مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

اصول سیگار کشیدن (بهترین روش با استایل حرفه ای)

چرب زبان

قبل از اینکه شروع به خواندن این مطلب کنید باید بگوییم که ما به هیچ وجه با سیگار کشیدن موافق نیستیم. سیگار عامل اصلی سرطان و یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان است. بنابراین قبل از اینکه به فکر استایل و نحوه سیگار کشیدن باشید باید خطرات و مضرات مصرف هر نوع دخانیات و از جمله سیگار را در نظر داشته باشید.

در هر صورت اگر سیگاری هستید یا قصد مصرفش را دارید باید بدانید که سیگار کشیدن چیزی فراتر از دم و بازدم معمولی است. باید بلد باشید چطور سیگار را روشن کنید، چطور آن را در دست بگیرید و چطور استنشاقش کنید تا به سرفه نیفتید. ما در این مطلب نحوه درست سیگار کشیدن را آن هم فقط برای افراد سیگاری آموزش می دهیم تا عوارض استنشاق دود سیگار را به حداقل برسانند.

بخش اول: روشن کردن سیگار

روشن کردن سیگار

1- به پاکت سیگار ضربه بزنید. اولین و مهمترین کار درست ضربه زدن به بسته سیگار است. پاکت باز نشده سیگار را برگردانید و سه تا شش بار آن را به کف دستتان یا میز بزنید. با این کار هم توتون داخل سیگار فشرده تر می شود هم صافتر می سوزد و ماندگاریش بیشتر است.

2- پاکت سیگار را باز کنید. حالا باید فویل نقره ای دور پاکت را باز کنید یا سلفون و سپس فویل بسته را بردارید. خیلیها موقع باز کردن سیگار اولین نخ را برمیدارند، آن را برعکس می کنند تا به سمت تنباکو باشد و بعد دوباره داخل پاکت می گذارند. چون معتقدند که این کار برایشان خوش شانسی می آورد. بعضیها هم این کار را فقط از روی عادتی که از بقیه سیگاریها یاد گرفته اند انجام می دهند. به هر حال خوش شانسی واقعی وقتیست که آخرین سیگار عمرتان را دود کنید.

بیرون اوردن سیگار از پاکت

3- یک سیگار بیرون بیاورید. پاکت سیگار را باز کنید و با انگشت روی سیگارها بزنید تا بیرون بیایند. هر سیگاری که بیشتر بیرون آمد را بردارید. بعضیها به جای دست و انگشت از لب و دندانشان برای بیرون کشیدن نخ سیگار استفاده می کنند که به نوبه خودش استایل جالبتر و باحالتری دارد.

حتما بخوانید: 9 فواید دوش آب سرد (و کسانی که برایشان ممنوع است)

دست گرفتن سیگار

4- سیگار را دستتان بگیرید. بعد از بیرون آوردن سیگار از پاکت باید آن را در دستتان بگیرید. بعضی از مدلهای رایج سیگار دست گرفتن عبارتند از:

  • کلاسیک: نخ سیگار را بین انگشت اشاره و وسط و میان بند انگشت اول و دومتان بگیرید. در این حالت کف دست رو به پایین است.
  • پیشرفته: این روش هم مثل مدل کلاسیک است با این تفاوت که کف دست به سمت خودتان و انگشتان رو به بالا هستند.
  • کژوال: سیگار را پشت بند دوم انگشت میانی بگذارید و انگشت اشاره را دور آن بپیچید تا محکم نگه داشته شود. در این مدل دست بسته و شل و کف دست به سمت پایین یا بالا است.
  • یورو 1: سیگار را بین انگشت شست و سبابه نگه دارید. در این حالت کف دست و سیگار هر دو به سمت بیرون قرار می گیرند.
  • یورو 2: در این مدل سیگار بین انگشت شست و سبابه نگه داشته می شود. کف دست رو به داخل و کمی به سمت بالاست و انتهای فیلتر سیگار هم مستقیما به سمت خودتان است. این همان مدلیست که جاسوسها در فیلمها سیگارشان را نگه می دارند.
  • کف دست: در این روش هم سیگار بین انگشت شست و سبابه نگه داشته می شود، با این تفاوت که کف دست به داخل جمع می شود و سیگار به سمت مچ دست متمایل است. این مدل وقتی به کار می آید که ترجیح می دهید بقیه متوجه سیگارتان نشوند.
  • خانمانه: در مدل خانمانه یا زنانه سیگار بین بند اول و دوم انگشت اشاره و انگشت وسط قرار می گیرد. در این حالت دست شما شل و به سمت عقب و کف دستتان هم رو به بالاست.

روشن کردن سیگار

5- سیگار را داخل دهانتان بگذارید. اگر نخ سیگار را با دندانتان از پاکت در آورده اید که هیچ، اما اگر این کار را با دست انجام داده اید باید سیگار را از قسمت انتهای فیلترش بین لبهایتان بگذارید. بعضیها سیگار را یک طرف لبشان می گذارند و برخیها هم وسط لب. اگر برای اولین بار است که می خواهید در یک مکان عمومی سیگار روشن کنید می توانید از قبل با مداد یا خودکار تمرین کنید تا ببینید کدام حالت برایتان مناسب است.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

  • اگر سیگارتان بدون فیلتر است دیگر فرقی نمی کند کدام طرفش را بین لبها بگذارید. ولی در هر صورت معمولا قسمت انتهایی سیگار همان طرفیست که لوگو یا نام تجاری آن درج شده.

روشن کردن سیگار

6- سیگار را روشن کنید. کبریت یا فندکتان را تا نوک سیگار بالا بیاورید و طوری سیگار را بمکید که انگار در حال مکیدن نوشیدنی با نی هستید. موقع روشن کردن سیگار عمل دم انجام ندهید. فقط یک نفس کوتاه بکشید و محکم سیگار را میک بزنید تا تنباکو روشن شود. معمولا سیگارهای کارخانه ای زود روشن می شوند و یکنواخت هم می سوزند.

کراتین چیست؟ کاربرد آن، فواید و عوارضی که باید بدانید!

بخش دوم: کشیدن سیگار

کشیدن سیگار

1- دود را استنشاق کنید. بعد از اینکه سیگار روشن شد کمی از دود آن را به داخل دهانتان بکشید. اگر اولین بارتان است که سیگار می کشید خیلی دود استنشاق نکنید چون به سرفه می افتید.

2- چند لحظه دود سیگار را داخل دهان نگه دارید. با این کار دود کمی خنک می شود تا گلویتان را اذیت نکند. البته اینطوری مزه دود سیگار هم عوض می شود که برای بعضیها خوشایند نیست. خودتان بعد از تجربه کردن متوجه می شوید که چه کاری برایتان بهتر است.

3- سیگار را از دهان بیرون بیاورید. همزمان با انجام این کار نفس عمیقی بکشید و دود را به داخل ریه هایتان ببرید. با این کار جلوی تحریک گلو و به سرفه افتادن را می گیرید. یک روش دیگر هم وجود دارد که در آن قبل از عمل دم، مقداری از دود را بدون اینکه بازدم کنید به بیرون می دهید و در همان حین که دود در حال خروج از دهان است آن را با بینی استنشاق می کنید. این روش به کمی تمرین نیاز دارد.

  • با ادامه سیگار کشیدن تحمل و مقاومت بدن شما در برابر دود هم افزایش پیدا می کند و این همان وقتیست که مشکلات شروع می شوند. هر چه تحمل بدن شما در برابر دود بیشتر شود باید نیکوتین بیشتری مصرف کنید تا همان احساس خوبی که از کشیدن اولین سیگار داشتید را تجربه کنید. سیگار بیشتر، نیکوتین بیشتر و عوارض بیشتر.

از دست ندین: 44 مهارت کاربردی که هر فردی باید بلد باشد

نحوه دست گرفتن سیگار را یاد بگیرید.

4- نحوه دست گرفتن سیگار را یاد بگیرید. وقتی سیگار را از دهانتان بیرون می آورید به شکلها و مدلهای مختلفی می توانید آن را در دست نگه دارید. معمولا خانمها وقتی سیگار را از دهان بیرون می آورند دستشان را در راستای شانه حرکت می دهند و سیگار را بین انگشتها در یک سمت بدن نگه می دارند. در این حالت کف دست به بالا و بیرون است.

  • آقایان هم دستشان را از آرنج به سمت پایین می آورند. در این حالت کف دست به سمت داخل است و دست را تا اواسط بدن پایین می آورند.

5- دود سیگار را بیرون بدهید. وقتی سیگار را از دهان خارج کردید باید دودش را از دهان یا بینی بیرون بدهید. روش درست یا غلطی برای این کار وجود ندارد و هر کسی طبق ترجیحات خودش دود را از بینی یا دهان خارج می کند.

  • بعضی ها دود را از بینی خارج می کنند تا طعم و مزه آن را بیشتر حس کنند، ولی برای بعضی دیگر احساس سوزش آن خوشایند نیست. با تمرین کردن می توانید یاد بگیرید که دود سیگار را به شکل حلقه از دهان خارج کنید.

در کنار این مطلب بخوانید: 26 عادت مثبت برای یک زندگی سالم

گرفتن خاکستر سیگار

6- خاکستر سیگار را بگیرید. یکی دیگر از مراحل سیگار کشیدن تکاندن خاکستر آن است. وقتی سیگار می سوزد، قسمت دود شده آن به صورت ذرات خاکستر ریز روی نوک سیگار باقی می ماند که معمولا مقاوم است و تکان نمی خورد. اما وقتی این خاکستر به مقدار قابل توجهی رسید خودش به زمین می افتد. اگر در فضای عمومی باشید این مساله مشکلی ایجاد نمی کند. ولی وقتی در خانه سیگار می کشید باید از زیرسیگاری استفاده کنید تا خاکسترش روی فرش نریزد.

  • نحوه نگه داشتن سیگار در دست به شما نشان می دهد که چطور خاکسترش را بتکانید. اگر سیگار را طوری نگه می دارید که انتهای فیلترش کنار انگشت شستتان قرار می گیرد فقط کافیست با سیگار یک ضربه کوچک روی زیر سیگاری بزنید تا خاکسترش بریزد.
  • اگر سیگار را بین انگشت شست و سبابه نگه داشته اید با انگشت اشاره یک ضربه به وسط سیگار بزنید تا خاکسترش در زیر سیگاری ریخته شود. می توانید سیگار را به لبه زیر سیگاری هم بزنید.

7- سیگار را دور بیندازید. وقتی سیگار کشیدنتان تمام شد باید آن را کاملا خرد و مچاله کنید و بعد به شکل صحیحی دور بیندازید. مطمئن شوید که سیگار کاملا خاموش شده است. هیچ وقت آن را از پنجره بیرون نیندازید چون ممکن است باعث آتش سوزی شود.

  • خیلیها تا وقتی که به فیلتر سیگار برسند آن را دود می کنند. بعضیها هم ترجیح می دهند سیگار را تا نصفه بکشند تا دودش تمیزتر و خنک تر باشد.

8 فواید نیکوتین (طبق تحقیقات جدید سال 2022)

نکات مهم درباره سیگار کشیدن

  • اگر در جمع افراد غیر سیگاری هستید و می خواهید سیگار بکشید حتما باید رعایت حالشان را بکنید. همیشه طوری سیگار بکشید که دود از چشم، بینی و لباس افراد غیرسیگاری دور بماند.
  • به غیر از عوارضی که سیگار روی سلامتی شما می گذارد بوی آن هم خیلی آزاردهنده است. سیگاریها خودشان خیلی متوجه این بو نمی شوند ولی برای بقیه ناخوشایند است.
  • یکی از عوامل آتش سوزی ته سیگارهای روشن است. حتما بعد از سیگار کشیدن آن را به طور کامل خاموش کنید و به درستی دور بیندازید.
  • اگر به بیماریهای ریوی مثل آسم مبتلا هستید نباید سیگار بکشید. چون این کار باعث آسیب جدی به ریه ها و حتی ایست تنفسی می شود.
  • نیکوتین هم از لحاظ جسمی اعتیادآور است و هم روحی. حتی با اولین سیگار هم ممکن است هر دوی این اعتیادها را پیدا کنید. سیگار حاوی مواد افزودنی برای افزایش اعتیاد به تنباکو است و خیلیها با وجود بارها تلاش برای ترک سیگار موفق به انجام این کار نشده اند.
  • افرادی که تازه شروع به سیگار کشیدن می کنند ممکن است با علائم مسمومیت با نیکوتین مثل حالت تهوع، سرگیجه، افزایش ضربان قلب و افزایش فشار خون مواجه شوند که نشان می دهد بدنشان در تلاش برای سازگار شدن با نیکوتین است. اگر تازه سیگار کشیدن را شروع کرده اید مراقب باشید. کشیدن نخهای زیاد در یک زمان کوتاه باعث تهوع و استفراغ می شود.
  • با معده خالی سیگار نکشید چون باعث تهوع و استفراغ می شود.
  • در پمپ بنزین یا اطراف هر ماده قابل اشتعال دیگری سیگار نکشید.
  • در رختخواب سیگار نکشید چون ممکن است خوابتان ببرد و سیگار روشن از دستتان بیفتد و همه جا را آتش بزند.

12 بزرگترین هواپیمای جهان: مشخصات، وزن و کشور سازنده

اثرات منفی سیگار کشیدن

  • سیگار کشیدن در دراز مدت باعث کاهش حس چشایی و بویایی می شود.
  • سیگار احتمال ابتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن و سایر بیماری های ریوی را افزایش می دهد. افراد سیگاری

به خاطر تحریک بافت ریه و گلو در اثر دود بیشتر از بقیه در معرض ابتلا به عفونت های ریه و گلو قرار دارند.

  • نیکوتین موجود در سیگار معده را اسیدی می کند و می تواند علائم سندرم روده تحریک پذیر، زخم اثنی عشر و غیره را بدتر کند.
  • سیگار کشیدن باعث بروز مشکلات جنسی و تولید مثلی می شود. آقایان سیگاری دچار مشکلات نعوظ و کاهش اسپرم می شوند و احتمال ناباروری و یائسگی زودرس در خانمهای سیگاری هم بالا می رود.
  • سیگار کشیدن باعث نقایص مادرزادی، زایمان زودرس و سقط جنین در خانمهای باردار می شود.
  • دود سیگار روی افراد غیر سیگاری به خصوص کسانی که به بیماریهای مزمن قلبی یا اختلالات ریوی مثل آسم مبتلا هستند هم اثر منفی می گذارد. از کشیدن سیگار در مکانهای سربسته یا جاهایی که تابلوی “سیگار کشیدن ممنوع” دارد خودداری کنید و حتی الامکان در جایی دور از بقیه سیگار بکشید.
  • دود سیگار سرطان زا است و باعث ابتلا به سرطان ریه، گلو، دهان، حنجره، مری، لوزالمعده و سایر نواحی بدن می شود.
  • سیگار کشیدن فشار خون و ضربان قلب را افزایش می دهد و خطر سکته قلبی را بالا می برد.
  • نیکوتین موجود در سیگار باعث کاهش وزن می شود. برای همین اکثر سیگاریها لاغر هستند.
  • آسیب دیدن دندانها و لثه ها، لکه دار شدن دندانها و التهاب لثه ها و در نهایت ابتلا به پریودنتیت و از دست رفتن دندانها از دیگر عوارض سیگار کشیدن هستند.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. جدی جدی آموزش استایل سیگار کشیدن گذاشتین؟!! جدی جدی مملکت اینو ف** نکرده؟!!! جدی جدی این مقاله تو تگزاسم قفله.. اون وقت تو ایران؟؟!!
    خیلی ممنون که با آمثزش‌های پریارتون مشکلات مملکتمونو کم میکنید!!!

    1. هروقت خرید و فروش سیگار ممنوع شد میتونی بیای به این مطلب هم گیر بدی، وقتی خرید و فروشش جرم نیست آموزش و استفاده اش هم هیچ گیری نداره، اینکه کسی بکشه یا نه هم با این مقاله نه تشویق میشه نه تنبیه.

  2. واقعا متاسفم هر روز باید بیشتر نگران اینده بود مخصوصا اگه موضوعاتی همچون بالا باعث بشه که کودکان ما به راحتی از راه راست به بی راهه برن با نظر هانی کاملا موافقم و از ادمین سایت تقاضا دارم نسبت به حذف موضوع فوق در اسرع وقت اقدام کند

    1. ک تو که سیگاری نیستی چه را سرچ میکنی میخونی من سیگاری باید بدونم چه تور ازش استفاده کنم
      از سازنده ممنونم بابت راهنمایی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا