شخصیت شناسی و نکاتی برای جذاب شدن

70 روش برای اجتماعی تر بودن (و بیرون آمدن از انزوا)

چرب زبان

نتایج یک تحقیق علمی نشان می دهد افرادی که در دهه بیست اجتماعی بوده اند، در طول ده های 40 یا 50 زندگی خود شادتر هستند. اما چگونه می توانید شخصیت درون گرا و تودار خود را به یک شخصیت اجتماعی تغییر دهید؟

شروع کار در واقع سخت ترین بخش آن است. اجتماعی بودن به طور طبیعی برای همه اتفاق نمی افتد، و تلاش در این راه می تواند کمی دلهره آور باشد. آنچه در این مقاله می خوانید:

  • 70 نکته در مورد نحوه اجتماعی تر شدن
  • آیا می خواهید اجتماعی تر باشید و کم ترخجالت بکشید؟
  • چگونه می توانیم برون گرا تر باشیم
  • چگونه می توان خوش صحبت و حرافتر بود
  • چگونه سرگرم کننده تر باشیم؟

70 نکته برای اجتماعی تر بودن

ممکن است به دلیل خاصی بدنبال اجتماعی تر شدن باشید. برای کمک به شما ما نکات خود را تقسیم بندی کرده ایم:

چگونه می توان خجالت را کنار گذاشت؟

word image 45

1-تا زمانیکه به نتیجه دلخواه نرسیده اید وانمود کنید: خود را از منطقه امن خود بیرون بکشید تا عادت کنید. سعی کنید مانند افراد اجتماعی رفتار کنید.

2- خود را تحت فشار قرار ندهید: مکالمات شما باید دلپذیر باشند. این مکالمات جزئی از ارتباط انسانی هستند، بنابراین آنها را خیلی جدی نگیرید.

3- تماس چشمی برقرار کنید: وقتی در کنار کسی هستید، سعی کنید تا حد امکان تماس چشمی برقرار کنید. پس از برقراری ارتباط، در طول زمان تعامل لبخند دوستانه بر لب داشته باشید.

4- زبان بدن خود را کنترل کنید: زبان بدن شما می تواند چیزهای زیادی درباره شما بگوید. زبان بدن باز نشان می دهد که به شخص مقابل علاقه مند هستید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

5- گوش شنوا باشید: وقتی به شریک عاطفی خود گوش می دهید، نشان دهید که به گفتگو علاقه دارید. در زمان صحبت کردن به طرف مقابل نگاه کنید و روی آنچه می گوید متمرکز شوید. سر تکان دادن و استفاده از عبارات کوتاهی مانند “بله” در حالی که لبخند می زنید روشهای خوبی برای نشان دادن این هستند که درگیر مکالمه هستید.

6- بیشتر از “نه” بگویید “بله” :اگر تمایل دارید به دعوتها و پیشنهادات دیگران، “نه” بگویید ، سعی کنید حتی اگر نمی خواهید پاسخ مثبت بدهید.

7- به احساسات خود توجه کنید: وقتی ببینید که اجتماعی بودن به شما آسیب نمی زند، به احتمال زیاد به طور طبیعی این کار را ادامه خواهید داد.

8- به جای اینکه دعوت شوید سعی کنید دعوت کنید: به جای اینکه بنشینید و منتظر باشید دوستانتان از شما بخواهند کاری انجام دهید، برنامه های سرگرم کننده ترتیب دهید و در دعوت کردن و پیشنهاد دادن ابتکار عمل نشان دهید.

9- پیشنهاد کمک کنید: اگر می دانید طرف مقابلتان روز سختی داشته و یا در شرایط خاصی به سر می برد، پیشنهاد کنید با انجام کار کوچکی، بخشی از استرس او را برطرف کنید.

10- علائق خود را نشان دهید: شریک عاطفی یا دوستان خود را با علاقه مندی های خود درگیر کنید. این می تواند چیز ساده ای مانند نحوه تهیه غذای مورد علاقه شما باشد. بعضی اوقات بودن در یک محیط آشنا مانند منزل شخصی شما باعث افزایش اعتماد به نفستان می شود.

11- تجربه های منفی را فراموش کنید: به نظر می رسد افراد به شرایط مثبت، کمتر از موقعیت های منفی اهمیت می دهند. اگر می خواهید اجتماعی تر باشید، باید نیمه پر لیوان را ببینید و مثبت نگر باشید.

12- به دیگران فرصت جبران بدهید: اگر با یک دوست جدید آشنا شده اید و از روند دوستی خود راضی نیستید، به جای قطع کامل رابطه، به فرد فرصت دیگری بدهید.

13- روابط قدیمی خود را حفظ کنید: ایجاد روابط جدید بسیار مهم است، اما هرگز دوستی های قدیمی خود را فراموش نکنید.

14- ریسک کنید: شما باید خود را در شرایط ناراحت کننده قرار دهید – و آماده روبرو شدن با مخالفت باشید.

15- سخت نگیرید: افراد غالباً فکر می کنند که هر کلمه ای که می گویند باید قابل توجه، هوشمندانه و جذاب باشد. این درست نیست.

16- به خودتان اجازه دهید اشتباه کنید: از اشتباهات خود درس بگیرید!

17- عیب های خود را بپذیرید: نقص ها و عیب ها شما را انسانی تر و دوست داشتنی تر می کنند.

18- زبان بدن دیگران را بخوانید: علاوه بر توجه به زبان بدن خود، زبان بدن دیگران را بخوانید و از آن تقلید کنید.

19- مودب باشید: وقتی در یک رابطه هستید، باید به یاد داشته باشید که رفتارهای خوبی داشته باشید. ادب و احترام برای همه جذاب هستند.

20- آنچه می شنوید را دوباره تکرار کنید: تکرار آنچه شریک عاطفی شما گفته است، فهم آن را برای شما راحت تر می کند. همچنین از این طریق به او خود نشان می دهید که به طور جدی به او گوش می کنید.

21- یک فعالیت پیشنهاد کنید: اگر مکالمه متوقف شده است، پیشنهاد کنید کاری مانند بولینگ یا پیاده روی انجام دهید. با مشغول شدن به یک فعالیت مناسب حرف های بیشتری برای گفتن پیدا خواهید کرد.

22- اتفاقات جالب شخصی به اشتراک بگذارید: برای درگیر کردن طرف مقابل در مکالمه، داستانهای جالبی درباره زندگی خود با او به اشتراک بگذارید. داستانهای شما به ایجاد رابطه دوستانه کمک می کنند.

چگونه می توانیم برون گراتر باشیم؟

word image 46

23- مکالمه را شروع کنید: از کمرویی خود آگاه باشید و با مراحل کوچکی مانند لبخند زدن به غریبه ها یا ارائه کمک به دیگران، شروع کنید. تسلط بر این مراحل کوچک به شما کمک می کند تا به سمت قدمهای بزرگتر حرکت کنید.

24- تشکر کنید: دفعه بعد که در کافی شاپ صورت حساب خود را تسویه می کنید، ارتباط چشمی برقرار کنید، لبخند بزنید و بگویند “متشکرم”. این ژست به شما کمک می کند در تعامل با دیگران پیشرفت کنید.

25- به چیزهایی که شخص مقابل را تحریک می کند توجه کنید: سعی کنید سرنخ هایی در مورد موضوعات مورد علاقه طرف مقابل پیدا کنید و درباره آنها صحبت کنید. وقتی می خواهید در مورد یک چیز خاص صحبت کنید و طرف مقابل به موضوع دیگری اشاره می کند، اجازه دهید به صحبت خود ادامه دهد و آن را فرصتی برای یادگیری در مورد او در نظر بگیرید.

26- خوب لباس بپوشید: طوری لباس بپوشید که باعث شود احساس اعتماد به نفس کنید. این به شما کمک می کند کمتر احساس ناخوشایند داشته باشید.

27- افراد را با یکدیگر آشنا کنید: بخشی از اجتماعی تر شدن کمک به دیگران است که احساس راحتی کنند. افراد دیگر را با یکدیگر آشنا کنید.

28- صدای درون خود را به چالش بکشید: ممکن است صدایی در ذهنتان از شما بخواهد که به دنبال آنچه می خواهید نروید، توجه داشته باشید که این افکار مبتنی بر ترس های درونی هستند نه واقعیت.

29- برای خود اهداف واقعی تعیین کنید: اگر بخواهید خودتان را تغییر دهید به زمان نیاز خواهید داشت. برای خود اهداف معقول و منطقی تعیین کنید و به خودتان یادآوری کنید که اگر عیب و نقص داشته باشید اشکالی ندارد.

30- حتی اگر نمی خواهید بیرون بروید … بیرون بروید: خود را متقاعد کنید که بیرون بروید. رفتن به خانه بعد از کار آسان است، اما بهترین راه برای بهبود مهارت های اجتماعی معاشرت با دیگران است.

31- خود را مجبور کنید تا رفتارتان را تغییر دهید: تغییر رفتارها کار دشواری است، خود را مجبور کنید و اینکار را انجام دهید.

32- با افرادی که اغلب آنها را می بینید آشنا شوید: شما احتمالاً بعضی از افراد را به طور مرتب می بینید اما شناختی از آنها ندارید. برای اجتماعی تر شدن، افرادی که با آنها روبرو می شوید را، بشناسید.

33- خودتان را محدود نکنید: خوش برخورد باشید و به دیگران اجازه دهید شما را بشناسند.

34- چه چیزی مانع پیشرفت شما می شود؟ به این فکر کنید که چرا از آشنایی با افراد جدید احساس ناراحتی می کنید. تجربه بدی داشته اید؟ از رد شدن می ترسید؟ شناسایی این دلایل به شما اجازه می دهد برای غلبه بر آنها اقداماتی انجام دهید.

35- اعتماد به نفس داشته باشید: به خود یادآوری کنید که اعتماد به نفس دارید و حرفهای مهمی برای گفتن دارید.

36- نسبت به دیگران علاقه و اشتیاق نشان دهید: وقتی با شخص جدیدی ملاقات می کنید، با طرح سؤال های جالب و متفاوت علاقه خود را به آشنایی با آنها نشان دهید.

37- هر هفته با یک فرد جدید دیدار کنید: تعیین این هدف شما را وادار می کند تا از ابتکار عمل خود استفاده کنید و راه های جدیدی برای دیدار و آشنایی با افراد جدید پیدا کنید.

38- از اظهارات مثبت استفاده کنید: در صحبت با دیگران، از ذکر مباحث منفی خودداری کنید و بیشتر به مباحث مثبت توجه داشته باشید.

39- به یاد داشته باشید که همه به شما فکر نمی کنند: ممکن است تصور کنید که همه به شما خیره شده اند یا شما را قضاوت می کنند، اما افراد به احتمال زیاد غرق در دنیای خودشان هستند.

40- محکم دست بدهید: این نشان می دهد که اعتماد به نفس بالایی دارید.

41- در ذهن خود یادداشت برداری کنید: به این ترتیب، وقتی یکبار دیگر با همان شخص صحبت می کنید، قادر هستید موارد گفته شده را به خاطر بیاورید و این پیام را منتقل کنید که به حرف های شخص مقابل توجه می کنید.

42- مکث در حین گفتگوها مسئله غیر عادی نیست: سکوت یک قسمت عادی از مکالمه است. به جای این که خود را مجبور به گفتن چیزی کنید که ممکن است اشتباه باشد، چند لحظه صبر کنید و موضوع جدیدی برای گفتگو پیدا کنید.

43- با افرادی که دارای مهارت اجتماعی هستند ارتباط برقرار کنید: هرچه زمان بیشتری را با این افراد سپری کنید، بیشتر می توانید یاد بگیرید.

چگونه می توان خوش صحبت و حراف تر بود؟

word image 47

44- پرسش های باز مطرح کنید: تمرکز خود را روی پرسش های باز که افراد دیگر را دعوت می کنند که با بیش از یک “بله” یا “نه” پاسخ دهند بگذارید. در شروع مکالمه با افراد جدید بهتر است از آنها بخواهید در مورد خودشان حرف بزنند.

45- ارتباط برقرار کنید: سعی کنید با آنچه شخص مقابل می گوید ارتباط برقرار کنید. برای مثال می توانید تجربه مشابهی را با او در میان بگذارید یا نسبت به حرفه یا پیشینه او علاقه و اشتیاق نشان دهید.

46- به دنبال علایق مشترک باشید: مکالمات افراد اغلب حول مسائل مشترک می چرخند. درباره علایق و مسائل مشترک، مانند یک دوست مشترک، صحبت کنید. به این ترتیب مباحث بیشتری برای گفتگو خواهید داشت.

47- با همکاران خود شروع کنید: اگر شاغل هستید، می توانید از محیط کار خود برای ایجاد ارتباط اجتماعی با دیگران استفاده کنید. مکان هایی که افراد برای گپ زدن انتخاب می کنند مانند اتاق استراحت را پیدا کنید و به آنها بپیوندید.

48- از دیگران تعریف کنید: برای شروع گفتگو، از دیگران تعریف کنید.

49- اخبار را دنبال کنید: وقایع فعلی را دنبال کنید تا همیشه موضوعی برای گفتگو داشته باشید.

50- سلام کنید: این سخت ترین قسمت ماجرا است.

51- تصور کنید شخص مقابل دوست شما است: اگر وانمود کنید که فرد مقابل یکی از دوستان قدیمی شما است، صحبت با او برایتان ساده تر خواهد بود.

52- تحرک داشته باشید: در زمان صحبت کردن ازحرکات دست و بدن خود استفاده کنید تا مکالمه جذاب تر شود.

53- از حس شوخ طبعی خود کمک بگیرید: خنده به مردم کمک می کند تا با یکدیگر صمیمی تر شوند.

54- خسته کننده نباشید: جزئیات غیر ضروری داستان های خود را کنار بگذارید. با پرداختن به این موارد توجه طرف مقابل را از دست خواهید داد.

55- پذیرای افراد جدید باشید: از ورود اشخاص جدید به گفتگوهای خود استقبال کرده و سعی کنید با آنها آشنا شوید.

56- جزئیات بیشتری بخواهید: انجام این کار می تواند به راحتی مکالمه را ادامه دهد. چیزی مانند این را امتحان کنید: “دقیقا چی شد؟”

57- نظر دیگران را بخواهید: این یک روش عالی برای شروع مکالمه است. “درباره بازی شب گذشته چه نظری دارید؟”

58- تنها غذا نخورید: در مهمانی ها و اجتماعات کوچک، زمان صرف غذا برای ایجاد ارتباط با دیگران زمان خوبی است. سعی کنید اشخاصی را پیدا کنید که به دنبال معاشرت هستند و با آنها بنشینید و تعامل برقرار کنید.

59- موقعیت مکانی مناسب را پیدا کنید: وقتی در یک جمع حضور دارید، در مرکز اتاق بایستید و برای شروع گفتگو آماده باشید. حتی اگر احساس ناراحتی می کنید هم بهتر است خود را تا جای ممکن از جمع دور نکنید.

60- به جزئیات کوچک توجه کنید: به طرف مقابل خود بگویید که ساعت (یا کیف و غیره) او را دوست دارید و از وی درمورد آنها سوال کنید.

61- در پایان جملات سوال مطرح کنید: اظهارات خود را با یک سؤال به پایان برسانید و شخص مقابل را به اشتراک گذاشتن نظرات بیشتر ترغیب کنید.

چگونه سرگرم کننده تر باشیم؟

word image 48

62- یادداشت برداری کنید: شما همیشه نمی توانید برای پیدا کردن موضوع به حافظه خود وابسته باشید، اما می توانید از موضوعات خنده دار یا جالب توجه، یادداشت برداری کنید. انجام این کار به شما کمک می کند داستان های خنده دار و جالب برای مطرح کردن پیدا کنید.

63- داستان بگویید: تعریف داستانهای مرتبط و خنده دار می تواند مکالمات را جذاب تر کند. حتی اگر داستان پایان خنده داری نداشته باشد باز هم می تواند خوب باشد زیرا هر داستانی هدفی را دنبال می کند.

64- بدیهیات را تصدیق کنید: اگر عصبی هستید و یا چیز غیر معمولی در ظاهرتان وجود دارد، برای خندیدن به آن بپردازید – اما با اعتماد به نفس. “می دانم که تم مهمانی کراوات سیاه است”، اما کراواتم در ماشین لباس شویی بود.” آنچه که فکر می کنید مردم به آن فکر می کنند را با صدای بلند بیان کنید. این باعث می شود شما (و دیگران) احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

65- خودتان را خیلی جدی نگیرید: شرم آور ترین لحظه های زندگی تان را به یاد داشته باشید و از به اشتراک گذاشتن آنها با دیگران نترسید.

66- خود را روی صندلی داغ قرار دهید: شوخی با خودتان برای خنداندن دیگران از شوخی هایی که به ضرر دیگران است بهتر است. با به اشتراک گذاشتن حقایق جالب یا خنده دار در مورد خودتان می توانید ادامه مکالمه را راحت تر کنید.

67- مخاطبان خود را بشناسید: افراد مختلف چیزهای مختلف را خنده دار می دانند. چیزی که برای برخی خنده دار نیست برای برخی دیگر طنز است. حتماً طوری شوخی کنید که از منظر افراد مختلف طنزآمیز باشد.

68- از افراد بذله گو بیاموزید: با توجه به افراد بذله گو می توانید سرگرم کننده و شوخ باشید. به چیزهای جالبی که از آنها می شنوید گوش دهید و الهام بگیرید. با شناسایی جنبه های طنز موجود در سخنان افراد دیگر حس شوخ طبعی خود را بهبود ببخشید.

69- در شوخ طبعی ریسک کنید: هر تلاشی برای طنز موفقیت آمیز نخواهد بود و اگر همیشه منتظر چیزی باشید که فکر می کنید مطمئن است، به احتمال زیاد شکست خواهید خورد.

70- به دیگران بخندید: هرچه بیشتر به شوخی ها و داستان های دیگران بخندید، احتمال خنده آنها به شوخی های شما بیشتر خواهد شد.

آیا حاضر هستید روی اجتماعی تر شدن خود کار کنید؟ حتی اگر درون گرا یا خجالتی باشید هم می توانید روی خود کار کنید تا دوستانه و جذابتر باشید. اولین قدم این است که وارد عمل شوید و یک یا دو مورد از ایده ها ی فوق را برای تمرین انتخاب کنید. با گذشت زمان، در هر شرایطی احساس صمیمیت خواهید کرد.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫12 دیدگاه ها

  1. سلام بزرگوار!
    واقعا تشکر میکنم ازتون بابت این همه مطالب مفید! به نظرم خوندن مطالب ارزشمند شما از نون شب هم واجب تره 🙂
    من یه پسر 16 سالم که واقعا مطالبتون برای داشتن زندگی بهتر بهم کمک میکنه.
    به امید موفقیت روز افرون شما.

  2. با سلام ممنون بابت نوشته های زیباتون
    مسئله من اینه که میدونم به روابط اجتماعی نیاز دارم اما متاسفانه از درون هیچ کششی ندارم و تا الان نتونستم از درون هدف داشته باشم تا اتوماتیک وار رابطه برقرار کنم.
    مثلا من میدونم به کار نیاز دارم و هر روز میرم سرکار با هر سختی که هست و کارهای نظافتی آشپزی و … براحتی و با شوق انجام میدم اما به بحث روابط می رسم هنگ میکنم میشه گفت روابط برام دلیل خاص ذهنی نداره البته فعلا شاید خدا کمک کنه بدست بیارم و از روابط لذتی نمی برم اگر کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم

  3. عالی و کامل تشکر بابت اینکه وقت گذاشتید .اجتماعی بودن و فن بیان یکی از مهارتهایی هست که در موفقیت و اینده افراد نقش مهمی دارد.

  4. مطلبتون خوبه ولی اینکه میگید لبخند بزنید یا لبخند دوستانه بزنید واقعا رابطه مردم رو خراب میکنه مثلا من میخوام با یک شخص حرف بزنم و فقط لبخند بزنم منصفانه نییت و شخصیتم رو از دست میدم و منو مسخره میکنه اون طرف چون اگه لبخند علکی بزنیم نشان دادن عدم اعتماد بنفسه و باید خودمان باشیم نه اینکه بترسیم و رفتار منصنوعی در بیاریم

  5. سلام من ۱۸سالمه من از بچگی هیچ دوستی نداشتم و ندارم و وقتی میخام حرف بزنم میترسم حرفی بزنم دیگران را ناراحت کنم. یا چیزی لطفن کمک کنید 🥲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا