مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

خمیردندان برای درمان جوش: همه نکات کاربردی

آیلتس

خمیر دندان یک راهکار خانگی محبوب و رایج است و بعضی از افراد برای درمان جوش از آن استفاده می کنند. اگر چه بعضی از مواد موجود در خمیر درمان می‌ تواند از طریق خشک کردن آن، با جوش مبارزه کند اما بعضی دیگر هم پوست افراد را احساس می‌ کنند و باعث التهاب خواهند شد.

بطور کلی استفاده از خمیر دندان برای جوش ها در همه موارد توصیه نمی شود و بهتر است که حتماً با متخصص پوست مشورت کنید.

خمیر دندان روی جوش یک راه حل مناسب برای زیبایی افراد است و می‌ تواند جوش ها را درمان کند و به رفع سریع تر آن ها کمک کند؛ مخصوصاً اگر شب تا صبح این کار انجام شود. بسیاری از مواد فعال موجود در خمیر دندان به صورت دارو های بدون نسخه به فروش می رسند. اگرچه بعضی از مواد در خمیر دندان می تواند عاملی برای حساسیت پوست، التهاب و بدتر شدن جوش شوند.

*البته اطلاعات موجود در این مقاله فقط به منظور اهداف آموزشی است و هیچ گونه تشخیص پزشکی توصیه و یا درمانی در آن وجود ندارد. *

چرا خمیر دندان برای درمان جوش استفاده می‌ شود؟

خمیر دندان یک ماده رایج برای درمان جوش ها می باشد ، زیرا می تواند جوش را خشک کند و سرعت لایه برداری و تمیز کردن جوش را بالا ببرد. در گذشته بسیاری از برند های خمیر دندان از تریکلوزان ساخته شده بودند که یک ماده شیمیایی ضد باکتریایی در بسیاری از صابون های دست می باشد.

موادی مثل نعنا هم در خمیر دندان وجود دارد که می‌ تواند ورم و درد موجود در پوست را تسکین دهد. همچنین می تواند پوست شما را از هر لحاظ بهبود ببخشد.  بعضی افراد احساس سوزش را بعد از استفاده از این محصول در پوست خود دارند. در واقع احساس سوزش  به معنای این است که پوست شما به این محصول حساسیت دارد.

زنان از چه نوع چهره مردانه خوششان می آید؟ مردان چطور؟

مواد دیگر موجود در خمیر دندان مثل هیدروژن پراکسید  و الکل هم می‌ تواند عاملی برای خشک شدن جوش ها باشد. اگر چه این مواد ممکن است باعث حساسیت پوست بعضی از افراد گردد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

خمیر دندان برای از بین بردن جوش

بعضی از تحقیقات نشان می‌ دهد که جوش های سر سفید نسبت به استفاده از خمیر دندان موضعی پاسخ بهتری دارند. خمیر دندان های سفید معمولاً اثر پذیرتر از خمیر دندان های ژله ای هستند. این مطالعه نشان می‌ دهد افرادی که از خمیر دندان برای از بین بردن جوش استفاده می‌ کنند، باید این کار را بعد از شستن صورت انجام دهند و فقط ۱۴ هفته و حداقل ۲ ساعت برای هر بار استفاده،  این روش را امتحان کنند. افرادی که پوست حساسی دارند، فقط باید ۱۵ الی ۳۰ دقیقه خمیر دندان را روی پوست شان نگهدارند.

آیا این روش کارآمد خواهد بود ؟

ممکن است استفاده از خمیر دندان برای از بین بردن جوش برای بعضی از افراد کارآمد باشد اما بیشتر شواهد موجود از تجربه افراد معمولی برداشت شده است. مواد خشک کننده داخل خمیر دندان لایه برداری خوبی دارند اما ممکن است پوست شما را دچار  التهاب کنند. خشکی بیش از حد پوست می‌ تواند برای بعضی از افراد در طولانی‌ مدت علائم جوش را بدتر کند.

درمان ‌های شرطی جوش که می‌ تواند به خشک شدن جوش کمک کند ، گزینه های بهتری هستند. زیرا مورد مطالعه قرار گرفته اند و بر روی پوست افراد مختلفی تست شده اند. خمیردندان هم از طرف دیگر برای تمیز کردن پلاک ها و مشکلات دندانی مورد استفاده قرار می‌ گیرد و برای درمان موضعی روی پوست فرمول بندی نشده است.

آیا خمیر دندان می‌ تواند زخم جای جوش را درمان کند؟

احتمالا خمیر دندان نمی تواند به کاهش این زخم کمک کند اما بعضی از افراد از خمیر دندان استفاده می‌ کنند تا این زخم ها را بهبود ببخشند اما شواهد علمی برای تاثیرگذاری این روش وجود ندارد. بعضی از محصولات مراقبت از پوست که بدون نسخه در دسترس قرار می‌ گیرند ، می‌ توانند این زخم ها را بهبود ببخشند و پوست فرد را روشن کنند. اگرچه که مواد داخل خمیر دندان برای انجام این کار کمی خشن است.

خمیر دندان ممکن است بتواند به بهبود لایه برداری پوست بپردازد. زیرا پوست را خشک می‌ کند اما هیچ تضمینی نیست که بتواند زخم ها را درمان کند. زخم ها ممکن است با استفاده از خمیر دندان، حساس شده و وضعیت شان بدتر شود.

عوارض جانبی استفاده از خمیر دندان برای جوش

استفاده از خمیر دندان روی جوش می تواند عوارض جانبی به دلیل وجود مواد تشکیل دهنده خمیر دندان داشته باشد. عوارض جانبی رایج شامل موارد زیر هستند:

  • حساسیت پوست
  • خارش
  • سوزش
  • پوسته پوسته شدن
  • التهاب
  • قرمزی

حالت قلیایی یا PH موجود در خمیر دندان بیشتر  حالت قلیایی روی سطح پوست ایجاد می کند. استفاده از آن روی پوست می‌ تواند سطح PH  پوست را تغییر دهد. جوش شیرین هم یک ماده قلیایی است و ممکن است حساسیت را بالا ببرد.

نشاسته ذرت برای پوست: 9 روش استفاده

عوامل کف کننده مانند سدیم لوریل سولفات عاملی برای حساسیت پوست بعضی افراد هستند. این ماده در برند های مختلف خمیر دندان مورد استفاده قرار گرفته است. محتوای سدیم فلوراید در خمیر دندان ها می تواند عاملی برای حساسیت پوست باشد. مواد ضد باکتریایی مثل تریکلوزان، سدیم بی کربنات ( جوش شیرین )، عصاره نعنا و هیدروژن پراکسید هم می تواند عاملی برای حساسیت و بد تر شدن علائم جوش در فرد شود.

آیا باید از خمیر دندان برای جوش استفاده کرد؟

ممکن است که مواد داخل خمیر دندان بتواند روی جوش را تمیز کند اما مواد دیگری هم در آن هستند که عامل ایجاد حساسیت می‌ شود. هیچ شاهدی برای تاثیر گذاری خمیر دندان نسبت به نسخه های مربوط به از بین بردن جوش وجود ندارد. دارو ها معمولاً برای درمان جوش، امنیت بیشتر و تاثیرگذاری بالاتری دارند و پیشنهاد می شود که افراد از  دارو های تجویزی پزشک بیش از روش هایی مثل خمیر دندان استفاده کنند، زیرا ممکن است باعث حساسیت پوستی آن ها شود.

اگر انتخاب شما استفاده از خمیر دندان برای از بین بردن جوش است، در این قسمت باید نکاتی را در نظر بگیرید:

  1. اول صورت خود را با یک پاک کننده ملایم بشویید و سپس آن را با یک پد مخصوص صورت خشک کنید.
  2. از تونر و مرطوب کننده مورد نظر خود استفاده کنید.
  3. مقدار کمی از خمیر دندان روی قسمتی از پوست به اندازه بسیار کم بزنید تا مطمئن باشید به آن آلرژی ندارید.
  4. مقدار بسیار کمی از خمیر دندان را مستقیماً به جوش بزنید.
  5. اجازه دهید که چند ساعت یعنی شب تا صبح روی جوش باقی بماند. ( افرادی که پوست حساسی دارند، فقط ۱۵ الی ۳۰ دقیقه آن را روی جوش نگه دارند. )
  6. صبح روز بعد صورت تان را بشویید.

راز صافی پوست (25 روش طبیعی داشتن پوست بی نقص)

درمان‌‌های جایگزین برای جوش

دارو های بدون نسخه جوش که برای درمان های پوستی هستند، بهترین درمان برای انتخاب محسوب می شوند. این درمان ها خطر کم تری نسبت به خمیر دندان برای پوست دارند.

دارو های موضعی بدون نسخه

طیف وسیعی از دارو های موضعی برای درمان جوش بدون نسخه در دسترس هستند و می‌ توانند برای پوست شما امنیت کافی را ایجاد کنند‌ بعضی از آن ها شامل موارد زیر می باشند:

  • آلفا هیدروکسی اسید ها مانند گلیکولیک اسید که پوست را لایه برداری می کند ، سلول‌ های سالم را ایجاد می‌ کند و کلاژن سازی جدیدی را در پوست به وجود می آورد.
  • بتا هیدروکسی اسیدها مانند سالیسیلیک اسید که یک درمان رایج برای جوش های ضد التهابی، جوش های معمولی، جوش های سرسیاه و جوش های سر سفید است.
  • سالیسیلیک اسید که یک ماده ضد میکروبی است و تولید چربی پوست را تنظیم می کند.
  • بنزوئیل پراکسید که یک درمان رایج بدون نسخه و ضد باکتریایی و ضد التهابی است و به خشک کردن جوش ها کمک می کند.
  • کرم نیاسینامید که پوست را نرم می‌ کند ، تولید چربی را  تنظیم می‌ کند و التهاب را می کاهد.
  • رتینوئید های موضعی (ویتامین آ) که بازیابی سلول‌ ها را انجام می‌‌ دهد و منافذ پوست را تمیز می کند.

نحوه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

درمان های خانگی

جوش های معمولی برای بعضی از افراد نسبت به درمان های خانگی پاسخگویی بهتری دارند. بعضی از افراد ترجیح می‌ دهند که از درمان های خانگی برای از بین بردن جوش قبل از استفاده از داروهای بدون نسخه استفاده کنند.

  • صابون سیاه آفریقایی
  • آلوورا
  • سرکه سیب
  • درمان موضعی آسپرین
  • چای سبز
  • روغن درخت
  • چای سبز
  • ویتامین‌ هایی مثل ویتامین آ و ویتامین ث
  • نارون‌ کوهی
  • زینک

بسیاری از درمان های خانگی برای جوش می تواند باکتری که عامل ایجاد جوش است را از بین ببرد و تولید سبوم و التهاب را کاهش دهد.

نتیجه گیری

خمیر دندان یک درمان خانگی است که بعضی از افراد باور دارند می تواند جوش ها را به سرعت بهبود ببخشد. همچنین می تواند جوش ها را در بعضی از افراد پاک سازی کند اما برای بعضی دیگر حساسیت زا است و برخی از مواد موجود در خمیر دندان عاملی برای خشکی و لایه برداری هستند.

اگرچه مواد دیگر خمیر دندان هم بسیار خشن می باشند و می تواند وضعیت حساسیت پوستی و علائم جوش را بدتر کند. متخصصان پوست معمولاً خمیر ‌دندان را برای از بین بردن جوش تجویز نمی‌ کنند.

10 کاربرد شگفت انگیز خمیر دندان در زندگی روزمره

خمیر دندان برای دندان ساخته شده و برای پوست نیست. به همین دلیل دارو های بدون نسخه زیادی هستند که می‌ توانند موثرتر از خمیر دندان واقع شوند.

جایگزین های بدون نسخه شامل آلفا هیدروکسی اسید ، بتا هیدروکسی اسید، بنزیل هیدروکسید، نیاسینامید و رتینوئیدهای موضعی هستند. درمان های خانگی برای جوش ممکن است علائم را بهتر برطرف کند و از درمان های خانگی رایج شامل صابون سیاه آفریقایی، آلوئه ورا، سرکه سیب، درمان موضعی آسپرین، چای سبز موضعی، روغن درخت چای، ویتامین‌ ها، نارون کوهی و زینک هستند. بسیار مهم است که بهترین درمان های موجود برای پوست خود را با متخصص پوست در میان بگذارید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا