تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
آموزش نکات روابط زناشویی موفق

50 حرفی که هرگز نباید به همسرمان بزنیم (برای حفظ رابطه سالم)

آیلتس

وقتی بحث در مورد برقراری یک رابطه پایدار است، بین صحبت کردن و برقراری ارتباط واقعی تفاوت وجود دارد. در بسیاری از موارد، حتی عاشق ترین زوج ها اگر مراقب نباشند می توانند در نحوه صحبت با یک دیگر دچار خطاهای مهلک شوند و بالطبع باعث ایجاد تنش جدی، نارضایتی یا حتی از هم پاشیدن روابطشان گردند.

بنابراین فقط توهین های آشکار نیست که می توانند به مرور زمان به ازدواج شما آسیب برسانند – بلکه برخی از چیزهای به ظاهر بی خطر و بی غرضی که به همسرتان می گویید می توانند مشکلات بزرگی را ایجاد کنند.

اگر می خواهید مطمئن شوید که خطوط ارتباطی را باز و روابط خود را سالم نگه داشته اید، به خواندن ادامه دهید تا آن چه را کارشناسان روابط توصیه می کنند هرگز به همسر خود نگویید.

 


تعمیرات و نگهداری

توی این پک فوق العاده، تعمیرات و نگهداری منزل رو خودت انجام بده، همسرت و خونواده تو سربلند کن و کلی توی مخارج اضافی صرفه جویی کن!


 

1- “تو همیشه…”

وقتی شریک زندگی خود را به انجام یک کار خاص متهم می کنید، مثلا جورابش را روی زمین می اندازد یا هرگز نسبت به حاشیه پیاده رو درست پارک نمی کند، نه تنها در اظهارات شما مقصر است، بلکه در رابطه با تغییر آن ها هیچ بازخوردی ارائه نمی دهد.

CJ Everhart, MSEd، مشاور معتبر بهداشت روان توضیح می دهد: “زمانی که همسرتان احساس کند همواره مورد توجه قرار نمی ‌گیرد، برایش دشوار است که بخواهد سعی کند کاری متفاوت انجام دهد”، کسی که خاطر نشان می کند اظهاراتی مانند این موارد ناشی از نیازهایی است که برآورده نمی شوند، در صورتی که می توان با بیان نیازها، دیگری را بهتر مورد خطاب قرار داد.

2- ” نمی توانم روی تو حساب کنم.”

مطمئنا زمانی که احساس کنید شریک زندگیتان خود را به در و دیوار می زند، گفتن این جمله که نمی توانید روی او حساب باز کنید بدان معنی است که یک مشکل اساسی در روابط شما وجود دارد.

دکتر Heather Z. Lyons مسئول گروه درمانی بالتیمور توضیح می دهد: “استفاده از این کلمات در ارتباط با شریک زندگی خود به معنی این است که شما قادر به دیدن خوبی که به بهبود روابط کمک می کند یا راهی برای رفع تعارضات است، نیستید.”

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

3- “نمی خواهم در موردش حرف بزنم.”

در حالی که ممکن است زمانی که در یک وضعیت عاطفی شدید قرار گرفته باشید تنها راه حل ترک ارتباط و عدم صحبت در مورد آن باشد – لازم به ذکر است که اگر حاضر نیستید در مورد مشکلات با شریک زندگی خود صحبت کنید، ممکن است این گونه برداشت شود که شما حاضر نیستید مشکلتان برطرف شود.

Lyons توضیح می دهد: “درخواست سکوت کردن از شریک زندگی خود یا قطع مکالمه او ممکن است این امر را به همسرتان انتقال دهد که او برای شما مهم نیست.”

4- ” تو را دوست ندارم.”

ممکن است وسوسه شده باشید تا در گرماگرم یک لحظه این موضوع را به شریک زندگی خود بگویید، اما “وقتی این جمله گفته شد، بازگشت از آن غیرممکن است.”

“حتی اگر بعدا به همسرتان بگوید که عصبانی شده اید و منظورتان این نبوده است، او همیشه شک خواهد داشت، و همین امر ارتباط و اعتماد به یک رابطه را تحت ‌تاثیر قرار می ‌دهد.” اگر واقعا نمی خواهید به روابط خود خاتمه دهید، روش های زیادی وجود دارد بدون این که شریک زندگی خود را زیر سوال ببرید.

حتما بخوانید: تفاوت سنی در ازدواج؛ حداکثر چند سال تفاوت خوب است؟

مزد و زن در حال مشاجره

5- “تو یک آدم شلخته هستی. “

شاید ناامید کننده باشد که متوجه شوید همسرتان هرگز به خود رسیدگی نمی کند و اطرافش را مرتب نمی کند یا برای پنجمین روز پیاپی همان عرق گیر را پوشیده است، اما صدا زدن او به عنوان یک شلخته فقط به احساسات او آسیب می رساند و بالطبع به روابط شما لطمه وارد می کند.

Elie Cohen دکترای روانشناسی بالینی، توضیح می دهد: “شما هرگز نباید شکایتی کنید که شامل حمله شخصی به شخصیت فرد مقابلتان باشد.” در عوض او پیشنهاد می کند که اوضاع را به صورت عینی توضیح داده و از منظر شخص اول بودن در مورد چگونگی تاثیرگذاری روی خودتان توضیح دهید، سپس گزینه های دیگری را پیشنهاد کنید که بهتر عمل می کنند.

6- “خفه شو.”

شما وقتی این حرف را به والدین خود گفتید، تنبیه می شدید و اجازه نداشتید از خانه بیرون بیایید، وقتی به معلمان خود گفتید، مجازات شدید، اما هرگز نباید به همسرتان بگویید خفه شو.

O’Laughlin می گوید: “هر دو زوج در یک رابطه حق دارند که عقیده خود را بیان کنند.” “اما دقت کنید که اگر به فردی که دوستش دارید بگویید خفه شو، در رابطه خود مسئله ایجاد کرده اید. درعوض او توصیه می کند که مکالمه را قطع کنید تا زمانی که احساس کنید می توانید در مورد موضوع با روشی سازنده بحث کنید.

7- ” همسر او همیشه این کار را می کند.”

حتی اگر بین روابط شما و روابط دوستانتان تفاوت فاحشی وجود داشته باشد – به ویژه از نظر کاری که همسرانشان برای آن ها انجام می دهند – هرگز عاقلانه نیست که سعی کنید این مقایسه را در مورد همسرتان انجام دهید.

Jaime Bronstein، درمانگر معتبر توضیح می دهد: “این جمله باعث می شود فرد احساس کند که دیگر برای همسر خود کافی نیست و در مورد خودش قضاوت می کند.” او یادآور می ‌شود که راه‌ های زیادی برای درخواست چیزی از همسرتان وجود دارد – و این مورد قطعا یکی از آن ها نیست.

8- “تو نباید این احساس را داشته باشی.”

مهم نیست که چقدر فکر می کنید احساس همسرتان اشتباه است، منتها بی احترامی و بی ادبانه است که به همسر خود بگویید نباید احساس خاصی داشته باشد.

Bronsteinتوضیح می دهد: “وقتی این حرف را به كسی بگویید او را سرزنش کرده اید و باعث می شود این قدرت را نادیده بگیرد.

9- “من می خواهم تو پول بیش تری به دست آوری.”

اگر به سختی دعوا و مرافعه کنید و به همسرتان بگویید که وظیفه خود را از نظر مالی انجام نمی دهد – به ویژه هنگامی که او تمام تلاش خود را به کار می گیرد – در آینده منجر به نارضایتی و ایجاد مشکلات در رابطه می شود.

Bronstein می گوید: “این پیام می تواند به این صورت تعبیر شود كه:” شما به اندازه كافی برای من خوب نیستید. ” وی می افزاید: “اگر از درآمد همسرتان راضی نیستید می توانید به او پیشنهاد دهید که چگونه می تواند مسیر شغلی خود را تغییر دهد. بعلاوه پول به طور کلی موضوعی بسیار ملموس است و همیشه باید با اهداف دوست داشتنی مورد بحث قرار گیرد.”

حتما بخوانید: 21 سوال اساسی که قبل از ازدواج باید پرسیده شوند

10- “من اگر جای تو بودم این کار را نمی کردم.”

این عبارت علاوه بر این که نوعی کنترل و بازداشتن به نظر می رسد، بسته به بستر و موقعیتی که در آن گفته شده، حتی می تواند تهدیدآمیز نیز باشد.

Bronstein می گوید: “فقط به این دلیل كه شما نمی توانید كاری انجام دهید به این معنی نیست كه همسرتان نباید این كار را انجام دهد.” “این به طور ناخودآگاه به همسرتان القا می کند که شما به توانایی تصمیم گیری او اعتماد ندارید.”

11- ” بی خیال شو.”

این عبارت تردید آمیز و معنادار برای نتایجی که شما انتظار دارید، غیر محتمل به نظر می رسد – اما به احتمال زیاد می تواند کاتالیزور و به وجود آورنده یک جنگ بزرگ باشد. Bronstein توضیح می دهد: “همه افراد منحصر به فرد هستند و برای انجام کارها وقت می گذارند.” هر یک از زوجین باید به سبک زندگی دیگران در یک وضعیت عاطفی احترام بگذارند. مهم نیست که چقدر فکر می کنید همسرتان غیر منطقی است، بلکه باید روشی مهربان تر برای تصدیق احساسات او پیدا کنید.

12- “من اهمیتی نمی دهم.”

حتی اگر به خصوص علاقه زیادی به آن چه همسرتان می گوید ندارید، نباید به او بگویید که برایتان اهمیت ندارد زیرا این کار هم زیان بخش و هم تحقیر آمیز است.

Babita Spinelli روان درمانگر و مربی تایید شده ارتباطات و بنیان گذارOpening the Doors Psychotherapy توضیح می دهد: “با این رفتار نشان می دهید که من به تو اهمیتی نمی دهم و ارتباط را قطع می کنید و احساس بی اهمیت بودن ایجاد می کنید.” “در این صورت یک همسر احساس می کند که به نیازهایش اهمیت داده نمی شود.”

13- “ببخشید ، اما.”

اگر واقعا عذرخواهی می کنید، نباید در آخر با “اما” همراه باشد.

Spinelli توضیح می دهد: “عذرخواهی برای ایجاد معنا نیاز به مالکیت کامل و بدون موارد اضافی دارد.” عبارات” اما “یا” با این حال “پس از عذرخواهی می تواند بهانه ای برای همسرتان به وجود آورد.”

14- “ما باید صحبت کنیم.”

حتی اگر واقعا به صحبت کردن نیاز دارید، این کار روش خوبی برای شروع نیست. Jill Murray یک دکتر روان پزشک و نویسنده مورد تایید است که می گوید: “این شیوه صحبت همیشه بدان معنی است که گفت و گو دشواری پیش رو است و احتمالا خوب پیش نخواهد رفت.” “ترس از ناشناخته و بیم همراه آن، همه چیز را بدتر می کند.”

حتما بخوانید: اهمیت زیبایی زن و مرد در ازدواج (تجربه یک روانکاو)

15- “آروم باش!”

Mitzi Bockmann یک مربی معتبر در امور مرتبط با زندگی می گوید: “در میان شرایط پر تنش، گفتن کلمه” آرام باش “به همسرتان فقط اوضاع را بدتر می کند.” به توصیه های او توجه کنید و از گفتن این اصطلاح به هر قیمتی اجتناب کنید.

زن و شوهر در حال بحث

16- “من می دانم که گفتم که این کار را می کنم، اما …”

به کار بردن این جمله برای پایان دادن به مکالمه در مورد موضوع مورد بحث می تواند وسوسه کننده و فریبنده باشد. اما یک استراتژی موثر در دراز مدت نیست. Bockmann می گوید: ​​اکثر شرکا و کسانی که کارشان را با تاخیر انجام داده اند خوب مي دانند، “گفتن این جمله که نرسیدم این کار را انجام دهم بدتر از اين است كه بگويند نمي توانم اين كار را انجام دهم.”

17- “ما به کمی فاصله و دوری احتیاج داریم.”

بعضی اوقات از این جمله برداشت می شود که “من برای پایان دادن به روابط خود آماده می شوم”، بنابراین برای ممانعت از برداشت اشتباه، به جای این که آن را به صورت نوعی حکم اظهار کنید، در موردش گفت و گو کنید.

Hedger می گوید: “در حالی که [کمی فاصله] اغلب می تواند یک استراتژی مفید در یک رابطه باشد، درک هر دو شریک در مورد این که برخی زمان ها جدا از هم بودن و فاصله می تواند مفید باشد، مهم است.” “بعلاوه شنیدن این جمله در یک رابطه تهدیدآمیز به نظر می رسد مگر این که هر دو طرف دلیل و مزایای احتمالی ناشی از جدایی را کاملا درک کنند.”

18- ” تو مسخره هستی. “

Hedger می گوید: “شنیدن کلمات برای ابراز همدلی و تایید شدن” برای ایجاد روابط سالم بسیار مهم هستند. ” “اظهاراتی مانند” تو مسخره ای “نشان می دهد که کسی یا در تلاش است و یا نمی خواهد همدلی کند. در صورتی که اغلب منجر به ایجاد یک موقعیت تقابل با شریک زندگی می شود که احساس می کند مجبور است افکار یا احساسات خود را توجیه کند.”

Hedger پیشنهاد می کند که استفاده از اظهارات “من” در برابر “تو” در برخی مواقع باعث ایجاد درگیری می شود. در حالی که استفاده از جملاتی مانند “من نمی فهمم چرا چنین احساسی داری” در این جا جایگزین خوبی خواهد بود.

19- “تو من را به یاد مادر / پدرم می اندازی.”

این جمله ممکن است از نظر شما یک تعارف به نظر برسد، اما ممکن است بد شانس باشید و همسرتان آن را گونه ای دیگر تعبیر کند. Kimberly Hershenson, LMSW یک درمانگر مستقر در نیویورک می گوید: “مقایسه همسر با هر یک از اعضای خانواده می تواند روحیه او را کاملا از بین ببرد.”

حتما بخوانید: چگونه همسر مناسبی برای خود انتخاب کنیم؟ 15 ویژگی مهم

20- “اگر تمایل نداری، برو.”

هیچ کس اولتیماتوم را دوست ندارد، بعلاوه این جمله هرگز نباید به زبانتان بیاید مگر این که واقعا فکر عواقب آن را کرده و برای آن ها آمادگی داشته باشید. دکتر Jess O’Reilly کارآموز پزشکی در زمینه سکس شناسی در Astroglide می گوید: “استفاده از این رویکرد در روابط خود مانند به کار بردن یک عامل مخرب است، زیرا شما را با هیچ گونه پاسخ منطقی تنها می گذارد.” بهتر است به طور کلی از مطرح کردن این تقاضا و برای متحمل نشدن هزینه های بعدی آن، اجتناب کنید.

21- “من طلاق می خوام.”

تهدید به طلاق فقط برای تحریک یک واکنش حتی از اولتیماتومی که در بالا مطرح شد بدتر است. Allison Maxim، وکیل دادگستری در Maxim Law، خاطر نشان می کند: “اغلب زوج ها لحظه های موقت ناراحتی را در ازدواج خود تجربه می کنند و به جای گفت و گوهای منطقی در مورد چگونگی بهتر کردن روابط، مستقیما به سراغ کلمه D (طلاق) می روند.” “این لفظ نه تنها مناسب نیست، بلکه مطرح کردن آن باعث می شود همسرتان احساس خطر و نا امنی کند.”

22- “تو خیلی چشمگیر و قابل توجه هستی.”

آن چه از نظر شما تحت عنوان چشمگیر خوانده می شود ممکن است روشی بسیار واقعی و جدی برای بیان احساسات همسرتان باشد. منتها اگر احساس می کنید همسرتان این کارها را به صورت نمایشی انجام می دهد، می توانید بدون توسل به کلمه توهین آمیز و خطر آفرین طلاق، در مورد آن اظهار نظر کنید.

23- “تو به حرف من گوش نمی کنی.”

ایجاد یک اتهام خیلی دور از ذهن نیست. رویکرد بهتر این است که با همسر خود در تماس باشید و بپرسید چه چیزی مانع او می شود و حواسش را پرت می کند. Rori Sassoon واسط ازدواج و مدیر عامل Platinum Poire می گوید “به جای تصور این که همسرتان حرف های شما را نشنیده می گیرد، می توانید به سادگی از او بپرسید که گوش می دهد یا نه.”

24- “تو بهتری…”

Sassoon می گوید: “اگر این سخنان به شوخی و در اتاق خواب گفته نشود، ممکن است خوب برداشت نشوند و اوضاع خوب پیش نرود” اگر می خواهید همسرتان برای شما کاری انجام دهد، به او دستور ندهید یا او را تهدید نکنید – فقط سوال کنید.

25- “من خوبم.”

Michelle Frankel بنیان گذار NYCity Matchmaking می گوید: “هیچ چیزی بدتر از عبارت” من خوبم” نیست. وی خاطر نشان می کند که از این دو کلمه می توان برداشت کرد که شما به همسر خود اعتماد ندارید که در هنگام احساسات عاطفی به شما کمک کند. اگر واقعا خوب نیستید، پس راستش را بگویید.

26- “این تقصیر توئه.”

انداختن تمام تقصیرات گردن شخص دیگر راهی برای حل مشکلات نیست. Frankel می گوید: “برای زوجین بسیار مهم است که مشکلات را به شکل یک تیم حل کنند، نه این که طرف مقابلشان را مسئول مشکلات بدانند.”

حتما بخوانید: 14 نشانه که زمان پایان دادن به یک رابطه فرا رسیده است

27- “چرا هیچ وقت …؟”

Britanny Burr، کارشناس عشق و روابط در مورد جنبه های روانی امیال جنسی، خاطر نشان می کند: “مهم نیست که پایان این سوال چه باشد، این مسئله پیش از تحلیل موضوع، از تعبیرات منفی و خجالت برآمده است.” “پرسیدن از دیگران که چرا کاری را که شما می خواهید انجام نمی دهند، باعث نمی شود که بخواهند و علاقمند به انجام این کار شوند. این کار فقط باعث شرمساری آن ‌ها می ‌شود و باعث می ‌شود از این که نسبت به خواسته شما بی تفاوت بوده احساس ضعف کنند.”

بنابراین به جای گفتن، “چرا دیگر من را به صرف شام بیرون نمی بری؟” سعی کنید این گونه مطرح کنید، “آیا خوشحال نمی شوی که این هفته برای شام بیرون برویم؟”

28- “این وظیفه من نیست.”

کارهای زیادی وجود دارد که مردم دوست ندارند انجام دهند، مانند عوض کردن پوشک یا تمیز کردن فر. با این حال بعد از ازدواج، ادعای این جمله که “این وظیفه من نیست” باعث می شود این گونه تصور شود که بینش و تفکر انجام عادلانه کارها وقتی نسبت به یک دیگر متعهد شدید، به نوعی از پنجره بیرون رفته و فراموش شده است.

29- “تو اصلا در کار خانه به من كمك نمی كنی.”

حتی اگر احساس می‌کنید که همسرتان با تلاش ‌های شما در رابطه با کارهای خانه مطابقت ندارد، باز هم احتمال دارد که او کارهایی را انجام دهد تا به شما کمک کند – و تشخیص این امر شما را نسبت به این که به دنبال مقصر بگردید، بیش تر پیش می برد.

بهترین راه برای درخواست کمک بیش تر از همسرتان این است که آن کارهایی را که قبلا انجام داده، تصدیق کنید و او را به خاطر آن ها ستایش کنید؛ بعد از انجام این کار به سادگی می توانید از او بخواهید که وظایف خاصی را انجام دهد.

زن و مرد در حال صحبت با یکدیگر

حتما بخوانید: 26 نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

30- “چرا ما مانند گذشته رابطه جنسی نداریم؟”

یک ازدواج بدون رابطه جنسی کاملا ارزش پرداختن و رسیدگی دارد، اما احتمالا بیان این نکته موجب می شود همسرتان حالت تدافعی به خود بگیرد. علاوه بر این داشتن انتظارات غیر واقع بینانه در مورد رابطه جنسی شما را به جایی نمی ‌رساند.

Holly Richmond دکتر روانشناس بیماری های جسمی و روانشناس جنسی، گفت: “برای زوج هایی که مدتی از زندگی آن ها می گذرد، کاملا امکان پذیر است که یک رابطه جنسی هیجان انگیز داشته باشند، اما بعید به نظر می رسد که مانند اوایل ازدواج باشد.” “برای حرکت با شور و شوق به آینده، در تلاش برای بازآفرینی گذشته نباشید.”

31- “تو قبلا خیلی خوب به نظر می رسیدی”

تاکید بر گذشته، می تواند نوعی تعریف و تحسین طعنه آمیز باشد. اگر چه ممکن است این حرف ها از روی مهربانی و دوست داشتن باشد، اما ممکن است شریک زندگی تان این حرفتان را نوعی دیگر تعبیر کند؛ مثلا فکر کند که منظور شما این است که ای کاش هنوز هم مانند گذشته بود، پس تعجب نکنید.

32- “تو هرگز به من اجازه نمی دهی آن چه را می خواهم انجام دهم.”

در یک زندگی مشترک، مهم است که نیازهای همسر خود را در نظر بگیرید، بنابراین گاهی اوقات ممکن است همسرتان پیشنهاد بدهد که یک ماشین امن و قابل‌ اعتماد به جای کروکی بخرید، یا به جای رفتن به تعطیلات گران‌ قیمت، پولتان را برای آینده پس انداز کنید.

در حالی که ممکن است به نظر برسد که شریک زندگیتان در تلاش است شما را عقب نگه دارد و از پیشرفت شما جلوگیری می کند، مهم است که بدانید او به نفع ازدواج و خانواده تان مسئولانه عمل می کند، نه این که سعی در مجازات و اذیت شما دارد. در غیر این صورت، شما می ‌توانید به شنیدن این جمله خاتمه دهید…

33- “ما پول نداریم.”

Nolan Martin، کارشناس امور مالی می گوید: “وقتی زوج های متاهل خود را در این شرایط می بینند، به این دلیل است که نمی ‌توانند بر اساس یک برنامه مالی که هر دو نفر در مورد آن سازش و تفاهم دارند، به توافق برسند.” “به طور معمول، یکی از آن ها اهل خرج کردن است و یکی از آن ها پس انداز می کند. در بسیاری از موارد، آن ها در رسیدن به یک اصول مشترک برای جلوگیری از خرج کردن و پس انداز پول کافی در طول ماه، مشکل دارند.”

حتما بخوانید: چطور ازدواج موفق داشته باشیم؟ (جدید ترین تحقیقات روانشناسی دنیا)

34- “تو باید بدونی که من چه احساسی دارم.”

مهم نیست که همسرتان چقدر شما را به خوبی می شناسد، او احتمالا نمی تواند احساسات واقعی شما را حدس بزند. David Bennett، یک مشاور و کارشناس خبره در زمینه روابط معتقد است: “انسان به صورت طبیعی نمی تواند ذهن دیگران را بخواند.” همان طور که Bennett توضیح می دهد، بیش تر مردم اگر کسی به آن ها نگوید چه احساسی دارد، در واقع نمی توانند آن را حدس بزنند، حتی اگر آن شخص همسر آن ها باشد.

35- “این را به خود نگیر.”

عملا غیر ممکن است که سخنان و اعمال همسرتان را شخصی قلمداد نکنید، و هر چقدر هم در این زمینه سعی و تلاش کنید، به هیچ وجه مفید نیست. Jodi J. De Luca، دکترای روانشناسی بالینی در کلرادو، خاطر نشان می کند: “ما حق داریم احساساتی را که داریم، احساس کنیم و از طریق آن احساسات با همسرمان زندگی کنیم.” “اگر از این حق طبیعی خود محروم شویم؛ بخشی از صمیمیت ما از بین می رود و از نظر روانی اغلب به روابط ناامن و نادرست منجر می شود.”

36- “تو باید …”

همسر شما شخصیت خودش را دارد – نیازی نیست او کاری را انجام دهد فقط به این دلیل که شما فکر می کنید باید انجام دهد. به هر حال صحبت کردن با همسرتان مانند یک معلم یا والدین او ممکن است منجر به تغییرات مورد نظر شما نشود.

37- ” من خسته ام. “

فقط به این دلیل که نمی توانید به فکر راه هایی برای سرگرمی خود باشید به این معنا نیست که همسرتان هم این مشکل را دارد. در حالی که با بزرگ تر شدن ممکن است هیجانات زندگی هم بیش تر شود، بنابراین سرزنش کردن همسرتان بی انصافی است – این وظیفه او نیست که مطمئن باشید همه اوقات خوش می‌گذرد.

38- “عجله کن.”

این یکی قرار نیست شما را به هر جایی برساند. آیا تا به حال بعد از شنیدن این عبارت تحریک شده اید که عجله کنید؟

حتما بخوانید: 10 تا از مهمترین نکات موفقیت در رابطه زناشویی (تحقیقات جدید)

39- “از نگاه کردن به گوشیت دست بردار.”

مطمئنا هر کسی می خواهد همسرش بیش تر به او توجه کند و وقت کم تری در فیس بوک و اینستاگرام بگذراند. اما بهتر است در زمان دیگری از طریق مصالحه و سازش عمل کنید تا این که به همسر خود مانند یک کودک هشدار دهید.

40- “غر نزن.”

غالبا آن چه از «غر و نق زدن» تعبیر می شود، صرفا درخواست کمک است.

برای شخصی که ظاهرا غر می زند، شنیدن این حرف می تواند مخصوصا آزار دهنده باشد – به ویژه هنگامی که همسرش به سادگی به او یادآوری می کند کاری را که قول داده انجام دهد.

41- “چرا مادرت…؟”

بله، گاهی اوقات نیاز دارید که خودتان را تخلیه کنید و حرف بزنید، اما قرار گرفتن همسرتان بین شما و والدینش به ندرت پایان خوبی دارد. در این درگیری ها، همسر شما نمی تواند برنده شود – اگر طرف پدر و مادر خودش را بگیرد، یا اگر تعلق خاطر به شما را نشان دهد، در کل نوعی جبهه در خانه و هنگام تعطیلات ایجاد می شود.

زن و شوهر در حال خرید خانه

42- “من از خانواده تو متنفرم.”

این جمله – یک نسخه حتی شدیدتر از اختلافات خانوادگی است – می تواند همسرتان را مانند چاقو خرد کند. اگر با اعضای خانواده همسرتان مشکل خاصی دارید، به جای محکوم کردن کل خانواده اش، درباره آن ها بحث کنید. به عنوان مثال، می توانید بگویید، “وقتی مادرت در مورد تغذیه نوزاد با خواسته ‌های ما مخالفت می ‌کرد، خیلی احترام آمیز نبود” یا “وقتی برادرت با این نام مستعار من را صدا می کند، احساسم را جریحه دار می کند.”

43- “من از دوستای تو متنفرم.”

حتی اگر علاقه خاصی به دوستان همسرتان ندارید (یا شاید فقط یک دوست خاص باشد)، بهتر است مستقیما نگویید که از آن ها متنفر هستید. دوست یابی در سنین بالا ممکن است سخت باشد، بنابراین ایجاد شکاف و جدایی بین همسر و همسالانش می تواند به راحتی همسرتان را منزوی کند. تا زمانی که آن دوستان بی احترامی نکرده اند یا خطری از جانب آن ها متوجه زندگیتان نیست، بهتر است به آن اشاره ای نکنید.

حتما بخوانید: چطور مچ همسر/پارتنر خیانتکار را بگیریم و بعد از آن چه کنیم؟

44- “آیا فکر می کنی آن ها از من جذاب تر هستند؟”

هیچ راهی وجود ندارد که پاسخ به این سوال، آن چیزی باشد که شما می‌خواهید. اگر همسرتان جواب مثبت بدهد، با او مجادله می کنید. اگر بگوید نه، برای این که ثابت شود آیا حقیقت را می گوید یا نه، یک میلیون سوال دیگر از او می پرسید.

اطمینان داشته باشید که همسرتان متوجه جذابیت شما شده است، و اگر به نظر می رسد که آن ها متوقف شده اند، ارزش بحث بیش تر و کارشناسی تر در این زمینه وجود دارد.

45- “خیلی حرف می زنی.”

رها کردن همسرتان به عنوان یک آدم پر حرف هنگامی که در مورد چیزی با هیجان صحبت می کند، یک روش طعنه آمیز برای قطع ارتباط و یک مولفه اساسی در روابط شما است. کاملا منطقی است که شما نظر و عقیده خود را بیان کنید، اما هرگز فکر خوبی نیست که به همسر خود بگویید حرف نزند.

46- “این رو می خواهی بپوشی؟”

اگر این بدن همسر شما است، پس این لباس چیزی است که او تصمیم گرفته بپوشد، حتی اگر مورد پسند و دلخواه شما نباشد. این عبارت با تاثیر روی روحیه او، نشان می دهد که نه تنها همسرتان در انتخاب لباس خود نقشی ندارد، بلکه به اعتماد به نفس او نیز صدمه وارد می شود.

به ما اعتماد کنید، مهم نیست که چند بار این سوال مطرح شده است، از این به بعد بهتر است بگویید ” شما عالی به نظر می رسید!”

حتما بخوانید: 15 تا از رایج ترین مشکلات زناشویی و راه حل های ساده برای رفع آنها که باید بلد باشید

47- ” اول تو این کار را انجام دادی.”

اگر همسرتان در حال ابراز شکایت است، زمان آن نیست که کودکانه بگویید چه کسی این کار را آغاز کرده است. زمانی که او با احساسات شما مشکل دارد یا احساس می کند شما باید بیش تر به نیازهای عاطفی او توجه کنید و خودتان را با آن ها وفق دهید، اگر به او بگویید که شما نیز همین کار را انجام می دهید، خیلی جواب بی موقع و زیان بخشی داده اید.

48- “به چی فکر می کنی؟”

این سوال ممکن است در وسط یک مشاجره یا گفت و گو عمیق بی ضرر به نظر برسد. اما آن چه مهم است، پاسخ درست شنیدن است. آیا واقعا می خواهید بدانید که شخص مقابلتان به تیم فوتبال فانتزی مورد علاقه فکر می کند، یا دلیل ایمیل از طرف رئیسش چیست یا همسر سابق او چگونه بوده است؟ اگر پاسختان نه است، پس این سوال را مطرح نکنید.

49- “وقتی تماس می گیرم گوشی رو بردار.”

در واقع ادب حکم می کند که این کار را انجام دهید، اما بعضی اوقات همسر شما تعهدات دیگری نیز دارد که نمی تواند از آن ها اجتناب کرد – حتی اگر فقط 13 ثانیه قبل پیامک فرستاده باشد. این امر به معنای اجتناب و دوری کردن نیست، بلکه نشان دهنده علامتی است که در تلاش است تا وقت خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کند.

حتما بخوانید: 10 تا از مهم ترین دلایل طلاق: چرا بعضی از ازدواج ها شکست می خورند؟

50- سکوت

هیچ چیز بدتر از سکوت نیست. Gardiner می گوید: “در تجربه من، عدم تعامل، عدم پاسخ به سوالات، یا عدم همدلی و هم صحبتی در هنگام ناراحتی، بسیار مضر و آسیب رسان است.” “این کارها اعتماد به نفس [همسرتان] را از بین می برد.”

بنابراین حتی اگر نمی دانید دقیقا چه چیزی بگویید، بدانید که گفتن چیزی بهتر از نگفتن است.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. من همسرمو خیلی دوس دارم و این انگاری داره یجورایی خودمو نابود میکنه حس میکنم بیشتر وقتا این احساس یطرفس.احساس میکنم اولویتش خونوادش هستن و اینکه هر وقت موضوعی پیش میاد دلم میخواد در موردش حرف بزنیم تا حلش کنیم اما همسرم همیشه میگه نمیخوام حرف بزنم.موضوعات زیادی هست که نمیشه همشو مطرح کنم.در هر صورت حس میکنم اضافی هستم و پوچ.

    1. سعی کنید ، با بیان احساسات مثبت خود به ایشان ، سپس تمجید و تشکر از همسر که به او حس آرامش و امنیت می دهد به اعلام نیاز خود بپردازید . حتما جواب خواهید گرفت

  2. سلام وقت بخیر من همسرم و خیلی دوست دارم در حال حاضر خانه رهن کردیم که به خانه خودمان برویم اما هنوز وسیله هایمان تکمیل نیست و مقداری بحران مالی داریم،
    در بعد مالی و تفکر آینده نگری باهم خیلی متفاوتیم من درتلاش برای خرید وسیله و جمع و جور کردن زندگی ام هستم اما همسرم توجهی ندارد و فکر میکند با خرید لباس و شام بیرون خوردن منو خوشحال می‌کنه منتها در حال حاضر واجب تر از خرید لباس تهیه لوازم خونمونه اصلا در این باره حرف و برنامه ریزی ای ندارد و من در نقطه مقابل همش نگران و استرسی هستم هر چه سعی برای صحبت کردن میکنم بی فایده است و الان ناراحتی و بحث زیادی بینمان شکل گرفته باید چیکار کنم؟!
    ضمن اینکه به خاطر ولخرجی ها و برنامه نداشتنش درحال حاضر حس ترس و ناامنی در مورد آینده و وضعیت مالیمان بسیار اذیتم میکند

    1. با مهربانی از همسرتون بخوایید که زمانی را به برنامه ریزی مالی اختصاص داده و شما نیز برنامها و پیشبینیهای مالی خود را ارائه بدید،دلیل احساس ناامنی خود را برای وی شرح بدید.
      آگاه بودن همسر از اینکه برنامه ریزی مالی ناشی از عشق به خانواده‌س به این حل این مسئله کمک میکنه

  3. سلام، روز بخیر
    من همسرم رو خیلی دوست دارم. ولی متاسفانه الان حدود یک سال هست که او نسبت به من کاملا سرد و بی احساس شده. تقریبا دائما حرف از طلاق می زنه. قبلا به من می گفت می خواد که این حالش بهتر بشه و داره تلاش می کنه تا به من برگرده ولی الان ی مدته که میگه دیگه من رو نمی خواد و می خواد که طلاق بگیره. بهم میگه یا طلاقم بده یا ی عمر زندگی بی احساس رو تجربه کن. میگه به طور قطع به این یقین رسیده که ما به درد هم نمی خوریم و کل سال های زندگی 23 سالمون رو میگه اشتباه کرده که مونده. میگه باید خیلی زودتر از این ها ازم طلاق می گرفت.
    وقتی دلیلش رو ازش می پرسم، میگه هیچ دلیلی نمی تونم برای طلاق پیدا کنم. تو آدم خیلی خوبی هستی و من دوستت دارم. ولی همسر خوبی نیستی و ف ی دوست خوب هستی برام. بهم میگه روحش با روح من سازگار نیست.
    این در حالیه که ما بیشترین هماهنگی و تشابه سلیقه و فرهنگی رو با هم داریم.
    اعتقاداتمون مثل همه، رفتارهای اجتماعیمون مثل همه و …
    اصلا تو فامیل و دوست و آشنایانمون، زبانزد هستیم ولی متاسفانه طی یک سال اخیر ساز جدایی می زنه.
    البته تو یک سال اخیر یکی از اقوام دور وارد زندگیمون شده و به همسرم ابراز عشق کرده، همسرم هم این موضوع رو به من گفت و منم این وسط با همسرم خیلی منطقی و دوستانه و با اون طرف هم خیلی مودبانه برخورد کردم. ولی بعد که سماجت کرد و البته هنوز هم داره سماجت می کنه، طرف رو تهدید کردم و با خانوادش هم صحبت کردم. ولی هنوز فایده نکرده.
    احساسم میگه همه برخوردهای همسرم ناشی از وجود طرف سوم هست ولی ایشون این مساله رو نفی می کنه.
    دست به همه کار زدم برای نجات زندگیم.
    تصور زندگی بدون همسرم برام خیلی دردناک و عذاب آوره.
    این وسط به طور کامل خودم رو نادیده گرفتم. احساس می کنم آویزون همسرم شدم. من بهش محبت می کنم، عشق می ورزم، بدون بهونه و گاه و بی گاه بغلش می کنم، می بوسمش و نوازشش می کنم ولی متاسفانه یک بار هم به احساسات من پاسخ نمی ده.
    علی رغم همه این موارد که هیچ احساسی از طرف ایشون دریافت نمی نمی کنم ولی همچنان من دارم تلاشم رو می کنم.
    لطفا راهنماییم کنید تا بتونم همسرم رو به خودم برگردونم.
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا