تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
سایر هنرهای مهم

6 نکته برای موفقیت در بازاریابی و فروش+ 8 مهارت لازم

آیلتس

اگر بازاریابی درست و به نحو احسنت انجام شود، می تواند درآمد خالص کسب و کارتان را از این رو به آن رو کند! از طرفی هم اگر اشتباه انجام شود، ممکن است کسب و کار تان را به مرز ورشکستگی بکشاند. از آن جایی که صاحبان مشاغل کوچک باید همیشه هر آنچه که کسب و کار کوچک شان نیاز دارد را تامین کنند، توجه به تمام جزئیات در مورد فروش یا بازاریابی، برای شان دشوار است. اگر فروشنده هم ماهر نباشد که این کار دشوارتر هم خواهد شد. اما نترسید ، 6 نکته بازاریابی این مقاله که مخصوص استارت آپ هاست می تواند به شما کمک کند تا فروش بیشتری داشته باشید، بهتر بازاریابی کنید و پول کم تری هدر بدهید.

بازاریابی

درکنار این مطلب بخوانید: 10 نکته برای انجام بازاریابی تلفنی موفق (و 10 اشتباه)

فروش به معنای این است که: هر کسی می کوشد که داشته های خود را با ارزش جلوه دهد و دیگران برای به دست آوردن آن ترغیب کند. طبق این تعریف، همه ما در زندگی همواره در حال فروش هستیم؛ گلفروش در حال فروختن گل است؛ کسی که دنبال شغلی است در جلسه مصاحبه رزومه اش را می فروشید؛ معلم دانشش را و پدر و مادر نصیحت هایشان را می فروشد. ساده ترین شکل فروش، فروختن کالایی در ازای پول است و سخت ترین و پیچیده ترین آن زمانی است که تفکر، نگرش و عقیده خاصی را عرضه می کنیم. امروزه تمام کسب و کارهای چه کوچک چه بزرگ نیاز به مهارت های فروش دارند.

8 مهارت که برای فروش و بازاریابی نیاز دارید

  1. مخاطبان را دقیق بشناسید: اولین گام برای داشتن فروش موفق شناختن مشتری و مخاطبان خاص شماست. با شناخت بازار نیاز و درک مشتری خاص خودتان اولین گام را محکم بردارید.
  2. ارتباط قوی با مشتری: اگر می خواهید در فروش موفق شوید با ارتباط خوبی با مشتریان خود دشته باشید. ایجاد ارتباط دوستانه بین فروشنده و مشتری و بیان خوشایند قطعا باعث افزایش فروش شما می شود.
  3. فن بیان عالی و داشتن اعتماد به نفس: فن بیان عالی می تواند باعث جاذبه یا دافعه شود. اعتماد به نفس می تواند نحوه ی صحبت کردن شما را عوض کند. در این صورت تسلط شما هنگام فروش بر بیانتان بیشتر شده و بازاریابی موفق تر خواهید بود.
  4. داشتن شروع تأثیر گذار: قانون اولین برخورد مؤثرترین برخورد است را به یاد داشته باشثید. شما باید به گونه ای صحبت کنید که شور و شوق اولیه را در مشتری ایجاد کند نه با صدای بلند و حرکات خشن و نه به صورت بسیار آرام . مشتری باید شور و شوق را در صدای شما بشنود.
  5. یاد آوری نیاز مشتری: فروشندگان حرفه ای با درک نیاز و احساسات مشتری و تشکیل یک تصویر ذهنی از آنچه او نیاز دارد، آن را یادآوری می کند.
  6. برای اطلاع رسانی به مشتری از کیفیت محصول یا خدمات آگاه باشید: وقتی از کیفیت محصولات و یا خدماتی که قصد فروش آن را دارید به طور کامل آگاه باشید و آن را به صورت دقیق به مشتری انتقال دهید در این صورت مشتری ارزش آن را درک کرده و احتمالا تمایل بیشتری به خرید آن پیدا می کند.
  7. اعتماد سازی: اعتماد سازی یکی از بهترین تکنیک های بازاریابی است. اگر شما در مشتری خود اعتماد ایجاد کنید او تبدیل به مشتری دائمی شما شده که این با سود زیادی همراه است.
  8. اطلاع داشتن از کف قیمت محصولات یا خدمات: لازم است از حداقل قیمت محصولات و خدمات به صورتی که با فروختن پایین تر از آن قیمت، فروش با سودی همراه نیست آگاه باشید تا چنانچه از طریق تکنیک های فروش نتوانستید آن را با قیمت بالاتری بفروشید متحمل ضرر نشوید.

چگونه فروشنده خوبی باشیم؟ 17 ویژگی ضروری و 5 تکنیک فروش

6 نکته برای موفقیت در بازاریابی و فروش (بسیار مهم)

1-مقایسه نکنید، فایده محصول را بگویید

وقتی درست بازاریابی خود را پیش برده اید که روی چیز هایی که شما را متمایز می کند، تمرکز کنید. سه فاکتور اصلی برای ایجاد تمایز وجود دارد:

 


بازاریابی و مارکتینگ

توی این پک فوق العاده، بازاریابی و مارکتینگ رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی!بازاریابی و مارکتینگ رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! 


 

  • هزینه ( یعنی یک محصول را بهتر از رقبا قیمت گذاری می کنید )
  • کیفیت ( شما بهتر هستید )
  • ترکیبی از آن ها ( محصول ارزنده تری را ارائه می دهید )

اما شیوه فروش با شیوه بازاریابی متفاوت است. شما ممکن است به یک نفر بگویید محصول یا خدماتی ارائه می دهید که ارزان تر یا موثرتر از یک کسب و کار دیگر است ، اما دقیقا مشخص نمی شود که چقدر زندگی مشتری را بهتر خواهید کرد.

برای فروش بهتر فقط باید فایده محصول را برای مشتری روشن کنید. با مقایسه، ویژگی ‌هایی که ارائه می ‌دهید برجسته می شود، اما باید خیال مشتری را راحت کنید که محصول حتما به کارش می‌ آید.

آموزش فروشندگی از صفر تا صد (و 11 نکته برای فروش دو برابری)

2- به حرف مشتری تان گوش بدهید

سام والتون، خرده فروش مشهور WalMart، برخلاف منطق تجاری غالب می‌ گوید: “یک فروشند در هر جایی به جز شهری با جمعیت متمرکز شکست می ‌خورد.” او منطقش این بود که اگر می‌ خواهید که مقدار انبوهی کالا را جابه‌جا کنید، به تعداد انبوهی از افراد نیاز دارید.

اما والتون مشتریانش را می ‌شناخت، زیرا اغلب از نزدیک به حرف شان گوش می ‌داد. او فهمیده بود مردمی که در نواحی روستایی و حومه شهر زندگی می ‌کردند، اغلب به مقدار زیاد خرید می ‌کردند، زیرا خانواده‌ های بزرگ ‌تری داشتند یا به کالاهای بیشتری نیاز داشتند. والتون به مشتریانش گوش داد و نتیجه آن تبدیل شدن به بزرگ ترین و قدرتمند ترین فروشنده آجر و ملات در جهان شد. مشتری ممکن است گاهی از منطق سرپیچی کند، اما همیشه حق با او است. پس به مشتری ها گوش بدهید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

3- محصول تان را قبل از آماده شدن بازاریابی کنید

برخی از کسب و کارها قبل از انجام هر گونه تبلیغات بازاریابی، منتظر می مانند تا محصول شان کامل شود. این می تواند اشتباه بزرگ و ضرر آفرینی باشد. بسیاری از کسب و کارها انتظار دارند که محصول شان را به محض آماده شدن بفروشند. اما اگر هیچ کس در مورد آن نداند، تقاضا از صفر شروع می شود تا زمانی که یک کمپین بازاریابی برندتان را برای آگاه کردن مشتریان بالقوه انجام بدهد.

بهتر است یک کمپین آگاهی رسانی زود هنگام راه اندازی کنید، حتی اگر کم باشد. در این صورت به مشتریان بالقوه اطلاع می دهید که محصول تان در راه است. شما می توانید قبل از رسیدن محصول آن را بفروشید. به این ترتیب، وقتی محصول آماده شد مشتری اش هم آماده است!

بلد باشید: اصول برخورد با مشتری برای ایجاد رونق در کسب و کار

4- خارج از چارچوب فکر کنید

چشم انداز بازاریابی نسبت به گذشته به طرز چشم گیری تغییر کرده است. پیش از این هیچ موتور جستجو یا پلتفرم رسانه اجتماعی وجود نداشت. اینترنت آن طور که الان با آن سر و کار داریم، وجود نداشت. اما در حال حاضر استارت اپ‌ ها می‌ توانند از مجموعه ‌ای از تکنیک ‌های بازاریابی آنلاین رایگان، خلاقانه و مؤثر استفاده کنند. شما هم می ‌توانید از بازاریابی ویدیویی آنلاین، رسانه‌ های اجتماعی، اینفلوئنسر ها، جمع سپاری، مسابقه، بازاریابی محتوا، رهبری فکری و موارد دیگر استفاده کنید و به عالی ترین شکل ممکن بهره ببرید.

5- ارزیابی کنید تا ایراد کارتان در بیاید

بازاریابی که نتوانید آن را بسنجید، ناموفق خواهد بود. مطمئنا پیش آمده که برای انجام برخی از تبلیغات پول خرج کنید و گاهی در همان زمان که تبلیغات می کنید، شاهد افزایش فروش باشید. اما چه طور می توانید مطمئن شوید آن تبلیغی که برایش هزینه کرده اید باعث افزایش فروش شده است؟ شاید اصلا چیز دیگری دلیلش بوده است. شاید یک افزایش تقاضای طبیعی و فصلی برای چیزی که می فروشید وجود داشته که در عرض یک ماه هم از بین رفته است.

اگر می ‌خواهید زمان و هزینه تان را به کمپین بازاریابی اختصاص دهید، مطمئن شوید که می ‌توانید نتایج را ارزیابی کنید. تبدیل ‌هایی که از هر کمپین بازاریابی ناشی می ‌شوند را به طرق مختلف ردیابی کنید. همچنین، چندین نوع کمپین بازاریابی را در دسته های مجزا و کوچک راه اندازی کنید. این کار به شما امکان می دهد تا کانال های بازاریابی را مقایسه کنید و ببینید کدام یک بهترین عملکرد را دارند. آن هایی که کار نمی کنند را کنار بگذارید و آن هایی که جواب می دهند را نگه دارید.

حتما بخوانید: بهترین راه حل ها برای فروش بیشتر (در هر شغلی)

6- از طرق مختلف تبلیغ کنید

همان طور که در بالاتر هم گفته شد، خوب است چندین کانال و ایده بازاریابی را آزمایش کنید تا ببینید چه روشی بهتر جواب می دهد. اما بازاریابی نباید با یک روش انجام شود. وقتی مشتری نام برند شما را از رادیو می شنود، نام شما را در نتیجه موتور جستجو می بیند، و می بیند در وبلاگی که دوست دارد نام تان برده شده است (بازاریابی محتوا)، کسب و کارتان را به عنوان یک موجودیت قابل اعتماد و شناخته شده می پذیرد . شاید مخاطبان به محصول یا خدمات شما نیاز نداشته باشند، اما زمانی که به آن نیاز پیدا کنند، به جای نام یک رقیب، نام شما به ذهن شان می رسد و این یعنی بهترین اتفاقِ ممکن برای کسب و کار و پیشرفت شما که پول بسیار زیادی را هم به دنبال خواهد داشت.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا