آموزش روش های جدید موفقیت در زندگی و کار

آموزش (های) کسب و کار و 5 نکته برای مبتدی ها

آیلتس

وقتی 6 سال پیش وارد حرفه ام شدم، دقیقا نمی دانستم باید از کجا و چطور شروع کنم؛ و حالا تصمیم دارم تجربیاتی که طی این سالها یاد گرفتم را با شما- که ممکن است مثل 6 سال پیش من تازه شروع به کار کرده باشید- در میان بگذارم.

یادم هست که در همان اوایل کار آفرینی ام، به این فکر می کردم که باید از کجا شروع کنم و چه کارهایی برای شروع یک کسب و کار انجام بدهم؟ من در حوزه نرم افزار و ورد پرس کار می کردم و مهارت و دانش زیادی در این زمینه داشتم، اما متوجه شدم که در زمینه تاسیس یک کسب و کار هنوز به یادگیری نیاز دارم.

آموزش های کسب و کار ما را در اینجا مشاهده نمایید (کلیک کنید)

حالا بعد از 6 سال، تصمیم گرفتم نکات مفید مربوط به راه اندازی یک کسب و کار کوچک تا متوسط را با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم این نکات، مسیر پیش رو را برای کارآفرینان مشتاق روشن نماید و فرایند راه اندازی و اداره کسب و کار را برای شما و همه علاقمندان هموار و صاف کند.

 


کسب درآمد

توی این پک فوق العاده، اشتغال زایی و کسب درآمد رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! اشتغال زایی و کسب درآمد رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! 


 

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

راه اندازی کسب و کار از چیزی که فکر می کنید خیلی پیچیده تر است

وقتی به مهارتها و تخصص خودمان در هر زمینه ای اعتماد و اعتقاد پیدا می کنیم، این احساس در ما به وجود می آید که می توانیم کسب و کار خودمان را راه اندازی کنیم. احتمالا شما هم بارها این فکرها به ذهنتان آمده که:

  • اگر این توانایی را داشته باشم که محصولات و خدمات خیره کننده و چشمگیری به مشتریان ارائه کنم چه؟
  • اگر من موفق به تاسیس شرکتی بشوم که خیلی زود اسم و رسمی در بازار برای خودش پیدا کند چه؟
  • راه اندازی کسب و کار دقیقا چقدر سخت است؟

همه اینها سوالات رایجی هستند که اکثر کارآفرینها در شروع مسیر راه اندازی کسب و کارشان به آنها فکر می کنند. خب، واقعیت این است که شروع یک کسب و کار آنقدرها هم که فکر می کنید راحت نیست. نمی خواهم شما را دلسرد کنم و بگویم که همه چیز خیلی سخت و چالش برانگیز است، بلکه برعکس؛ سختی این فرایند باعث می شود این مسیر جذابتر به نظر برسد و ارزش صرف وقت و انرژی شما را داشته باشد.

در حال آموزش نکته های کسب و کار

مهمترین موارد در شروع کار، داشتن ذهنیت مناسب و یک برنامه خوب است. این را باید در نظر داشت که گاهی اوقات، هیجان و شور و اشتیاق شروع کار جدید جلوی قضاوت درست ما را می گیرد و باعث می شود فرایند تاسیس یک کسب و کار تازه را دست کم بگیریم. با اینکه من معتقدم روش آزمون و خطا در هر چیزی میتواند بسیار خوب و ارزشمند عمل کند- چون ما از اشتباهاتمان درس می گیریم- اما به نظرم داشتن اصول اساسی در ذهن به ما کمک می کند که از همان اول راه پیشرفت کرده و کسب و کارمان را به بهترین نحو ممکن شروع کنیم.

جای تعجب است که اغلب اوقات از این و آن میشنویم: “راه اندازی یک کسب و کار کوچک راحتتر از کسب و کارهای بزرگ است”؛ ولی واقعا اینطور نیست.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

چگونه کسب و کار خود را رونق دهیم؟ 8 روش جدید

کسب و کار شما جدای از تعداد کارمندان یا زیرمجموعه های شرکت است. هر چقدر هم که کسب و کارتان کوچک باشد، باز هم با انبوهی از مسائل مثل مشتریان، مصاحبه ها، پروژه ها، نیاز به پیدا کردن راهکارهای عالی مدیریتی، جلسات، کارگاه ها، توزیع حجم کاری و غیره مواجه هستید. توصیه من به شما این است که قربانی این تصور غلط نشوید و فکر نکنید که کسب و کارهای کوچک کار زیادی برای انجام دادن ندارند. اتفاقا حتی گاهی اوقات یک کسب و کار کوچک به صرف انرژی و وقت بیشتری هم نیاز پیدا می کند.

پس بدون هیچ مقدمه اضافی دیگری بیایید با هم سراغ 5 نکته هوشمندانه برویم که به شما کمک می کنند کسب و کارتان را با موفقیت راه اندازی کنید.

بهترین نکات برای شروع یک کسب و کار جدید

1- اول نام، هدف و ماموریت کسب و کارتان را مشخص کنید

اولین قدم این است که یک هویت تجاری عالی پیدا کنید. پس باید از همان ابتدا روی اعتبار برندتان کار کنید. یادتان باشد که شناخته شدن برند شما باعث می شود مشتریها کسب و کار شما را حرفه ای و موفق تلقی کنند. برند شما باید کاملا واضح توضیح بدهد که شرکت یا کسب و کار شما قرار است چه کاری انجام بدهد. پس باید به اندازه کافی (شاید ماهها) وقت بگذارید و چشم انداز دقیقی برای کسب و کارتان ارائه بدهید. از خودتان بپرسید آیا مشتری از روی نام کسب و کار شما می تواند حوزه فعالیتتان را بفهمد؟ پیام کسب و کار شما برای مردم چیست؟ آیا بهتر است برای کسب و کارتان لوگو طراحی کنید؟ چطور قرار است هویت برندتان را به با مشتریان بالقوه در میان بگذارید؟

همه اینها سوالاتی هستند که شما باید قبل از شروع کسب و کار از خودتان بپرسید و به آنها استراتژیهای کسب و کار گفته می شود.

2- درباره حضور در فضای مجازی برنامه ریزی کنید

الان دیگر تقریبا همه کسب و کارها در فضای مجازی و به صورت آنلاین هم فعالند؛ پس شما هم نباید شانستان را برای دریافت لایک، منشن و به اشتراک گذاریهای مخاطبان از دست بدهید. علاوه بر این، در حال حاضر خیلیها ترجیح می دهند به صورت آنلاین و اینترنتی خرید کنند تا حضوری. پس توصیه می کنیم دامنه بخرید، متخصص طراحی سایت استخدام کنید و وب سایت مخصوص خودتان را بسازید. بعد هم باید با کمک متخصصین بازاریابی شروع به تبلیغ و بازاریابی در شبکه های اجتماعی کنید.

3- به سرمایه گذاری های اولیه خودتان توجه کنید

یادتان نرود که شروع کسب و کار همیشه به پول، تلاش و انرژی نیاز دارد. از لحاظ جنبه مالی قضیه، شما باید از قبل خودتان را برای پرداخت هزینه ها آماده کنید. تحقیقات خوبی انجام بدهید تا بفهمید برای شروع کسب و کارتان حداقل به چه مقدار سرمایه اولیه نیاز دارید.

 

نکات شروع کسب و کار جدید

4- هر کسی را استخدام نکنید

خیلی از کارآفرینان مشتاق و پر هیجان وقتی میخواهند کسب و کار خودشان را شروع کنند، شروع به استخدام دوست و آشنا یا هر کسی می کنند، به این امید که این افراد در آینده خبره و با تجربه شوند. خب، باید بدانید که این روش اشتباه است. کسب و کار شما از همان ابتدا به افراد متخصص نیاز دارد. پس حتما باید از همان اول تیم حرفه ای و خبره ای انتخاب کنید.

برای یادگیری کسب و کار این پکیج خودآموز را خریداری کنید (بهترین در ایران)

پکیج راه اندازی کسب و کار و ساخت بیزینس پلن به زبان فارسی

5- رقبایتان را بشناسید و ثبات داشته باشید

به احتمال زیاد کسب و کاری که قرار است شروع کنید کلی رقیب دارد؛ مگر اینکه ایده تجاری شما خیلی خاص و منحصر به فرد باشد. اما حتی با وجود رقبای زیاد، شما باید سعی کنید خدمات و محصولات منحصر به فردی به مشتریان ارائه کنید تا از بقیه متمایز باشید. راه انجام این کار، بررسی و تحقیق در مورد رقبا است.

باید روشی را پیدا کنید که شما را از آنها جدا و متفاوت می کند. علاوه بر این، ثبات و پایداری مساویست با اعتبار. از تغییر مداوم برند، آرم، هدف و موارد اصلی مربوط به کسب و کارتان خودداری کنید.

آموزش های کسب و کار ما را در اینجا مشاهده نمایید (کلیک کنید)

دروس ویدیویی

 

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا