تقویت هوش، حافظه و خلاقیت

فواید یادگیری چرتکه کدامند؟ بهترین سن برای یادگیری

چرب زبان

در حالی که اکثر ما با معنای اصطلاح چرتکه آشنا هستیم، بسیاری افراد ممکن است از آن اطلاع دقیق نداشته باشند. چرتکه می تواند به عنوان ابزار تقویت کننده مغز تعریف شود که به اشخاص در درک بهتر ریاضیات کمک می کند. اکثر والدین ترجیح می دهند چرتکه را در سنین کودکی به فرزندانشان آموزش دهند. چرتکه برای جمع، ضرب، تفریق و تقسیم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله می خواهیم در مورد مزایای یادگیری چرتکه و اینکه چگونه افراد می توانند از آن به طور مؤثر در زندگی روزانه خود استفاده کنند، بحث کنیم.

فواید علمی ثابت شده یادگیری چرتکه

مهارت های حرکتی درشت را توسعه می دهد: از آنجا که این وسیله شامل استفاده از دست ها و انگشت ها برای انتقال مهره ها است، به عنوان یک شبیه ساز عالی مغز عمل می کند. چرتکه باعث افزایش کارایی مغز و همچنین شبیه سازی اندام های حسی می شود.

مهارت های محاسبه را بهبود می بخشد: برای بسیاری، محاسبه ممکن است کار دشواری به نظر برسد. اما اگر چرتکه را بیاموزید، انجام انواع محاسبه برایتان به سادگی آب خوردن خواهد بود. چرتکه در تقویت مهارت های محاسبه موثر است و باعث می شود فرد در محاسبات سریعتر عمل کند. این را می توان به عنوان یکی از بهترین مزایای چرتکه در نظر گرفت.

 


تقویت حافظه

توی این پک فوق العاده،تقویت حافظه رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! ترفندهایی که بهت کمک می کنن مغزت رو کامل در اختیار داشته باشی!


 

به تقویت تمرکز کمک می کند: تمرکز ضعیف را می توان در سنین پایین اصلاح کرد. چرتکه به تقویت تمرکز کمک می کند.

توانایی حل مسئله را بهبود می بخشد: انجام محاسبات ساده با چرتکه توانایی حل مسئله کودک را تقویت می کند. با تمرین می توان این مهارت را فرا گرفت و سریع به پیشرفت رسید.

قدرت حافظه را بهبود می بخشد: کار روی چرتکه با مهره هایی که باید شمارش و به خاطر سپرده شوند به بهبود قدرت حافظه کمک می کند. همچنین باعث افزایش قدرت یادداری (یادسپاری) در طولانی مدت می شود.

استرس را کاهش می دهد: چرتکه می تواند برطرف کننده استرس باشد و به آزاد کردن استرس های غیر ضروری کمک کند. شبیه سازی مغز می تواند سطح اضطراب را آرام کند و به فرد کمک کند با چند بار استفاده از چرتکه عاری از استرس شود.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

مهارت های تجسمی را بهبود می بخشد: با استفاده از چرتکه می توان توانایی انجام ریاضیات ذهنی را به طور قابل توجهی تقویت کرد. این یکی از مزایای چرتکه است که باعث بهبود مهارت های تجسمی می شود.

اصول یادگیری را بهبود می بخشد: امروزه ثابت شده است که اگر در حین آموزش از اشیا مرتبط استفاده شود کودک راحتتر می تواند مطالب را در حافظه خود تثبیت کند. همین امر در انجام محاسبات با چرتکه صدق می کند. چرتکه اصول را تقویت کرده و پایه و اساس یادگیری را قوی می کند.

مزایای ذکر شده تنها چند مورد از مزایای بی شمار یادگیری چرتکه هستند. ما توصیه می کنیم خودتان شخصا با یادگیری آن پی به مزایای بی شمارش ببرید.

بهترین سن برای شروع یادگیری

این یکی از رایج ترین پرسش هایی است که توسط والدینی که قصد دارند فرزند خود را در کلاس های آموزشی چرتکه ثبت نام کنند، مطرح می شود. در قسمت بعدی درباره آن توضیح خواهیم داد.

سن ایده آل چیست؟

گفته می شود که “یادگیری هیچ سن و سال مشخصی ندارد”، اما وقتی صحبت از چرتکه می شود، آنقدرها هم دقیق نیست. شما می توانید چرتکه را در هر سنی بیاموزید، اما برای رسیدن به سرعت و مهارت های محاسبه ذهنی مورد نظر، باید آن را در سنین کودکی شروع کنید.

اگرچه، چرتکه را در هر سنی می توان آموخت، اما وقتی کودک در سال های اولیه تحصیل خود شروع به یادگیری چرتکه می کند، مزایای آن دو چندان خواهند بود.

قبل از شرکت در کلاس های آموزشی چرتکه، کودک باید بتواند تا 100 بشمارد. با توجه به این پیش شرط، چرتکه معمولا از سن 5 یا 6 سالگی آموزش داده می شود. در این سن، کودکان مهارت های حرکتی لازم برای انجام حرکات مهره ها را در اختیار دارند.

هر چه سن بالاتر باشد، دانش آموزان تکالیف بیشتری خواهند داشت و همین امر آنها را از تمرین کافی باز می دارد. یادگیری چرتکه به تمرین زیادی نیاز دارد و آنچه مسلم است در سنین پایین تر افراد فرصت بیشتری برای تمرین خواهند داشت. البته لازم به ذکر است که، ما دانش آموزان زیادی داریم که در مقاطع بالاتر عملکرد بسیار قابل توجهی در یادگیری چرتکه از خود نشان داده اند. بنابراین، این کاملا به توانایی های فردی بستگی دارد.

در سن 5-6 سالگی، دانش آموزان اعداد را فرا گرفته اند و بلافاصله با آموزش چرتکه، تمرین جمع و تفریق را شروع می کنند. این باعث می شود آنها با اعداد و محاسبات بیشتر آشنا شوند. نکته دیگر این است که درست مانند هر مهارت دیگری درگیر شدن والدین با فرآیند یادگیری می تواند به تسریع آن کمک کند.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا