آموزش روش های جدید موفقیت در زندگی و کار

بهترین روش شروع یک ارائه/سخنرانی در هر جایی (3 گام مهم)

gold

برای ایجاد یک تاثیر اولیه ایده آل فقط یک فرصت دارید، که باید در زمان برنامه ریزی ارائه خود حتما به آن توجه داشته باشید. نحوه شروع ارائه شما باید توجه مخاطبان را به خود جلب کند و اعتبار و اعتماد به نفس شما را بالا ببرد. راهکارهای ساده زیر می توانند به شما کمک کنند بعد از این ارائه های بهتری داشته باشید.

بخش 1 از 3: روی صحنه

word image 331

1-صاف و با اعتماد به نفس بایستید. قبل از اینکه روی صحنه بروید، حالت بدن خود را بررسی کنید. حالت خمیده، ممکن است نشان دهنده عدم وجود اعتماد به نفس در شما باشد. تا جایی که می توانید صاف و با قدرت بایستید. وقتی در مقابل مخاطبان قرار می گیرید بدن خود را صاف نگه دارید و ارائه خود را شروع کنید.

2-یادداشت ها و سایر مطالب را مرتب کنید. سازماندهی مطالب به شما کمک می کند تا هنگام صحبت کردن از بروزهرگونه اشتباه جلوگیری کنید. قبل از شروع ارائه خود، باید یادداشت ها و سایر مطالب مورد نیاز را مرتب کنید. قبل از شروع ارائه، هر مطلبی که ممکن است مخاطبان به آن نیاز داشته باشند را توزیع کنید.

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

 


قوانین رشد و موفقیت

توی این پک فوق العاده، قوانین رشد و موفقیت رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی زندگی، محل کار و هر جایی راه موفقیت رو به راحتی پیدا کن!


 

3-با مخاطبان خود ارتباط چشمی برقرار کنید. برقراری ارتباط چشمی با مخاطبان خود در حین ارائه باعث می شود که معتبر تر و قابل اعتمادتر به نظر برسید. قبل از اینکه ارائه خود را شروع کنید، باید با یکی از افرادی که در انتهای اتاق نشسته است تماس چشمی برقرار کرده و همزمان با معرفی خود، آن را برای چند ثانیه حفظ کنید. سپس، در زمان ارائه مطالب، همچنان با مخاطبان ارتباط چشم داشته باشید.

نکته تخصصی: هنگام ارائه سخنرانی، با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این، بلند صحبت کنید تا صدا به گوش تک تک مخاطبان برسد، قرار نیست فقط از روی یادداشت های خود بخوانید. سعی کنید به مخاطب نشان دهید به آنچه انجام می دهید علاقه مند هستید.

4- با مقدمه چینی های معمول شروع نکنید. یکی از خسته کننده ترین راه های شروع ارائه این است که به مخاطب نام خود را بگویید. اگر می خواهید مطمئن شوید که نام شما را می دانند، آن را در اولین اسلاید خود یا در بالای دفترچه ای که توزیع می کنید قرار دهید. با گفتن عبارت هایی مانند “صبح بخیر،. من … هستم” وقت گرانبهای خود را هدر ندهید.

5-مستقیم سر اصل مطلب بروید. شاید به نظر طبیعی برسد که ارائه خود را با مقدمه چینی یا اطلاعاتی شروع کنید که هیچ ارتباطی با ارائه شما ندارند. اما این کار باعث اتلاف وقت و از بین رفتن اشتیاق مخاطب نسبت به موضوع می شود. برای اینکه مخاطب خود را درگیر خود کنید، باید آن چه را که می خواهند بلافاصله به آنها بدهید. ارائه خود را بلافاصله شروع کنید تا مطمئن شوید توجه مخاطبان خود را از دست نخواهید داد.

حتما بخوانید: اهمیت زبان بدن در ارائه یک سخنرانی +چطور از آن بصورت موثر استفاده کنیم؟

بخش 2 از 3: یک چیز جذاب بگویید

word image 332

1-یک داستان تعریف کنید. داستان ها یکی از بهترین راهها برای جلب توجه مخاطبان هستند و همه ما عاشق داستان های جذاب می شویم. برای معرفی موضوع از یک داستان مرتبط به تجربیات شخصی یا حکایتی از تحقیقاتتان استفاده کنید. داستان باید زیر 90 ثانیه باشد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

نکته تخصصی: قبل از شروع صحبت، به هدف خود بیاندیشید. در حین ارائه، تأثیری که می خواهید روی شنونده داشته باشید را در نظر داشته باشید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید مخاطب را آموزش دهید، روشنگری کنید، یا سرگرمی ایجاد کنید، یا حتی ممکن است بخواهید هر سه را انجام دهید.

2-از مخاطبان خود سوالی بپرسید. دعوت از مخاطبان خود برای مشارکت در ارائه از همان ابتدا باعث می شود به موضوع شما علاقه مند شوند. سؤال از مخاطبان یک روش عالی برای درگیر کردن آنها است. سؤالی که مطرح می کنید حتما لازم نیست پاسخ داده شود حتی می توانید یک سؤال بدیهی برای تحریک فرآیندهای فکری مخاطبان و آماده سازی آنها برای ادامه ارائه مطرح کنید.

3-چیز تکان دهنده ای بگویید. به اشتراک گذاشتن یک آمار یا واقعیت تکان دهنده توجه مخاطبان را جلب کرده و آنها را به شنیدن اطلاعات بیشتر علاقه مند می کند. با به اشتراک گذاشتن مطلب تکان دهنده ای با مخاطبان خود، آنها را در 15 ثانیه اول ارائه با موضوع درگیر کنید. اصل صداقت را فراموش نکنید و فقط برای اینکه چیزی برای اشتراک گذاری داشته باشید دست به آمار سازی نزنید.

4-یک نقل قول معنی دار به اشتراک بگذارید. شروع به کار با به اشتراک گذاشتن یک نقل قول معنی دار از یک شخص مشهور یا محترم، شانس موفقیت ارائه شما را بالا خواهد برد. یک نقل قول مناسب می تواند برای جلب توجه مخاطبان، اعتباربخشی به شما و معرفی موضوع مفید باشد. اطمینان حاصل کنید نقل قولی که انتخاب کرده اید مربوط به موضوع است و صرفا نقل قولی را انتخاب نکنید که دوست دارید.

5-از ابزارهای کمک بصری استفاده کنید. با نمایش یک تصویر جالب به مخاطبان خود، می توانید یک شروع عالی داشته باشید. تصویری را انتخاب کنید که مربوط به ارائه شما باشد یا حداقل به صورت نمادین با موضوع مطابقت داشته باشد. به یاد داشته باشید که هدف شما از نمایش یک تصویر نباید این باشد که پس زمینه ای برای ارائه خود فراهم کنید، تصاویر شما باید به مخاطبان در درک موضوع کمک کنند. از تصویری استفاده کنید که مخاطبان را درگیر کرده و به آنها کمک کند تصویر بزرگ موضوع شما را درک کنند.

  • به جای تصویر، می توانید از یک وسیله یا هر چیز فیزیکی دیگری که می تواند مخاطبان را به موضوع علاقه مند کند، استفاده کنید.
  • همچنین ممکن است بخواهید از یک فیلم برای شروع ارائه خود کمک بگیرید. توجه داشته باشید که فیلم خیلی طولانی نباشد و وقت ارائه را نگیرد.

حتما بخوانید: 10 نکته بسیار مهم برای یک ارائه/سخنرانی تصویری موفق با هر نرم افزاری

بخش 3 از 3: با صدا و کلمات خود اعتماد مخاطب را جلب کنید

word image 333

1- اظهارات تردید آمیز را از ارائه خود حذف کنید. از گفتن چیزهایی مانند “من فکر می کنم”، “به نظر من”، “به نظر می رسد” و دیگر اظهارات تردید آمیز خودداری کنید. این اظهارات باعث می شوند در نظر مخاطب اعتبار و اعتماد به نفس کمتری داشته باشید. سعی کنید از نشان دادن شک و تردید، به خصوص در آغاز ارائه، پرهیز کنید. درعوض، بیانات جسورانه ای را در مقدمه خود بیان کنید که حس قابل اعتماد بودن را به مخاطب تزریق می کنند.

2-سوالاتی را مطرح کنید که مهم هستند. پرسیدن سؤالاتی که می خواهید بلافاصله پاسخ آنها را مطرح کنید یا سوال هایی که مرتبط نیستند، باعث می شود مخاطب شما این باور را داشته باشد که فاقد اقتدار هستید. اشکالی ندارد اگر یک یا دو سؤال معنی دار در شروع ارائه خود مطرح کنید، اما توجه داشته باشید که نباید در این کار زیاده روی کنید. سؤال ها باید هوشمندانه و کم تعداد باشند.

3-در پایان جملات صدای خود را پایین بیاورید. بالا بردن صدا در پایان یک سؤال مشابه پرسیدن آن است. این تغییر ساده ممکن است مخاطبان شما را به این نتیجه برساند که درمورد ادعاهایی که مطرح می کنید مطمئن نیستید. به جای بلند کردن صدای خود در پایان جملات، آن را پایین بیاورید. پایین آورد تن صدا در انتهای جملات باعث می شود معتبرتر و مطمئن تر به نظر برسید.

نکات مفید دیگر

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا