آموزش روش های جدید موفقیت در زندگی و کار

9 تا از اصول موفقیت در کسب و کار و تجارت (از دید افراد موفق)

gold

برای موفقیت در کسب و کار امروز، باید انعطاف پذیر باشید و بخوبی برنامه ریزی کنید و مهارتهایتان را سازماندهی کنید. در اینجا 9 تا از جدیدترین اصول موفقیت در کسب و کار و تجارت را به نقل از معتبرترین موسسات بیزینس دنیا برای شما گلچین کرده ایم.

بسیاری از مردم فکر میکنند میتوانند با روشن کردن کامپیوتر یا باز کردن درها، شروع به پول درآوردن کنند و تنها چیزی که متوجه میشوند این است که پول درآوردن از آنچه فکر میکردند سختتر است. شما میتوانید با استفاده از زمان و برنامه ریزی، همه ی گام های لازم برای موفقیت را طی کنید.

حتما بخوانید: 10 تا از کاربردی ترین نکات کسب ثروت در زندگی (تحقیقات 2020)

بطور خلاصه راه رسیدن به موفقیت مطابق اینفوگرافی زیر اتفاق می افتد:

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

 


قوانین رشد و موفقیت

توی این پک فوق العاده، قوانین رشد و موفقیت رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی زندگی، محل کار و هر جایی راه موفقیت رو به راحتی پیدا کن!


 

راه رسیدن به موفقیت (اینفوگرافی)
راه رسیدن به موفقیت (اینفوگرافی)

اما 9 تا از مهم ترین اصول موفقیت:

1-سازماندهی کنید

word image 87

برای موفقیت در کسب وکار، باید سازماندهی کنید. سازماندهی کردن به شما کمک میکند که وظایفتان را انجام دهید و در کارهایی که انجام میدهید بهترین باشید. یک راه خوب برای اینکار، تهیه ی لیست کاری هرروزه است. بعد از اینکه هر گزینه را انجام دادید، آن را خط بزنید. اینکار این اطمینان را به شما میدهد که هیچ چیزی را فراموش نکرده اید و همه ی وظایفی که برای بقاء کسب و کارتان مورد نیاز است را انجام داده اید. بطور کلی سازماندهی و نظم، باعث نظم بخشیدن به فکر و ذهن کارکنان و مدیران می شود.

2-بایگانی ها را دقیق نگه دارید

word image 88

همه ی کسب و کارهای موفق، بایگانی های دقیقی نگه میدارند. با اینکار شما میدانید که کسب وکارتان کجا موثر بوده و چالش های بالقوه ای که با آن مواجه هستید مشخص میشود. اینکار زمانی در اختیارتان قرار میدهد که استراتژی هایی برای غلبه بر چالش ها داشته باشید. در بسیاری موارد نیاز به مراجعه به بایگانی ها یا آرشیوها برای مقاصد مختلف هست که در صورت نبود با مشکل مواجه می شوید.

3-رقبایتان را تجزیه و تحلیل کنید

word image 89

رقابت کردن بهترین نتایج را به همراه دارد. برای موفق بودن، از مطالعه و یادگیری از رقبایتان نترسید. آنها ممکن است کار درستی انجام دهند که شما میتوانید آن را در کسب و کارتان پیاده کنید و پول بیشتری بدست آورید. این کار باعث می شود نقاط قوت و ضعف آنها را بدست بیاورید و همیشه یک قدم از آنها جلوتر باشید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

4-درمورد ریسک ها و پاداش ها مطلع باشید

word image 90

کلید موفقیت این است که ریسک های محاسبه شده را برای کمک به توسعه ی کسب و کارتان بکار ببرید. میتوانید ریسک کنید و سود زیادی بدست آورید. مدیران موفق می دانند که پاداش ها همیشه بهتر از تنبیه جواب می دهند و ریسک های منطقی یک سکوی پرش هستند که در غیر این صورت هیچگاه بدست نمی آیند.

5-خلاق باشید

word image 91

همیشه به دنبال راههایی برای بهبود کسب و کار و پیشی گرفتن از رقبایتان باشید. مطلع باشید که شما همه چیز را نمیدانید و ایده ها و رویکردهای جدید را به کسب و کارتان وارد کنید. به شرکت هایی مثل اپل یا گوگل دقت کنید. تمام شرکت های دنیا را مجذوب خود کرده اند و بقیه شرکت ها فقط مقلدانه بدنبال آنها در حرکت اند! برای خلاقیت باید فکر خلاق داشت و از کارکنان خلاق بهره جست و تا می توان مطالعه کرد.

6- با تمرکز عمل کنید

word image 92

رم در یک روز ساخته نشده است، یک جمله ی قدیمی است که در اینجا کاربرد دارد. وقتی وارد کاری میشوید به این معنا نیست که سریعا شروع به پول درآوردن کنید. برای اینکه مردم شما را بشناسند، زمان زیادی لازم است. پس برروی رسیدن به اهداف کوتاه مدتان تمرکز کنید. یکی از نکته های مهم در تمرکز این است که حواستان به چالش یا دشمنی پرت نشود و فقط روی جنبه های پیشرفت کار تمرکز کنید.

7- برای فدا شدن در کارتان آماده شوید!

word image 93

شروع یک کسب و کار، در سخت کار کردن است. بعد از اینکه درهارا برای شروع کسب و کار باز کردید، تازه کارتان شروع میشود. وقتی برای فرد دیگری کار میکنید ممکن است وقت بیشتری برای کارتان بگذارید وهمچنین وقت کمتری برای خانواده و دوستانتان داشته باشید و این لازمه ی موفقیت است.

8-خدمات عالی ارایه دهید

word image 94

بسیاری کسب و کارهای موفق فراموش کرده اند که ارائه ی خدمات به مشتری ها بسیار مهم است. اگر به مشتری هایتان خدمات خوبی ارائه دهید بار دیگر بیشتر مایل هستند که پیش خودتان بیایند نه اینکه پیش رقیبتان بروند. بخصوص امروزه که خبرها خیلی زود پخش می شود باید مواظب باشید که کسی از خدمات شما ناراضی نباشد.

9- استوار و ثابت قدم باشید

word image 95

استوار بودن یک عنصر کلیدی برای پول دراوردن در کسب و کار است. اینکار عادات مثبت طولانی مدتی در شما ایجاد میکند که باعث میشود در طولانی مدت پول بیشتری درآورید. به فکر سودهای کوتاه مدت نباشید. گاهی ممکن است مجبور باشید که خدمات خود را باکیفیت بالاتر و ارزانتر ارائه کنید ولی در مدت زمان طولانی تر موفق خواهید شد.

حتما بخوانید: 15 تا از مهمترین نکات مذاکره موفق طبق جدیدترین تحقیقات دنیا

نکات دیگر:

  • شجاع باشید
  • در سرمایه گزاری کردن آگاه باشید
  • به عنوان یک رهبر پیشرفت کنید
  • از نیرو و نفوذتان استفاده کنید
  • در کارتان همکارهایی پیدا کنید
  • نگرش صحیح (مثبت-سازنده) داشته باشید
  • قدرشناس (کارکنان و ایده های نو و اطرافیان) باشید
  • سالم بمانید- ثروت بدون سلامتی هیچ ارزشی ندارد!
  • دوستان خوبتان را حفظ کنید
  • اهمیت خانواده را درک کنید
  • نامی برای کسب و کارتان انتخاب کنید
  • کسب وکارتان را در بازار گسترش دهید
  • برای کارتان یک وب سایت بسازید
  • نیروی کار خوب و کارامد داشته باشید
  • برنامه ریزی های کاریتان را به روز کنید

در پایان پیشنهاد می شود ویدیوی زیر در زمینه موفقیت کار و بیزینس را هم از دست ندهید:

هر گونه سوال، نظر یا تجربه ای در زمینه موفقیت در کار و بیزینس دارید در بخش نظرات با ما مطرح نمایید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. باسلام.بازنشسته هستم.سوابق وتحصیلات مدیریتی دارم.مکان مناسبی برای تحصیل درامد هم دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا