تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
آموزش نکات روابط زناشویی موفق

21 سوال اساسی که قبل از ازدواج باید پرسیده شوند

آیلتس

اگر در شرف ازدواج هستید، حتما می‌دانید که این مرحله یکی از مهیج‌ترین دوران زندگی شما است. اما می‌تواند کمی هم ترسناک باشد. ممکن است دیوانه‌وار عاشق باشید، اما باز هم از خودتان بپرسید که آیا تصمیم عاقلانه‌ای گرفته‌اید یا خیر. این تصمیم روند زندگی شما را تغییر می‌دهد.

ازدواج یک تعهد مادام‌العمر به حساب می‌آید اما آمار نشان می‌دهد که نرخ طلاق رو به افزایش است. در نتیجه حتما نمی‌خواهید جزئی از این آمار باشید!

زوج‌ها اغلب می‌توانند با پرسیدن سوالات درست از یکدیگر، از اختلافات احتمالی و خطر ازدواج ناموفق پیشگیری کنند.

 


تعمیرات و نگهداری

توی این پک فوق العاده، تعمیرات و نگهداری منزل رو خودت انجام بده، همسرت و خونواده تو سربلند کن و کلی توی مخارج اضافی صرفه جویی کن!


 

حتما بخوانید: اهمیت زیبایی زن و مرد در ازدواج (تجربه یک روانکاو)

پرسیدن سوالات اساسی قبل از ازدواج به شما کمک می‌کند بفهمید شریک زندگی مناسبی را انتخاب کرده‌اید یا خیر. این شانس را هم به شما می‌دهد تا مطمئن شوید که که آیا در مورد فرزند، مسائل مالی و جنبه‌های دیگر ازدواج با طرف مقابل تفاهم دارید یا خیر.

ویدیوی کوتاه در باره سوالات قبل از ازدواج

 

اگر می خواهید بیشتر بدانید به خواندن ادامه دهید:

نکاتی در مورد پرسیدن سوالات خصوصی و محرمانه

پرسیدن سوالات شخصی حتی وقتی با شریک زندگی احتمالی‌تان صحبت می‌کنید، می‌تواند ناخوشایند باشد. چند نکته برای آسان کردن این تنش:

  • طرف مقابلتان را با فهرست بلند بالایی از سوالات غافلگیر نکنید.
  • از قبل برای یک روز یا عصر برنامه‌ریزی کنید تا با هم بنشینید و درباره آینده حرف بزنید.
  • با هم در مورد اینکه چرا این سوالات برای هر دویتان اهمیت دارند، صحبت کنید.
  • وقتی هر دو شما در شرایط روحی و ذهنی مثبتی قرار دارید، این سوالات را مطرح کنید.
  • یک محیط آرام را انتخاب کنید تا حواستان پرت نشود و وقفه‌ای در صحبت ایجاد نشود.
  • از نوشیدن الکل در حین گفتگو خودداری کنید چون هر دوی شما باید ذهن هوشیاری داشته باشید.
  • اگر سوالات چالش برانگیز و محرک از شما پرسیده شد، آنها را کنار بگذارید و با یک مشاور در موردشان صحبت کنید.
  • پس از بحث، یک شب در بیرون قرار بگذارید تا استرستان کم شده و آرام شوید.
  • ممکن است برای شما و همسر آینده‌تان بحث در مورد این مسائل دشوار و ناراحت‌کننده باشد، اما جوابها ممکن است به پیشگیری از اختلافات آینده کمک می‌کند.

حتما بخوانید: “چکار کنم شوهرم برام بمیره و مطیع باشه؟” 11 نکته جدید و موثر

21 سوالی که قبل از ازدواج باید پرسیده شوند

سوالات اصلی در واقع مربوط به مسائل مهمی هستند که معمولا در طول ازدواج زوجها درگیرشان هستند. از مسائل مالی گرفته تا روابط و تضادهای زندگی زناشویی.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

سوالات مربوط به مسائل مالی

اختلافات مالی یکی از دلایل شایع طلاق است. بحث بر سر دخل و خرج اغلب منجر به دلخوری می‌شود. در مورد مسائل مالی از سوالات زیر کمک بگیرید:

1-آیا شما وام یا بدهی دارید؟

برخی افراد ممکن است در مورد جزئیات خاصی در گذشته از جمله بدهی قبلی چیزی به زبان نیاورند.

با اینکه ممکن است بدانید نامزدتان بدهی دارد، اما باید از مقدار آن هم باخبر شوید چون این حق شماست و این بدهی در آینده روی زندگی‌تان تاثیر خواهد گذاشت.

دو طرف باید از اعتبار حساب بانکی یکدیگر هم خبردار باشند. با آگاهی از این مسئله می‌توانید بفهمید توانایی دریافت وام برای رهن خانه را دارید یا خیر.

2-آیا باید حساب بانکی جدا داشته باشیم؟

وقتی حرف از حساب بانکی می‌شود، ببینید شریک زندگی آینده‌تان چه نظری در مورد آن دارد. گاهی اوقات زوجها معتقدند حساب بانکی جداگانه و یک حساب مشترک داشته باشند در حالیکه برای بعضیحساب جداگانه معنایی ندارد.

بستگی به خودتان دارد. مثلا ممکن است داشتن حساب بانکی جداگانه، طرف مقابلتان را نسبت به شما بدگمان کند.

گاهی اوقات ساده‌ترین کار نگه داشتن همان حسابهایی است که خودتان در دوران مجردی دارید.

یک توصیه دیگر این است که از یک حساب مشترک برای مخارج خانه و هزینه‌ها استفاده کنید. این امر به دو طرف این امکان را می‌دهد تا اوضاع مالی‌شان را تحت نظر بگیرند.

3-مسئولیت مدیریت مسائل مالی با چه کسی خواهد بود؟

آیا قرار است یکی از شما هزینه‌ها را بپردازد یا هر دو در این کار سهیم خواهید بود؟ این سوال می‌تواند جلوی بیشتر اختلافات در زندگی مشترک را بگیرد.

در بسیاری از ازدواج‌ها، یک زوج به طور طبیعی بهتر از دیگری از پس مدیریت مسائل مالی برمی‌آید.

با این وجود برخی افراد ترجیح می‌دهند مستقل بمانند و شاید بخواهند تعهدات مالی مربوط به خودش را شخصا بر عهده بگیرد.

در صورت مدیریت جداگانه امور مالی، تصمیم بگیرید چه کسی صورتحساب و قبوض را پرداخت کند و چه کسی باید هزینه‌های اضطراری و فوق‌العاده را بپردازد.

حتما بخوانید: زن زندگی کیست؟ 14 ویژگی ضروری همسر آینده شما

4-چطور باید در مورد خریدهای اصلی تصمیم‌گیری کرد؟

خریدها و هزینه‌های عمده اغلب سرچشمه اختلافات بین زوجها هستند. آیا قرار است در مورد تمام معاملاتی که هزینه‌شان بیشتر از یک مقدار مشخص می‌شوند، بحث کرد؟ آیا یکی از شما می‌توانید تصمیم خرید دیگری را رد کنید؟

از اینکه همسر آینده‌تان چه حسی نسبت به معاملات بزرگ دارد سر در بیاورید. ممکن است بخواهید در مورد بودجه‌ زندگی‌تان تصمیم بگیرید و برای خریدهای فردی در هزینه‌ها محدودیت تعیین کنید.

5-چه اتفاقی می‌افتد اگر یکی از ما شغلش را از دست بدهد؟

نحوه برنامه‌ریزی در مورد شرایط فوق‌العاده مالی مثل از دست دادن شغل را مشخص کنید.

آیا زن یا شوهرتان از شما انتظار دارد بلافاصله شغل دیگری پیدا کنید؟ آیا توقع دارید وقتی دنبال کار هستید، هزینه‌ها را از منبعی به غیر از پس‌اندازهایتان تامین کنید؟

همینطور باید در مورد تغییر حرفه و شغل هم صحبت کنید. چه می‌شود اگر یکی از شما بخواهد از کارش انصراف داده و حرفه مورد علاقه‌اش را دنبال کند؟ حتما از اینکه با طرف مقابلتان در این زمینه تفاهم دارید یا نه مطمئن شوید چون این تصمیم روی زندگی هر دویتان تاثیر می‌گذارد.

6-قرار است برای خرید خانه چقدر در نظر گرفته شود؟

اگر شما و نامزدتان قصد دارید با هم یک خانه بخرید، مقداری که می‌توانید هزینه کنید را مشخص نمایید. بیش از حد هزینه کردن برای خرید خانه می‌تواند اولویتهای دیگر مثل مسافرت یا اثاثیه منزل را محدود کند.

شما و شریکتان ممکن است درباره نوع خانه‌، نظرات متفاوتی داشته باشید. در مورد اینکه هر دویتان چه رویاهایی برای خانه آینده‌تان دارید و در صورت لزوم چطور می‌توانید به توافق برسید، صحبت کنید. در کنار محدوده قیمت و سبک خانه، باید در مورد نوع ویژگی‌های همسایه‌ها، موقعیت مکانی و جنبه‌های دیگری که مدنظرتان است با هم صحبت کنید.

حتما بخوانید: درباره زناشویی: 12 نکته برای داشتن یک زندگی مشترک موفق

7-هنگام بازنشستگی می‌خواهید چه کار کنید؟

اگرچه ممکن است صحبت درباره بازنشستگی کمی زود به نظر برسد، اما بحث در مورد مسائل مالی قبل از ازدواج اهمیت دارد.

مثلا، آیا می‌خواهید زود بازنشست شوید یا مایلید در سالهای طلایی زندگی‌تان کار کنید؟ آیا می‌خواهید هنگام بازنشستگی نقل مکان کنید؟ آیا قصد دارید به یک سفر طولانی مدت بروید یا دور دنیا را بگردید؟

شاید لازم باشد در مورد اینکه آیا لازم است هر دو شما برای رسیدن به اهداف مالی و شخصی‌تان در آینده، برای یک دوره طولانی به صورت تمام وقت کار کنید یا خیر صحبت کنید.

سوالات مربوط به بچه

بزرگ کردن فرزندان غالبا بخشی از ازدواج است و اگر دو طرف دیدگاه متفاوتی در مورد تربیت فرزندان داشته باشند، کارشان در آینده سخت می‌شود. پرسیدن سوالات زیر در مورد ویژگی‌های خانواده‌ای که تشکیل می‌دهید به شما کمک می‌کند تا از ایجاد اختلاف در آینده پیشگیری کنید:

1-آیا شما بچه می‌خواهید؟

بسیاری از افراد با این فرض که طرف مقابل در آینده حتما بچه می‌خواهد، با او وارد رابطه می‌شوند. با این وجود، برخی دیگر این مسئولیت را قبول نمی‌کنند.

اگر نامزد شما بچه نخواهد ولی شما بخواهید، باید در مورد اینکه آیا قصد دارید با طرف مقابلتان برای یک عمر وارد رابطه شوید یا خیر فکر کنید. هرگز خیال نکنید که طرف دیگر ازدواج، تفکراتش را تغییر خواهد داد.

2-چطور کار و نگهداری از بچه را مدیریت کنیم؟

آیا همسر آینده شما قصد دارد در خانه بماند و بچه‌ها را بزرگ کند یا هر دوی شما می‌خواهید به کار کردن ادامه دهید؟ اگر هر دو کار می‌کنید، آیا به یک اندازه برای تمام مسئولیتهای بچه‌داری تعهد دارید؟ بحث نکردن در مورد این سوالات قبل از ازدواج، منجر به عدم توافق و نارضایتی خواهد شد.

امروزه در یک خانواده زن و مرد هر دو شاغل هستند. بنابراین اگر قصد دارید کار کنید، باید برای مراقبت از فرزندان هزینه بپردازید. و اگر یکی از شما می‌خواهد در خانه با کودکان بماند، تصمیمتان در مورد اینکه کدامیک باید این کار را انجام دهید، چیست؟

حتما بخوانید: ۲۶ نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

3-چه زمانی می‌خواهید بچه‌دار شوید؟

آیا می‌‌خواهید در ماه عسل بچه‌دار شوید یا فعلا دست نگه می‌دارید؟ اگر شما و همسر آینده‌تان در موقعیتی نباشید که بچه‌دار شوید، کارتان سخت‌تر می‌شود.

اگر قصد دارید برای بچه‌دار شدن صبر کنید، این زمان چقدر خواهد بود؟ برخی از زوج‌ها یک بازه زمانی یا بزنگاه خاصی را مشخصی می‌کنند. مثلا شاید بخواهید به یک هدف شغلی برسید یا خانه بخرید. همچنین ممکن است چند سالی را صبر کنید و ببینید رابطه‌تان به کجا می‌رسد.

4-آیا به فرزندخواندگی یا درمانهای ناباروری فکر کرده‌اید؟

اگر شما و همسرتان به طور طبیعی بچه‌دار نشوید، باید مشخص کنید آیا مایلید برای درمانهای ناباروری هزینه کنید؟ به این فکر کنید که چقدر حاضرید برای درمان خرج کنید و قبل از در نظر گرفتن گزینه‌های دیگر مثل فرزندخواندگی چقدر صبر می‌کنید.

اگر شما و شریک زندگی‌تان مایل به فرزندخواندگی هستید از احساسات یکدیگر در رابطه با این مسئله آگاه شوید. در مورد جزئیات دیگر مثل بازه سنی و بومی بودن یا نبودن فرزندی که می‌گیرید به توافق برسید.

5-آیا می‌خواهید اعتقادات مذهبی‌تان را به کودکانتان آموزش دهید؟

اگر همسر آینده‌تان اعتقاد مذهبی متفاوتی دارد، لازم است بدانید آیا می‌‌خواهد فرزندانتان را با سیستم اعتقادی مشابه شما بزرگ کند یا خیر.

اگر با او در این زمینه اختلاف نظر دارید و مایلید فرزندانتان با یک آیین خاص بزرگ شوند، چطور می‌توانید به یک راه‌حل قابل قبول برسید؟ اگر شما و شریک زندگی‌تان عقاید مذهبی یکسانی دارد، باید باز هم در مورد نحوه برنامه‌ریزی در مورد شناساندن آن عقاید به فرزندان با هم گفتگو کنید. آیا فرزندانتان بایددر مراسم مذهبی شرکت داشته باشند؟ آیا آنها را به یک مدرسه مذهبی می‌فرستید؟

حتما بخوانید: ۱۵ تا از رایج ترین مشکلات زناشویی و راه حل های ساده برای رفع آنها که باید بلد باشید

6- نظرتان در مورد نظم فرزندان چیست؟

یکی دیگر از موضوعات بحث برانگیز احتمالی، نظم و انضباط فرزندان است. اگر شما والدین سخت‌گیری داشته‌اید، ممکن است خیلی به فرزندانتان سخت نگیرید. اگر والدینتان قواعد و وظایفشان را نادیده می‌گرفتند، ممکن است به والدین سخت‌گیری تبدیل شوید.

آیا می‌خواهید نوزادتان با شما در رختخواب بخوابد؟ آیا از آن نوع والدین‌هایی خواهید بود که با اولین هق‌هق کودک او را بغل می‌کنید یا می‌گذارید به گریه‌اش ادامه دهد یا چیزی بین این دو؟ به کدامیک صد در صد اعتقاد دارید؟

از احساسی که طرف مقابلتان در مورد وضع قوانین و برخورد با کودکان وقتی قانون را نقض می‌کنند، دارد مطلع شوید. و در مورد اینکه چطور می‌توانید به عنوان والدین کودکان با هم متحد باشید، بحث کنید.

7-آیا باید برای آینده کودکان پس‌انداز کنیم؟

آیا قصد دارید برای تحصیل فرزندانتان پول پس‌انداز کنید؟ آیا فرزندانمان باید هزینه تحصیلشان را خودشان بدهند؟ بسته به روش تربیتی‌تان، شاید در مورد پرداخت هزینه‌های دانشگاه فرزندتان متعصب باشید.

شاید هم بخواهید درباره خصوصی یا دولتی بودن دانشگاه یا مدرسه فرزندتان و اینکه چطور هزینه فعالیتهای فوق‌برنامه و اجتناب‌ناپذیر آها را در حین رشد بپردازید، بحث کنید.

سوالات مربوط به تضادها و روابط

پس از بحث در مورد مسائل مالی و فرزندان، از شریک آینده زندگی‌تان در مورد روابطتان سوال کنید. برای درک بهتر اینکه قرار است چطور با ناسازگاری‌ها و اختلافات برخورد کنید، سوالات زیر را بپرسید:

1-ترجیح می‌دهید چطور با اختلافات و عدم سازش‌ها برخورد کنید؟

زوج‌ها باید آزادانه احساساتشان را بیان کنند. با این وجود، هر کسی روش خاص خودش را برای مدیریت بحث با طرف مقابل دارد. آیا همسرتان ترجیح می‌دهد بلافاصله اختلافات را حل کند یا به زمان نیز دارد تا روی آنها فکر کند.

برای برخی افراد آسانتر است تا مشکلات را روز بعد حل کنند در حالیکه سایرین دوست ندارند عصبانی به رختخواب بروند. درک این موضوع به شما کمک می‌کند تا بفهمید آیا نیمه دیگر شما بعد از دعوا نیاز دارد با خود خلوت کند یا خیر.

حتما بخوانید: ۲۶ نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

2-چطور باید خواسته‌هایمان را در اتاق خواب ابراز کنیم؟

رابطه جنسی مهم‌ترین بخش یک ازدواج موفق است. اگر شما و شریکتان در اتاق خواب علایق متفاوتی داشته باشید، بهترین کار اینست که همین الان بی‌پرده درباره آنها حرف بزنید. شما باید درباره حد و مرزها و اینکه چگونه به نحو احسن خواسته‌هایتان را منتقل کنید با یکدیگر حرف بزنید.

همچنین از طرف مقابلتان بپرسید هر چند وقت یکبار مایل به برقراری رابطه جنسی است.

woman facing man with only half her face can be seen questions to ask before marriage

اگر یکی از شما، بیشتر از دیگری به این رابطه نیاز دارد یا توقعات متفاوتی در اتاق خواب از شریکش دارد، باید در مورد نحوه برخورد با این دسته از مسائل زناشویی قبل از اینکه به تنش در زندگی آینده‌تان تبدیل شود، بحث کنید.

3-هر چند وقت یکبار باید در مورد رابطه‌مان صحبت کنیم؟

رو راست بودن در یک رابطه همیشه آسان نیست. در طول ازدواج ممکن است مواقعی باشد که چیزی را از همسرتان مخفی کرده‌ باشید.

همسر آینده شما شاید ترجیح دهد حتی وقتی همه چیز خوب است در مورد وضعیت رابطه‌تان مرتبا صحبت کند. اما شما ممکن است احساس کنید فقط وقتی مشکلی پیش می‌آید، لازم است صحبت کنید.

آیا باید بلافاصله و آزادانه مشکل را مطرح کرده یا تاریخی را در آینده مشخص کنید و پس از آرام شدن اوضاع، در موردش حرف بزنید؟ در مورد اینکه چطور هر دویتان می‌توانید رابطه را سالم نگه دارید و چطور به بهترین شکل با مسائل مربوط به رابطه‌تان روبرو شوید، صحبت کنید.

حتما بخوانید: ازدواج موفق: ۱۰ نکته ی بسیار مهم که جدیدترین تحقیقات در دنیا به ما میگویند

4-اگر به شما بگویم عادتی را ترک کنید، چه کار می‌کنید؟

هر فردی یک سری عادات بد دارد اما برخی از عادتها شاید روی سلامت زندگی زناشویی‌تان تاثیر بگذارد. مثلا مصرف الکل، کشیدن سیگار، قمار و بازی کردن می‌توانند رابطه‌تان را خدشه‌دار کنند.

از احساس او وقتی می‌گویید یکی از این کارها را رها کند، سر در بیاورید حتی اگر در حال حاضر این عادات را نداشته باشد. آیا همسر آینده‌تان مایل است رضایتتان را به دست‌ آورد یا می‌خواهد کارش را توجیه کند؟ ببینید عادات بد غیر قابل مذاکره‌تان چه مواردی هستند.

5-آیا چیزی در من هست که مایل باشید تغییر کند؟

اگر از نامزدتان توقع دارید طبق خواسته‌های شما تغییر کند، باید خودتان هم حاضر باشید تغییر کنید، چون ازدواج یعنی سازش. به اینکه آیا نامزدتان مشکلی با سبک زندگی یا رفتارهای فعلی‌تان دارد یا خیر پی ببرید. مثلا اگر دوست دخترتان از اینکه وقت زیادی را صرف بازیهای ویدئویی می‌کنید ناراضی است، ممکن است از شما به خاطر انجام این کار در طول ازدواج دلخور شود.

انتظاراتی که در مورد فعالیتها و رفتارهای روزمره‌تان از یکدیگر دارید را مشخص کنید. سعی کنید راه‌حلهایی را ارائه دهید که مورد توافق جفتتان است و خواسته‌های هر دو طرف را برآورده می‌کند.

6-اگر زندگی‌مان در مسیر ناهمواری قرار گرفت، چه می‌کنید؟

هر ازدواجی فراز و نشیب‌های خاص خودش را دارد. شما باید مطمئن شوید آیا شریک زندگی آینده‌تان برای از میان برداشتن مشکلات و موانع احتمالی آینده در کنارتان می‌ماند یا خیر. اگر همسرتان تا به حال مشاوره ازدواج را تجربه نکرده است، ببینید قرار است چطور برای حل مشکلات بزرگی مثل دعواها، روابط زناشویی و مشکلات مالی برنامه‌ریزی ‌کند.

پرسیدن این سوالات کمی سخت به نظر می‌رسد، اما کمک می‌کند تا بدانید چطور با مشکلاتی که اغلب به طلاق منجر می‌شوند روبرو شوید.

7-در مورد حسادت و نزدیک شدن به دیگران چه حسی دارید؟

اگر ذاتا دوست دارید توجه دیگران را به خود جلب کنید، باید به اینکه نامزدتان چه احساسی در مورد این رفتار شما پس از ازدواج دارد پی ببرید. شما باید در مورد برقراری روابط با دیگران هم با یکدیگر صحبت کنید. مثلا درک احساسات یکدیگر در مورد وقت گذرانی با همکاران یا دوستان به ویژه وقتی جنس مخالف شما هستند، اهمیت دارد.

با یکدیگر در مورد چیزهایی که فکر می‌کنید آزاردهنده یا نادرست است گفتگو کنید تا در آینده سوتفاهم پیش نیاید.

چطور این سوالات را قبل از ازدواج بپرسید؟

وقتی عاشق هستید، ممکن است به اینکه این سوالات باید پرسیده شوند، فکر نکنید. و برایتان آسان‌تر است فرض کنید همسر آینده‌تان عقاید و خواسته‌های مشابهی دارد.

اما به جای چنین فرضی، باید مطمئن شوید شما و شریک زندگی‌تان در یک رابطه طولانی مدت می‌توانید با هم بسازید. ازدواج برای یک عمر است و مسائل مهمی مثل عوض کردن خانه یا شغل و بچه‌دار شدن می‌تواند جزئی از آن باشد.

حتما بخوانید: ۱۴ تا از مهمترین و جدیدترین دانستنی های روانشناسی زناشویی که هر زوجی باید بخواند

داشتن روابط آشکار کلید اصلی موفقیت در ازدواج است. با اینکه پرسیدن این سوالات قبل از ازدواج ممکن است شما را معذب کند، اما پاسخ‌های آن به پیشگیری از اختلافات در آینده کمک می‌کند. اگر پرسیدن این سوالات برایتان دشوار است، از یک مشاور کمک بگیرید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا