آموزش نکات روابط زناشویی موفق

نحوه ایجاد اعتماد در یک ازدواج: با 9 روش هوشمندانه

آیلتس

چگونه می توانید باعث ایجاد اعتماد در ازدواج خود شوید تا به وسیله آن در کنار همسرتان احساس راحتی کنید و سازگاری زناشویی خود را حفظ کنید؟ برخی از مراحل ایجاد اعتماد در ازدواج چیست؟

چگونه در یک رابطه اعتماد ایجاد کنیم و در کنار هم بمانیم؟

چگونه می توان در یک رابطه اعتماد ایجاد کرد؟ شما یک انسان هستید و قاعدتا سوپرمن نیستید. اما حداقل می توانید تمام تلاش خود را برای برآورده کردن برخی از انتظارات همسر خود انجام دهید. یکی از انتظاراتی که اکثر همسران دارند، وفاداری است.

به عنوان مثال در زمینه وفاداری اگر واقعا تشخیص دهید که می خواهید ازدواج شما موثر واقع شود، باید به همسر خود وفادار باشید. وفاداری نسبت به همسرتان دشوار است؟ درست است اما اگر با شخصی ازدواج کرده اید، و اگر واقعا به روابط خود متعهد باشید، سعی در حل مسائلی می کنید که ممکن است باعث شود شما در غیاب همسرتان رابطه داشته باشید، تا بتوانید رابطه را ادامه دهید.

 


تعمیرات و نگهداری

توی این پک فوق العاده، تعمیرات و نگهداری منزل رو خودت انجام بده، همسرت و خونواده تو سربلند کن و کلی توی مخارج اضافی صرفه جویی کن!


 

حتما بخوانید: 26 نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

زمانی که خیانت مرتکب می‌ شوید، برای همسرتان سخت می ‌شود که به شما اعتماد کند و برخی از همسران هرگز یاد نخواهند گرفت که دوباره به همسر خود اعتماد کنند.

در این جا مواردی وجود دارد که می توانید برای وفادار ماندن با همسر خود و ایجاد اعتماد در روابط زناشویی خود انجام دهید:

  • تصمیم بگیرید که هر روز به گونه ای زندگی کنید که انگار آخرین روز زندگی شماست. وقتی بک گراند ذهن شما این باشد که امروز آخرین روز شماست و ممکن است بمیرید و در جایگاه قضاوت خدا بایستید، به شما کمک می کند تا خود را کنترل کنید.
  • با آتش بازی نکنید. از آن چه مال شما نیست، دور شوید. از موقعیت هایی که باعث خیانت و بی وفایی شما به همسرتان می شود، محافظت کنید. وقت زیادی را با مرد یا زنی تنها که همسر شما نیست صرف نکنید.
  • هر روز تعهد ازدواج را به خودتان یادآوری کنید. تصمیم بگیرید که به پیمان زناشویی خود وفادار باشید.
  • با خودتان عهد ببندید که مرد یا زن دیگری را بیش تر از همسرتان تحسین نکنید.

1-اجازه دهید حرف و عمل شما یکی شوند

یك راه برای ایجاد اعتماد در ازدواج این است كه اطمینان حاصل كنید اقدامات شما، سخنان شما را منعكس می كنند. اگر بگویید که فلان کار (مثلا الف) را انجام می دهید، و آن کلمه را دنبال کنید و آن را تحقق دهید، همسرتان به شما ایمان خواهد آورد و اعتماد او به شما قوت خواهد گرفت. به عنوان مثال، وقتی به همسرتان بگویید که برای او کفش یا جواهرات می خرید و حقیقتا این کار را انجام دهید، او متوجه می شود که می تواند به حرف های شما ایمان داشته باشد.

اگر به همسر خود بگویید “عزیزم، من تو را دوست دارم” اما به او بی احترامی می کنید یا با او همراهی نمی کنی، یا بعضی از تعهدات خود را برای صرف زمان با همسر خود نادیده می گیرید؛ او متوجه می شود که حرف و عمل شما یکی نیست. با گذشت زمان، همسرتان بیش از حد به حرف شما صحه نمی گذارد و ممکن است در پایان به عدم اعتماد و بی احترامی نسبت به شما منجر شود.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

اعتماد در ازدواج

اگر به همسرتان بگویید که او را فلان روز در یک رستوران ساعت 7 بعد از ظهر ملاقات خواهید کرد، حتما او را در ساعت 7 بعد از ظهر ملاقات کنید. اگر بنا به دلایلی نمی توانید ساعت 7 بعد از ظهر آن جا باشید، قبل از زمان تعیین شده به او اطلاع دهید.

حتما بخوانید: 14 نشانه که زمان پایان دادن به یک رابطه فرا رسیده است

2-به وعده های خود پایبند باشید

وقتی به همسر خود وعده می دهید و به آن پایبند هستید، این کار اعتماد همسرتان نسبت به شما را تقویت می کند و شما را باور پذیرتر می کند. همسرتان از قابل اعتماد بودن شما خوشش می آید و وقتی بار دیگر قول می دهید فکر دیگری نخواهد کرد.

قبل از وعده به همسرتان، اطمینان حاصل کنید که توانایی تحقق آن وعده را دارید، یا دقیقا به کاری که می خواهید برای همسرتان انجام دهید فکر کرده اید. فقط برای این که همسرتان را ساکت کنید قول ندهید، که هنگام عملی کردن آن متوجه شوید که بدون فکر چه قولی داده اید و چه چیزی از شما خواسته شده است.

قهر کردن

قبل از قول دادن آن چه را که می خواهید به او بدهید و یا آن چه را که می خواهید برای همسرتان انجام دهید بسنجید.

قبل از قول دادن، در مورد آن با دقت فکر کنید. از خود بپرسید، “برای تحقق این وعده به چه منابعی نیاز دارم؟ آیا من آن منابع را در اختیار دارم؟ اگر این گونه نیست، چگونه می توانم این منابع را تامین کنم تا بتوانم وعده خودم را عملی کنم؟

3-هزینه های مورد نیاز را برآورد کنید

از خود بپرسید که هنگام تحقق وعده، چقدر وقت و انرژی یا پول از دست خواهید داد و آیا ارزش آن را دارد یا خیر. اگر ارزش آن را ندارد، پس قول دیگری بدهید که می دانید می توانید آن را عملی کنید.

4-صداقت خودتان را نشان دهید

حقیقت، فضیلتی است که اگر می خواهید در ازدواج خود اعتماد ایجاد کنید، باید به دنبال توسعه و پرورش آن باشید. این باید هدف ثابت شما از ایجاد عادت به دقت و درستی مطلق در تمام روابط خود با همسرتان باشد زیرا دروغ اعتماد را در ازدواج از بین می برد. گفتن حقیقت یکی از راه های اعتماد سازی در یک ازدواج است.

بعضی اوقات که مجبور به اعتراف شوید، از این که اشتباهی انجام داده اید صدمه می بینید. اما وقتی می توانید با شجاعت به اشتباهتان اقرار کنید و حقیقت را بگویید، حتی اگر همسرتان بلافاصله خوشحال نشود، پس از مدتی تامل، به خاطر شجاعت در گفتن حقیقت به شما احترام می گذارد و شما را به خاطر همین موضوع تحسین می کند.

حتما بخوانید: چگونه همسر مناسبی برای خود انتخاب کنیم؟ 15 ویژگی مهم

اگر مشاجره کردید و بعد از فکر کردن متوجه شدید که علت این مشاجره شما بوده اید، با فروتنی مقابل همسرتان بپذیرید که مقصر بوده اید. اگر این کار را انجام دهید، چیزی از دست نخواهید داد. از طرف دیگر، اعتماد همسرتان را به دست خواهید آورد.

بعضی اوقات تکبر و غرور ما مانعی است که سعی می کند از عذرخواهی ما جلوگیری کند. اما وقتی صادق باشید و همسرتان شما را ببخشد، اعتماد متقابل در ازدواج شما دوباره برقرار می شود.

5-با همسرتان کاملا بی آلایش و صریح باشید

یکی از مواردی که باعث ایجاد بی اعتمادی در ازدواج می شود، هنگامی است که رازی وجود دارد و همسرتان فکر می کند که چیزی را از او پنهان کرده اید.

اگر می خواهید در ازدواج خود اعتماد ایجاد کنید، ضرورت دارد که در همه امور خود بی شیله پیله باشید.

همسر خود را در تمام تصمیماتی که می گیرید درگیر کنید. اگر حساب بانکی جداگانه‌ ای دارید، هیچ اشکالی ندارد که به او بگویید می خواهید برای خودتان یک اتومبیل جدید یا جواهرات بخرید. وقتی به او بگویید، و نظرات او را بپرسید، به او می فهمانید که به نظراتش اهمیت می دهید بنابراین باعث می شود همسرتان به شما اعتماد بیش تری کند.

ازدواج موفق

هنگام خروج از خانه، به همسرتان بگویید که دقیقا کجا می روید. اطلاعات مبهمی را که می تواند به هر شکلی تفسیر شود، ارائه ندهید. این کار روشی برای ایجاد اعتماد در یک رابطه است.

هرگز احساس نکنید که همسرتان بیش از حد فضول است یا سعی دارد اعصاب شما را تحریک کند. به عنوان مثال، اگر بیرون می روید و همسرتان از شما سوال می کند، “کجا می روید؟” شما باید دقیقا با جزئیات بگویید کجا می روید. از طرف دیگر وقتی اطلاعات بیش تری را در اختیار همسرتان قرار دهید، اعتماد بین شما و او حفظ می شود.

حتما بخوانید: اهمیت زیبایی زن و مرد در ازدواج (تجربه یک روانکاو)

اطلاع رسانی به موقع نیز باعث ایجاد اعتماد در ازدواج می شود. وقتی دیر به خانه می آیید و همسرتان می خواهد بداند که چرا دیر کرده اید، حتی اگر از این سوال خیلی خسته و عصبانی شدید، به اندازه کافی صبور باشید و به او این اطلاعات را بدهید تا بلافاصله باعث ایجاد اعتماد در ازدواجتان شوید.

6-سعی کنید همسرتان را راضی کنید

وقتی با جدیت سعی می کنید همسرتان را راضی کنید، همین امر باعث می شود همسرتان احساس کند که می تواند بدون هیچ ترس و تردیدی کاملا به شما اعتماد کند. شما نباید این نگرش را داشته باشید که می گوید: “من هر کاری که دوست دارم؛ انجام خواهم داد. من چه مرد یا زن، خودم هستم و ازدواج با شما به معنای این نیست که باید شما را راضی کنم! ” این نوع نگرش اعتماد متقابل را از بین می برد.

وقتی این نگرش را داشته باشید که می گوید: “من می دانم که نمی توانم تمام این خواسته ها را به واسطه این ازدواج برآورده کنم، اما تمام تلاش خودم را برای ابراز عشق انجام خواهم داد و سعی می کنم نیازهای همسرم را برآورده کنم. من کارهایم را با همسرم به اشتراک می گذارم و تحمل خواهم کرد.”با این تفاسیر همسرتان به شما اعتماد خواهد کرد زیرا به ازدواجتان متعهد هستید. به این ترتیب اعتماد متقابل در زندگی زناشویی ایجاد می شود.

حتما بخوانید: 21 سوال اساسی که قبل از ازدواج باید پرسیده شوند

7-ببخشید

اگر همسرتان در گذشته به شما ظلم کرده است، و اگر تصمیم دارید او را از صمیم قلب ببخشید، می توانید مجددا در ازدواج خود اعتماد ایجاد کنید. بخشش راه را برای شما فراهم می کند تا ناراحتی و رنجش را از ذهن خود پاک کنید و اجازه دهید بی تاثیر شود. اگر نبخشید، هر بار که دعوا می کنید باز هم به خطایی که همسرتان مرتکب شده دامن می زنید، به آن ادامه خواهید داد و این کار باعث می شود که اعتماد دوباره به او برای شما سخت شود. بخشیدن همسرتان که شما را رنجانده است، نحوه ایجاد اعتماد در رابطه پس از شکسته شدن آن است.

8-فروتن باشید

اگر به نوعی به همسر خود توهین کرده‌ اید، معذرت ‌خواهی و درخواست بخشش کنید. بپذیرید که کار اشتباهی انجام داده اید. با همسرتان در مورد کاری که نسبت به او انجام داده اید، احساس بدی که دارید، این که چگونه بارها در مورد آن کار فکر کرده اید، درس هایی که از آن تجربه آموخته اید، و چگونه می خواهید از این پس خودتان را کنترل کنید و چه احساسی دارید صحبت کنید. این شیوه به شما کمک می کند تا اعتماد متقابل در روابطتان را به دست آورید.

سپس با اعمال خود نشان دهید که سخت پشیمان هستید. اجازه دهید همسرتان تغییری در نگرش شما ببیند. همیشه هزینه های کاری را که انجام داده اید به خاطر بسپارید، به عنوان مثال چگونه باعث شدید همسرتان نسبت به شما احساس سردی کند، یا این که فرزندانتان چگونه به خاطر عصبانی بودن از شما، محبتشان را دریغ کردند، و اجازه دهید این کار به عنوان ابزاری کمکی برای عدم تکرار آن اشتباه در خدمت شما باشد.

حتما بخوانید: تفاوت سنی در ازدواج؛ حداکثر چند سال تفاوت خوب است؟

وقتی همسرتان می بیند که شما واقعا تغییر کرده اید، سعی می کند دوباره به شما اعتماد کند. به این ترتیب اعتماد دوباره برقرار می شود. به این شیوه می توان اعتماد از بین رفته را مجددا جلب نمود!

9-با همسر خود رو در رو شوید

بعضی اوقات مردان وقتی توجیه همسرشان را به خاطر رفتار اشتباهشان می بینند، خصوصا وقتی که کاری انجام می دهند که خلاف میل مردان است، احساس شرم می کنند. برخی از مردان احساس می کنند مقابله با همسرشان باعث نزاع های غیر ضروری خواهد شد. اجتناب از موضوعی که باعث ناراحتی شما می شود می تواند باعث ناراحتی و گله مندی شما شود تا پشت سر همسرتان شکایت کنید، و همین امر باعث تلخی و عدم اعتماد نسبت به همسرتان می شود.

رویارویی با شریک زندگی خود، و وادار کردن او برای بحث در مورد مسئله ای که با شما پیدا کرده، تمام مسائل را برای هر دوی شما آشکار می کند. هنگامی که به طور موثر با مسائل برخورد کنید، ذهن شما از هرگونه شک و تردید پاک می شود و این امر باعث می شود که بیش تر به همسر خود اعتماد کنید. به این ترتیب اعتماد متقابل تقویت می شود.

حتما بخوانید: 50 حرفی که هرگز نباید به همسرمان بزنیم

نتیجه گیری

اگر می خواهید در ازدواج خود اعتماد ایجاد کنید، اول باید بدانید که اعتماد چقدر برای بقای ازدواج مهم است، سپس آن را درک کنید و برای ساختن پل ‌هایی که باعث می‌شود به همسر خود اعتماد کنید، گام‌ بردارید. ایجاد اعتماد به شما کمک می کند تا یک ازدواج سعادتمندانه، شاد و موفق داشته باشید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا