آموزش روش های جدید افزایش اعتماد به نفس

۱۱ راهکار افزایش اعتماد به نفس (و 8 اشتباهات رایج)

چرب زبان

اعتماد به نفس بخش مهمی از ویژگی های انسانی را تشکیل می دهد. شخصی که اعتماد به نفس دارد، معمولاً خودش را دوست می دارد، برای رسیدن به اهداف خود در زندگی ریسک می کند؛ و نسبت به آینده مثبت می اندیشد. کسی که اعتماد به نفس ندارد، معمولاً حس می کند که نمی تواند به اهداف خود در زندگی برسد. خبر خوب این است که اعتماد به نفس را می شود تقویت کرد! برای ساختن اعتماد به نفس، باید در مورد خودتان و تعاملات جامعه تان نگرش مثبت داشته باشید؛ درحالیکه روش مقابله با احساسات منفی را بیاموزید و از خود در برابر آنها بیشتر مراقبت کنید. مواجه شدن با چالش ها می تواند اعتماد به نفس شما را بیشتر افزایش دهد.

چگونه اعتماد به نفس خود را بالا ببریم؟

 

اعتماد بنفس چیست؟

اعتماد به نفس یا self-confidenceبه موضوع عملکرد و باورتان از میزان کارایی و کیفیت عملکرد شما اشاره می کند. واژه «self» به خویشتن خود شما اشاره می کند. «confidence» به میزان اطمینان و اعتماد به خود تاکید می کند. اعتماد به نفس به این معناست که یک نفر به توانایی و توانمندی‌های خودش باور و اعتماد داشته باشد. به طور کلی مقوله اعتماد بنفس با دو عامل زیر سنجیده میشود:

1- مهارت کافی در انجام کار

 


رازهای میلیونر شدن

توی این پکهای فوق العاده، رازهای میلیونر شدن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! این ترفندها اگه پولدارت نکنن هم تو زندگی واقعا لازمن. استفاده کن و حسابی پول در بیار! 


 

 


قوانین رشد و موفقیت

توی این پک فوق العاده، قوانین رشد و موفقیت رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی زندگی، محل کار و هر جایی راه موفقیت رو به راحتی پیدا کن!


 

 


ایجاد اعتماد به نفس و هنر نه گفتن

توی این پک فوق العاده، اعتماد به نفس و هنر نه گفتن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! با اعتماد به نفست توی هر جمعی بدرخش اونم فقط توی 2 هفته!


 

2- ذهنیت خوب نسبت به مهارت و توانمندی ها

نشانه های افراد با اعتماد بنفس بالا و پایین

نشانه های افراد با اعتماد بنفس بالا نشانه های افراد با اعتماد بنفس پایین
فردی کاریزماتیک هستند گوشه گیری و دوری کردن از جمع
به خود مطمئن هستند. با ترس و آرام حرف زدن
ریسک پذیرند. ترس از انتقاد کردن از دیگران
در زمان حال زندگی می‌کنند. ترس از انجام دادن کارها
به دنبال یادگیری مطالب جدید هستند. مقایسه کردن خود با افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند!
از دیگران به خوبی تعریف می‌کنند.

عوامل موثر بر اعتماد بنفس

1- گذشته: مهم ترین دلیل کمبود اعتماد به نفس، گذشته زندگی ما انسان‌ها و مخصوصا روابطی است که در کودکی داشته‌ایم. در واقع رفتار اشتباه والدین و یا تروما و حوادث رخ داده در دوران کودکی میتواند موجب ضعف در اعتماد بنفس شود.

2- روابط بد: گاهی فرد به دلیل یک شکست عاطفی، تجربه خیانت، تجاوز و… به طور کلی خود را باخته و اعتماد به نفسش را از دست می‌دهد. در واقع روابط بد و شکست در روابط هم یکی دیگر از دلایل کاهش اعتماد به نفس است.

3- شکست‌ها: گاهی اوقات با یک شکست در حوزه کاری ممکن است فرد اعتماد بنفس خود را از دست بدهد. د واقع عدم پذیرش این شکست موجب از دست رفتن اعتماد بنفس میشود.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

4- توجه زیاد به نظر دیگران: البته که این در اصل یکی از نتایج اعتماد به نفس پایین است. اما در هر حال تا زمانی که بخواهیم به نظر دیگران در مورد خودمان اهمیت بدهیم، مطمئنا با هر نظر منفی و انتقاد و حتی نیشخندی، دچار کاهش اعتماد به نفس دوباره هم خواهیم شد.

چرخه معیوب اعتماد بنفس

word image 58

راهکارهای افزایش اعتماد به نفس

1- اصلاح زبان بدن

زبان بدن در واقع نشان از اطمینان فرد به خود است. سعی کنید به گونه ای خود را نشان بدهید که همه بدانند می‌توانید هر موقعیتی را مدیریت کنید و بر اوضاع کاملا مسلط هستید. اگر اعتماد به نفس را در ظاهرتان نشان بدهید و از زبان بدن‌تان به درستی استفاده کنید، نه تنها حس می‌کنید که از پس هر چیزی برمی‌آیید، بلکه دیدگاه دیگران هم نسبت به شما تغییر می‌کند و به توانایی‌هایتان اعتماد می‌کنند.

  • سرتان را بالا بگیرید.
  • صاف بنشینید.
  • شانه هایتان را به عقب ببرید.
  • محکم بایستید.
  • ارتباط چشمی داشته باشید.

2- تغییر در لباس پوشیدن

وقتی ظاهرتان خوب باشد احساس بهتری نسبت به خودتان خواهید داشت. لباس‌ها و لوازم مناسب انتخاب کنید، زندگی و کارتان را جوری نظم و ترتیب بدهید که در خور شخصیت شما باشد و احساس بهتری نسبت به خودتان پیدا کنید.

  • موقعیت شناس خوبی باشید و برای هر موقعیت لباس و اکسسوری خاص آن موقعیت را انتخاب کنید.
  • به مخاطبتان توجه کنید. تا بتوانید بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشید.
  • در انتخاب استایل خود، سبک خود را داشته باشید.
  • بهترین رنگ را انتخاب کنید، محدودیت نداشته باشید و به تاثیر رنگ توجه داشته باشید.
  • در استایل خود به نقاط مثبت توجه داشته باشید و به دنبال کمرنگ کردن نقاط منفی باشید.

چطور اعتماد به نفس را در چهره و ظاهر نشان دهیم؟

3- تقویت مهارت گفتگو

لازمه داشتن اعتماد بنفس، صحبت کردن در جمع و توانایی برقراری ارتباط است.

  • از موضوعاتی که از صمیم قلب آنها را درک کرده اید، حرف بزنید.
  • طوری خودتان را تجسم کنید که گویی نفر سوم یا یکی از مخاطبان هستید، خودتان را ببینید که با آرامش و اعتماد به نفس هستید و آرام و مسلط در موضوع موردنظر صحبت می کنید.
  • قبل از خواب خودتان را تجسم کنید که سخنرانی تان را به بهترین نحو ارائه می دهید.
  • خودتان را در موقعیتی قرار دهید که در جمع گفت و گو کنید.
  • با کمک این نکات می توانید مهارت گفتگو را ارتقا دهید

4- مثبت اندیشی

افرادی كه اعتماد‌به‌نفس ضعیفی دارند به طور مداوم، با خود افكار منفی را مرور می‌كنند. درحالی كه با جایگزینی مثبت‌نگری به جای افكار منفی می‌توان از اعتماد‌به نفس بیشتری برخوردار شد و موفقیت‌های بسیار بیشتری را در زندگی رقم زد.

  • همیشه لبخند بزنید، بخندید و با آدم‌های مثبت معاشرت کنید.
  • جملات تاکیدی مثبت را هر روز با خود تکرار کنید.
  • یک دفترچه‌ی یادداشت داشته باشید و هدف‌ها و موفقیت‌های روزانه‌تان را در آن بنویسید.
  • شکرگزاری و رضایت بابت هر کار مثبتی که انجام می‌دهید را فراموش نکنید.
  • روش حذف افکار منفی در اینجا توضیح داده شده است

5- خود شناسی

ارزیابی دقیق و صادقانه ای از خود و توانایی هایتان داشته باشید. اگر هنوز نقاط ضعفی در شما وجود دارد، برای بهبود آنها برنامه ریزی و راهی پیدا کنید تا اثرات منفی شان را به حداقل برسانید.

  • نقاط ضعف و قوت خود را بشناسید و به دنبال رفع نقاط ضعف خود باشید.
  • از کسانی که دائما به دنبال عیب جویی از شما هستند دوری کنید.
  • راجب خودشناسی بیشتر بخوانید

۶-به آینه نگاه کنید و لبخند بزنید

مطالعاتی که روی ” نظریه بازخورد چهره ای ” صورت گرفته است، بیان می کند که اگر احساس خاصی را با صورتتان نشان دهید، مغزتان تشویق می شود که آن حس را ثبت کرده وتشدید کند؛ بنابراین هر روز به آینه نگاه کنید و لبخند بزنید.

  • به این ترتیب حس می کنید شادتر هستید و در طولانی مدت اعتماد به نفس شما نیز افزایش می یابد.
  • این کار باعث می شود که نسبت به ظاهر خودتان نیز احساس بهتری پیدا کنید و آن چه که هستید را بپذیرید.

۷-چیزهای جدید را تجربه کنید

افرادی که فاقد اعتماد به نفس هستند نگرانند که نتوانند در شرایط غیرقابل پیش بینی موفق بشوند. خوب، وقت آن است که شک و تردید در مورد خودتان را کنار بگذارید و موقعیت های کاملاً جدید، ناشناخته و متفاوت را امتحان کنید. این موقعیت ها می تواند سفر به یک مکان جدید با دوستانتان باشد؛ یا اجازه دهید که یکی از اقوام تان، شما را برای آشنایی به کسی معرفی کند، عادت به غلبه بر ناشناخته ها می تواند به شما کمک کند راحت تر و بدون خجالت زندگی کنید و احساس کنید که سرنوشت خود را تحت کنترل دارید -نه اینکه شما تحت کنترل آن باشید-

  • وقت بیشتری را با افرادی که ماجراجو و غیر قابل پیش بینی هستند، صرف کنید. شما به زودی به این نتیجه می رسید که کاری غیرمنتظره ای انجام دهید و به این ترتیب نسبت به خودتان احساس بهتری خواهید داشت.

۸-مهارت “نه” گفتن

زمانی که شما در موقعیت کاری و زندگی شخصی توانایی “نه” گفتن را داشته باشید، احتمال ابتلا به تنش و استرس، افسردگی و کاهش اعتماد بنفس کمتر خواهد شد.

۹-خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

باید بدانید که همیشه یک نفر وجود دارد که از شما زیباتر، باهوش تر و ثروتمند تر باشد؛ درست همان طور که کسانی نیز وجود دارند که شما از آنها زیباتر، باهوش تر و ثروتمندتر هستید. تمامی این ها بی اهمیت است بلکه آنچه حائز اهمیت می باشد این است که شما رویاها و اهداف تان را دنبال کنید.

  • شما دچار کمبود اعتماد به نفس هستید چرا که فکر می کنید دیگران کارها را بهتر از شما انجام می دهد. با این حال شادی در زندگی شما زمانی پدیدار می شود که در پایان هر روز از رسیدن به استانداردهای خودتان راضی باشید.
  • بد نیست بدانید که تحقیقات نشان داده است که گذراندن زمان زیادی در رسانه های اجتماعی؛ مردم را به سمتی سوق می دهد که زندگی خود را با دیگران مقایسه کنند. از آنجایی که مردم تمایل دارند که فقط پیروزی ها و موفقیت هایشان را پست کنند و نه اتفاقات واقعی روزمره را.

۱۰- ورزش کردن

تمرینات بدنی سبب آزاد سازی اندورفین در بدن نیز می شوند و روحیه ی شما را مثبت و پر نشاط خواهند کرد. ورزش کردن علاوه بر تاثیرات شیمیایی در بدن موجب تاسب اندام و اشتن ظاهری زیبا میشود، که ظاهر آراسته را برای شما به ارمغان می آورد.

  • هر روز 30 دقیقه پیاده روی داشته باشید.
  • هفته ای 2 بار به مدت 1 ساعت ورزش کنید.

۱۱- نکته های مهم را رعایت کنید

  • زمانی که در کاری شکست میخورید، خود را سرزنش نکنید. اشتباهات خود را بپذیرید و به دنبال رفع آن باشید.
  • برای همه‌ی تجربیات‌ خود، چه خوب و چه بد، ارزش قائل شوید.
  • بیش از حد درگیر مشکلات و درگیری های روزمره نشوید، رها کردن را یادبگیرید تا اعتماد بنفس شما بازگردد.
  • روی مهارت‌هایی کار کنید که برای برنده شدن در چیزهایی که برایتان اهمیت دارد، به آنها نیاز دارید.
  • دست از مقایسه کردن خود با دیگران بدارید و به دنبال بهتر شدن خودتان نسبت به دیروزتان باشید.
  • یادگیری مهارت های جدید میتواند بخش پنهان شخصیتی شما را نمایان کند، بنابراین از تجربه های جدید دوری نکنید.

8 اشتباه مخرب برای اعتماد به نفس

1- این که فرض کنید که اعتماد به نفس درونی تان باید به اندازه اعتماد به نفس دیگران از بیرون باشد

نقطه نظر از هر فرد از درون وی شروع می شود؛ یعنی هر چیزی را با درونمان؛ ترس ها، احساسات و افکارمان می بینیم و درک می کنیم. از سوی دیگر، ما دیگران را از بیرون به درون می توانیم ببینیم؛ یعنی ظاهر آنها و اقدامات آنها را می توانیم ببینیم و از افکار درون و ترس های شان اطلاعی نداریم.

بنابراین ما خودمان را با دیگران از دو دیدگاه متفاوت مقایسه می کنیم. ممکن است دیگران بسیار با اعتماد به نفس به نظر آیند و فکر کنیم که شک و تردید و ترس در آنها راه پیدا نمی کند. این مقایسه باعث می شود که حس بدی به اعتماد به نفس خودمان داشته باشیم و هر تردیدی در وجودما را علامت ضعف خود بدانیم.

word image 71

اما اگر در حقیقت قادر باشیم که درون افراد را ببینیم، مشاهده خواهید کرد که بیشتر مردم دچار این ترس ها و تردیدهایی که ما تجربه کرده ایم؛ می شوند. فقط ما نمی توانیم به ذهن آنها رخنه کنیم تا این احساسات منفی را ببینیم. درون زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید.

2- عدم توجه به زبان بدن تان

تغییرات کوچکی در زبان بدن تان؛ می تواند روی اعتماد به نفس شما تأثیر گذاشته و آن را افزایش دهد. آیا هنگام ایستادن قوز می کنید؟ آیا دست به سینه می ایستید و بیشتر اوقات سرتان را پایین نگه می دارید؟ اگر جزئی از این دسته افراد هستید؛ باید بدانید که اعتماد به نفس تان واقعاً پایین است.

سعی کنید همیشه صاف بایستید، زبان بدن تان را به کار گیرید و سرتان را بالا نگه دارید. زبان بدن تان را به شکل افرادی با اعتماد به نفس بالا درآورید. در نتیجه افکار شما هم تغییر خواهد کرد. اگر بدن تان با اعتماد به نفس رفتار کند؛ ذهن شما هم آن را باور می کند.

3- نگرانی در مورد چیزهایی که تحت کنترل شما نیستند

اگر هوا بد شود و دیر برسم؛ چه می شود؟ اگر مریض شوم، چه می شود؟ خیلی ساده انسان می تواند به سرزمین “چه می شود ها” پرتاب بشود. به این ترتیب نگران همه ی اتفاقاتی خواهید شد که کنترلی روی آن ندارید.

اگر می خواهید اعتماد به نفس خود را بسازید، باید تمام مواردی که تحت کنترل شما نیستند کنار بگارید و فکر کردن به آنها را متوقف کنید. نگرانی در مورد این چیزها باعث می شود که احساس درماندگی کنید. به جای آنکه به صورت فعال، بخواهید اتفاقات اطرافتان را کنترل کنید، منفعل خواهید شد و در عوض آن اتفاقات شما را کنترل می کند.

این نشانه ها نمی تواند به فردی متعلق باشد که اعتماد به نفس بالایی دارد؛ آیا بهتر نیست که روی مواردی تمرکز کنید که می توانید کنترل شان کنید؟

4- افکار درونی منفی

گفتگوهایی که در ذهن شما می گذرد، بیشتر پیرامون چه موضوعاتی است؟ چه نوع افکاری معمولاً درمورد خودتان به سرتان می زند؟ اگر درمورد خودتان چیزهای بدی به ذهنتان می آید و فقط اشتباهات خود را به یاد می آورید؛ در واقع اعتماد به نفس تان را از دست خواهید داد.

word image 72

ممکن است فکر کنید اگر در مورد خودتان سختگیر باشید؛ می توانید در دفعات باعدی بهتر عمل کنید، اما سخت گیری به خودتان باعث پایین آمدن اعتماد بنفس تان می شود. زمانی که خودتان را مجبور می کنید تا کاری انجام بدهید؛ ممکن است در آینده هنگام انجام کارهای دیگر؛ آسیب ببینید.

اگر اشتباهی کردید یا نتوانستید طبق انتظارات عمل کنید؛ باید از آن درس بگیرید سپس آن را کنار گذاشته و به حرکت خود ادامه دهید. یادآوری آن همراه با افکار منفی تان کمکی به پیشرفت شما نخواهد کرد.

5- به جای آن که در دنیای واقعی عمل کنید؛ بخواهید در ذهن خودتان موضوعات را درست کنید

درست است که افکار منفی می تواند شما را پایین بکشد. افکار مثبت نیز شما را فقط تا یک نقطه ی مشخص روبه جلو حرکت می دهد. شما نمی توانید اعتماد به نفس را به طور کامل در ذهن خود بسازید. می خواهید تا جایی که می توانید مثبت فکر کنید و اعتماد به نفس درونی ایجاد کنید؛ اما درنهایت باید آن را بیرون کشیده و به دنیای واقعی بکشانید.

حتما بخوانید: دانلود 4 تا از بهترین و جدیدترین کتاب های آموزش اعتماد به نفس که باید بخوانید

مطمئن راه برای ایجاد اعتماد بنفس واقعی، کسب تجربه به معنای واقعی کلمه است. نترسید؛ از خانه بیرون آمده و کاری را که می خواهید انجام دهید. از اشتباهات خود درس بگیرید و شخصیت خودتان را شکل بدهید. به این ترتیب است که اعتماد به نفس ساخته و حفظ می شود.

6- انتظار بیش از حد از خود داشتن

این که به خودتان اعتماد به نفس داشته باشید خیلی خوب است، اما اعتماد به نفس بیش از حد نیز کمکی به شما نمی کند. اگر در مورد توانایی هایی که دارید بزرگنمایی کنید؛ زمانی که با واقعیت روبه رو شوید؛ آسیب می بینید. اگر زیادی خودتان را بالا ببرید؛ باید منتظر سقوط باشید.

این موضوع می تواند ویرانگر باشد. مسلم است که می خواهید که خودتان را بالا بکشید، اما در مورد خودتان و توانایی هایتان واقع بین باشید. اجازه ندهید که یک تصور رویایی و غیر واقعی بین شما و حقیقت دیوار بکشد.

7- پاسخگو نبودن

اعتماد به نفس در مورد باورهایتان است. شما باید به آنچه که می خواهید انجام دهید اعتقاد داشته باشید تا اقدامات تان دقیقاً آن چیزی باشد که می خواهید. خودتان را به اقدامات تان بسپارید. مسئولیت آنها را به عهده بگیرید. اگر شما صادقانه، بر اساس اطلاعاتی که دارید؛ بهترین تصمیم را گرفته باشید چیزی برای ترسیدن وجود ندارد. اگر هم که اشتباه کرده باشید؛ زمان است که قدرت تصمیمی گیرتان را دوباره بیازمایید.

در هر صورت، تصمیمات خودتان را به عهده بگیرید. تنها کسانی که اعتماد به نفس کافی ندارند؛ از انتخاب های خود بعد از روشن شدن حقیقت باز می گردند.

8- اجازه ورود ترس به وجودتان

ترسیدن جزئی از بشر است و خیلی طبیعی است که شما هم ترس هایی داشته باشید؛ در واقع، می خواهم بگویم که ترس علامت این است در جهت درستی در حال حرکت هستید – این بدان معنی است که شما درحال گذر از منطقه امن خود هستید.

اما گاهی اوقات ترس های مان طولانی شده و باعث تأخیر در اقدام کردن می شود. از هر فعالیتی اجتناب می کنیم و دوباره و دوباره از اقدام کردن فرار می کنیم. به جای این که تصمیمات آگاهانه اتخاذ کنید به ترس ها اجازه می دهید که برای شما تصمیم بگیرند. زمانی که این اتفاق می افتد یعنی شما آگاهانه تصمیم گیری خود را متوقف کنید.

شما اجازه می دهید که ترس هایتان، اقدامات را به شما دیکته کنند. اعتماد بنفس در واقع در مورد اعتقاد و باور تصمیم گیری های شما است. اگر اجازه دهید که ترس هایتان قدرت انتخاب و تصمیم گیری را از شما بگیرد؛ دیگر فضایی در خودتان برای اعتماد به نفس باقی نگذاشته اید.

اعتماد بنفس کاذب چیست؟

تشخیص توانایی‌های فردی کار آسانی نیست و درعین‌حال، ناآگاهی می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد. اولین قدم برای مبارزه با چنین مشکلاتی، این است که تشخیص بدهیم اعتمادبه‌نفس کاذبی داریم. شناخت و تصدیق این موضوع، به ما کمک می‌کند که در مورد شرایط کنونی و قدم‌هایی که باید در آینده برداریم، به دیدگاه بهتری برسیم. اعتمادبه‌نفس مانند یک ترازو است. اگر بیش‌ از حد به خودتان مطمئن باشید، در معرض تصمیمات نادرستی قرار می‌گیرید که عواقب ناگواری دارند. اگر هم خودتان را دست‌ کم بگیرید، هرگز جرئت نمی‌کنید کار جدیدی را امتحان کنید.

ویژگی افراد با اعتماد بنفس کاذب

1- افراد با اعتماد به نفس کاذب زیاد دروغ می گویند.

2- این افراد برای باهوش به نظر رسیدن به کلمات بزرگ نیازمندند.

3- دوست دارند همیشه رئیس باشند.

4- زیاد مقایسه می کنند خود را بی عیب می دانند.

5- فردی با اعتماد به نفس کاذب چیزهای گران قیمت نیاز دارد.

6- افراد دارای اعتماد به نفس کاذب سوء استفاده گر هستند.

7- فردی با اعتماد به نفس کاذب تصور می کند که می داند دیگران چه فکری می کنند.

8- آن ها از مکانیسم های مقابله و فرار برای مقابله با استرس استفاده می کنند با خود و دیگران روراست نیستند.

راه های مقابله با اعتماد بنفس کاذب

word image 59

نتیجه

اعتماد به نفس صفتی است که خود شما آن را یا تقویت می کنید، یا از بین می برید. سعی کنید از هر آنچه شما را از این مسیر دورمیکند، فاصله بگیرید. برای داشتن زندگی بهتر لازم است تا اعتماد بنفس خوبی داشته باشید. تقویت اعتماد بنفس بازه ای نیست و باید به دنبال حفظ این چرخه در تمام طول زندگی خود باشید.

kar

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫30 دیدگاه ها

  1. چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و… رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. ممنون بابت راهنمایی های خوبی که دارین

  2. من مشکلم این است که جلوی دیگران غریبه مادر و پدرم معلم و … اعتماد ندارم اما با دوستانم اینجوری نیستم چیکار کنم

    1. با سلام مطالب خیلی آموزنده آب بود با تشکر از شما
      ولی سوالی داشتم که دوست داشتم هر کسی که این پیام رو ديده جواب بده
      من دوستانی دارم که مدام در هر شرایطی قهر می کنن خیلی بچه آن
      ولی یکی از همون دوستام دوست صمیمی ولی همش مانع هایی پیش می آید که می فهمم اون دوست خوبی نیست ولی نمی توتم چجوری به این رابطه خاتمه بدم
      لطفا جواب سریع دهید

      1. دوست عزیز احتمالا شما نوجوان هستی برای همین دل کندن از دوست یا دوستان برایت سخت هست چون یکی از بارزترین خصوصیات دوران نوجوانی نیاز به داشتن دوست هست و نمی‌شود از آن دوری کرد اما اگر دوست شما زیاد قهر می‌کند بهتر است شما هم گاهی قهر کنید یا برای آشتی پیش قدم نشوید تا بدانند که وقتی خودشان قهر می‌کنند چقدر کارشان ناپسند است اما در کل اگر دیدی دوستت باز به قهر کردنش ادامه میده سعی کن دوست بهتری جایگزین کنی که برایت فراموش کردن اون دوست قبلی راحت‌تر باشد ، در کل از ریسک کردن نترس و کسانی را که برات زیادی ناز می‌کنند یا کلا خوب نیستن از دایره زندگیت بنداز بیرون

    2. عالی بودش من بخاطر شکست در عشق و بخاطر ظاهرم کاملا اعتماد بنفسم رو از دست دادم دختر من رو دوست داشت اما همه بهش میگفتن ظاهر من خوب نیستش معمولی هستم بعد هم بخاطر ظاهرم منو ول کردش و کاملا اعتماد بنفسم از بین رفته همش دنبال اینم که بتونم ضعف ها ظاهرمو از بین ببرم و همه جا میرم فکر میکنم بخاطر چهرم و ظاهرم کسی دوستم نداره و خجالت میکشم بخاطر اینکه زیبا نیستم و نمی تونم با کسی ارتباط برقرار کنم دیگه

  3. من به عنوان دختر نوجوانی که به اعتماد به نفس نیاز داشت با خواندن این مقاله به شما انرژی مثبت میفرستم

  4. خیلی مطالب خوبی بود حرفم با کسانی هست که میگن اعتماد به نفس ندارند یا قیافه ندارن زدن همین حرف ها به شما کلی انرژی منفی میده که باعث پایین اومدن اعتماد به نفستون نا خودآگاه میشه به خودتون حرفای قشنگ بزنید خودتون رو تخریب نکنید یا حتی با کسی مقایسه نکنید سعی کنید خودتون تلاش کنید تا فرد بهتری بشید همه چی بدون تلاش به دست نمیاد اونایی که بهشون مفت ثروتی میرسه قدرشو نمیدونن چون براش زحمت نکشیده هرروز جلوی آینه وایسین بگید من خیلی آدم خوبی هستم خوش قیافه هستم و و و…. این بهتون کلی انرژی مثبت میده کتاب بخونین سعی کنید مطالعه کنید من اگه اینارو میگم خودم اکثرشونو انجام میدم من کاری که خودم نمیکنم هیچ وقت پیشنهاد نمیدم

  5. من که اصلا هیچ اعتماد به نفسی ندارم، پر از درد و غمم می‌خوام بمیرم اما نمیدونم چرا خدا بهم این فرصت و نمیده من میخوام بمیرم خدایا من دیگه توان هیچ کاری و ندارم خدایا تو درکم کن خدایا میخوام بیام پیش خودت اونجا خیلی خوبه

    1. سلام دوست عزیز راستش حرفی ندارم که بتونه حالتو خوب کنه اما قدر زندگیتو به وقتش بدون.طایفه من ترکمنه از12سالگی دید خانوادم نسبت به من عوض شدومنو تو خونه حبس کردن دیگه هیچ امیدی به زنده ماندن ندارم

      1. قدر زندگی بدون خشونت رو بدون من اعتراضی هم داشته باشم زیر مشت و لگد خانوادم له میشم طایفه ی من ترکمنه واین بدترین طایفه ای هست که من دیدم جامعه اونا فقط مرد سالاری هست زن ها هیچ حق انتخابی ندارن فقط باید مثل یه ربات براشون کار کنی و زندانی باشی

  6. من وفتی به این فکر می کنم که صدای قلبمو گوش بدم و این زندگی ماله منه و قراره تا اخر زندگی مسئولیتش با خودم باشه انگیزه می گیرم که خودم باشم و دیدم مثبت میشه امیدوارم این بهتون کمک کنه. اگه دوست دارید بیشتر از کلیشه های جامعه فاصله بگیرید و با خودتون دوست بشید سریال صدای جادو رو ببینید مخصوصا نوجوونا خیلی بهشون کمک میکنه

  7. سلام‌ خوب هستین من ۴ ساله مدرسه و این سال می خوام حضوری برم من خیلی استرس دارم از کلاس معلم از بچه هایی که ونجا هستن می ترسم خیلی استرس دارم چیکار کنم

  8. اولش سخته ؟؟؟
    به نکته ای که گفتم دقت کن .و حالا متن پایین رو بخون.
    اولش من همیشه یه جوانی بودم که از جمع در میرفتم بخاطر اینکه بهم نگن صحبت کن اظهار نظر کن و……
    یا اینکه داخل اماکن عمومی یا مدرسه
    و هرجای دیگه ای ماسک میزدم و اعتماد بنفس نداشتم .

    راهکارش آیت هست که روزانه خودت رو تشویق کن
    خودت رو دوست داشته باش نه به جوری که به غرور خاتمه پیدا کنه .

    البته نه خود شیفتگی و از دیگران هم نظرشون رو راجب به خودتون بپرسید .
    این کمک من بود به عنوان یک دوست ‌

    1. عرض سلام و احترام دارم خدمت شما آقای حیدری عزیز .
      بابت مطالبی که در سایت قرار دادید ، بسیار سپاسگزارم . مطالبی عالی و بسیار آموزنده که باعث شد اعتماد به نفسم بالاتر بره . بازهم مچکرم و برای خودتان و خانواده‌تان آرزوی سلامتی و شادی دارم .

  9. سلام ببخشید دوست من خیلی اعتماد به نفسش پایینه اصلا نگاه اینه نمیکنه که خودشو ببینه همش میگه من زشتم و فلان
    میدونم که این ی مشکل بزرگه میتونین کمکم کنین چجوری باعث بشم حس تنفر از خودش از بین بره و خودشو دوس داشته باشه؟ممنون میشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا