آموزش روش های جدید موفقیت در زندگی و کار

30 ایده برای کسب و کار (که در ایران جواب می دهند)

چرب زبان

دنبال ایده های خاص و منحصر به فرد برای شروع یک کسب و کار کوچک می گردید؟ پس شانس در خانه تان را زده! چون ما قرار است در این مطلب فهرستی از بهترین ایده ها برای کسب و کارهای کوچک که ارزش امتحان کردن دارند را در اختیارتان بگذاریم.

راه اندازی کسب و کار مزایای زیادی به همراه دارد. چه چیزی از این بهتر که صاحب کاری باشید که مورد علاقه تان است و از همه مهمتر، از آن پول هم بدست می آورید؟

ایده هایی که ما در این مطلب به آنها اشاره می کنیم طیف وسیعی از علایق و سلایق را در برمیگرند؛ بنابراین احتمالا بعد از خواندن این مقاله کسب و کار مورد پسند خودتان را پیدا می کنید. نکته خوب ماجرا اینجاست که شروع این کسب و کارها راحت است و نیازی به سرمایه گذاری مالی سنگین و تخصص فنی زیادی هم ندارند. پس منتظر چه هستید؟ بیایید شروع کنیم!

 


کسب درآمد

توی این پک فوق العاده، اشتغال زایی و کسب درآمد رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! اشتغال زایی و کسب درآمد رو سریع یاد بگیر وحسابی پول دربیار! 


 

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

1- شرکت خدمات نظافتی

اگر جزو کسانی هستید که تمیزکاری شلختگی ها و کثیفی های دیگران برایتان ناراحت کننده نیست می توانید به فکر شروع کسب و کاری باشید که خدمات نظافتی ارائه می کند. درآمد این مدل شرکتها واقعا عالی و باور نکردنیست! راه اندازی شرکت خدمات نظافتی نسبتا آسان است و به سرمایه کلانی هم نیاز ندارد.

بعضی از مشاغل مربوط به خدمات نظافتی که راحت می توانید واردشان شوید شامل موارد زیر می شوند:

  • خدمات نظافت خانه: اگر در بین دوست و آشناها یا همسایه هایتان افراد مجرد و تنهایی می شناسید که وقت تمیز کردن خانه و وسایلشان را ندارند، چطور است شما این کار را برایشان انجام بدهید و پاداش خوبی بگیرید؟ شاید باورتان نشود ولی این کسب و کار خیلی زود رشد می کند و رونق می گیرد.
  • شستشوی وسایل نقلیه: بعضی از راننده ها وقت یا حوصله تمیز کردن خودروها و وسایل نقلیه شان را ندارند. خب، چرا به آنها کمک نمی کنید؟ حتی می توانید به شرکتهای مختلف مراجعه کنید و به آنها پیشنهاد شستشوی وسایل نقلیه شخصی یا عمومیشان را بدهید.
  • قالیشویی: یکی دیگر از بهترین ایده ها برای ارائه خدمات نظافتی قالیشویی است. اگر با این حرفه آشنایی دارید یا جور کردن تجهیزاتش برایتان آسان است پس همین الان دست بکار شوید!
  • پاکردن رنگ و نقاشی از روی دیوار ساختمانها: اگر در زمینه پاک کردن گرافیتی (دیوار نگاری) تخصص دارید این کسب و کار برای خود شماست.

2- فریلنسری نویسندگی

یکی از ساده ترین و راحتترین کسب و کارهای اینترنتی همین نویسنده فریلنسر بودن است. تنها چیزی که نیاز دارید کامپیوتر، اتصال اینترنتی خوب و ذوق و قریحه نویسندگی است. برخلاف تصور عمومی، برای شروع کار نویسندگی لازم نیست حتما مدرک روزنامه نگاری یا ادبیات داشته باشید. اگر زبان انگلیسیتان خوب است که چه بهتر! سایتهای انگلیسی زیادی هستند که نویسنده فریلنسر جذب می کنند و حقوق خوبی هم به آنها می دهند.

حتما بخوانید: معرفی 12 کار فوق العاده برای انجام در منزل توسط آقایان (کاملا درآمدزا)

اگر هم دوست دارید به زبان فارسی مطلب بنویسید، می توانید در زمینه ای که تخصص دارید تولید محتوا کنید. مثلا اگر در زمینه ارز دیجیتال متخصص هستید پس دست به قلم شوید و بنویسید. می توانید با متنها، فیلمها و ویدئوهایی که می نویسید و می سازید مردم را با ارز دیجیتال و نحوه استفاده از آن آشنا کنید. اما اگر هیچ تخصص خاصی ندارید دنبال سایتهایی بگردید که نویسنده فریلنسر می خواهند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

 ایده برای کسب و کار

3- مهد کودک

اگر رابطه تان با بچه ها خوب است، پس چرا به فکر راه اندازی یک مهد کودک نباشید؟ این کسب و کار سرمایه اولیه خیلی زیادی نمی خواهد و از طرفی پر سود و بازده هم هست. حتی اگر خانه خودتان محل مناسبی برای این کار است می توانید با دریافت مجوزهای لازم شروع به کار کنید.

4- عکاسی هوایی

طی دهه های گذشته، تقاضا برای عکاسی هوایی (Aerial Photography) با افزایش بی سابقه ای مواجه شده است. اگر در پرواز با پهپاد مهارت دارید یا می توانید خیلی زود آن را یاد بگیرید، ایده عکاسی هوایی می تواند فکر خوبی باشد. برای این کار باید یک پهپاد خوب خریداری کنید. اگر این سوال برایتان پیش آمده که مشتریانتان چه کسانی هستند باید بگوییم توسعه دهندگان املاک و مستغلات، زوج هایی که قصد عروسی دارند، تهیه کنندگان فیلم و موسیقی و غیره از کار شما استقبال می کنند. علاوه بر این، عکاسی سرگرمی مفرحی هم هست و با یک تیر می توانید دو نشان بزنید!

بلد باشید: 9 تا از بهترین مشاغل خانگی (دورکاری) برای درآمدزایی در ایران

5- وبلاگ نویسی

ممکن است بپرسید مگر هنوز هم می شود با وبلاگ نویسی کسب درآمد کرد؟ باید بگوییم بله. برای موفقیت در حرفه وبلاگ نویسی باید عادت به نوشتن داشته باشید و در حوزه ای شروع به کار کنید که رقبای کمتری دارد. مثل هر کسب و کار دیگری، برای موفق شدن در وبلاگ نویسی هم به صبر و تلاش نیاز است. اگر قصد دارید وبلاگ نویس شوید باید هاست (host) مناسبی که مطمئن باشد انتخاب کنید. این کار باعث می شود محتوای شما ایمن و قابل اطمینان به دست مخاطبین برسد. وبلاگ نویسی ایده کسب و کار خوبی برای دانشجویان، خانمهای خانه دار و غیره است.

6- تعمیرات

اگر جزو آنهایی هستید که همه برای تعمیر وسایلشان سراغ شما می آیند و مهارت خوبی در تعمیر کردن چیزهای مختلف دارید، چرا به فکر راه اندازی کسب و کار خودتان نمی افتید؟ تنها کاری که باید بکنید این است که یک سایت بسازید، اوضاع بازار را تجزیه و تحلیل کنید و بعد هم به دوست و آشنا بسپارید که کسب و کارتان را تبلیغ کنند.

بهترین کار این است که اول در حوزه تخصص خودتان شروع به کار کنید؛ مثلا اگر در تعمیر سینک و سیستمهای آبی تخصص دارید، بهتر است در همین زمینه سفارش تعمیر بگیرید. کم کم می توانید مهارت تعمیر چیزهای دیگر را هم یاد بگیرید و به آنها هم بپردازید. برای تبدیل شدن به یک تعمیرکار لازم نیست مدرک خاصی بگیرید یا سر کلاس درس بنشینید. فقط یادتان باشد که اگر نیاز به مجوز بود باید برای اخذ آن اقدام کنید. یادگیری تعمیرات موبایل در اینجا

7- نجاری

اگر علاقه زیادی به ساخت مبلمان های زیبا یا سایر کالاهای چوبی دارید، وقتش رسیده که نجاری خودتان را راه بیندازید. پیشنهاد می کنیم در شبکه های اجتماعی به تبلیغ کارتان بپردازید. مطمئن باشید وقتی خوب شناخته شدید و دیگران کارهای نفیس و زیبایتان را دیدند، سفارشهای مختلف از سر و کولتان بالا می روند!

برای راه اندازی کسب و کار نجاری به مدرک تحصیلی خاصی نیازی نیست ولی داشتن حداقل یک سال سابقه کار به عنوان کارآموز نجاری توصیه می شود. آموزش های نجاری ما در اینجا

8- رزومه نویسی

برای خیلیها نوشتن رزومه یا کاورلتر (cover letter) واقعا کار سخت و وقت گیری است، برای همین دنبال کسی می گردند که از او کمک بگیرند. تمام سعیتان را بکنید که رزومه ها و کاورلترهای بی عیب و نقصی برای مشتریان بنویسید و همه نکات لازم را در آنها رعایت کنید.

رزومه نویسی کار مقرون به صرفه ای است و ضمن اینکه هزینه های سربار کمی دارد، به تخصص و آموزش خیلی خاصی هم نیاز ندارد. البته داشتن مدرک کاردانی یا لیسانس و سابقه چندین بار رزومه نویسی توصیه می شود. اگر احساس می کنید هنوز باید چیزهای بیشتری درباره رزومه نویسی یاد بگیرید و مهارتتان را در این زمینه افزایش بدهید می توانید در دوره های آموزشی مخصوص این حرفه شرکت کنید. بعد از اینکه در زمینه رزومه نویسی مهارت و تجربه کافی کسب کردید می توانید سفارش کاورلتر نویسی هم قبول کنید یا حتی شروع به آموزش این مهارت به افراد علاقمند کنید.

 ایده برای کسب و کار-1

9- عکاسی

اگر عاشق عکاسی هستید کارتان را با عکاسی کردن از خانواده و دوستانتان شروع کنید و همینطور که جلو می روید خودتان را به افراد مختلف معرفی و از آنها سفارش کار قبول کنید. معمولا اسم و رسم عکاسهای خوب دهان به دهان می چرخد و اگر شما هم جزوشان باشید خیلی زود می توانید جایگاهتان را پیدا کنید. این روزها که خیلیها اکثر وقتشان را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می گذرانند فرصت خوبی برای شماست تا هنر عکاسیتان را به رخ بکشید.

در اینستاگرام یا شبکه های مجازی دیگر فعال باشید، مشتریها را در عکسهایی که از آنها گرفته اید تگ کنید و از آنها بخواهید نظراتشان درباره عکاسی شما را در صفحات مجازی خودشان به اشتراک بگذارند تا شما بیشتر دیده شوید.

شروع کنید: آموزش صفر تا صد عکاسی با 20 درس رایگان

یادتان باشد که عکاسی هم اصول و قوانین خودش را دارد. شما باید مشخص کنید که عکاس محصول هستید یا پرتره؟ آیا قرار است عکسهای عروسی و مدلینگ هم بگیرید؟ وقتی به اندازه کافی تخصص و تجربه پیدا کردید می توانید در چند زمینه فعالیت کنید.

برای راه اندازی کسب و کار عکاسی به مدرک خاصی نیاز نیست، ولی توصیه می کنیم حتما چند دوره آموزش عکاسی بگذرانید؛ مخصوصا اگر مدتهاست سمت دوربین عکاسی نرفته اید.

بهترین کسب و کارها برای شروع با سرمایه اندک

پول زیادی برای شروع کسب و کار خودتان ندارید؟ اصلا نگران نباشید! ایده های زیر را بررسی کنید:

1- مترجمی  روی یک زبان خارجی تسلط دارید؟ پس دست به کار شوید و خدمات ترجمه خودتان را راه اندازی کنید. توصیه می کنیم یک حوزه تخصصی برای خودتان در نظر بگیرید، مثلا پزشکی یا اقتصاد. به این ترتیب می توانید نیاز خاص یک گروه جامعه را برآورده کنید.

2- طراحی باغ و فضای سبز  خیلی از مردم حیاطهای شلوغی دارند و نمی دانند چطور این فضا را به بهترین نحو ممکن آراسته کنند. اگر در زمینه طراحی و برنامه ریزی حیاط یا فضای سبز تخصص دارید می توانید طراحیهایتان را در اختیار مشتریان قرار بدهید تا از روی این طرحها چیدمان و معماری فضای داخل حیاطشان را تغییر بدهند.

3- فروشگاه اینترنتی  اگر هنرمند هستید یا در خانه چیزی می سازید می توانید آنها را به صورت اینترنتی بفروشید. به این ترتیب می توانید سرگرمی خودتان را به یک شغل تمام وقت تبدیل کنید. مثلا اگر به کار سفالگری مشغولید، چه بهتر که فروشگاه اینترنتی خودتان را تاسیس کنید و آثارتان را به علاقمندان بفروشید. حتی اگر مدتهاست کلکسیونی از چیزهای مختلف یا قدیمی جمع کرده اید هم می توانید آنها را برای فروش عرضه کنید. راه اندازی فروشگاه اینترنتی هم مقرون به صرفه است و هم سودآور.

4- برنامه ریز سفر  ممکن است با خودتان بگویید با وجود آژانسهای مسافری دیگر چه نیازی به برنامه ریز سفر وجود دارد؟ خب، باید بگوییم خیلیها ترجیح می دهند از کسانی که به طور حرفه ای چنین خدماتی ارائه می کنند کمک بگیرند. اگر از هتلهای زیبا، مکانهای تفریحی مختلف و مجموعه رستورانهای گوناگون اطلاعات خوبی دارید می توانید آنها را در اختیار کسانی که قصد مسافرت دارند بگذارید و سفرشان را برایشان برنامه ریزی کنید.

5- نظافت منزل  تمیز کردن خانه ها یکی از مشاغلیست که به سرمایه کمی نیاز دارد. می توانید کارتان را با خانه دوستان یا همسایه ها شروع کنید تا کم کم شناخته شوید. این کسب و کار معمولا درآمد خوبی هم دارد.

6- آشپزی  همه ما عاشق غذاهای خوشمزه هستیم، اما خب، هر کسی وقت و مهارت طبخ غذاهای متنوع و لذیذ را ندارد. اگر در کار تهیه غذا یا درست کردن کیک، شیرینی و دسر مهارت دارید پس کسب و کارتان منتظر شماست! می توانید با ساختن صفحه در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاری تصاویر غذاهایتان، مشتریهای عاشق غذا را به سمت خودتان بکشید. اگر بخواهید هم می توانید فقط برای یک گروه خاص مثلا گیاهخواران غذا درست کنید. درست کردن غذاهای کشورهای مختلف هم ایده بسیار خوبیست. علاوه بر این می توانید از شرکتها یا مجالس مختلف هم سفارش بگیرید و برای آنها غذا طبخ کنید. یادگیری آشپزی در اینجا

7- خدمات حمل و نقل  جابجایی و حمل و نقل وسایل همیشه فرایند سخت و دردسرسازی است و خیلیها ترجیح می دهند موقع اثاث کشی صفر تا صد کار را به شرکتهای خدمات حمل و نقل بسپارند. اگر در این حوزه تخصص دارید می توانید کسب و کار خودتان را راه بیندازید.

8- ماساژور  یکی از کسب و کارهایی که اخیرا خیلی باب شده خدمات ماساژ است. شما به عنوان یک ماساژور می توانید درد عضلات مراجعه کنندگان را تسکین داده و آرامش را به آنها هدیه کنید. برای شروع این کسب و کار به مجوز و گذراندن آموزشهای حرفه ای نیاز دارید. اگر به این حوزه علاقمندید پس بهتر است هر چه زودتر دست به کار شوید.

9- ساخت صنایع دستی  درست کردن چیزهای خلاقانه و سرگرم کننده یکی دیگر از آن ایده های خوب برای شروع یک کسب و کار شخصی است. فرقی نمی کند جواهرات بسازید یا لباسهای بافتنی ببافید؛ مطمئن باشید در هر صورت برای محصولات شما بازاری وجود دارد. با بازاریابی خلاقانه در رسانه های اجتماعی می توانید مشتریان خودتان را پیدا کنید و وب سایتتان را هم با استفاده از کلمات کلیدی محصول تولیدی خودتان در موتورهای جستجوگر بهینه کنید.

10- طراحی داخلی  خیلیها توانایی خرید مبلمان و اثاثیه مختلف برای خانه هایشان دارند، ولی فقط عده کمی هستند که می دانند چطور باید این وسایل را به بهترین نحو ممکن در خانه یا محل کار چید. اگر در حوزه طراحی داخلی و دکوراسیون مهارت دارید می توانید به خودتان جرات شروع یک کسب و کار کوچک بدهید. ممکن است اوایل کارتان به کندی جلو برود ولی مطمئن باشید وقتی افراد مختلف از مهارت و سلیقه شما باخبر شوند کم کم پروژه های بیشتری به شما سفارش می دهند.

11- راهنمای تور  عاشق تاریخ و قدمت شهر و کشورتان هستید؟ پس می توانید راهنمای گردشگری شوید! مطمئنا برای اینکه به خوبی از پس این کار بربیایید باید تحقیقات و مطالعات زیادی انجام بدهید، ولی خب، این کار خودش هم یک جور سرگرمی است. اگر در این زمینه تبحر و مهارت خوبی پیدا کنید می توانید جایگاه خودتان را به عنوان یک راهنمای تور خبره پیدا کنید و به کسانی که به شهر یا کشورتان سفر می کنند یک تجربه لذتبخش و به یاد ماندنی هدیه بدهید.

12- معلم خصوصی  فرقی نمی کند ریاضی درس بدهید یا موسیقی؛ به هر حال همیشه کسانی هستند که به تخصص شما نیاز دارند. می توانید خدماتتان را از طریق مدارس، مراکز اجتماعی و یا رسانه های اجتماعی تبلیغ کنید.

13- سالن بدنسازی  سالن های ورزشی کیک بوکسینگ، بدنسازی و یوگا این روزها خیلی پرطرفدار شده اند و بحث تناسب اندام خیلی داغ است. اگر به این زمینه علاقه دارید می توانید سالن بدنسازی خودتان را تاسیس کنید و شروع به کار کنید.

14- کافی شاپ  هیچ چیز برای دوستداران قهوه و کافئین لذت بخش تر از یک محیط زیبا و دلپذیر که بتوانند در آن نوشیدنیها و دسرهای مورد علاقه شان را بخورند نیست. با اینکه راه اندازی کافی شپ معمولا به سرمایه بیشتری نیاز دارد ولی درآمد آن هم خوب است. فقط یادتان باشد که شروع این کسب و کار از همان ابتدا نیاز به برنامه ریزی دقیقی دارد.

15- آرایشگری  آرایشگری یکی از آن کسب و کارهاییست که درآمد خوبی هم دارد. برای اینکه مشتریهای بیشتری جذب کنید توصیه می کنیم دوره های به روز و حرفه ای آرایشگری و گریم را بگذرانید. اگر به نحوی بتوانید خودتان را از بقیه متمایز کنید، هر روز به تعداد مشتریهایتان اضافه می شود. (کلاس های آرایشگری زنانه کلاسهای آرایشگری مردانه)

kar

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بسیار مطالب عالی بود
    من قبلاً آموزش دوخت سرویس آشپزخانه رو بعنوان هنرآموز یاد گرفتم و قصد دارم توی خونه کم‌کم شروع کنم و به هنرآموزان آموزش بدم چون قطعا درآمد خوبی خواهد داشت…ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا