰۰۶ در ژاپن انجام شد، استفاده از 140 میلی گرم عصاره قهوه سبز روزانه به مدت ۱۲ هفته، فشار خون سیتولیک رو 5 میلی گرم و فشار خون دیاستولیک رو 3 میلی گرم در بزرگسالان کاهش میده.

این به این به معنی نیست که قهوه ی سبز به همه ی افراد با فشار خون بالا کمک میکنه. این به ویژه برای افرادی که دارای حساسیت به کافئین هستن، صدق میکنه که در اونا قهوه سبز می تونه علائم مشابهی نسبت به قهوه ی معمولی داشته باشه، از جمله افزایش فشار خون. هیچ یک از شرکت کنندگان ژاپنی در آزمایشی که صورت گرفت، تغییری در وزن بدن تجربه نکردن.

4- پیشگیری از بیماری آلزایمر

قهوه سبز می تونه به طور بالقوه برخی از علائم شناختی و بیماری آلزایمر رو کاهش بده. در حالیکه مقدار اسید کولینرژیک قهوه ی سبز، یک سوم اندازه ی کافئین هست. با این حال، کمی کافئین میتونه استرس و مشکلات روحی رو افزایش بده. مطالعات روی حیوانات نشون میده که قهوه سبز می تونه عملکرد مغز رو هم بهبود ببخشه. براساس مطالعه روی علوم اعصاب در سال 2012، خواص آنتی اکسیدانی قهوه ی سبز به حفظ متابولیسم طبیعی مغز نسبت به موشهایی که آنتی اکسیدان دریافت نکردن، کمک کرد. کاهش متابولیسم مغز، عامل ابتدا به بیماری آلزایمر هست. همچنین فوایدی از قهوه میتونه در درمان بیماری پاکینسون کمک کنه.

5- کمک به درمان و جلوگیری از سرطان روده ی بزرگ

فواید قهوه سبز در پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمتر مشخص هست. از طرفی تحقیقات روی حیوانات نشون داده که چطور پلی فنول ها در قهوه می تونه در برابر تشکیل تومورهای بزرگ بهتون کمک کنه. توصیه شده که قهوه ی سبز که شامل 14 درصد کولینرژیک هست ممکنه این تاثیر رو افزایش بده. از طرف دیگه، قهوه حاوی ترکیباتی ست که ممکنه خطر سرطان روده بزرگ یا جهش سلول ها و اختلال در DNA رو افزایش بده.

6- بهبود سطح انرژی، تمرکز خلق و خو

انجمن روانشناسی آمریکایی نتیجه گرفت که کافئین تاثیرات قابل توجهی در روان حرکتی و عملکرد شناختی، مشکلات روانشناختی، فشار خون و عملکرد بدنی داره. با استفاده از تحقیقات دیگه نتیجه گرفته شده که کافئین میتونه میزان توجه و تمرکز، آگاهی، انگیزه و واکنش پذیری رو افزایش بده. به همین دلیله که ما صبح ها برای انجام دادن بهتر کارها قهوه میخوریم.

حتما بخوانید: طرز دم کردن قهوه پرخامه و بی نقص به سبک کافه های معروف

7- تقویت متابولیسم و جریان طبیعی بدن

اسید کولینرژیک موجود در قهوه ی سبز میتونه متابولیسم تون رو تقویت کنه. قهوه ی سبز، به میزان افزایش متابولیسم تون کمک میکنه که باعث آزاد شدن گلوکز در کبد میشه. برای برآوره کردن نیازهای گلوکز، بدن شروع به آزاد کردن چربی میکنه که منجر به کاهش وزن میشه.

بهترین زمان مصرف قهوه ی سبز چه موقع هست؟

بهترین زمان مصرف قهوه ی سبز، درست بعد از صرف غذاست. به این دلیله که بعد از مصرف چیزهای شیرین، میزان کربوهیدرات و پروتئین هم افزایش پیدا میکنه. شکر بیش از حد وقتی تولید میشه که غذایی که در طول هضم شده به عنوان چربی در بدن ذخیره میشه. نوشیدن قهوه ی سبز به حفظ میزان قندخون کمک میکنه. به شما کمک میکنه در طولانی مدت انرژی داشته باشید.

یکی از بهترین شرکت های تولید کننده قهوه سبز ایران

دستورهای طرز تهیه فوق العاده

نکاتی برای حرفه ای شدن

خواص انواع قهوه

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا