درمان بیماری های شایع روانی

9 ترفند کاملا عملی برای توقف نگرانی های بی مورد از آینده

آیلتس

آیا تا به حال شده به خاطر نگرانی در مورد اتفاقی نتوانید شب بخوابید؟ آیا نگرانی در مورد آینده شما را از پیشرفت باز داشته است؟ اگر پاسخ شما مثبت است، بدانید که تنها نیستید. نگرانی برای همه انسان ها وجود دارد اما مشکل این جاست که نگرانی کاملاً یک نوع اتلاف وقت است که انرژی و زمان ارزشمندی را از ما می‌ گیرد.

خوشبختانه خبر خوب این است که اگر چه نمی ‌توان به طور کامل از نگرانی در آینده جلوگیری کرد اما راه هایی هست که بتوانیم این نگرانی‌ ها را تا حد زیادی کاهش دهیم.

نگرانی چگونه باعث اتلاف وقت و انرژی می شود؟

لیو دف. بوسکاگلیا: “نگرانی هرگز غم و غصه فردا را از بین نمی برد، بلکه لذت امروز را از شما می گیرد.” بخشی از مدیریت نگرانی، آگاهی از مضرات آن است. زمانی که آگاهی داشته باشید، راحت‌ تر می‌ توانید از این اتفاق جلوگیری کنید.

حتما بخوانید: موثرترین روش برای رسیدن به مثبت اندیشی و حذف افکار منفی در زندگی

اما نگرانی در مورد آینده چه هزینه هایی برای شما دارد؟

1-نگرانی در مورد آینده و چیزی که قرار است اتفاق بیفتد، زمان و شکل ذهنی ارزشمند ما را از بین می برد.

2-نگرانی هیچ فایده ای برای شما ندارد اما مطمئن باشید با زمان و انرژی می توانید کارهای بهتری انجام دهید‌. مثلاً به جایی که روی وظایف مورد نظر خود تمرکز کنید، با نگرانی به چیزهایی فکر می ‌کنید که شما را از انجام دادنشان باز می دارند.

3-نگرانی در مورد آینده انرژی را به شدت می کاهد. در نتیجه باعث نگرانی بیشتر می شود. در واقع نگرانی عاملی برای ترس های شدید است و بسیار قدرتمند خواهد بود.

4-نگرانی باعث می شود که نتوانید از لحظه لذت ببرید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

8 تکنیک برای توقف در مورد نگرانی از آینده:

1-خودآگاهی را تمرین کنید

نگرانی در مورد آینده هیچ چیزی جز اتلاف وقت نیست. پس باید در هر لحظه خود آگاهی داشته باشید. نگاهی به اطرافتان بیندازید و ببینید که در جهان اطراف چه اتفاقی در حال رخ دادن هستند. چه می بینید؟ چه احساسی دارید؟ چه طعمی را مزه می‌ کنید؟ چه چیزی می شنوید و چه چیزی را بو می کشید؟ از همه چیزهایی که در اطرافتان وجود دارد و احساساتی که دارید، نت برداری کنید.

حتما بخوانید: موثرترین و جدیدترین روش مقابله با استرس و کنترل 100درصد آن

2-نفس عمیق بکشید

آیا تا به حال متوجه شدید که نفس کشیدن انسان هنگام نگرانی چگونه است؟ زمان بعدی که در مورد آینده نگران شدید، نفس کشیدن را تمرین کنید. نگرانی باعث می شود نفس های ما عمق کمی داشته باشند و در نتیجه نفس عمیق می تواند به ریلکس کردن و کاهش اضطراب کمک کند. از تکنیک های زیر برای تنفس عمیق استفاده کنید:

  • تکنیک ۴، ۴ و ۴: نفس عمیق را به داخل بینی بدهید و سپس این نفس را با شمردن شماره ۴ از بینی یا دهان خارج کنید و 4 بار این کار را انجام دهید.
  • تنفس اکسی توسین: شکم خود را از هوا پر کنید. زمانی که شکم شما به دلیل تنفس بزرگ می شود و دیگر جای اضافه کردن ندارد، آن را به آرامی از دهان خارج کنید و چند بار این تکنیک را انجام دهید تا احساس آرامش داشته باشید .

3-سپاسگزاری خود را نشان دهید

ممکن است با همان آگاهی کاملی که دارید، باز هم دچار نگرانی ها و افکار و احساسات منفی شوید. سپاسگزاری دقیقاً احساس مخالف نگرانی را ایجاد می‌ کند. مغز نمی تواند همزمان افکار مثبت و منفی داشته باشد. سپاسگزاری هم یک فکر مثبت است که می توانید این کار را هر جا و هر زمان به مدت بسیار کوتاه انجام دهید. معمولاً صبح‌ ها در میانه روز و شب ها این کار را تکرار کنید.

لیستی از چیزهایی که باید بابت آن ها سپاسگزار باشید، را تهیه کنید و با نگاهی به آن، این قدردانی را با خودتان مرور کنید. با این کارتان، افکار منفی و نگرانی ها از بین خواهند رفت و افکار مثبت و قدردانی جایگزین آن خواهد شد.

4-گوش دادن روزانه به این موسیقی ها

موسیقی هایی بسیار موثر توسط روانشناسان و آهنگ سازان فقط برای کاهش نگرانی های ذهن ساخته شده است که توسط کاربران استفاده شده و بسیار موثر تشخیص داده شده اند. در گام اول توصیه می کنیم این موسیقی ها را دانلود کنید و از همین امروز روزانه 3 بار (هر بار حداقل 10 دقیقه) به آنها گوش دهید. این موسیقی ها را در اینجا می توانید گوش کنید (باید VPN روشن کنید)

5-به عبارت “چه می شود اگر” تکیه کنید

خیلی از ما دوست داریم که چیزها را در زندگی خود تغییر دهیم. به جای این که سعی کنید نگرانی را نادیده بگیرید، از خودتان سوالات زیر را بپرسید. مثلاً این که چه می شود اگر مسئله ای که در موردش نگران هستم واقعا اتفاق بیفتد؟

زمانی که به چنین سوالی پاسخ می دهید، متوجه می شوید که چه اتفاقی می‌ افتد. شاید این تمرین کمی باعث ایجاد نگرانی شود اما می توانید نهایت کار را ببینید و گاهی اوقات متوجه خواهید شد که خیلی اتفاق سختی هم رخ نمی دهد.

حتما بخوانید: 5 تا از حرکت یوگا جهت ارتقای رفع استرس و خستگی جسم و روح

6-کنترل خود را در دست بگیرید

دالای لاما: “اگر یک مشکل قابل حل شدن است یا اگر در مورد یک شرایط خاص می توانید اقدامی انجام دهید، پس هیچ جای نگرانی نیست. زیرا از نگرانی هیچ سودی نمی برید. “

با خودتان فکر کنید که روی زندگی چه کنترلی دارید؟ چگونه می توانید این مشکل را برطرف کنید و چگونه از نگرانی خود در آینده جلوگیری کنید؟ نگرانی برای آینده در بسیاری از ما احساس از دست دادن کنترل و نا امنی را ایجاد می‌ کند. انجام چنین تمریناتی به ما کمک می کند که دوباره به حس امنیت و کنترل خود کمک کنیم.

7-خودتان را سفت کرده و آزاد کنید

زمانی که نگران هستید، آیا اغلب دچار سفتی شکم یا گردن می‌ شوید؟ از این انقباض برای ریلکس کردن استفاده کنید. این تکنیک بسیار سرگرم کننده است. ساق پا، شکم، بازو ها و دستتان را منقبض کنید. عضلاتتان را در موقعیت سفت به مدت چند دقیقه قرار دهید و سپس آن را آزاد کنید. این تکنیک باعث ریلکس کردن ماهیچه ها می شود و با نگرانی و استرس مبارزه خواهد کرد .

حتما بخوانید: 10نکته ساده برای رسیدن به آرامش در زندگی (تحقیقات جدید)

8-از نگرانی به عنوان یک مقیاس استفاده کنید

نگرانی می‌ تواند یک مقیاس عالی برای این باشد که بفهمیم چه چیزهایی مهم و چه چیزهایی بی اهمیت هستند. زمانی که در مورد چیزی نگران هستید، می توانید به مقیاس های خود رجوع کنید. مثلاً از بین مقیاس ۱ تا ۱۰ باید ببینید به نگرانی خود چه عددی می دهید.

اگر به این نگرانی عدد ۵ یا کم تر را اختصاص دهید، به خودتان بگویید چیزی که در موردش نگران هستید، آنچنان هم اهمیت ندارد.

پس چرا باید به خودم نگرانی راه بدهم. اگر به آن عدد ۵ یا بالاتر را دادید، پس بهتر است این نگرانی را به یک منبع انگیزه برای اقدام و حرکت تبدیل کنید و دوباره به شماره ۵ رجوع کنید و کنترل ذهن را در دست بگیرید.

9-بنویسید یا در موردش صحبت کنید

نگرانی را از ذهنتان بیرون کنید. نگرانی باعث تاریکی ذهن می‌ شود. پس باید کاری کنید که ذهنتان روشن باشد. این کار را می توانید با صحبت کردن انجام دهید اما اگر با صحبت کردن در مورد افکار نگران‌ کننده و احساسات با دوستان اعضای خانواده، مربی و افراد دیگر راحت نیستید، سعی کنید در مورد آن بنویسید.

همه نگرانی هایتان را روی کاغذ بیاورید. نوشتن در مورد نگرانی های آینده باعث ایجاد خلاقیت و خودآگاهی می‌ شود.

حتما بخوانید: چطور ذهن و فکر خود را در کنترل کامل داشته باشیم؟ (6 گام موثر)

کلام آخر

نگرانی هیچ چیزی برای شما ندارد. دفعه بعدی که در مورد آینده نگران بودید. راهکارهای بالا را در پیش بگیرید:

  • این اگاهی را درون خود ایجاد کنید که این‌ نگرانی چه بهایی برایتان دارد.
  • از یک یا دو مورد از تکنیک های برطرف کردن نگرانی استفاده کنید.
  • به یاد داشته باشید که تنها نیستید ( همه ما نگرانی را تجربه می کنیم ).

بنابراین با در پیش گرفتن مراحل بالا می توانید زندگی بدون نگرانی را تجربه کنید و بنابراین باید زمان مشخصی را به انجام راهکار های بالا اختصاص دهید. فرقی ندارد که در حال انجام چه کاری هستید، در هر صورت می توانید این چرخه منفی را از زندگی خود حذف کنید.

در ادامه بخوانید: چگونه خودمان را استرس زدایی کنیم؟ 7 توصیه برای آرام شدن

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا