درمان بیماری های شایع روانی

11 دلیل اصلی شکست عشقی و و روش عبور از آن

gold

برای عاشق شدن، به زمان و تلاش زیادی نیاز نیست. اما برقراری روابط سالم ممکن است ماه ها و سالها طول بکشد و برای حفظ آن باید تلاش زیادی انجام شود. نکات مثبت فرد در ابتدای روابط، باعث جذب طرف مقابل می شود. اما برای ایجاد روابط پایدار، باید خصوصیات مثبت و منفی شریک زندگی خود را بپذیرید و اگر این اتفاق نیفتد، رابطه ی شما خراب و متزلزل می شود.

دلایل شکست روابط از زوجی به زوج دیگر متفاوت است و ما در این پست متداول ترین دلایل شکست عشقی را بهمراه راه حل های آن توضیح می دهیم. اگر به تازگی شکست عشقی خورده اید، بهتر است به دلیل بروز این مشکل پی ببرید. قبل از اینکه همه چیز را گردن عشق سابق تان بیندازید، به موارد ذکر شده در این مطلب خوب فکر کنید. شاید دلیل این شکست، رفتارهای نامعقول یا ضعف های شخصیتی خودتان بوده است. اگر می خواهید در آینده روابط پایداری تجربه کنید، باید به دنبال رفع نواقص و ضعف های خود باشید.

تعدیل، درک و وفاداری چند مولفه ی اساسی برای داشتن یک رابطه طولانی مدت است. بدون این عناصر، ایجاد و حفظ یک رابطه ی سالم غیرممکن است.

11 دلیل اصلی شکست عشقی

در این قسمت دلایل شکست عشقی آورده شده است. در هر قسمت راه حلی برای جلوگیری از هر مشکل ارایه شده است.

1- انتظارات غیرواقعی

سیلویا پلات، شاعر و نویسنده ی مشهور آمریکاییمی گوید “اگر از کسی انتظار چیزی را نداشته باشی، هیچگاه سرخورده نمی شوی”.

یکی از دلایل مهم شکست روابط، انتظار بیش از حد از شریک زندگی است. در ابتدای روابط، انتظارات نسبتاً کم هستند و بنابراین به راحتی برآورده می شوند. وقتی رابطه به اوج خود می رسد، هدیه ها، شام های عاشقانه و تفریحات عاشقانه نیز به اوج می رسند. در این مرحله هر دو نفر، بهترین خصوصیات خود را به نمایش می گذارند و خطاها و نقص هایشان را از یکدیگر پنهان می کنند. اما با گذشت زمان این شیفتگی کمرنگ می شود و هر دو طرف، چهره ی واقعی خود را نشان می دهند. اینجاست که اختلافات و مشکلات شروع می شوند.

word image 30

به عنوان مثال شما ممکن است خواهان ازدواج و فرزند آوری باشید اما فرد مقابل تان بیشتر روی اهداف شغلی متمرکز باشد. یا ممکن است به دنبال سفر و ماجراجویی باشید اما شریک زندگی تان داشتن زندگی آرام تری را ترجیح دهد. عدم تطابق چنین انتظاراتی، می تواند تعارض زیادی در روابط شما ایجاد کند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

راه حل: اگرچه شما عاشق هم هستید اما دو فرد کاملا متفاوت می باشید. از پنهان کردن آرزوها و انتظارات خود بپرهیزید و همه چیز را رک و روراست بگویید. هنگام رویارویی با اختلافات، سعی کنید به دنبال راه هایی باشید که خواسته ی هر طرف، به نحوی برآورده شود. به جای قضاوت کردن و زورگویی، سعی کنید به دنبال درک خواسته های یکدیگر باشید.

2- ضعف های ارتباطی

داشتن ارتباطات باز و شفاف یکی از جنبه های اساسی برقراری یک رابطه سالم است. اگر بدنبال پنهان کردن موضوع مهمی از شریک زندگی تان هستید و یا اینکه وقت کافی برای برقراری ارتباط ندارید، شکاف هایی در روابط مستحکم عاشقانه تان ایجاد می شود.

کمبودها و ضعف های ارتباطی، باعث می شود که شریک زندگی تان احساس تنهایی کند و عشق و محبت را از جاهای دیگری پیدا کند. ارتباط نادرست و ناکافی بین شما و همسرتان نیز ممکن است منجر به تلنبار شدن احساسات منفی روی یکدیگر و تخریب تدریجی رابطه شود.

راه حل: قبل از بزرگ شدن مشکلات ارتباطی، آنها را برطرف کنید. ارتباطات سالم را در اولویت قرار دهید و تمرین کنید زیرا این مهارت می تواند بسیاری از مشکلات موجود در رابطه را حل کند. وقت بگذارید و به طور منظم درباره موضوعاتی که بین شما فاصله ایجاد می کنند، بحث کنید.

8 نکته ضروری قبل از اینکه عاشق شویم؟ (بایدها و نبایدهای عاشقی)

3- ناسازگاری

سازش یک عنصر اساسی در داشتن روابط شاد است. ناسازگاری و عدم مصالحه با شریک زندگی می تواند باعث ایجاد کینه شود. عدم انعطاف پذیری و بی توجهی به در نظر گرفتن دیدگاه شریک زندگی خود می تواند موجب تضعیف روابط شود.

راه حل: گاهی اوقات به شریک زندگی خود اجازه دهید در مورد برخی مسایل تصمیم بگیرد. بجای اینکه بدنبال پیروزی در هر درگیری باشید، روی حفظ رابطه تان متمرکز شوید. برای عاشق بودن باید خودخواهی را کنار بگذارید و از خودگذشتگی را تمرین کنید. کمی منعطف باشید و ببینید که با کمی سازش، چقدر روابط بهتر و سالم تری را تجربه خواهید کرد.

4- خودخواهی

چیزی که موجب شکستن قلب شما در روابط می شود، عشق نیست بلکه خودخواهی است!

خودخواهی می تواند ضربه ی محکمی به یک رابطه وارد کند. حتی نشانه ای از خودخواهی هم می تواند پیوندهای عاشقانه را از بین ببرد. زوجینی که روابط پایداری تجربه می کنند، به طور منظم درک و علاقه خود را به یکدیگر منتقل می کنند. خودخواهی مربوط به خود، عزت نفس و خواسته های فردی است. اگر می خواهید یک عشق واقعی را تجربه کنید، نباید فقط رضایت خود را مد نظر قرار دهید. بجای آن سعی کنید از شریک زندگی تان حمایت کنید و عشق خود را نثار او کنید. خودخواهی موجب خودمحوری و ایجاد فاصله بین شرکا می شود.

راه حل: کسانی که خودخواه هستند، همیشه می خواهند حق با آنها باشد. این افراد باید بدانند که همه ی انسان ها ایرادات و نقص هایی دارند و این کاملا طبیعی ست. تلاش کنید جهت گیری خود را از “من” به “دیگری” تغییر دهید و به دنبال راه هایی برای تأمین نیازهای شریک زندگی خود باشید.

40 تا از بهترین جملات خودباوری و عشق به خود

5- بی اعتمادی

پایه و اساس هر رابطه عاشقانه ،اعتماد و وفاداری است. برخی از عواملی که منجر به بی اعتمادی به یک رابطه می شوند عبارتند از: وابستگی بیش از حد، حس تملک، حسادت، دو رویی و اتفاقات بدی که در گذشته رخ داده است. وقتی بی اعتمادی بین زوجین شروع می شود، رابطه شروع به فروپاشی می کند. این بدان معناست که آینده روشنی در این رابطه وجود نخواهد داشت یا در برخی موارد اصلاً آینده ای بوجود نخواهد آمد.

راه حل: بی اعتمادی موجب متزلزل شدن رابطه می شود و وضعیت بدی برای زوجین ایجاد می نماید. به شریک زندگی تان متعهد باشید و درصورت تجربه ی خیانت در گذشته، سعی کنید همه چیز را فراموش کنید و با یکدیگر عهد وفاداری ببندید. اگر در گذشته هیچ خیانتی صورت نگرفته است، تلاش کنید که به رابطه خود ایمان داشته باشید و به همسرتان آزادی بدهید.

word image 31

6- پرخاشگری

عصبانی شدن در رابطه طبیعی ست اما پرخاشگری یک مقوله ی کاملا جداست که می تواند موجب سست شدن پایه های یک رابطه شود. عصبانیت شدید مانع از حل مشکلات می شود. بنابراین، تصمیم گیری در هنگام عصبانیت می تواند منجر به اظهارات و رفتارهای پشیمان کننده و آسیب زننده شود.

عصبانیت نه تنها می تواند رابطه شما با همسرتان را خراب کند بلکه موجب آسیب رساندن به کیفیت زندگی تان هم می شود. اگر هرکدام از شما با مشکل پرخاشگری شدید روبرو هستید و توانایی کنترل آن را ندارید، رابطه تان متزلزل خواهد شد.

راه حل: از بروز واکنش های تکانشی جلوگیری کنید و قبل از هر اقدامی، کمی مکث کنید. به این فکر کنید که پرخاشگری و بداخلاقی، چه بلایی سر رابطه ی عاشقانه ی شما می آورد. حرف هایی که در زمان عصبانیت می زنید و کارهایی که می کنید، می تواند به شریک زندگی تان آسیب زیادی وارد کند. برای خارج شدن از تنش، به خودتان وقت دهید تا از این وضعیت خارج شوید و صحبت کردن با شریک زندگی تان را به زمان دیگری موکول کنید. اگر آدم پرخاشگر و عصبی هستید و نمی توانید در شرایط تنش زا، خود را کنترل کنید، بهتر است از یک مشاور یا متخصص کمک بگیرید.

بهترین راه حل برای فراموشی عشق و کسی که عاشقش هستید

7- بی توجهی زوجین به نیازها و خواسته های معقول یکدیگر

شما و شریک عشقی تان، دو فرد متفاوت با علایق و سلایق گوناگون هستید. بنابراین ممکن است چیزی که شریک زندگی تان دوست دارد را دوست نداشته باشید. اما اگر به دنبال روابط مستحکم هستید، باید به خواسته های یکدیگر احترام بگذارید و به نیازهای هم توجه کنید.

راه حل: درباره نیازها و خواسته های خود با شریک زندگی تان صحبت کنید. اگر منافع مشترکی بین شما وجود ندارد، هیچ اشکالی ندارد. آنچه مهم است این است که هر یک از شما به خواسته های دیگری احترام بگذارد و به علایق هم توجه نماید.

8- عدم تعادل در اولویت ها

همه ی ما در زندگی خود اولویت هایی داریم. اگر این اولویت ها به خوبی مدیریت نشوند، ممکن است در روابط خود با مشکل روبرو شوید. به عنوان مثال ممکن است مشغله های کاری زیادی داشته باشید یا تمام وقت آزاد خود را با دوستان تان سپری کنید و به مشکلات خانوادگی توجهی نکنید و بعبارت دیگر، آنها را در انتهای لیست الویت های زندگی خود قرار دهید. بنابراین عدم تعادل در اولویت بندی ها و بی توجهی به مسایل خانوادگی، یکی از دلایل شکست روابط محسوب می شود.

راه حل: اگر از رفتارهای شریک زندگی تان ناراحت هستید، احساسات خود را با او در میان بگذارید. هر یک از شما باید زمان خود را بدرستی مدیریت کند و برای طرف مقابل، وقت بگذارد. یک برنامه ی متعادل داشته باشید تا درگیری های آینده را به حداقل برسانید. اگر رفتار شریک زندگی تان قابل تغییر نیست، برای پذیرفتن نقص های او و حفظ رابطه تان، تمام تلاش خود را بکنید.

9- خودشیفتگی

اگرچه خودشیفتگی چندان معمول نیست اما تهدیدی برای هر رابطه ای محسوب می شود. سوء استفاده، تقلب، بازی با احساسات، تهدید، ترک کردن یا تحقیر فرد مقابل، برخی از رفتارهای مخرب خودشیفتگی محسوب می شوند که نمی توان برای مدت طولانی آنها را تحمل کرد.

راه حل: اولین چیزی که باید در مورد یک شریک خودشیفته بدانید این است که مدیریت این رابطه برای شما واقعاً دشوار خواهد بود. اما اگر فردی متعهد هستید و به شریک زندگی خود عشق می ورزید، می توانید اقدامات سختگیرانه ای را برای احیای رابطه ی خود انجام دهید. مرزهای مشخصی را تعیین کنید و نیازها، نگرانی ها و محدودیت های خود را به وضوح مطرح کنید و در صورت لزوم از یک مشاور کمک بگیرید.

10 تا از موثرترین راههای رسیدن به آرامش در زندگی

10- وابستگی بیش از حد

وابستگی عاطفی نه تنها برای رابطه بلکه برای هر دوی شما نیز مضر است. همه ما به کسی احتیاج داریم که به حرف هایمان گوش کند، در فراز و نشیب های زندگی همراهمان باشد و خوشحالی خود را با ما تقسیم کند. با این حال اگر همسرتان احساسات شما را مدیریت و کنترل کند، رابطه تان به سمت شکست حرکت خواهد کرد. انتظارات بیجا موجب کینه توزی بین طرفین و در نهایت سست شدن رابطه می شود. بهتر است بین وابستگی و دلبستگی تمایز قائل شوید. دلبستگی به معنای علاقه به طرف مقابل است که هیچ مشکلی ندارد اما وابستگی ناسالم موجب می شود که فرد سعی کند طرف مقابل خود را تحت کنترل و نفوذ قرار دهد و به دلیل ترس از طرد شدن مانند یک قربانی هرگونه تحقیری را تحمل کند.

راه حل: برای از بین بردن وابستگی شدید، اعتماد بنفس خود را بالا ببرید و روی نکات مثبت زندگی تان متمرکز شوید. همچنین سعی کنید دلایل این وابستگی را پیدا کنید و در مورد آنها، با یک روانشناس صحبت کنید.

11- عوامل دیگر

عوامل دیگری مانند مسائل مالی، بی احترامی به یکدیگر، بی توجهی به رابطه، بی حوصلگی، خسته شدن از رابطه و حتی خیانت، می توانند در فروپاشی یک رابطه دخیل باشند.

راه حل: در صورت وجود مسائل جزئی مانند بی حوصلگی یا اختلاف نظرهای جزئی، می توانید اصلاحات کوچکی انجام دهید و روابط خود را روی مسیر درست قرار دهید. اما اگر رابطه شما به دلیل مسائلی از قبیل بی احترامی و امور مالی در معرض خطر است، با شریک زندگی خود در مورد آنها صحبت کنید.

word image 32

6 راهکار تکمیلی غلبه بر شکست عشقی

1- واقعیت را بپذیرید و احساسات خود را سرکوب نکنید

شما صدمه دیده اید و احتمالا با احساساتی مانند خشم، خیانت، ناامیدی و درماندگی مواجه شده اید. در این زمان پذیرش واقعیت و احساسات دردناک بسیار مهم است. سعی نکنید خودتان را گول بزنید یا احساسات تان را سرکوب کنید، زیرا این امر تنها موجب آسیب رساندن به سلامت روانی و جسمی شما می شود. با خودتان مهربان باشید، سخت گیر نباشید و درک کنید که این احساسات طبیعی است و برای بهبودی تان لازم است. همچنین تلاش کنید کینه و نفرت را دور بریزید و عشق سابق خود را ببخشید. بدون شک اینکار آسان نیست اما بدون اینکه خواهان برگشت او به زندگی تان باشید، قلب خود را آرام می کنید. اگر این کار را نکنید، برای مدت طولانی احساس حقارت و درماندگی خواهید کرد.

2- از حمایت دیگران بهره مند شوید

کمک گرفتن عاطفی از دیگران، بعد از شکست عشقی لازم است. اگر می خواهید بر شکست عشقی غلبه کنید و از آن عبور کنید، از خانواده، دوستان یا همکارانی که می توانند احساسات شما را درک کنند، کمک بگیرید. از افراد منفی و بدجنس دوری کنید چون آنها فقط وضعیت روحی تان را بدتر می کنند.

شما به افراد خوش بینی نیاز دارید که می توانند با صبر و حوصله به حرف هایتان گوش دهند. استفاده از افرادی که خود نیز شکست عشقی را تجربه کرده اند و آن را با موفقیت پشت سر گذرانده اند هم می تواند کمک کننده باشد. کمک گرفتن از افراد دلسوز به شما کمک می کند تا بتوانید با کسانی درد و دل کنید و بدون اینکه مورد قضاوت آنها قرار بگیرید، خود را تخلیه کنید. این افراد می توانند به شما در معاشرت کردن و پیدا کردن دوست های جدید نیز کمک کنند.

چگونه به فرد خاصی فکر نکنیم؟ 20 گام برای شروع دوباره زندگی

3- به این شکست از دید مثبت نگاه کنید

اگرچه کار آسانی نیست اما سعی کنید به موقعیت پیش آمده، از دید مثبت نگاه کنید. شاید شما خودتان از این رابطه راضی نبودید اما از ترس صدمه زدن به شریک عشقی تان، آن را حفظ کردید. به این فکر کنید که این رابطه، دیر یا زود از هم می پاشید و هر چقدر بیشتر ادامه پیدا می کرد، مشکلات بیشتری به بار می آورد.

اگر رابطه ی شما فقط در حد دوستی یا نامزدی بود، خدا را شکر کنید که قبل از تشکیل زندگی مشترک، همه چیز به پایان رسیده است. بعلاوه با این جدایی، تجربیات شما بیشتر می شود و انتخاب های بعدی خود را عاقلانه تر انجام خواهید داد. بنابراین گاهی اوقات تجربه ی شکست عشقی، برای درس گرفتن از زندگی و کسب تجربیات بیشتر، لازم است!

4- بهمراه دوستان تان بیرون بروید و تفریح کنید

یکی از بدترین کارهایی که می توانید پس از شکست عشقی انجام دهید این است که ساعت ها خود را در یک اتاق تاریک حبس کنید و فقط به گذشته فکر کنید. شما در چنین موقعیت هایی به نور خورشید و هوای تازه نیاز دارید. بنابراین اگر می خواهید بر شکست عشقی غلبه کنید، احساس ترحم را متوقف کنید، شاد باشید و بیرون بروید. اکنون زمان خوبی برای ملاقات و بیرون رفتن با دوستان قدیمی و آشنایانی ست که مدت ها از آنها بی خبر بوده اید. علاوه بر این، زمان خوبی برای تفریح کردن و دنبال کردن سرگرمی های قدیمی تان است.

پس خانه نشینی را تمام کنید و تا می توانید خود را مشغول کنید. هرچه زمان بیشتری به خود اختصاص دهید، بهتر می توانید خاطرات دردناک خود را فراموش کنید و بیشتر متوجه خواهید شد که این جدایی تنها یک دست انداز در جاده صاف زندگی شما بوده است.

5- سبک زندگی سالمی در پیش بگیرید و با خدا راز و نیاز کنید

سعی کنید هر روز از غذاهای سالم و کاملی که سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و چربی های مفید است، استفاده کنید. حدود 8 ساعت در شبانه روز بخوابید و سحرخیز باشید تا از آفتاب صبحگاهی لذت ببرید. ورزش کردن که برای سلامتی لازم است، اکنون ضرورت بیشتری پیدا می کند. تمرین با وزنه، ایروبیک، رقص، یوگا یا هر ورزش دیگری که دوست دارید را انتخاب کنید و بصورت روزانه انجام دهید.

با اینکار هورمون اندورفین در بدن شما آزاد می شود و به این ترتیب احساس شادی می کنید و تمام دردهای تان تسکین پیدا می کند. با ورزش منظم، ظاهر فیزیکی شما نیز تغییر خواهد کرد و خوش فرم تر و زیباتر خواهید شد. راز و نیاز کردن با خدا، موجب آرامش روح و روان می شود و باعث می شود راحت تر بتوانید از این شرایط سخت عبور کنید.

موثرترین روش برای رسیدن به مثبت اندیشی و حذف افکار منفی در زندگی

6- از عشق سابق خود فاصله بگیرید

تا آنجا که می توانید تمام خاطرات عشق سابق تان را از خانه و ذهن خود پاک کنید. عکس، هدیه، ایمیل و یا هر چیز دیگری که شما را به یاد او می اندازد را دور بریزید. او را در شبکه های اجتماعی دنبال نکنید یا بطور کلی او را بلاک کنید. به این ترتیب هیچ اثری از او در زندگی خود بجای نگذارید. دنیا کوچک است بنابراین اگر با همسر یا عشق سابق خود برخورد کردید، خونسردی تان را حفظ کنید و عادی رفتار کنید. از سلام و احوالپرسی کردن با او بپرهیزید و هیچ مکالمه ای با هم برقرار نکنید. با این ترفندها، می توانید بر شکست عشقی تان غلبه کنید و به زندگی عادی خود برگردید.

منبع 1 منبع 2

 

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. از تموم دوستان گرامی با نهایت وجود و احساسم تقاضا میکنم اگه در ابتدای رابطه عشق و علاقه باطنی و قلبی نسبت به طرف مقابلون ندارید یا از ظاهر,شخصیت،اعتقادات و فرهنگ خانوادگی و.. طرف قلبا حس خوبی نمیگیرید و ندارید و بخاطر حرف مردم که راجب من چه فکری میکنن اگه متوجه بشن من از این رابطه که مطمنم ناسالمه خارج بشم .خواهش میکنم تمنا میکنم تو معذوریت قرار نگیرید و رابطه رو ادامه ندید قطعا خیلی از اشخاص تو یه مدت کوتاه واقعیت خودشون و شخصیتشون رو نشون نمیدن در واقع شخصیت نمایشی دارن پس لطفا اگه برنامه ای برای ازدواج دارید خیلی خیلی محتاطانه عمل کنید وبا چشم باز و صرفا جهت شناخت نه اینکه وابسته طرفتون بشید متاسفانه خیلیها خطوط قرمز رو رد میکنن و از همون ابتدا میان تا بمونن چطور میشه بدون شناخت میرید تا زندگیتونو بسازین و عدم رعایت این موضوع باعث میشه روز به روز فقط وابستگی زیاد بشه نکته مهم مخصوصا برای دخترای عزیز اینکه فکر نکنید اگه طرفتون مخصوصا اوایل رابطه خیلی محترمانه صحبت میکنه یا از نظر عاطفی ابراز احساساتی نسبت بهتون داره یا هدیه هایی بعضا گران قیمت براتون میخره دلیل بر این نمیشه که عاشقتونه در خیلی از مواقع در حقیقت هدف طرف مقابلتون اینه که سعی میکنه شما رو در معذوریت قرار بده حتی اگر هم واقعا عاشق شما باشه مهم اینه که شما هم متقابلا عاشقش باشید تاکید میکنم عاشق و دلبستش باشید نه وابسته متوجه این مسایل حتما باشید چیزی که مهمه صداقت و اعتماد طرف مقابلتون و جذابیت شخصیت اونه ممکنه طرف مقابل ویژگیهای مثبت زیادی هم داشته باشه ولی مهم اینه که شما میخواهید تا آخر عمر روز و شب کنار هم زندگی کنید مطمن باشید به مرور هیچ عشق و علاقه ای بوجود نمیاد ممکنه وابستگی بخاطر ارتباط و تعامل بوجود بیاد ولی قطعا اون عشق اهورایی که واقعا رویا نیست و آرزوی قلبیه یکایک شماست محقق نمیشه از همون ابتدا اگه عشقی نسبت بهم داشتید که هیچ در غیر اینصورت مطمن باشید فقط وابستگیه و به مرور سرخورده و احساس بی ارزشی و نا امیدی تموم وجودتون رو تسخیر میکنه لطفا تو رابطه ناسالم نمونید قطع به یقین دیر یا زود خودتون متوجه میشید لطفا زمان و جوونیتونو با ادامه رابطه ناسالم تباه نکنید حرمت نفس داشته باشید و مطمن باشید شما لایق و شایسته عشق واقعی هستید و همچنین مطمن باشید تو هر سن و سالی میتونید عشق واقعیتونو پیدا کنید و ترس از بالا رفتن سن و یا ترس از تنهایی نباید باعث بشه که رابطه سمی رو ادامه بدید تنهایی اصلا مانع نیست به شرطی که به اون خودشناسی رسیده باشید قطعا تنهایی بهتر از بودن با کسیه که عاشقش نیستید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا