آموزش تصویری طرز کاشت ناخن پودری به زبان ساده
در ادامه ی تمامی مباحثی که از کاشت ناخن برای شما ارائه شد در این پست ما میخواهیم در مورد طرز کاشت ناخن پودری برای شما مطالبی ارائه دهیم امیدواریم که مفید باشند.
مقدمه :
بدون تردید محبوب ترین روش کاشت ناخن در کشورمان روش کاشت پودر می باشد . این روش به دلیل همخوانی با آب و هوای ایران ( مخصوصا آلودگی تهران ) ، مقاومت بالا دوام و کیفیت بالا ، هزینه مناسب و همچنین تنوع زیاد توانسته است تا پاسخگوی نیازهای مختلف باشد . به عنوان مثال در آموزش کاشت ناخن با پودر کلیر( کریستالی ) ، به کاشت ناخن هایی شیشه ای با قدرت نمایش جزئیات ، اجزایی صاف و صیقلی ، و بدون قدرت کاور کردن پرداخته می شود . بدون شک این نوع کاشت طرفداران خود را نسبت به کاشت های دیگر – به عنوان مثال کاشت با پودرهای صورتی – دارد.
پودر های صورتی (Pink) نیز دسته دیگری از پودرهای پرکاربرد در آموزش کاشت ناخن می باشند که بواسطه رنگ صورتی خود در حالت پودری ، به این نام معروف شده اند . این ماده پس از ترکیب با لیکوئید و تبدیل به فاز مایع ، بخش عمده ای از رنگ خود را از دست داده و به سفید مایل به صورتی شفاف تبدیل می شود . همانطور که حدس زدید ، این نوع پودر برای کاشت های کلاسیکی بکار می رود که در آن فرد مراجعه کننده در پی حفظ سادگی و رنگی طبیعی پوست خود می باشد . به عنوان مثال از این ماده عموماً در کاشت های مشابه فرنچ مانیکور استفاده می گردد.
در موارد متعددی دیده شده است که متقاضیان کاشت ناخن ، تمایلی به طبیعی جلوه دادن ناخن خود نداشته و در پی طراحی آن با حداکثر امکانات می باشند لذا در آموزش کاشت ناخن برای چنین افرادی ، پودر پوشاننده (Cover) توصیه می شود . این خانواده از پودرهای کاشت ، که عمدتا از رنگ های صورتی ، کرم و هلویی تشکیل شده اند ، پس از ترکیب با لیکوئید و پولیش شدن ، حالت غیرشفاف خود را حفظ کرده و سطح زیرین خود را نمایان نمی کند ؛ همین خاصیت پودرهای کاور سبب شده است تا در برخی زیر مجموعه های گریم (مانند صدف سازی) که لایه اول ناخن مصنوعی در اولویت نبوده و اهمیت لایه های فوقانی بیشتر است مورد استفاده قرار گیرد . در نهایت نیز به پودر های رنگی می رسیم . همانطور که از نامشان مشخص است ، این پودرها دارای کالیته رنگ متنوعی می باشد و کاربران عموماً جوان آن می توانند از یک رنگ ثابت برای ناخن های مصنوعی خود استفاده کنند.
از دست ندهید : خرید آموزش ساده و آسان طراحي ناخن به زبان فارسی +جدیدترین متدهای روز
لوازم مورد نیاز برای کاشت ناخن پودری :
- پودر کاشت ( صورتی pink یا شفاف)
- (clear) جا پودری یا گوده
- لیکوئید
- پمپ لیکوئید
- پرایمر ( چسب بین ناخن و مواد)
- لاک مانیکور
- ضد قارچ (برای جلوگیری از عفونت های قارچی)
- قلم پودر ( قلم تخت شماره 6 یا8 )
- روغن ( جهت سهولت در کار پولیش)
- چسب ( جهت چشباندن تیپ)
- تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)
- پوشر یا عقب زن
- نیپر یا گوشت گیر
- کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو – جهت کوتاه کردن تیپ
- ناخن گیر
- بافر
- برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده
- و در آخر یک جعبه ابزار تا وسایل فوق را در آن قرار دهیم .
مراحل کاشت ناخن پودری :
الف : در ابتدا یک مانیکور ساده انجام داده و پوست اطراف ناخن ها را به لاک مانیکور آغشته میکنیم کمی صبر میکنیم تا نرم شود سپس توسط عقب زن پوست را از سطح ناخن کنار می زنیم و با نیپر گوشتهای اضافه اطراف ناخن را می گیریم.
ب : مرحله بعدی انتخاب تیپ مناسب با سایز ناخن ها می باشد که برای هر ده تا ناخن دست باید این کار را انجام داد چون صد درصد فرم و اندازه همه ناخنها یکی نیست.
ج : بعد از آن صدف ناخن را سوهان میزنیم تا روی آن شیارهایی ایجاد شود و سپس با استفاده از سوهان دور، کوتیکول ناخن را از صدف ناخن جدا کرده و سپس ضد قارچ را می زنیم.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
د: پس از خشک شدن ضد قارج تیپ مناسب ناخن را می جسبانیم پس از آن با کاتر تیپ را به دلخواه مشتری ( سرصاف یا گرد) کوتاه کرده و روی تیپ و قسمتی که خط بین ناخن هست را کمی به آرامی سوهان می کنیم تا یکدست و هم سطح گردد در مرحله بعد پرایمر را می زنیم و شروع به مواد گذاشتن می کنیم.
س: مواد را خیلی شفاف با قلمو و به صورت مرتب روی همه قسمتهای ناخن گذاشته پس از خشک شدن مواد دور ناخن را به وسیله سوهان دستی باز می کنیم و کمی هم سوهان برقی می کشیم.
ش: در مرحله بعدی سوهان روی کاشت را می زنیم که شامل ۴ مرحله است :
- سوهان دور
- سوهان روی ناخن
- سوهان دستی
- بافرکشی می باشد
و مرحله پایانی کاشت ناخن به شیوه پودری :
در آخر روغن را روی ناخنها زده تا شفافیت و درخشندگی داشته باشند و بعد از آن مدتی صبر کرده تا روغن روی ناخن از بین برود و روی آن را برق ناخن زده و سپس اگر خواستید لاک می زنید و دیزاین میکنید.
فیلم آموزش کاشت پودر (کاشت ناخن) – قسمت اول:
فیلم آموزش کاشت پودر (کاشت ناخن) – قسمت دوم:
دلایل پیدایش قارچهای زیر ناخن پس از کاشت ،هواگرفتگی پس از کاشت، زرد شدن ناخن و جنس مواد و مقدار لیکویید مصرفی و ….. همگی از عوارض کاشت ناخن بدون رعایت نکات بهداشتی و به دلیل استفاده از مواد بی کیفیت برای کاشت ناخن و استفاده از ابزار کاشت ناخن بدون استریل نمودن ابزار میباشد . با رعایت نکات بهداشتی و استریل نمودن همیشگی لوازم و ابزار کاشت ناخن و همچنین استفاده از مواد استاندارد و با کیفیت از کلیه عوارض و بیماری های پوستی جلوگیری نمایید .
اگر که میخواهید کاشت ناخن را یاد بگیرید پیشنهاد می کنم از سی دی آموزش تصویری کاشت ناخن به زبان ساده در منزل استفاده کنید.
اگر که سوالی در این زمینه دارید در بخش نظرات مطرح کنید.
کاشت و طراحی ناخن
- کاشت ناخن چیست؟ بهمراه زیباترین تصاویر از مدل های مختلف
- معرفی 6 تا از جدیدترین متدهای تخصصی کاشت ناخن +تصاویر
- آموزش تصویری طرز کاشت ناخن پودری به زبان ساده
- آموزش تصویری دیزاین (طراحی) ناخن +فیلم جدید آموزشی
- اطلاعات مهمی که قبل از کاشت ناخن باید بدانید! (حساسیت، کندن، قیمت و …)
- 21 روش خانگی موثر برای افزایش سرعت رشد ناخن در یک هفته