تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

کاربرد ریاضی در زندگی: 15 فایده مهم در زندگی روزمره

آیلتس

ما در زندگی روزمره از ریاضیات استفاده می کنیم. اگرچه همچنین نمی توانیم این واقعیت را انکار کنیم که بسیاری از افراد به ریاضیات علاقمند نیستند. آزمون های ریاضی، تکالیف و کتاب های جبر یا مثلثات مطمئناً برای همه ها دلنشین نخواهند بود. اما چه بخواهید و چه نخواهید، ریاضیات در انجام فعالیتهای روزمره، به کمک و راهنمایی ما می آید.

اهمیت ریاضیات و کاربردهای گسترده آن در زمینه های مختلف تحصیلی مانند علوم به متخصصان کمک کرده است تا درباره هوا، دریا و کشفیات بشر مانند هوافضا و سایر فناوریهای پیشرفته اطلاعات بیشتری کسب کنند.

ریاضیات چیست؟

ریاضیات علمی است که به اشکال، کمیت ها و ترتیب ها می پردازد و این یعنی ریاضی در هر جایی که چشم شما می تواند ببیند وجود دارد. ریاضیات به سردمدار جوامع و کشورهای در حال رشد تبدیل شده است و در واقع به منظور به روز کردن شیوه زندگی مردم استفاده می شود.

ریاضیات مالی چیست؟

ریاضیات مالی با پول و امور مالی در ارتباط است و بیشتر در صنعت تجارت مورد استفاده قرار می گیرد و شامل موضوعات و / یا عواملی مانند وام، سرمایه گذاری، بیمه، اعتبار، مالیات، تخفیف، حقوق و دستمزد، آمار، موجودی، املاک و مستغلات و بهره می شود- البته محدود به این موارد نیست. هوش مالی چیست و جدیدترین روشهای تقویت آن با سرعت هر چه تمامتر!

15 فایده مهم ریاضی در زندگی روزمره

1- آشپزی

برای تهیه یک غذای خوشمزه و لذت بخش برای دوستان، عزیزان، خانواده، اقوام یا مشتریان، می بایست مواد لازم را اندازه گیری کنید، بنابراین برای تعیین مقدار مناسب از ریاضی استفاده می کنید.

2- باغبانی

ریاضی در مراقبت از گیاهان نیز بسیار حیاتی است. فاصله بین دانه های جدید و همچنین تعداد گلدان های مورد نیاز از مواردی هستند که نیاز به اندازه گیری دارند. عدم دقت در اندازه گیری می تواند منجر به اصراف یا از بین رفتن گیاهان شما شود.

حتما بخوانید: 14 ویژگی افراد باهوش که از نظر علمی ثابت شده است

3- هنر

عکاسی، نقاشی، رقص، یا حتی مجسمه سازی، به ریاضی نیاز دارند. اگرچه مفهوم هنر بیان احساس یا احساسات فرد است، اما برای ساخت یک اثر هنری که می تواند توجه مخاطب را به خود جلب کند به محاسبات نیاز خواهیم داشت.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

4- بانکداری

زندگی بدون بانکداری را تصور کنید. اگر بانکی وجود نداشته باشد چه کسی می تواند امور مالی ما مانند پس انداز را سازماندهی کند. یکی از کاربردهای ریاضی در بانکداری است و تقریبا تمام افراد با آن سر و کار دارند.

حتما بخوانید: 44 مهارتی که هر زن و مرد در زندگی باید بلد باشند

5- مهمانی ها

سوال واقعی در هر مهمانی، ممکن است این باشد: چند نفر و چقدر؟ همه چیز باید دقیق اندازه گیری شود تا اطمینان حاصل شود که از همه مهمانان پذیرایی می شود و انتظارات آنها برآورده خواه شد (حداقل نیمی از آنها). این که مهمانی از چه ساعتی شروع شود و تا چه زمانی ادامه پیدا کند نیز با ریاضیات در ارتباط است.

6- دکوراسیون

در دکوراسیون خانه، اداره یا حتی یک فروشگاه، ما به صورت ناخودآگاه از ریاضی برای محاسبه و اندازه گیری فضایی که می خواهیم وسایلمان را در آن قرار دهیم استفاده می کنیم (مثلاً ارتفاع و عرض پرده ها، مبلمان جدید و غیره).

7- آمار

اگر آمار نبود، سازمان هایی مانند آژانس های دولتی نمی توانستند نیازهای مردم خود را اندازه گیری کنند و مشکلات آنها را برطرف کنند. اگر ریاضی نبود، شرکت های بازاریابی نمی دانستند مشتریانشان چه نیازها و خواسته هایی دارند و یا اینکه چگونه می توانند آنها را به خرید محصولات خود ترغیب کنند. شرکتها به کمک آمار و ارقام قادر به درک راههایی هستند که می تواند بر مخاطبانشان تأثیر داشته باشد.

8- طراحی

تمام زیرساخت هایی که مشاهده می کنیم و در همه جا از آنها استفاده می کنیم، از ریاضی استفاده می کنند- از فروشگاه های مواد غذایی که هر روز از کنار آنها گذر می کنید، تا ساختمانی که در آن کار می کنید و تابلوهای تبلیغاتی که از داخل اتومبیل یا مترو مشاهده می کنید – همه و همه از ریاضی استفاده می کنند- هم برای اطمینان از اینکه شگفت آور به نظر می رسند و هم برای اطمینان از اینکه آیا استحکام و ایمنی لازم را دارند.

حتما بخوانید: 20 راهکار ساده برای باهوش‌تر شدن (علمی و ثابت شده)

9- خرید

به طور ناخودآگاه، وقتی مشغول محاسبه میزان پس انداز خود در هر خرید تخفیف دار از فروشگاه مورد علاقه مان می شویم، از ریاضی استفاده می کنیم. وقتی در ذهن خود به این فکر می کنید که خرید کدام محصول مقرون به صرفه است در حال استفاده از ریاضیات هستید.

10- مسافرت

هر بار که به خارج از کشور سفر می کنید، نیاز به تبدیل ارز دارید. علاوه بر آن مدام سعی می کنید هزینه ها را با کشور خود مقایسه کنید، بنابراین از ریاضی استفاده می کنید. یکی دیگر از کاربردهای ریاضی در سفر تخمین مسافت ها است.

11- تجارت

ریاضی نه تنها در فروش و بازاریابی کاربرد دارد، بلکه در عملکرد کلی یک تجارت نیز دخیل است. برای مثال شما به کمک ریاضی برآورد می کنید که آیا هزینه های شرکت و حقوق کارمندان را در خواهید آورد یا نه!

حتما بخوانید: برای تقویت مغز خود این 100 کار را انجام دهید (جدیدترین تحقیقات دنیا)

12- بودجه بندی

ما به کمک ریاضی می توانیم مبلغ مشخصی که در هر روز هزینه می کنیم را تعیین کنیم. اگر ریاضی نبود، ما نمی توانستیم برآورد کنیم که چقدر برای حمل و نقل، غذا و موارد دیگر هزینه می کنیم.

13- مدیریت زمان

ما همچنین برای اینکه بتوانیم از زندگی روزمره خود به طور مؤثر استفاده کنیم از ریاضی کمک می گیریم. از طریق مدیریت زمان مؤثر است که می توانیم پربازده باشیم و بسیاری از کارها را در عرض 24 ساعت به پایان برسانیم.

14- تفکر انتقادی

از لحظه بیدار شدن از خواب، از تفکر انتقادی خود برای برنامه ریزی اینکه روزمان چطور باید طی شود استفاده می کنیم، یکی دیگر از کاربردهای ریاضی در تصمیم گیری های مهم زندگی است، این تصمیم گیری ها ممکن است با کار، حرفه یا مسائل خانوادگی مرتبط باشند.

از دست ندهید: هوش عاطفی در زندگی روزمره چه کاربردی دارد؟ (راهنمای کامل)

15- استراحت

حتی وقتی استراحت می کنیم هم از ریاضی استفاده می کنیم. چه متوجه آن باشیم و چه نباشیم، فعالیت هایی مانند رفتن به استخر، کتاب خواندن یا گذراندن یک روز تعطیل در خواب نیز نیاز به محاسبات دارند. ما همیشه بیشتر از آنچه که متوجه آن هستیم در ذهن خود به کمیت ها و اعداد فکر می کنیم.

ویدیوی کاربرد ریاضی در واقعیت

 

 

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫23 دیدگاه ها

      1. سلام وقت بخیر
        اولا x یا y یا z و یا ….
        این ها برای متغیر بکار میرن یعنی عضو نامشخصی که در تابع یا یک چند جمله ای یا دنباله قرار میدهیم مثلا نمی‌گیرم یک یا دو یا رادیکال میگوییم ایکس یعنی هر چیزی میتونی هر عددی توی ذهنت تصور کنی و به ایکس بدی
        بعدش سینوس یا کسینوس اینا در مثلث قائم الزاویه بکار میرن کاربردش هم اینه که ریاضیدان بزرگ لئوناردو اویلر بقیه متوجه شدن در مثلث رابطه ای بین زوایا و اضلاع وجود دارد مثلاً کسینوس زاویه ۶۰ درجه نسبت ضلع مجاور به وتر میشه یک تقسیم بر دو و تو بیا هر مثلثی رو میخوای با ضلع های مختلف رسم کنی اگر بازاویه ۶۰ داری نگاه می‌کنی در مثلث قائم الزاویه میبینی نسبت ضلع مجاور به وتر یک دوم میشه حالا این فقط برای ۶۰ درجه بود
        ریاضیدان ها دیدن واسه هر زاویه آلفا
        الان اینجا آلفا هم مثل همون ایکس که فرمودید یک عضو نامشخص یعنی هر زاویه ای میتونی بدی مثلا سی درجه یا بیست و دو نیم درجه یا ۱۰/۸۹ درجه و …. کسینوس یک نسبت خاصی درمیاد و کسینوس هر زاویه میشه نسبت ضلع مجاور به وتر خب مشخصه هم در دایره مثلثاتی مثلا برای زاویه ۱۰درجه میبینی نسبت ضلع مجاور به وتر خیلی زیادتر از تا زاویه ۸۰ درجه
        تو خودت برو با زاویه ۸۰ درجه نسبت ضلع مجاور به وتر رو نگاه کن میبینی عددش خیلی کوچیکه و طبیعی هم هست چونکه ضلع مجاور در زاویه ۸۰ درجه اندازه اش کوچیکه و وتر خیلی بزرگه تقسیم عدد کوچیک به بزرگ هم عدد کوچیک میده
        خیلی واست مثال میزنم تا درک کنی عزیز
        الان یک مثال واضح تر میزنم عزیز
        چیزی که میگم فقط واسه درکه یعنی دقیق نیست
        قبل از اینکه بگم خودت یک نقاله بزار پیش خودت و چیزی که میگم رو رسم کن با مداد و مقاله و خط کش
        ازت میخواهم یک مثلث قائم الزاویه رسم کنی که یکی از زوایا ۸۰ درجه و اون یکی ۱۰ درجه میشه خود به خود چونکه یکی از زوایا هم ۹۰ یعنی قائمه هستش در کل مجموع زوایا داخل هر مثلث باید بشه ۱۸۰ درجه
        وقتی این مثلث رو با مقاله و خط کش با زاویه ۸۰ رسم میکنی ضلع مجاور یعنی ضلع کنار زاویه ۸۰ رو با خط کش اندازه بگیر خیلی مقدار کمی میده مثلا ۰.۱ میده الان وتر هم اندازه بگیر مثلا ۰.۹ میده الان نسبت ضلع مجاور به وتر (نسبت منظورم تقسیمه) پس تقسیم ۰.۱ بر ۰.۹ میشه یک عدد خیلی کوچیک۰.۱۱۱۱۱۱ پس هرچه زاویه بزرگتر باشه کسینوس زاویه نسبتش کمتر میشه
        واحد درجه که میگم برای اندازه گیری زاویه هست و اگر نیم دایره رو به ۱۸۰ قسمت به مبدا مختصات تقسیم کنی به هر خط میگن یک درجه
        اگر ابهامی بود و توضیح بیشتر و سردرگم شدید و لاغیر آیدی تلگراممAmin_math47@ هستش من درخدمت هستم
        و اگر هم که متوجه شدید بسیار زیبا.

        1. توضیحاتتون مفید بود اما بحث اینه که همون مثلث رو چرا باید زاویه ش رو دربیاریم. که چی بشه‌. البته درک میکنم تو ساخت دقیق هر چیزی اینا لازم و ضروری ان اما فکر میکن منظور ایشون هم همین بوده. در هر صورت ریاضی زیباست حتی قبل اینکه کاربردی هم براش پیدا کنیم حلش لذت بخشه.

    1. سلام اگه میشه شمایی که این مطالب رو میخونین الکی به بقیه هم نگین چون یهو میبینی طرف فردا تو خیابون ادعای باهوشی میکنه بخاطر اینکه شب دیر می‌خوابه مثل همین درون گرایی که چند وقتیه مود شده به هرکسی که روابط اجتماعیش خرابه (که از روز بی‌ اُرزه گی هم هست) میگن طرف درون گراس

  1. سلام
    ميشه كمكم كنيد كاربرد توان رو در زندگي و مشاغل بدونم،ميخوام به دانش اموزام بگم

  2. ریاضی بجز چهار پنج تا جمع و تفریق ضرب و تقسیم بقیه اش به هیچ دردی نمیخوره من رفتم همه سایت های کل اینترنت چه ایرانی و چه خارجی همه رو گشتم دارید میگید که ریاضی برای تقویت ذهن خوبه اگه ریاضی برای تقویت ذهن خوب باشه حفظ کل قرآن کریم یا حفظ زندگی نامه ها و یا اشعار انسان های بزرگی مثل ناصر خسرو سعدی شیرازی ابوالقاسم فردوسی هزار برابر بیشتر ذهن مان را قوی میکنه تازه این افراد چون از بزرگان کشورمان هستند باعث افتخار مونه که چیز های مختلفشان رو حفظ باشیم
    حفظ کل قرآن کریم هم نه بلکه باعث افتخاره بلکه یه عالمه تو زندگی عادی بدرد نی خوره من کل سایت های ریاضی رو گشتم همه نوشتن که ریاضی ذهن مون رو قوی میکنه ، ننوشتن که کوسینوس و کانژان و معادلات خطی و مقدار x و عبارت های گویا به چه دردی میخوره حتی تو مهندسی هم بدرد بخوره فقط هندسه هاش بدرد میخوره بقیه چیز های ریاضی به هیچ دردی نمیخوره

    1. دوست عزیز سلام ، من الان در یه انبار مشغول به کار هستم خوب یه pressure gauge عنوان مثال که در انبار ما موجود هست و تا 10 bar رو اندازه گیری میکنه ، مشتری زنگ میزنه میگه آقا شیلنگ مورد استفاده در دستگاه ما 25psi روش خورده آیا میشه ک از pressure gauge 10 bar استفاده کنم خوب این برمیگرده به رابطه نسبت تناسبت ریاضیات که به بار تبدیل کنم

    2. X و y متغیرهایی هستند که به عنوان نماد استفاده میشوند تو مباحث ساده تر مسائل رو به شکل ریاضی مینویسند و چیزی که مساله میخواد رو به عنوان x در نظر میگیرند و مقدارش رو به دست میارن
      که همین امر باعث افزایش هوش منطقی میشه و قدرت استدلال بچه ها رو بالا میبره
      در مسائل پیچیده تر مثلا ویروس کرونا و روش انتشارش رو به شکل الگو و الگوریتم هایی در نظر میگیرن و تبدیلش میکنن به معادله های پیچیده ریاضی و با حلش به پزشکی اطلاعاتی میدن تا بتونن برای درمانش اقدام کنن
      که همچین چیزهایی با حفظ قرآن و حافظ و سعدی به دست نمیاد
      قرار نیست چون شما با این چیزا ارتباط بهتری داری و اطلاعاتی نداری کل علم ریاضی رو زیر سوال ببری

      1. مثال بسیار عالی زدید راجب به کرونا
        سپاس .
        در حوزه های دیگه هم اگه مطلبی خاطرتون هست بفرمایید:)

    3. ریاضی پایه و اساس همه جهانه . حتی صفحات این کتاب سعدیت هم مستطیل هایی اند که محیط و مساحتشون رو بدست میاری
      بدون ریاضی دنیا معنا نداره
      البته شما رشته انسانتیتو برو

  3. سلام من دبیر ریاضی هستم و هرسال و هر روز دانش آموزان این سوال را میپرسند که ریاضی به چه دردی میخوره؟
    من اول از روی شوخی میگم برای اینکه بتونید فبول بشید و به پایه بعدی صعود کنید مجبورید ریاضی بخونید

    ولی انصافا اگر کتابهای ریاضی کاربردی تر جذابتر داستان گونه تر نوشته میشد و معلمان فرصت کافی داشتند تا با دانش آموزان به موقعیت های کاربردی و خوشایند وارد شوند و کارورزی کنند ریاضی شیرین تر میشد .

  4. ریاضی فقط محاسبات نیست. ریاضی یعنی حل مسأله. ریاضی یعنی یادگیری یک زندگی کیفی. اگه تو کار و زندگی کیفیت نباشه یعنی بیکاری

  5. ریاضی واقعا مادر علومه و هیچ مبحثش بدون فایده و کاربرد نیست.خیلی از مباحث توی ریاضیات پیشرفته کاربردی تر میشه و در طراحی های سنگین ازش استفاده میشه. ریاصی هر مبحثش دنیایی داره که ما جزئی ازش را می دونیم خیلی بده بگیم فلان مبحثش به درد نخوره.

  6. با سلام
    دوستان ریاضی علم پایه است و برای یادگیری علوم دیگر قطعا باید ریاضیات بلد باشیم
    اگه یه سر یه کتابهای ریاضی دوره ابتدایی سر بزنید متوجه میشید که چه مطالب جالبی یاد گرفتید اگه الان توی زندگیتون استفاده میکنید
    مثلا محاسبه درصد گیری که توی خرید روزمره وخرید طلا میتونید محاسبه کنید که سرتون کلاه نره
    در ضمن دوستان اینکه بخش اندکی از ریاضی رو اموزش دیدید دلیل نمیشه فکر کنید خیلی برای شما کاربرد داشته باشه
    مثلا یک مهندس عمران محسابات دقیق رو از طریق همین ریاضی انجام میده و مهندسین رشته ای دیگه هم همینطور.حالا اینکه شما تا دیپلم درس خوندی یا رشته ی دانشگاهی شما مهندسی نیست دلیل نمیشه که ریاضی رو زیر سوال ببرید
    در ضمن دوره مدرسه همه موظف به یادگیری دوره مقدماتی ریاضی هستن چون مشخص نیست کی قراره در اینده چه رشته ای بخونه واسه همین به ناچار به همه ریاضی اموزش میدن تا با ورود به رشته مهندسی حداقل یه مقدار از ریاضی رو یاد گرفته باشیم .فکر کن توی داشنگاه استاد که نمیتونه از اول شروع کنه ریاضی اموزش بده باید قبلش یه چیزایی یاد گرفته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا