مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

8 فواید نیکوتین (طبق تحقیقات جدید سال 2022)

هنر فردی

خوشبختانه به خاطر وجود کمپین های ضد سیگار، خیلی از افراد متوجه شده اند که سیگار و نیکوتین، تفاوت های زیادی با هم دارند. حقیقت اینجاست در حالی که خیلی از افراد به خاطر نیکوتین سیگار می کشند؛ اما به خاطر مضرات سیگار از دنیا می روند. علت آن هم دیگر سمومی است که در سیگار وجود دارد. نیکوتین به خودی خود یک ماده بدون آسیب محسوب می شود و حتی گاهی اوقات فایده هم دارد که در این قسمت با ۸ مورد از فواید آن آشنا خواهید شد. (این مطلب برگرفته از 3 مجله معتبر علمی ست منبع1 منبع2 منبع3)

نیکوتین داخل تنباکو یک ترکیب شیمیایی اعتیاد آور است و اکثرا فکر می کنند که ترک سیگار به خاطر وجود نیکوتین کار را خیلی سخت می کند. سازمان های جهانی سلامت در مورد سیگار کشیدن گفته اند که سیگار کشیدن سریع ترین راه وارد کردن نیکوتین به جریان خون است.

در کنار این مطلب بخوانید: 26 عادت مثبت برای یک زندگی سالم

اما آن ها همچنین اشاره کرده اند که محصولات جایگزین نیکوتین ظاهراً هیچ خاصیت اعتیادآوری برای افراد غیر سیگاری ندارند، زیرا سیگار حاوی مواد شیمیایی هست که نیکوتین را اعتیاد آور تر می کند، چون خود نیکوتین به تنهایی اگر در کنار تنباکو نباشد، اعتیادآور نخواهد بود.

بنابراین نیکوتین عامل ایجاد بیماری های مربوط به سیگار نمی شود و میزان اعتیاد آن ممکن است فقط به اندازه یک فنجان قهوه باشد؛ اما به نظر شما فایده هم دارد؟

1-تقویت حافظه بلند مدت

مطالعات به این نتیجه رسیده است که نیکوتین باعث افزایش حافظه بلند مدت می شود و این موضوع از طریق آزمایشات هم به اثبات رسیده است.

یک خبرنگار آمریکایی در مصاحبه ای اعلام کرد: طبق اطلاعاتی که تا الان به دست آوردم، نیکوتین قابل اعتماد ترین ماده تقویت کننده حافظه است که هم اکنون در اختیار داریم. در واقع خواص آن برای ذهن و حافظه، شاید با هیچ ماده دیگری قابل مقایسه نباشد.

2- تقویت حافظه کوتاه مدت

محققان از جمله شروود، کرل، هیندمارچ به این نتیجه رسیده اند که تاثیرات نیکوتین روی حافظه کوتاه مدت بسیار زیاد است. نتایج تحقیقات آنها نشان داد که نیکوتین باعث تقویت و واکنش حافظه در مدت زمان کوتاه می شود و فرایند بهینه سازی اطلاعات در حافظه کوتاه مدت را بهبود می بخشد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

3- کوتاه کردن زمان واکنش

در دانشگاه لندن به این نتیجه رسیدند که رابطه قوی بین نیکوتین و زمان واکنش افراد وجود دارد و می‌ توان نتیجه گرفت این افراد آی کیوی بالاتری دارند. اخیراً هم تحقیقات دیگری در تایوان انجام شده و نشان می‌ دهد که مکمل نیکوتین باعث عملکرد افراد در بازی های شبیه سازی شده می شود. همچنین اظهار کرده اند که نیکوتین برای بهبود حوصله، میلی جنسی و افزایش سطح درک افراد موثر است. نیکوتین همچنین باعث کم کردن تایم تصمیم‌گیری می‌ شود.

از دست ندین: 44 مهارت کاربردی که هر فردی باید بلد باشد

4- بهبود عملکرد افراد

استفاده از نیکوتین خواص زیادی دارد و این موضوع در تحقیقات دانشگاهی سال ۲۰۱۷ هم به اثبات رسیده است. از آنجایی که بعضی ورزشکاران بریتانیایی تمرکزشان را روی سیگار گذاشته بودند، به خاطر همین تحقیقات در مورد استفاده از نیکوتین افزایش پیدا کرد.

گزارشات که از این تحقیقات در روزنامه ملی به چاپ رسید، حاکی از آن بود؛ ورزشکارانی که باور داشتند استفاده از دخانیات می‌ تواند باعث ارتقای عملکرد و بهبود وضعیت ذهنی آنها شود، ظاهراً نتیجه گرفته بودند و بسیاری از فوتبالیستان خیلی زیاد از نیکوتین استفاده کرده بودند و در بازی عملکرد بهتری داشتند. البته شباهت آنقدر زیاد نیست که بخواهیم بگوییم که نیکوتین عامل تقویت عملکرد ورزشکاران است اما خیلی از افرادی که نیکوتین استفاده می کنند، این امید را دارند که از آنها نتیجه خوب بگیرند.

5- هماهنگی با ریتالین

برای درمان بیش فعالی بزرگسالان، مطالعات زیادی در مورد عملکرد نیکوتین با ریتالین انجام شده است و محققان به این نتیجه رسیده اند که سازماندهی نیکوتین در بدن، تاثیرات مثبتی روی وضعیت رفتاری و ذهنی نوجوانان مبتلا به بیش فعالی و بزرگسالی دارد. البته هنوز میزان تاثیر گذاری آن با ریتالین مقایسه نشده است. نویسنده اصلی این مطلب به این نتیجه رسید؛ به این دلیل است که نوجوانانی که سیگار می کشند، در مقایسه با آنهایی که پیش فعالی بزرگسالی دارند، آرامش بیشتری را احساس می کنند و سیگار را راهی برای آرامش ذهنی شان می دانند.

کراتین چیست؟ کاربرد آن، فواید و عوارضی که باید بدانید!

6- کمک به بهبود اسکیزوفرنی

مطالعه ای در فرانسه، مقاله تحقیقاتی را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که یافته‌ ها نشان می‌ دهند یک دوز از نیکوتین می تواند باعث بهبود بسیاری از عملکرد های ذهنی در بین بماران مبتلا به اسکیزوفرنی شود.

7- کمک به بهبود آلزایمر

مطالعه ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که نیکوتین می تواند علائم اولیه آلزایمر را بهبود ببخشد. در این مطالعات همچنین به این نتیجه رسیدند که نیکوتین باعث ارتقاء عملکرد های ذهنی اولیه و ثانویه مانند توجه، حافظه و فرایندهای ذهنی می شود.

“ما همچنین به این نتیجه رسیدیم که در مطالعه اولیه شواهدی وجود دارد که نشان می‌ دهد نیکوتین خودش عامل ارتقاء ذهن است.”

8- کمک به بهبود پارکینسون

نیکوتین باعث می‌ شود که دوپامین در بدن تولید شود و به فرد حس رضایت دهد. دوپامین باعث کاهش حرکات غیر کنترل یا بیقراری نیز خواهد شد. در دو مطالعه اخیر نشان داده شده است که نیکوتین چگونه می تواند به این عوامل کمک کند. همچنین اظهار کرده اند که نیکوتین باعث سرکوب بیماری پارکینسون می شود و از بیماران پارکینسون هم محافظت می کند.

به عنوان کلام آخر و نتیجه گیری ، باید گفت هیچ چیز نباید بیش از مقدار طبیعی وارد بدن شود؛ حتی اگر خاصیت داشته باشد. افراد سیگاری به دنبال این هستند که مقداری نیکوتین به بدن برسانند؛ در صورتیکه نیکوتین باید فاقد مواد شیمیایی باشد. از طرفی استفاده از نیکوتین به شکل سیگار باعث سرطان و دیگر بیماری‌ های ریوی می شود.

حتما بخوانید: 9 فواید دوش آب سرد (و کسانی که برایشان ممنوع است)

در صورتی که شما می توانید از منابع معتبر طیف وسیعی از نیکوتین های مایع را پیدا کنید که کاملا آزمایش شده اند، قابل اعتماد هستند و بدون شک به شما کمک می کند تا سیگار را ترک کنید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫26 دیدگاه ها

  1. نویسنده احساس گناه داره به خاطر سیگار کشیدن خودش که مدت کوتاهی آغاز شده و این حالت به خاطر راضی نگه داشتن خودشه . داداش بکش بکش خیلی سود داره برا بدن . غلط میکنه هرکی میگه مثل فوق تخصص های که میگن دقیقا مشابه خوردن سمه و در کمترین عارضش دندون های حال به هم زن و لبهای زغالی و ریه های عفونی و ۳۰ تا ۶۰ درصدی و بوی بدن . تغییر بر رو چهره و صورت که یه ادم ۲۰ ساله رو یه ۳۰ ساله نشون میده و اینکه چهره مشابه تخفیف مصرف اعتیاد . البته همش دروغه کاملا سیگار از پروتین و ویتامین اشباح شدس . اقای نویسنده گفته با سطح سواد سیکل با معدل۱۲/۲۱ . باز ممنون

    1. سلام.
      این مطالب در مورد فواید “نیکوتین” هست نه فواید سیگار. نیکوتین فقط یکی از ترکیبات تنباکو و سیگار هست.

      1. خوب شد گفتی نمیدونستیم ، داداش نپیچون بگو نمیخوام سیگارو و نیکوتین رو ترک کنم .

        1. چیزی که من از دکتر شنیدم وخودم اطمینان پیدا کردم سیگار رعشه بدن را ازبین میبره حتی کسانی که بدنشون تیک داره اگه مادر زادی نباشه باسیگار کشیدن بهتر میشه ولی توجه داشته باشیم که اکثریت از سیگار تنفر دارند وسیگار کشیدن راخوب نمی دونند وهمیشه حق با اکثریت هست یعنی ضررش بیشتر از نفعشه

    2. سلام خواهشا به نویسنده توهین نکن چون مطالبش کاملا درست بود من کارم با بیماران اسکیزوفرن هست وواقعا تاثیر بسزایی در آرام کردن بیماران داشته و داره
      اینو بوضوح دیدم میتونی تحقبق کنی به طوری که خودشون میگن این سیگار را به ما بدین ما حالمون خیلی بهترمیشه تا استفاده از داروها

    3. لابد تو خوبی پنجم دبستانی با معدل نیاز به تلاش که فرق نیکوتینو سیگارو نمیدونی

    4. داداش پیپ بکش نیکوتین خالص میکشی البته دود پیپ رو تو ریه نمیدن باس با دهن بکشی نیکوتین از بزاق دهنت جذب میشه دیگه سرطان مرطان هم نمیگیری توتون پیپ خالصه مثل سیگار نیست که با دود کاغذش بره تو ریه ات

  2. ایشون از فواید و استفاده نیکوتین در مواقع لزوم گفته. گفت این ماده در سیگار و تنباکو هم یافت میشود سیگار تبلیغ نکرده! و هیچ جا بیان نکرده برای رساندن نیکوتین به بدن از سیگار استفاده کنید! در صورت لزوم نیکوتین شکلهای دیگری هم دارد

  3. خدایی در مورد حافظه اینا راست میگه من دانشجوام بعد از اینکه سیگار کشیدم از اون وقتا که اصلا سیگار نمیکشیدم عملکرد مغزم در درس و آزمون ها خیلی بالا رفته نتایچ بهتری میگیرم.
    شاید برای من اینطور باشه اما واقعا بود.

    1. داداش سیگار بخاطر این به حافظه تمرکز کمک میکنه چون فشار عصبی خنثی میکنه همینکه هی بکشی سلول مغزت میسوزه پوک میشه دود اول وارد مغز میشه سرگیجه یکم میگیری یا سردرد

  4. خیلی دیدگاه اشتباهیه که مدل مصرف کردنو با خود مسئله قاطی کنیم . نیکوتین به تنهایی خوبه ولی مدل مصرفش اونم با سیگار مشکل داره. الکلم به تنهایی خوبه ولی مصرفش اونم شکل مشروبات الکلی مشکل داره
    چه مدلی استفاده کردنه که مهمه 🙂

    1. بشین بابا سیگار فقط کاغذشه که میسوزه و ضرر داره و الکل هم در کل ضرر داره چه مشروب چه خالی

  5. جو عجیبی بر علیه سیگار هست. اما اگه دقت کنید حتی پزشکان هم سیگار میکشن خصوصا به جای داروهای آرام بخش؟!
    ضمنا تحقیقات آمار صحیح مقایسه شده بین بیماری های روانی بین افراد سالم و سیگاری وجود نداره و در معدود تحقیقات که ثابت کرده سیگار باعث افزایش افسردگیه فقط سیگاری ها رو بررسی کرده در حالیکه در همون تحقیقات خیلی افراد برای فرار از افسردگی به سمت سیگار رفته اند در واقع سیگار عامل نبوده. همچنین من هنوز آلزایمری و پارکینسون در سیگاری ها ندیدم!!

  6. سلام من چن ساله سیگار میکشم جدیدا وقتی میکشم سر درد میگیرم مثل سر درد سینوزیتی
    کمکم کنید

    1. خوب بدنتون سم زدایی شده مغز وب‌سایت‌وبافتهای سلولی شما براحتی اکسیژن به مغز میرسونه .هنگام دوباره سیگار ریتمش بهم میخوره دچار سردرد میشید .لطفا اگه میشه نکشید .اگه میکشید سیگاری پیدا کنید که توتون سالم‌تری داشته باشه ..

  7. حتمااااا بخونید
    سلام
    چنتا نکته توی این قبیل بررسی ها معمولاً فراموش میشه
    کاغذ پوکه های سیگارت دارای گوگرد هستن و این بخش عمده مواد سمی و سرطان زای سیگارت است
    بخش دوم گلیسیرین است که در فراوری تنباکوی سیگارت و تنباکوی طعم دار قلیان به میزان قابل توجهی مورد استفاده قرار می گیره و سوخت ناقص اون تولید فرمالدهید میکنه که سمی و جهش زا هستش
    تنباکوهای طبیعی پیپ و سیگار برگ گوگرد که ندارند چون پوکه ندارن و معمولا با مخمر طعم دار میشن نه گلسیرین
    دارای دود قلیایی هستن و از دهان جذب میشن و لازم نیست وارد ریه بشه در نتیجه به ریه هم صدمه نمی زنه

  8. ممنون بابت نظراتی که دادین… دوستان سوای این مقاله، یه نکته ای هست… بنظر من همه چی واسه خاطر انسان بوجود اومده، بشرطیکه به حد معقولی ازش استفاده کنی… شما چهل روز هر روز ناشتا پنج تا سیب بخور، روز چهلم باید فاتحه کیسه صفراتو بخونی… چون سیب تنها میوه ایه که الکل داره و الکل ناشتا بیش از حدش به صفرا مضره… این دیدگاه یادتون باشه بعد درمورد سیگار و قلیان فکر کنین… شما هر روز بیشتر از ده نخ سیگار نکش، ناشتا سیگار نکش، ولی تا آخر عمرت سیگار بکش… طوریت نمیشه غم نخور… ولی سیگار بکش، نه آت آشغال اسانسی مثل ویپ و این سیگارهای خوشبو و طعم دار مثل سناتور و کاوالو و قلیون میوه ای و اینا… سیگار باید تازه باشه، سیگارهایی که تاریخشون بیش از سه ماه گذشته باشه رو بیخیال بشین، تر و تازشو گیر بیارین… اصلا سیگار نباشه عقل آدم کار نمیکنه که، درست و غلط نمیتونی تشخیص بدی که… درضمن اوناییکه هنوز حرفهای منو قبول ندارن، برن تحقیق کنن از هر دکتر و متخصصی که دلشون میخاد بپرسن، تنها چیزی که میتونه سینوزیت و پارکینسون رو درمان کنه همین سیگاره… بقیه راهها همشون کشکه… سیگارم فقط کنت و وینیستون… البته کنت از نوع ویوا، و وینیستونم از نوع اولترا لایت… سیگار باریکم نکشین، کشکه… تاریخ جدیدشم باشه… اوفففف….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا