آموزش روش های جدید افزایش اعتماد به نفس

دلایل ترس از صحبت در جمع چیست؟ بهترین تمرین های درمان

چرب زبان

آیا از صحبت کردن در جمع می ترسید؟ آیا قبل از سخنرانی یا صحبت در یک مهمانی وحشت زده می شوید؟ آیا آرزو دارید که سخنرانی شما لغو شود تا نیازی به سخنرانی در مقابل دیگران نباشد؟

اگر جواب های شما بله بود نگران نباشید، زیرا پس از خواندن این مقاله می دانید که چگونه می توانید بر ترس خود هنگام صحبت کردن در جمع غلبه کنید. قبل از هر چیز باید بدانید که بیش تر مردم از صحبت کردن در جمع هراس دارند. بسیاری از مردم حتی آن را ترس شماره یک (حتی قبل از ترس از مرگ) قرار می دهند.

اگرچه این مساله کمی خنده دار است، اما صحبت کردن در جمع مطمئنا در پنج موقعیت برتر زندگی وجود دارد که اکثر افراد سعی می کنند در زندگی خود از آن دوری کنند.

 


ایجاد اعتماد به نفس و هنر نه گفتن

توی این پک فوق العاده، اعتماد به نفس و هنر نه گفتن رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! با اعتماد به نفست توی هر جمعی بدرخش اونم فقط توی 2 هفته!


 

چه عواملی موجب ترس از صحبت کردن در جمع می شود؟

برای این که بدانید چگونه از ترس هنگام صحبت کردن در جمع خلاص شوید، ابتدا باید بدانید که چه عواملی باعث آن می شود. شما معمولا به یکی از دلایل زیر از صحبت کردن در جمع می ترسید:

  • ترس از خجالت: گاهی به خاطر ترس از خجالت و شرم، حرف هایتان را فراموش می کنید و یا کلمات را با تلفظ اشتباه ادا می کنید.
  • ترس از تحقیر: دلیل دوم فقط نتیجه گیری است که بر اساس دلیل اول گرفته می شود. شما می ترسید وقتی که صحبت می کنید، مردم به شما بخندند یا در گوشی صحبت کنند، و یا این که از شما خسته شوند.
  • ترس از دیده شدن در هنگام احساس ترس: شما می ترسید مردم متوجه شوند که هنگام صحبت کردن می ترسید و لرزان هستید.
  • ترس از قضاوت: شما می ترسید که مردم فکر کنند شما یک سخنران خوب در مجامع عمومی، یک شخص با اعتماد به نفس یا حتی یک شخص شایسته نیستید، در صورتی که تنها عملکرد خوبی نداشته اید.
  • ترس از عدم اعتماد به نفس: شما می ترسید که مردم فکر کنند کم تر از آن چه به نظر می رسید، اعتماد به نفس دارید.

دلایل روانی پشت سر ترس از صحبت کردن در جمع

دلایل قبلی کاملا منطقی بودند که می توانند باعث شوند کسی از صحبت در جمع اجتناب کند، اما معمولا برای ترس از صحبت کردن در جمع، دلایل روانی قوی تری وجود دارد.

تصویر منفی از خود، دوست نداشتن ظاهر خود، داشتن اعتماد به نفس پایین، کم رویی و خجالت و یا فکر کردن به این که به اندازه کافی خوب نیستید، همه از جمله دلایلی هستند که می توانند باعث شوند شما از صحبت کردن در جمع بپرهیزید.

هر فرد می تواند به دلایل مختلف ترس از صحبت کردن در جمع داشته باشد اما در بسیاری موارد یکی از این عوامل تاثیر خواهد داشت. به عنوان مثال شخصی که دارای مشکلات تصور از خود است ممکن است هنگام سخنرانی نگران ظاهر خود باشد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

حتما بخوانید: 29 علامت واضح کمبود اعتماد به نفس در همه سنین

در چنین حالتی این واقعیت که فرد به طور ناخودآگاه روی چیزی غیر از وظیفه ای که بر عهده دارد وسواس پیدا کند، مانع صحبت کردن درست او می شود. هرچقدر فرد احساس کند عملکرد بدی دارد، ترس از صحبت کردن در جمع افزایش می یابد.

اینک این شخص آن خاطره بد را در ذهن خود ذخیره می کند و هر وقت بخواهد در جمع صحبت کند، خاطره شکست قبلی را به یاد می آورد و می ترسد. در حقیقت شخص برای ترسیدن از صحبت کردن در جمع لازم نیست از چنین تجربه ای عبور کند.

من قبلا گفتم که ترس را می توان با تماشای دیگران یاد گرفت. اگر شخصی هنگام ارائه سخنرانی دیگران، متوجه ترس و اضطراب آن ها شد، ممکن است ترس از صحبت کردن در جمع را در وجودش پرورش دهد، حتی اگر قبلا آن را تجربه نکرده باشد.

نکاتی برای غلبه بر ترس از صحبت کردن در جمع

البته این موارد تنها دلایلی نیست که باعث ترس از صحبت کردن در جمع شود، بلکه دلایل روانشناختی دیگری نیز وجود دارد که می تواند مانع از اعتماد به نفس شخص شود.

کم رویی، عقده حقارت و عزت نفس پایین از دیگر دلایل ترس از صحبت کردن در جمع است. اولین نکته ای که باید هنگام ترس از صحبت در جمع توجه کنید این است که بدانید ترس شما از صحبت کردن در جمع فقط با مواجهه با دلیل اصلی از بین می رود.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که منطق در درمان ترس کار نمی کند. در برنامه اعتماد به نفس توضیح دادم كه چگونه استفاده از منطق برای مقابله با ترس از صحبت های عمومی هرگز نمی تواند موثر باشد. از آن جا که نا خودآگاه شما مسئول راه اندازی این مکانیسم ترس است، هرگز نباید سعی کنید آن را با روشی کنترل کنید که ذهن نا خودآگاه نتواند آن را درک کند.

 

بسیار کاربردی برای درمان ترس صحبت در جمع

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا