سایر هنرهای مهم

مهارت های خود مراقبتی : 8 نوع موجود و روش تمرین آن ها

چرب زبان

همان طور که می دانید مراقبت از کردن از خود یک راه مهم برای سلامت ذهن است و راه های زیادی وجود دارد که می توانید آن را به انجام برسانید. تمرین خود مراقبتی یعنی زمانی را به خودتان اختصاص دهید اما به این معنی نیست که حتماً باید یک کاری را انجام دهید .

دانستن تفاوت انواع خود مراقبتی به معنای آن است که یک روتین منظم داشته باشید تا هم ذهن و هم بدن شما بتواند از آن بهره‌مند شود. در این قسمت نیاز های خود را دسته بندی کنید.

بسته به تجربه هایی که دارید ، باید مطمئن شوید که احساس امنیت در تعاملات اجتماعی دارید. همچنین باید ساعاتی را خوشحال سپری کنید و به انجام یک کار تفریحی مثل پارک رفتن بپردازید . این خودش یک نوع خود مراقبتی است .

 


دفاع شخصی بانواندفاع-شخصی

توی این پک فوق العاده، دفاع شخصی رو جوری یاد میگیری که همزمان می تونی با چند نفر مبارزه کنی و خودتو از هر شرایطی نجات بدی. ویژه خانم ها و آقایون. بدون نیاز به هیچ کلاسی!


 

چگونه عادات خوب در خودمان ایجاد کنیم (و جایگزین عادات بد کنیم)

گسترده کردن سطح فهم از خود مراقبتی می تواند به شما کمک کند که معنای بهتری را در مورد چیزی که هستید و سپری کردن روز خود به دست بیاورید و  همیشه نیز باید اولویت بندی ها را در اختیار داشته باشید.

برای این که از نیاز های غریزی خود مراقبت کنید ، باید مهارت‌ های اجتماعی تان را اعتبار ببخشید. خود مراقبتی چیزی فراتر از روشن کردن یک شمع و نشستن روی زمین است. باید نگاهی به هشت نوع  خود مراقبتی بیندازید تا وارد این بازی شوید.

1-مراقبت جسمانی از خود بسیار مهم است

از موارد پایه شروع به کار کنید. حتماً باید از قبل کارهایی را برنامه ریزی کرده باشید تا بتوانید خود مراقبتی را افزایش دهید. یک محیط آرام برای خود فراهم کنید و حداقل دو الی سه بار در روز این کار را انجام دهید: دندان هایتان را مسواک بزنید. یک‌ دوش بگیرید. چند لیوان آب بنوشید و غذا میل کنید. بخوابید.

اگر این موارد پایه را تحت کنترل داشته باشید ، احتمالاً می توانید برای عوض کردن لباس ها ( حتی زمانی که قرار نیست جایی بروید ) و یا یک مدل موی جذاب هم انگیزه پیدا کنید. همچنین می توانید تمرینات ورزشی را برای بدن و ذهن خود به کار بیندازید. انجام دادن این کار های پایه بسیار مهم است و در نتیجه باعث می شود که بتوانید کل روز خود را خود مراقبتی داشته باشید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

2-مراقبت از ذهن

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که یک چیزی را به صورت کاملا عمقی یاد بگیرید اما برایتان کار پیش آمده باشد؟ مثلاً ممکن است در قرنطینه تصمیم به انجام کاری گرفته باشید. مثلا بخواهید چیزی جدید را یاد بگیرید، ذهنتان را دوباره به کار بیندازید و احساس هیجان از دانستن چیزی پیدا کنید؟

خود مراقبتی ذهنی می تواند شامل هر چیزی از جمله خواندن کتاب ، گوش کردن به یک پادکست، تماشای یک مستند، سرچ کردن داخل ویکی پدیا و تماشای یک برنامه تلویزیونی مورد علاقه باشد. مهارت های اجتماعی به منظور به چالش کشیدن خود تان نیز یک نوع خود مراقبتی ذهنی است که به شما کمک می‌ کند تا هوشمندانه رفتار کنید. خود مراقبتی ذهنی مخصوصاً در دوران قرنطینه بسیار مهم است زیرا باید همه ما به رشد خود ادامه دهیم و بتوانیم در این دوران به خودمان کمک کنیم.

چطور ذهن و فکر خود را در کنترل کامل داشته باشیم؟ (6 گام موثر)

3-خود مراقبتی تخصصی

اگر احساس می کنید که قبل از شروع این طرز زندگی ، تعادل را در زندگی ایجاد نکرده بودید، احتمالاً باید به خودتان بیشتر کمک کنید. امروز می‌ توانید محدودیت های خود را در زندگی بشناسید. گاهی اوقات در طول یک ملاقات باید کاملاً گوشی خود را کنار بگذارید و به صحبت های طرف مقابل گوش دهید. محدودیت ‌ها و حد و مرزهای خود را شناسایی کنید. خود مراقبتی تخصصی یعنی باید یاد بگیرید که سطح بهره‌ وری خود را بالا ببرید. زمان کم تری را صرف هدر رفتن انرژی ذهنی کنید. باید محدودیت های ساختاری و لیستی از انجام کارهای روزانه داشته باشید و آن را در زندگی به کار بیندازید . چیز هایی را که نیاز دارید برای محل کار خود کامل مشخص کنید ، محدودیت ها را بشناسید و هر کار باقی مانده را برای فردای آن روز به انجام برسانید.

قدرت نه گفتن شاید مهم‌ترین بخش این مرحله باشد اما بسیار مهم است و باید آن را جزء اولویت‌ ها قرار دهید. مثلاً می توانید ساعتی   از کار خود را اختصاص به ژورنال نویسی کنید، پیاده‌روی داشته باشید، غذا بپزید، به آرامش ذهن بپردازید و تغییراتی را در این باره ایجاد کنید.

4-خود مراقبتی مالی

نگرانی های مالی می تواند شما را از لحاظ احساسی درگیر کند و باعث استرس ، اضطراب و افسردگی تان شود. زمانی که این سختی‌ ها را تجربه می‌ کنیم، باید یاد بگیریم که افکار منفی را از سرمان بیرون بریزیم و این چرخه منفی را از خودمان دور کنیم . برای راحت تر کردن اوضاع برای خودتان و اعضای خانواده حتماً باید از کاری که انجام می دهید، آگاهی داشته باشید و ببینید که در حال خرج کردن چه مقدار پول هستید . می توانید یک برنامه ریزی مالی داشته باشید و یا هزینه های خود را داخل یک دفترچه یادداشت کنید .

به پادکست هایی در مورد ثروت گوش دهید و سعی کنید خودتان را در این زمینه ارتقا دهید‌. قطعاً پول نداشتن و یا وضع مالی نامساعد استرس‌ زا است اما مخصوصاً اگر درگیر قرض  و بدهی باشید و یا به تازگی شغل خود را از دست داده باشید ، خود مراقبتی واقعیت های زندگی را تغییر نمی‌ دهد اما به شما کمک می‌ کند که خودتان را در این شرایط مدیریت کنید. همه انواع خود مراقبتی از لحاظ احساسی ، سلامت را در شما ایجاد می کند و نگاه شما به پول و ثروت را تغییر می دهد. پس سعی کنید یک مشاوره خوب با یک درمانگر در این زمینه داشته باشید.

چرا و چگونه باید خودمان را بشناسیم؟ (13 روش عملی)

5-خود مراقبتی معنوی

یک احساس آرامش عمیق باعث می شود که در زندگی بتوانید تجربیات معنوی زیادی داشته باشید . فرقی ندارد که چه باور هایی را در ذهن می پرورانید. مثلاً انجام ورزش هایی با وزنه یا تمرین یوگا به شما کمک می‌ کند که خود مراقبتی معنوی داشته باشید. همچنین شما را از لحاظ ذهنی و احساسی قوی می کند. البته این موضوع همیشه رخ نمی‌ دهد اما امکان شادی و هیجان را در شما بالا می برد و می تواند افکار تان را نظم ببخشد. چالش‌ های خود را به کار بیندازید . مدیتیشن هم یک کار مفید برای شما خواهد بود و جنبه خود مراقبتی معنوی شما را پرورش خواهد داد.

6-خود مراقبتی اجتماعی

تعامل اجتماعی به شما کمک می‌ کند تا احساس اعتبار، عشق و تکامل کنید. همچنین می توانید محدودیت‌ های مشخصی برای خود مراقبتی خود در این زمینه مشخص کنید. بدون محدودیت ها نمی توانید از خودتان مراقبت کنید. روی ارتباط شفاف خود هنگام نیاز تمرکز کنید و فقط خودتان را در نظر بگیرید. می توانید اوقاتی را برای خودتان زندگی کنید . مثلاً یک شب را تنها در خانه سپری کنید تا شاید بتواند یک راه عالی برای شروع باشد.

word image 55

140 عادت بدی که باید آنها را ترک کنیم (مگا لیست)

باید سعی کنید ارتباطات اجتماعی خود را بهبود ببخشید و همیشه عدالت را رعایت کنید. زمانی که به کمک و همکاری نیاز دارید، نوع درخواست کمک را با خودتان تمرین کنید. مطمئن باشید که یاری گرفتن از دیگران باعث راحت تر شدن چالش ها و مشکلات زندگی خواهد شد.

7-خود مراقبتی محیطی

آیا شما هم عادت دارید که از میز آشپزخانه به جای میز تحریر استفاده کنید؟! شاید به هم ریختگی های روی میز تحریر شما را به هم بریزد و حواستان را از کاری که انجام می دهید پرت کند . خود مراقبتی محیطی یعنی تمرین مراقبت از محیط مانند مراقبت از جسم. یعنی در این مسیر باید موارد پایه را چک کنید تا بتوانید احساس بهتری در آن فضا داشته باشید. شاید اگر در میز کار خود یک قاب عکس خانوادگی ، یک پتوی مرتب و آماده روی مبل راحتی و یک اتاق خواب آرمش بخش داشته باشید ، بتوانید از لحاظ ذهنی هم بهره‌وری بیشتری داشته باشید زیرا محیط با شما همراهی بیشتری خواهد داشت.

8-خود مراقبتی احساسی

آیا دوست دارید ژورنال نویسی کنید یا زمانی را دور از اخبار باشید؟ آیا کارهایی را انجام می دهید که هر روز شما را به خنده وا می دارد؟ زمانی را برای فکر کردن به فعالیت هایی اختصاص دهید که از لحاظ احساسی شما را راضی می‌ کند . مثلاً می توانید یک صندلی راحتی بخرید و از آن لذت ببرید. شاید دلتان بخواهد یک رمان قرن نوزدهم مطالعه کنید. قطعاً خود مراقبتی احساسی تکمیل کننده خود مراقبتی های دیگر است و هر چقدر که هر کدام از این انواع خود مراقبتی را بیشتر تمرین کنید، در انجام خود مراقبتی های دیگر هم قوی تر می شوید.

9- یک ویدیوی کوتاه جالب

 

50 نکته ساده که زندگی تان را زیر و رو می کنند (تغییر مثبت)

دفاع-شخصی-بانوان

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا