تقویت هوش، حافظه و خلاقیت

چه چیزی حافظه را ضعیف میکند؟ آیا به آلزایمر مبتلا می شوید؟

چرب زبان

فراموشی های گاه و بیگاه و ضعیف شدن حافظه ناراحت کننده است و حتی در برخی موارد می تواند علامت نگران کننده ای هم باشد. اگر این مساله به طور مکرر اتفاق بیفتد و بیش از حد طبیعی باشد، ممکن است نشانه ای از زوال عقل یا بیماری آلزایمر باشد. اما جدای از این مسائل، فراموشی و ضعف حافظه دلایل قابل درمان دیگری هم دارد که در اینجا ما به 6 مورد از رایج ترین و متداول ترین آنها اشاره می کنیم.

دلایل ضعیف شدن حافظه

1- کم خوابی

شاید بتوان گفت بزرگترین علت فراموشی که خیلی هم به آن توجه نمی شد کم خوابی است. خواب خیلی کم نه تنها حافظه شما را ضعیف می کند، بلکه منجر به تغییرات خلقی و بروز اضطراب در شما هم می شود که این مسائل به نوبه خود می توانند باعث ایجاد مشکلات حافظه بشوند.

2- مصرف برخی داروها

مصرف داروهای آرامبخش، داروهای ضد افسردگی، برخی داروهای ضد فشار خون و داروهای دیگر می توانند روی حافظه شما تاثیر منفی بگذارند. این داروها معمولا با ایجاد حالت گیجی یا آرامش در شما باعث تضعیف حافظه تان می شوند و تمرکز کردن روی مسائل مهم را سخت می کنند. اگر فکر می کنید علت فراموشی های اخیرتان مصرف داروی خاصی است، این مساله را با پزشکتان مطرح کنید.

 


تقویت حافظه

توی این پک فوق العاده،تقویت حافظه رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! ترفندهایی که بهت کمک می کنن مغزت رو کامل در اختیار داشته باشی!


 

14 گام ساده برای تقویت قدرت مغز تا 120 درصد (تحقیقات جدید)

جدول زیر به شما نشان می دهد که برای برخی داروها از چه جایگزین هایی می توانید استفاده کنید:

داروهایی که می توانند باعث تضعیف حافظه شوند و جایگزین های احتمالی برای آنها

اگر این داروها را مصرف می کنید از پزشکتان بپرسید که آیا می توانید آن را با این داروها جایگزین کنید؟
پاروکستین (پاکسیل) یک داروی ضد افسردگی دیگر مثل فلوکستین (پروزاک) یا سرترالین (زولوفت) و یا یک داروی ضد افسردگی متفاوت مثل دولوکستین (سیمبالتا) و یا ونلافاکسین (افکسور)
سایمیتیدین (تاگامت) نوع دیگری از داروهای ضد سوزش معده مثل لانزوپرازول (پری واسید)، امپرازول (پری لوزک) و یا اس امپرازول (نکسیوم)
اکسی بوتینین (دیتروپان) یا تولترودین (دیترول، دتروسیتول) سایر داروها برای درمان مثانه بیش فعال مثل تروسپیوم (سانکتورا)، سولیفناسین (وسیکر) و یا داریفناسین (انابلکس)
آمیتریپتیلین (الاویل)، دسیپرامین (نورپرین)، یا نورتریپتیلین (آونتیل، پاملور) بسته به علت تجویز این داروها توسط پزشک (درد نوروپاتیک ، افسردگی و غیره) می توانید از سایر داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای استفاده کنید
داروهای ضد سرماخوردگی یا ضد آلرژی حاوی برومفنیرامین، کلرفنیرامین یا دیفن هیدرامین لوراتادین (کلاریتین) یا آنتی هیستامین های غیر آرام بخش

3- تیروئید کم کار

کم کاری تیروئید می تواند روی حافظه شما تاثیر منفی بگذارد. علاوه بر این خوابتان را هم مختل می کند و باعث بروز افسردگی می شود که این مسائل هم به نوبه خود باعث فراموشی می شوند. با یک آزمایش خون ساده می توانید بفهمید که تیروئیدتان کم کار است یا نه.

4- الکل

مصرف بیش از حد مشروبات الکلی حتی بعد از اینکه اثرات الکل از بین رفتن هم در حافظه کوتاه مدت شما اختلال ایجاد می کند. به طور کلی توصیه می کنیم از مصرف مشروبات الکلی خودداری کنید.

3 گام ضروری برای تقویت حافظه بلند مدت (موقع یادگیری یک چیز جدید)

5- استرس و اضطراب

هر چیزی که باعث شود نتوانید به راحتی تمرکز کنید و حواستان جمع کارتان باشد می تواند مشکلاتی برای حافظه شما ایجاد کند. استرس و اضطراب حافظه شما را ضعیف می کند و مانع از به خاطر آوردن خاطرات یا اطلاعات گذشته می شوند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

6- افسردگی

علائم متداول افسردگی شامل غم و اندوه شدید و بی علاقگی نسبت به مواردیست که قبلا برایتان جذاب بودند. فراموشی هم می تواند نشانه ای از افسردگی باشد و هم پیامد آن.

تفاوت بین پیری طبیعی و آلزایمر

پیری طبیعی بیماری آلزایمر
هر چند وقت یکبار قضاوت و تصمیم گیری برایتان سخت است در بیشتر مواقع تصمیم گیری برایتان مشکل است
این ماه یادتان رفته اجاره خانه را بپردازید چندین ماه فراموش می کنید اجاره خانه را بپردازید
فراموش می کنید امروز چند شنبه است و بعد یادتان می آید تاریخ روز یا سال را کاملا فراموش می کنید
بعضی اوقات فراموش می کنید از چه کلمه ای استفاده کنید در مکالمه کردن مشکل دارید
گهگاه بعضی چیزها را فراموش می کنید اغلب اوقات وسایل را اشتباه سرجایشان می گذارید و نمی توانید آنها را پیدا کنید

اگر احساس می کنید حافظه تان ضعیف شده حتما به پزشک مراجعه کنید تا دلیل اصلی آن را بفهمید. گاهی اوقات مواردی مثل استراحت و خواب بیشتر، تعویض داروها و یا کاهش استرس می تواند حافظه تان را دوباره به حالت اول برگرداند.

راهکارهای تقویت حافظه (اینفوگرافی)

word image

منبع 1 منبع 2

این ویدیو هم می تواند مفید باشد

 

15 تا از جدیدترین قرص های مکمل جهت تقویت حافظه (موثر و بدون عوارض)

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا