شخصیت شناسی و نکاتی برای جذاب شدن

چگونه نه بگوییم؟ (14 راهکار عالی)

چرب زبان

تصور کنید دوستتان پیش شما می آید و از شما می خواهد اگر می شود امروز برای اسباب کشی منزلش به کمکش بروید. شما وقتتان کاملا پر است و جایی برای این کار ندارید. می توانید راحت ” نه” بگویید؟ اگر اینطور است پس باید به شما تبریک بگوییم. اما اگر جزو آن دسته افراد هستید که نه گفتن برایشان خیلی سخت است و وقتی در موقعیتی که باید نه بگویند قرار می گیرند اذیت می شوند، مطلب امروز ما برای خود شما نوشته شده.

اگر شما هم مثل خیلی های دیگر مدام در جهت خواسته ها و منافع بقیه قدم برمی دارید و اولویت های خودتان را در نظر نمی گیرید، احتمالاً در تعیین مرزها یا پایبندی به آنها مشکل دارید. همه ما به عنوان موجودات اجتماعی تلاش می کنیم روابط خودمان را با افراد دیگر حفظ کنیم و دقیقا همین مساله باعث می شود نتوانیم مطابق میل و خواسته خودمان رفتار کنیم و به دیگران نه بگوییم.

۲۰ مهارت اجتماعی کاربردی برای اینکه دوست داشتنی تر باشیم؟

در این مطلب ما قصد داریم با هم یاد بگیریم که چطور به راحتی به دیگران نه بگوییم. ما راهکارهایی در اختیارتان می گذاریم تا به وسیله آنها بتوانید بدون اینکه به دیگران توهین کنید درخواستشان را رد کنید.

 


مرد بهترین شویم

توی این پک فوق العاده، مرد بهتری شویم رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! 


 

چرا باید اکثر اوقات نه بگوییم؟

در کودکی به ما بله گفتن را یاد دادند. وقتی بچه بودیم و پدر و مادرمان از ما می خواستند کاری را انجام بدهیم، انتظار می رفت که بپذیریم و مطابق میل آنها رفتار کنیم. وقتی مدرسه می رفتیم و دوستانمان از ما می خواستند با آنها بازی کنیم قبول می کردیم و به آنها ملحق می شدیم.

حالا ممکن است در بزرگسالی هم همین روند را ادامه بدهیم. ممکن است تبدیل به فردی شده باشیم که به هر درخواستی جواب مثبت می دهد و حتی اگر برای انجام آن به زحمت و سختی هم بیفتد باز هم نمی تواند در مقابل خواسته دیگران نه بیاورد.

افراد مختلف معمولا در موقعیت هایی بله می گویند که احساس می کنند گیر افتاده اند یا دلشان نمی خواهد دیگران درباره آنها حس بدی داشته باشند. ما دلمان نمی خواهد آن والدینی باشیم که پول هدیه گروهی برای معلمان را نمی دهد یا دلمان نمی خواهد آن کارمندی باشیم که در تزئین دفتر کار کمک نمی کند. در واقع تحقیقات نشان می دهد ما ترجیح می دهیم به دیگران بله بگوییم تا از قضاوت های احتمالی شان در امان بمانیم و ناراحت نشویم.

 شخصیت شناسی افراد مختلف از روی چهره آن ها (جدیدترین روش بدون خطا)

با اینکه همه ما می خواهیم به هم نوعانمان کمک کنیم و همیشه مفید و در دسترس باشیم؛ اما چنین کاری بهای سنگینی هم دارد. بله گفتن شما فقط باعث نمی شود کار بیشتری به لیست کارهایتان اضافه شود، بلکه این اتفاق که شما همیشه به دیگران جواب مثبت بدهید اغلب اوقات با کمبود عزت نفس همراه است.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

چند لحظه راجع به این قضیه فکر کنید. شاید برای شما هم اتفاق افتاده که وقتی کسی کاری از شما می خواهد که واقعا برایتان ناخوشایند و ناراحت کننده است، فقط به این دلیل که دلتان نمی خواهد طرف مقابلتان از شما عصبانی یا ناراحت شود آن را قبول می کنید. شما می خواهید مورد پذیرش و قبول بقیه باشید؛ پس به آنها نه نمی گویید.

word image 104

در چنین شرایطی شما احساسات و اولویت های دیگران را به خودتان ترجیح می دهید. گاهی اوقات بله گفتن از مقابله با عصبانیت دیگران ناشی از نه گفتن شما یا واکنش آنها نسبت به تصمیم شما راحت تر است. اما وقتی شما به جای نه گفتن، پاسخ مثبتی به دیگران می دهید از قدرت و کنترلتان چشم پوشی می کنید و نیازهای دیگران را به خواسته های خودتان ترجیح می دهید.

حتی وقتی این تصمیم در ذهن خودتان توجیه می کنید باز هم به خواسته خودتان احترام نمی گذارید چون در حال انجام کاری هستید که شما را از رسیدن به هدف های خودتان دور می کند. شاید پیش خودتان بگویید چیز مهمی نیست و” فقط همین یکبار” است؛ اما در واقع مساله بسیار مهمیست. هر بار که شما به دیگران بله می گویید، انتخاب می کنید چیزی که می دانید برای خودتان بهتر است را نادیده بگیرید و با این کار کیفیت کار و زندگی خودتان را به خطر می اندازید.

بله گفتن به دیگران چه نتیجه ای می تواند داشته باشد؟

پذیرفتن خواسته های دیگران و بله گفتن به آنها می تواند روی سلامتی شما تأثیرات منفی بگذارد. اینکه مدام خواسته دیگران را قبول کنید و مطابق میلشان رفتار کنید باعث ایجاد احساس خستگی در شما می شود. بیایید با هم برخی از عواقب و نتایج این کار را بررسی کنیم.

1-افزایش استرس

قبول کردن کاری که از ته دلتان راضی به انجامش نیستید در شما استرس ایجاد می کند. این کار منجر به احساس اضطراب، تنش، دردهای عضلانی و بی خوابی می شود. با اینکه بله گفتن در مواقعی که واقعا نمی خواهید، یکی از دلایل ایجاد استرس محسوب می شود؛ اما خوشبختانه کنترل این مساله آسان است. اگر بتوانید یاد بگیرید چطور به راحتی به دیگران نه بگویید کمتر دچار استرس و اضطراب می شوید.

2-سوء استفاده دیگران از شما

اگر دیگران بدانند شما به هر مساله ای پاسخ مثبت می دهید و نه نمی گویید، در معرض این قرار می گیرید که مدام خواسته هایشان را به شما بگویند. کسانی که دوست دارند از حسن نیت دیگران سوء استفاده کنند و از زیر بار مسولیت های خودشان شانه خالی کنند و آن را گردن دیگران بیندازند اغلب با ایجاد احساس گناه شما را تحت فشار قرار می دهند تا به خواسته هایشان پاسخ مثبت بدهید.

این افراد از شما می خواهند تا مقابل درخواست هایشان تسلیم شوید. فقط کافیست آنها یک نقطه ضعف از شما ببینند؛ آن وقت حتی اگر در مرتبه اول نه شنیده باشند باز هم سعی می کنند با استفاده از ضعف شما آن را به بله تبدیل کنند. در بخش های بعدی به راهکارهای حل این مشکل می پردازیم.

حتما بخوانید: چگونه خودمان را استرس زدایی کنیم؟ 

3-هدر دادن وقت

شما فقط 24 ساعت در طول شبانه روز وقت دارید و باید آن را کنترل کنید. به جای اینکه به شخص دیگری اجازه بدهید وقت شما را کنترل کند و برایتان برنامه بچیند، خودتان زمانتان را مطابق با اولویت ها و ترجیحاتتان را سپری کنید. روی چیزی که برای خودتان مهم است تمرکز کنید.

برای اینکه مطمئن شوید وقتتان هدر نمی رود و آن را صرف کارهای دیگران نمی کنید، باید اولویت هایتان را کاملا مشخص کنید. دانستن این موضوع به شما کمک می کند تا با عزم و اراده راسخ تری به دیگران نه بگویید.

word image 105

4-کاهش تمرکز

وقتی کارهای زیادی برای انجام دادن داشته باشید، احتمالا سعی می کنید چند کار را با هم انجام بدهید یا مدام در عجله باشید. در چنین شرایطی به سختی می توانید فکرتان را متمرکز کنید و فقط روی انجام یک کار تمرکز داشته باشید.

برای همین فقط باید کارهایی را انجام بدهید که مرتبط با اهدافتان هستند تا مثمر ثمر باشید و دچار حواس پرتی و عدم تمرکز نشوید. هر کار و خواسته ای که شما را از هدف ها و اولویت هایتان دور می کند را رد کنید. فقط مواردی را قبول کنید که فرصت خوبی برای یادگیری به شما می دهند یا می توانند به رشد شخصی و حرفه ای شما کمک کنند. علاوه بر این می توانید به کارهایی که از نظرتان جالب است و خودتان به آنها علاقمند هستید هم بله بگویید. به جز این موارد به بقیه چیزها نه بگویید.

۹ روش موثر برخورد/مواجهه با افراد دشوار در زندگی

5-از دست دادن انرژی

به عهده گرفتن مسئولیت های ناخواسته ای که وقت انجامشان را ندارید باعث می شود انرژی تان را برای انجام کارهای دیگری که برای خودتان مهم است از دست بدهید. به جای قبول خواسته های دیگران، انرژی تان را برای انجام کارهایی که باید انجام بدهید یا خودتان آنها را دوست دارید ذخیره کنید. داشتن انرژی بیشتر منجر به افزایش بهره وری و شاد و خوشحال تر شدن شما می شود.

حالا که فهمیدید چرا باید بیشتر اوقات به دیگران نه بگویید وقت آن رسیده که استراتژی های نه گفتن را هم یاد بگیرید. بیایید ببینیم چطور می توانیم بدون توهین کردن به دیگران به آنها نه بگوییم.

14 راهکار برای نه گفتن به دیگران بدون بی ادبی و توهین

1- از اولویت های خودتان باخبر باشید

اگر اولویت هایتان را بدانید، آن وقت دقیقا می دانید که باید به چه چیزهایی نه بگویید. این مساله به شما کمک می کند تا با رضایت و خرسندی به دیگران نه بگویید، چون کاملا می توانید به طور عینی تصمیم بگیرید که چه کاری برایتان مناسب است و چه کاری فقط باعث از دست رفتن زمان و انرژی تان می شود. قبل از اینکه به هر چیزی بله یا نه بگویید، مطمئن شوید که اهداف و اولویت های خودتان را به وضوح و تمام و کمال می دانید.

how to say no book | how to say no politely in business | how to say no without feeling guilty

نکته ای که در اینجا باید به خاطر داشته باشید و خیلی ها هم با آن دست و پنجه نرم می کنند این است که نباید اهمیت کاری که از شما خواسته می شود را با چیزی که در برنامه خودتان است مقایسه کنید. به عنوان مثال اگر از شما خواسته شد در جمع آوری کمک برای کودکان مبتلا به سرطان کمک کنید ولی شما از قبل قصد داشتید با یکی از دوستانتان برای ناهار بیرون بروید، به این فکر نکنید که یک روز دیگر می توانید با دوستتان بیرون بروید و اجازه ندهید بخاطر شرکت نکردن در برنامه جمع آوری کمک احساس گناه در شما ایجاد شود.

اگر علت انجام کاری برایتان مهم باشد، دیگر نیازی نیست اولویت هایتان را دستکاری کنید. لزومی ندارد تعهدات خودتان را بر اساس میزان تاثیر آن کارها روی جهان رتبه بندی کنید؛ بلکه باید کارهایی را انتخاب کنید که روی جهان خودتان تاثیرگذارند. این مساله به معنی خودخواهی نیست. شما باید در درجه اول کاری را که به نفع خودتان است انجام بدهید و اولویت را خودتان قرار بدهید. باید وقتتان را طوری تنظیم کنید که بالاترین میزان رضایت را از زندگی تان داشته باشید.

10 نکته موثر برخورد با افراد دشوار در محل کار

این مساله همچنین اهمیت پر کردن وقتتان با اولویت های خودتان را هم نشان می دهد. وقتی اولویت هایتان را در برنامه ریزی زندگی تان مشخص کرده باشید، میدانید که یک سری کارها و تعهدات برای انجام دارید؛ پس به جزئیات و مسائل دیگر و کارهای دیگران نمی پردازید.

تحقیقات نشان می دهد اگر قبل از مواجه شدن با درخواست شخص دیگری، برنامه ای برای خودتان داشته باشید به کارها و اولویت های اصلی خودتان پایبند می مانید. در چنین شرایطی اگر خودتان تمایل به کمک به آن فرد را داشته باشید می توانید مشخص کنید که چه زمانی قادر به انجام آن کار هستید، در غیر این صورت به او نه بگویید.

2- “نه” را به “الان نه” تبدیل کنید

فرض کنید ساعت 2:30 است و شما در حال کار روی چیزی هستید که تا ساعت 4:00 طول می کشد. در همین حین یکی از همکاران شما وارد می شود و می خواهد 5 دقیقه از وقت شما را بگیرد. البته احتمالا این را می دانید که در اکثر مواقع 5 دقیقه به معنی نیم ساعت است! در چنین مواردی به جای نه گفتن می توانید بگویید: ” من الان مشغول یک کار فوری هستم. میشه ساعت 4:15 همدیگه رو ببینیم؟ ”

کلید این جواب استفاده از کلمه “فوری” است. ممکن است آن لحظه بخواهید بگویید مشغول انجام کار مهمی هستید و وقت ندارید؛ ولی به کار بردن کلمه فوری باعث می شود طرف مقابلتان سوالات بیشتری نپرسد و شما را رها کند.

نحوه برخورد با افراد عصبانی (آموزش تنش‌زدایی در موقعیتهای پرتنش)

با گفتن “الان نه” به جای “نه”، شما در عین حال که به طرف مقابلتان بی احترامی نمی کنید و احساس بدی در او بوجود نمی آورید، به طور واضح نشان می دهید که اولویت های خودتان مهم تر از همه چیز هستند.

3- صداقت بهترین سیاست است

اگر می دانید جوابتان منفی است پس نباید طرف مقابل را با گفتن شاید یا حتی بله راضی کنید و بعد پیگیر کار او نشوید! با گفتن نه صادقانه، نه تنها بقیه به شما احترام می گذارند بلکه خود شما هم دیگر مجبور نیستید استرس و زحمتی را تحمل کنید. اگر نمی خواهید برای درخواستی که از شما شده کاری بکنید، به طرف مقابلتان این مساله را بگویید تا تکلیفش مشخص شود.

در مواقعی که از شما درخواست های خلاف اخلاق می شود نیز صداقت به کارتان می آید. مثلا تصور کنید همکارتان که دوست شما هم هست از شما می خواهد در یکی از جلسات پیش رو به جای او حضوری بزنید، چون سرش خیلی شلوغ است و خودش نمی تواند در جلسه شرکت کند. در چنین شرایطی دو چیز مقابل چشم شما قرار می گیرد: احساس دلسوزی برای دوستتان و صداقت خودتان.

در این شرایط موقع نه گفتن هر دوی این موارد را در نظر بگیرید. می توانید از این جمله برای پاسخ دادن استفاده کنید: ” واقعا متاسفم که می بینم خیلی سرت شلوغه. ای کاش می تونستم کمکی کنم ولی صداقت برای من خیلی مهمه و نمی تونم دروغ بگم. ” موقع جواب دادن احساس دلسوزی و همدردی خودتان را نشان بدهید اما شخصیتتان را پایین نیاورید.

4- بیش از حد توضیح ندهید

وقتی به کسی نه می گویید ممکن است وسوسه شوید که توضیح بدهید و دلیل نه گفتنتان را هم بگویید، چون نمی خواهید طرف مقابلتان فکر کند شما برای این نه می گویید که دلتان نمی خواهد کمک کنید. اما یادتان باشد وقتی بیش از حد درباره چیزی توضیح می دهید شخص مقابل فرصت پیدا می کند که نظر شما را تغییر بدهد. البته این مساله به این معنی نیست که هیچ وقت نباید هیچ توضیحی بدهید، بلکه فقط باید کوتاه و مختصر بگویید که نمی توانید این کار را بکنید.

how do you say no in a good way | how do you say no without being rude | how do you say no after you say yes

علاوه بر این وقتی به دیگران نه می گویید از دادن اطلاعات اضافی به آنها هم خودداری کنید، چون این کار می تواند باعث بروز مشکلاتی شود و نشان بدهد که شما بخاطر رد کردن این درخواست احساس گناه دارید.

از طرف دیگر وقتی موقع نه گفتن بهانه می آورید، به طرف مقابلتان فرصت می دهید تا مشکلی که باعث نه گفتن شما شده را حل کند. ممکن است او مدام اصرار کند تا شما متقاعد شوید که می توانید به او کمک کنید. اگر واقعا نمی خواهید کاری را انجام بدهید هیچ توضیح و بهانه ای نیاورید. اگر بیش از حد سعی کنید نه گفتنتان را توجیه کنید، ممکن است اینطور به نظر برسد که دروغ می گویید.

27 نکته بسیار مهم آداب معاشرت در زندگی اجتماعی

اما خب، نه گفتن بدون هیچ توضیحی هم کار سختیست. می توانید بگویید: “نه، الان وقت ندارم.” و اگر دلتان می خواهد مودبانه تر جواب بدهید می توانید در ادامه بگویید: “اما ممنونم که پرسیدید”. هدف اصلی در اینجا این است که از توضیح دادن بیش از حد خودداری کنید.

5- گزینه دیگری را پیشنهاد کنید

وقتی کسی از شما درخواستی می کند و در صورتی که می توانید، شخص دیگری را برای انجام آن کار پیشنهاد بدهید. به این ترتیب هم خودتان کاری که دلتان نخواسته را انجام نداده اید و هم به طرف مقابلتان کمک کرده اید.

سعی کنید یک راه حل مناسب ارائه دهید. این راه حل ممکن است شخصی باشد که به جای شما آن کار را انجام بدهد یا پیشنهاد بدهید که کمک کوچکتری بکنید و آن هم با شرایط مناسب خودتان باشد. تصور نکنید شخصی که از شما کمک می خواهد تمایلی به انعطاف پذیری ندارد. به احتمال زیاد او از هر کمکی که از جانب شما باشد استقبال می کند.

6- با اعتماد به نفس ارتباط برقرار کنید

وقتی در مورد نیازها و خواسته های شخصی خودتان با دیگران حرف می زنید بسیار مهم است که اعتماد به نفس داشته باشید. اگر دیگران متوجه شوند که شما به خودتان مطمئنید و اعتماد به نفس دارید، بعید است که تحت فشار قرارتان بدهند.

اگر بعد از جواب منفی شما طرف مقابلتان همچنان روی خواسته اش پافشاری می کند به او بگویید حرف هایش را کاملا شنیدید اما همچنان جوابتان منفی است و قرار هم نیست تغییر کند. اعتماد به نفس داشتن یا قاطعیت در جواب دادن به معنای بی ادبی نیست.

7- کمی تعارف و تحسین را چاشنی حرفتان کنید

تصور کنید همکارتان از شما می خواهد که برای انجام یک پروژه به او کمک کنید و شما هم در حال حاضر توانایی انجام این کار را ندارید. در چنین مواقعی برای اینکه همه چیز به خوبی تمام شود می توانید موقع نه گفتن کمی تعارف هم چاشنی کارتان کنید.

مثلا بگویید: ” ممنون که من رو مناسب این کار دونستی و فکر کردی من از پس انجامش برمیام، اما در حال حاضر نمی تونم این کار رو انجام بدم چون باید گزارش های پیش بینی سالانه رو برای هفته بعد آماده کنم. مطمئنم که مثل همیشه کارت رو به بهترین نحو انجام میدی. بنظرم همه ما بدجوری سرمان شلوغ است و تحت فشاریم”.

در این مثال شما به شخص مقابلتان می گویید که به توانایی او در انجام کار ایمان دارید و به موفقیت های گذشته او اشاره می کنید. علاوه بر این به او می گویید که حجم زیاد کار و استرسی که روی خودتان و بقیه است را درک می کنید و می فهمید. به این ترتیب به شکلی محترمانه درخواست او را رد می کنید.

8- با مهربانی آنها را خلع سلاح کنید و سپس دلایل خود را بیان کنید.

اگر ابتدا با مهربانی دیگران را خلع سلاح کنید، پذیرش جواب رد برای آنها آسان تر می شود. به عنوان مثال می توانید با گفتن اینکه بسیار مشغول هستید و از پیشنهاد آنها قدردانی می کنید این کار را انجام دهید. صداقت را فراموش نکنید. برای مثال می توانید اضافه کنید که وقت لازم برای قبول و انجام آنچه می خواهند را ندارید.

حتما بخوانید: هنر خوب صحبت کردن با افراد مختلف

9- احساسات خود را توصیف کنید.

برخی از افراد ممکن است بخواهند جواب رد شما را نپذیرند و به شما چیزی بفروشند یا شما را متقاعد کنند کاری را انجام دهید، حتی اگر دلیل معتبری برای رد درخواست یا پیشنهاد آنها ارائه داده باشید.

در این شرایط می توانید احساس خود را بیان کنید. به عنوان مثال بگویید که احساس نمی کنید این پیشنهاد در حال حاضر مناسب زندگی شما است. یا اینکه بیش از حد درگیر هستید و یا ظرفیتتان پر شده است، بنابراین نمی توانید کاری که آنها می خواهند را انجام دهید. یا احساس می کنید در حال حاضر باید تمام تمرکز خود را روی پروژه اصلی خود نگه دارید.

word image 96

نکته این که به دیگران از احساسات خود بگویید، این است که باعث می شود آنها از دید شما مسئله را ببینند، و به خودشان اجازه ندهند با شما بحث کنند. احساس شما یک مسئله فردی است و هیچ کس نمی تواند آن را رد کند.

10- در صورت امکان کمی کمک کنید.

برای اینکه مکالمه را به صورت مثبتی به اتمام برسانید، ببینید که آیا می توانید کمی کمک کنید. برای مثال می توانید طرف مقابل را به شخصی ارجاع دهید که فکر می کنید مناسب تر است و می تواند بیشتر از شما کمک کند. وقتی کسی از من درخواست کمک می کند و اطلاعاتم کافی نیست این کار را انجام می دهم.

حتما بخوانید: چگونه در موقعیت های مختلف اجتماعی قاطعانه رفتار کنیم؟

11- کمی احساس گناه طبیعی است.

اگر از اینکه جواب رد داده اید احساس گناه می کنید به این معنی نیست که باید بر اساس احساس عمل کنید. با این احساس کنار بیایید و اجازه دهید رفته رفته کمرنگ شود و به حرکت خود ادامه دهید.

12- درک کنید که نمی توانید همه افراد را راضی کنید.

واقعیت این است که شما نمی توانید با همه کنار بیایید. مهم نیست شما چه رفتاری داشته باشید آنها خوشحال نخواهند شد زیرا مسئله مربوط به شما نیست و به خود فرد مربوط می شود.

ممکن است فرد در یک ازدواج ناموفق باشد یا نگرانی های مالی داشته باشد. یا نگران بیماری حیوان خانگی خود باشد، شاید هم شیمی خوبی با شما ندارد. درک این موضوع و اینکه نمی توانید همیشه همه را از خود راضی نگه دارید، باعث می شود راحت تر به دیگران نه بگویید و در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید. این کار به شما کمک می کند به درون خود رجوع کنید و پاسخی که باید را بدهید.

ویدیوی بسیار کاربردی تکنیک های نه گفتن

 

حرف آخر

اینکه درخواست کمک دیگران را رد کنید یا بپذیرید به اندازه توان خودتان بستگی دارد. اگر دلتان نمی خواهد کاری را انجام بدهید حتما باید به آن نه بگویید. در واقع شما باید اکثر اوقات به دیگران نه بگویید و برای اولویت خودتان ارزش قائل باشید. باید وقتتان را صرف خودتان کنید و روی چیزی که برای خودتان مهم است متمرکز شوید. هر بار که به شخص دیگری “نه” می گویید، در واقع به خودتان “بله” می گویید. اجازه ندهید دیگران با خواسته هایشان روند زندگی شما را تعیین کنند؛ بلکه کنترل آن را خودتان در دست بگیرید. هر بار که برای خودتان مرز و چارچوبی تعیین می کنید و به آن پایبند می مانید اعتماد به نفستان هم افزایش پیدا می کند.

اگر بتوانید یاد بگیرید که به چیزهای درست نه بگویید و موارد درست را قبول کنید، می توانید به سطح جدیدی از بهره وری و پتانسیل رهبری دست پیدا کنید. با نه گفتن به دیگران احترام بقیه را هم به دست می آورید. اگر در مورد خواسته هایتان کاملا آشکار و واضح عمل کنید دیگران بیشتر به شما احترام می گذارند و خودتان هم احساس اعتماد بنفس بیشتری پیدا می کنید. سعی کنید از انجام کارهایی که دوستشان دارید لذت ببرید تا زندگی شادتری داشته باشید.

چگونه انتقاد کنیم؟ (5 نکته انجام و 5 روش پذیرش)

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. سلام.
    میشه به شخصی که باهاش رودربایستی داریم وخواسته های زیر را دارد چگونه نه بگوییم.
    1_درخواست ضمانت
    2_درخواست امضای پشت چک و سفته
    3_درخواست سند منزل برای وام یاآزادی زندان

  2. دوستم بهم گفته بعد از مدرسه فردا بریم توی خیابون و خانوادم برای من محدودیت های تعیین کرده و من نمیتونم قوانین خانواده رو زیر پا بذارم ولی به دوستمم بله گفتم و نمیدونم فردا چیکار کنه اگه مامان بابام بفهمن من رفتم جای دیگه خیلی بد میشه اصن تصوری از اتفاقی که قراره برام بیفته ندارم

    1. سلام خسته نباشید من به تازگی دوره میکاپ رو شرکت کردم و کلی هزینه کزدم برای مواد ،و حتی خودم هنوز تستشون نکرده بودم یکی از دوستام اجازه گرفت و دست زد و دست ب دست چرخید و رسید به یه خانومی و داشت با پنج انگشت تست میکرد و میخواست فیک یا اصلشو متوجه بشه و وقتی با احترام ازشون درخواست کردم که اینکارو انجام ندن و تست نکنن از من شاکی و ناراحت شدن و حق به جانب شدن ،و با ناراحتی رفتن مربی من هم از اون خانوم طرفداری کردن چون مدیر اون آموزشگاه بودن و من نمیدونستم،و رفتم عذر خواهی کردم با این حال در جلسات بعد مربی م با یه حرفایی به ما فهمیدم ک منظورش با منه گفتن ک صمیمیتی بین شما شاگردام نمیبینم اگه یکی یه وسیله نداره این به اون بده این به این هنرجوهای جلسات قبل خیلی با هم خوب بودن شما چرا نیستید من از حرفشون خیلی ناراحت شدم و میدونستم طرفش منم ولی چیزی نگفتم و به روی خودم نیاوردم و بحث به چیز دیگ سوق دادم میخواستم در این بحث بهم کمک کنید ،چون من هم برام دوستام قابل احترامن و دوست ندارم ناراحت بشن هم دوست ندارم موادی که خریدم رو در اختیار کسی دیگ قرار بدم چون برای استفاده خودم هست با این حال از طرف مربیمون این حس گناه رو میخواد به من منتقل کنه که خیلی چیز خواستی نیست در صورتی ک هیچ کدوم هیچ موادی رو خریداری نکردن من باید چیکار کنم

      1. عزیزم دو ماهی گذشته از کامنتت اما میخواستم بگم به نظرم کاملا حق داری که اجازه استفاده رو ندی ، هزینه کردی و هنرجویی و برای استفاده و تمرین خودت هم ممکنه مواد آرایشی کم بیاری ، چه برسه به اینکه بخوای در اختیار دیگران قرارشون بدی.
        فکر میکنم الان دیگه دوره ‌آموزشیت تموم شده باشه ، اما کار درستی کردی و فقط از حقت دفاع کردی ، به نظرم مشکلی نبوده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا