آموزش روش های جدید موفقیت در زندگی و کار

اصول و تکنیک های بازاریابی و فروش (5 بهترین ها+ 3 ویدیو)

آیلتس

الان دیگر روند خرید با گذشته خیلی فرق کرده است. قبلا مردم با دیدن بیلبوردهای تبلیغاتی و تماس فروشنده ها با محصولات و خدمات شرکتهای مختلف آشنا می شدند؛ اما الان روشهای جدیدتری مثل پیامک و ایمیل هم به کمک بازاریابان و فروشندگان آمده است.

اکثر مردم قبل از سفارش محصول یا خدمت خاص شرکت شما، زمانی را صرف بررسی و کسب اطلاعات از شرکتهای رقیبتان می کنند. کارآفرینان موفق با این ذهنیت بازاریابی و فروش جلو می روند که به جای مقابله با این روند، از راهکارهای مناسب برای جذب مشتری به سمت خودشان استفاده کنند. اگر هنوز با استراتژی ها و تکنیک های بازاریابی و فروش دیجیتالی آشنا نشده اید ما اینجا هستیم تا اصول و تکنیک های بازاریابی و فروش را در اختیارتان بگذاریم.

1- بازاریابی همیشه با جمع آوری داده همراه است

بازاریابهای امروزی باید تحلیلگرهای خوبی باشند و بتوانند بر اساس داده های جمع آوری شده تصمیم گیری و نتایج قابل ارزیابی ارائه کنند. اگر تیم بازاریابی شما بینش و آگاهی لازم برای سنجش بازگشت سرمایه در کمپین های دیجیتال مارکتینگ را نداشته باشد، نمی تواند بفهمد کدام کمپین بهتر عمل می کند، چه برسد به اینکه بخواهد از این کمپینها کسب درآمد هم بکند.

 


بازاریابی و مارکتینگ

توی این پک فوق العاده، بازاریابی و مارکتینگ رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی!بازاریابی و مارکتینگ رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! 


 

به عنوان مثال، اکثر بازاریابها در تخصیص منابع برای بازاریابی در رسانه های اجتماعی خیلی سریع عمل می کنند؛ اما طبق شاخص اسپروت سوشال (Sprout Social)، فقط 15 درصد از بازاریابها از داده های اجتماعی برای ردیابی بازگشت سرمایه استفاده می کنند. عدم آگاهی از اینکه بازاریابی شما چه تأثیری روی سودتان دارد فقط باعث از دست رفتن سرمایه، انرژی و وقت شما می شود.

بازار یابی و فروش

توصیه می کنیم تیم بازاریابی خود را به به یک پلتفرم تحلیلی قوی که به آنها اجازه می دهد شکاف بین فعالیتهای بازاریابی و فروش را پر کنند، مجهز کنید. گره زدن کمپین های بازاریابی به مشتریان واقعی و درآمد کسب شده باعث می شود تلاش های شما آگاهانه تر شود و بودجه شما بهتر خرج شود.

نکته دیگر این است که تجزیه و تحلیل مشتری هم اهمیت زیادی دارد. کسب آگاهی درباره رفتار مشتری به شما امکان می دهد تا استراتژی های فروش، بازاریابی و توسعه محصول را تغییر بدهید.

حتما بخوانید: بهترین راه حل ها برای فروش بیشتر (در هر شغلی)

2- سایتهایتان را به ابزارهای فروش موثر تبدیل کنید

در عصر دیجیتال امروزی، سایتها برای کسب و کارها حکم ویترین کالاها و خدمات را دارند. اگر سایت شما بصری، کاربرپسند و شخصی نباشد، بازدیدکنندگان سایتتان هیچ وقت به مشتری تبدیل نمی شوند، چون نمی توانند از سایت برای خرید استفاده کنند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

متاسفانه اکثر بازاریابها زمان زیادی را صرف طراحی و رنگ بندی سایتشان می کنند و به این توجه نمی کنند که سایت باید ابزاری برای فروش باشد. طراحی مهم است، اما اگر سایت شما تجربه کاربری خوبی به مشتریان ارائه نکند، هر چقدر هم طرح خوبی داشته باشد فایده ای نخواهد داشت.

برای برقراری ارتباط با مشتریان باید طراحی سایت واکنش گرا و پویا را اولویت خودتان قرار بدهید. محتوای هوشمند (smart content) خلق کنید تا وقتی مشتری از سایت شما دیدن می کند محتوای متناسب با خودش را ببیند. سیستم مدیریت محتوای (CMS) مناسب به شما امکان می دهد تا ساختار صفحات وب سایتتان را مدیریت کنید و در صورت لزوم محتوای موجود را تغییر بدهید یا حذف کنید.

سیستم مدیریت محتوا

از همه مهمتر اینکه سایت شما باید به راحتی در گوشی موبایل باز شود و با آن سازگار باشد. بر اساس تحقیقات SISTRIX، بیشتر از 60% جستجوها با گوشی تلفن همراه انجام می شوند و فقط 35% از افراد از کامپیوتر برای جستجو استفاده می کنند. استفاده از سایتی که با موبایل سازگار باشد برای مشتری راحتتر است و باعث می شود کسب و کار شما معتبر به نظر برسد.

بلد باشید: اصول برخورد با مشتری برای ایجاد رونق در کسب و کار

علاوه بر این، اگر سایت شما با گوشی سازگار نباشد، هر پولی که برای سئو هزینه می کنید به هدر می رود. گوگل سایت های سازگار با موبایل را ترجیح می دهد، پس اگر سایتتان مناسب استفاده با موبایل نباشد رتبه سئو شما پایین می آید.

3- بازاریابی محتوا پادشاه همه تکنیکها است

خریدارها بیشتر از هر زمان دیگری به اطلاعات محصول یا خدمات شما دسترسی دارند؛ این یعنی تلاشهای بازاریابی شما باید روی جذب آنها با استفاده از محتوای مفید متمرکز شود. به تبلیغات محصولاتتان فکر کنید و ببینید که آیا به اندازه کافی مفید و موثر هستند؟ آگهی ها، تماسهای تلفنی و ایمیل در حال حاضر نسبت به گذشته اثربخشی کمتری دارند. در عوض، شما باید روی داشتن محتوای آنلاین مورد پسند مشتریان بالقوه تمرکز کنید.

تولید محتوای مناسب مثل پستهای وبلاگی، مطالعات موردی و ویدیوهای محصول در تبدیل بازدید کنندگان به مشتری بسیار موثرند.

4- شخصی سازی بهترین کار است

اگر می خواهید در بازار از رقبایتان متمایز شوید باید نحوه تعامل با مشتریهای فعلی و آینده را شخصی سازی کنید. فرض می کنیم که شما سه تماس تلفنی متفاوت دارید: یکی از آنها یک مشتری بالقوه است، دیگری یک مشتری کاملاً جدید و بعدی هم یک مشتری قدیمی.

احتمالا با هر یک از آنها به شکل متفاوتی صحبت می کنید و اطلاعات متفاوتی هم در اختیار هر کدامشان می گذارید؛ پس نباید برای هر سه نفر آنها یک ایمیل عمومی ارسال کنید. اما متاسفانه این اشتباهیست که خیلی از شرکتها مرتکبش می شوند و مشتریها از آن کلافه هستند. طبق تحقیقات Instapage، بیشتر از 60٪ مصرف کنندگان از دریافت پیامهای تبلیغاتی عمومی شاکی اند و 80٪ آنها ترجیح می دهند از شرکتهایی که تبلیغات شخصی ارائه می کنند خرید داشته باشند.

آموزش فروشندگی از صفر تا صد (و 11 نکته برای فروش دو برابری)

در حال کار و مشورت گروهی

در ادامه به روشهایی که با استفاده از آنها می توانید پیامهای مخصوص مشتری بالقوه و مشتری با تجربه خرید را شخصی سازی کنید اشاره می کنیم:

  • اجازه بدهید مشتری راه ارتباطی را انتخاب کند: به مردم اجازه بدهید در نحوه تعامل با شرکت شما حق انتخاب داشته باشند. بعضی ها ایمیل را به چت زنده ترجیح می دهند و برخی دیگر هم دوست دارند با آنها تماس تلفنی بگیرید.
  • از مشتریها بازخورد بگیرید: سعی کنید به طور مرتب از مشتریان بازخورد دریافت کنید تا بدانید چه چیزی برایشان مفید بوده و چه چیزهایی را باید اصلاح کنید.
  • به طور مداوم در مسیر بهبود باشید: مرتب پیشنهادات و نظرات راجع به محصولات و خدماتتان را ارزیابی کنید. ترجیحات مشتریان در طول زمان تغییر می کند و کسب و کار شما هم باید همگام با این تغییرات باشد.
  • از نرم افزار بازاریابی ایمیلی برای شخصی سازی کمپین ها استفاده کنید: استفاده از پلتفرمهای مناسب برای بازاریابی، روند شخصی سازی ارتباط با مشتری از طریق ایمیل را بی دردسر می کند. تهیه لیست ایمیل هم می تواند به شما کمک کند تا راحتتر خدمات بازاریابی را انجام بدهید. شما باید از بین سرویسهای بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ) بهترینشان را انتخاب کنید.

5- فروش و بازاریابی باید در راستای هم عمل کنند

تحقیقات نشان می دهد که 70% مشتریان خودشان به تنهایی می توانند اطلاعات و راه حلهای مناسب برای رفع مشکلشان را پیدا کند و 44% از آنها هم قبل از صحبت با نماینده فروش می توانند راه حلهای موجود را شناسایی نمایند. این یعنی نمایندگان فروش شما باید بدانند که مشتری احتمالی تا چه حد از محصول یا خدمات اطلاعات دارد.

مثلا اگر نماینده فروش شروع به پرسیدن سوالاتی کند که مشتری قبلا آنها را در فرم صفحه فرود و یا از طریق ارتباط با بازاریاب در رسانه های اجتماعی جواب داده، تلاشهای بازاریابیتان تقریبا بی نتیجه می ماند و به اعتبار کسب و کارتان هم لطمه می خورد.

چگونه فروشنده خوبی باشیم؟ 17 ویژگی ضروری و 5 تکنیک فروش

نماینده های فروش شما باید گفتگوها و مشاوره های مفیدی با مشتری داشته باشند و این اتفاق فقط زمانی رخ می دهد که آنها به اطلاعاتی که بازاریابی از طریق وب سایت و تعاملات رسانه های اجتماعی به دست آورده است دسترسی داشته باشند.

البته صحبت درباره این کار نسبت به انجامش راحتتر است. در واقع برای تحقق چنین اتفاقی، شرکتها باید یک پلتفرم فروش و بازاریابی یکپارچه داشته باشند. پلتفرم مناسب این داده ها را جمع آوری، سازماندهی و با نمایندگان فروش شما به اشتراک می گذارد. نرم افزار CRM به متخصصان فروش، بازاریابی و پشتیبانی مشتری امکان می دهد تا همگی به یک منبع داده مرکزی مشتری دسترسی داشته باشند و به طور مشترک از این اطلاعات استفاده کنند.

6- چند درس ارزشمند ویدیویی بازاریابی و فروش

 

 

 

حتما در ادامه بخوانید: 6 نکته برای موفقیت در بازاریابی و فروش+ 8 مهارت

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا