مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

هنگام گیرافتادن در آسانسور چه کنیم؟ (آموزش تصویری)

gold

گیر افتادن در آسانسور واقعاً می تواند برای افراد کلاستروفوبیک (ترس از گیر افتادن در یک مکان تنگ و بسته) و افراد دیگر کابوس باشد. اگر شخصی هر روز از آسانسور استفاده کند احتمال گیر افتادن او در هر ماه، 1 در 5000 است. اگر فرد به مدت 25 سال کاری هر روز سوار آسانسور شود، این احتمال به 1 در 17 می رسد.

اگر شما هم هر روز از آسانسور استفاده می کنید، خوب است که این مطلب را بخوانید. در اینجا با بایدها و نبایدهایی که لازم است در زمان گیر افتادن در آسانسور رعایت کنید، آشنا می شوید. بنابراین با مطالعه ی آنها، خود را برای این شرایط اضطراری آماده کنید.

وقتی در آسانسور گیر می کنید، از ترفندهای زیر استفاده کنید:

 


دفاع شخصی بانواندفاع-شخصی

توی این پک فوق العاده، دفاع شخصی رو جوری یاد میگیری که همزمان می تونی با چند نفر مبارزه کنی و خودتو از هر شرایطی نجات بدی. ویژه خانم ها و آقایون. بدون نیاز به هیچ کلاسی!


 

1- آرام باشید

ابتدا سعی کنید آرام باشید و امنیت خود را به خطر نیندازید. گیر افتادن در چنین موقعیتی ممکن است باعث ایجاد حملات هراس شود. هوشیاری خود را حفظ کنید تا بتوانید تصمیمات صحیحی بگیرید. اگر افراد دیگری هم در کنار شما هستند، سعی کنید آنها را نیز آرام کنید.

2- به دنبال یک منبع نور باشید

امروزه آسانسورهای مدرن دارای چراغ های اضطراری هستند، اما اگر چراغ آسانسور خاموش است، به دنبال یک منبع نور باشید. در این شرایط می توانید از چراغ قوه تلفن همراه استفاده کنید یا اگر جاکلیدی های چراغدار دارید، از آنها استفاده نمایید. با استفاده از منبع نور، به دنبال دکمه های آسانسور بگردید و از آیفون آسانسور (در صورت وجود) برای اطلاع دادن به مسئول آسانسور استفاده کنید. در مصرف باطری گوشی صرفه جویی کنید و هنگام استفاده از چراغ قوه ی تلفن همراه، به این امر توجه داشته باشید.

3- دکمه door open یا “باز کردن درب” را فشار دهید

گاهی اوقات با فشار دادن چند دکمه ی آسانسور می توانید خود را از این وضعیت نجات دهید. ابتدا با فشار دادن دکمه “door open” شروع کنید و ببینید آیا کار می کند یا خیر. پس از آن دکمه ” door close” را فشار دهید. هر دوی این کلیدها می توانند باعث متوقف کردن آسانسور یا باز شدن درب آن شوند.

اگر هیچ یک از دکمه ها کار نمی کند، سعی کنید دکمه ی طبقه ی پایین خود را فشار دهید. اگر این سه دکمه کار نکرد، خونسردی خود را حفظ کنید و آنها را له نکنید!

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

4- از دکمه تماس استفاده کنید

با استفاده از چراغ قوه، دکمه “call” را که معمولاً با تصویر یک تلفن مشخص شده است، پیدا کنید. فشار دادن این دکمه موجب تماس با تکنسین و اطلاع او از وضعیت شما می گردد. همچنین به کارکنان تعمیر و نگهداری هشدار می دهد که مشکلی در آسانسور وجود دارد.

حتما این 12 ترفند دفاع شخصی را یاد بگیرید

5- دکمه هشدار را فشار دهید

با فشار دادن دکمه alarm یا هشدار در آسانسور، صدای هشداری ایجاد می شود تا به افراد بفهماند که شخصی درون آسانسور گیر کرده و به کمک نیاز دارد. اگر دکمه تماس کار نمی کند و نمی توانید با تیم تعمیر و نگهداری تماس بگیرید، استفاده ی دائم از دکمه ی هشدار ممکن است به شما کمک کند. افرادیکه در ساختمان هستند، به احتمال زیاد صدای زنگ هشدار را می شنوند و به افراد متخصص، اطلاع می دهند.

word image 90

6- برای درخواست کمک فریاد بزنید

اگر دکمه تماس و زنگ هشدار کار نمی کنند، سعی کنید فریاد بزنید و از دیگران کمک بخواهید. کفش یا چیز دیگری را که در اختیار دارید، به در آسانسور بزنید. صدا به خوبی از طریق چاه آسانسور عبور می کند و به افراد مستقر در ساختمان هشدار میدهد که به کمک نیاز دارید. هنگام ایجاد سر و صدا به خاطر داشته باشید که آرامش خود را حفظ کنید.

7- کمی صبر کنید

حتی اگر هیچ یک موارد فوق موثر واقع نشد، سعی کنید کمی صبر و حوصله بخرج دهید. افرادیکه در ساختمان هستند، بلافاصله متوجه خرابی آسانسور می شوند و درخواست کمک می کنند.

اگر موفق به تماس با اورژانس یا یکی از نزدیکان تان شدید، آرام بنشینید چون آنها در اصرع وقت به کمک شما خواهند رسید.

شناخت شاخص طبقات آسانسور نیز در مواقع اضطراری می تواند مفید باشد. در این قسمت با شاخص طبقات آسانسور و حروفی که نمایشگر پنل نشان می دهد، آشنا می شوید.

شاخص طبقات آسانسور

  • طبقه همکف معمولاً با شاخص G (مخفف Ground Floor) نشان داده می شود که در برخی آسانسورها با رنگ سبز که نشاندهنده ی طبقه ی خروج است، نمایش داده می شود.
  • طبقاتی که با اعداد منفی نشان داده می شوند، معمولا طبقاتی را شامل می شوند که در زیر طبقه همکف قرار گرفته اند.
  • B شاخص زیر زمین (مخفف Basement) و P نیز شاخص پارکینگ می باشد.
  • R شاخص پشت بام است که از کلمه Roof گرفته شده است.

برای انتخاب طبقه ی مورد نظر، از دکمه های انتخاب طبقه استفاده می شود که با فشار دادن، روشن می شوند.

دکمه های عملکرد و اضطراری، در زیر دکمه های انتخاب طبقه قرار دارند. این دکمه ها شامل دکمه ی باز کردن یا بستن درب، توقف اضطراری، دزدگیر اضطراری، آی فون یا تلفن و غیره است.

هنگام حمله سگ چه کنیم؟ 10 ترفند موثر

کلید های کنترل گاهی در بالای دکمه های انتخاب طبقه و گاهی در زیر دکمه های عملکرد و اضطراری قرار دارند. این دکمه ها، عملکردهای مختلف آسانسور را توسط پرسنل عملیات ساختمان روشن یا خاموش می کنند. ممکن است دکمه هایی برای کنترل آتش نشانی، باز نگه داشتن درب، روشن / خاموش آسانسور، دکمه های عملکرد تعمیر و نگهداری و غیره نیز وجود داشته باشد.

گاهی اوقات وجود نقایص جزئی در آسانسور، می تواند نشاندهنده ی وقوع خطر باشد. بنابراین باید به نشانه ‌های کوچک هم توجه کنید چون همین موارد جزئی ممکن است نشاندهنده ی نقص در آسانسور باشد و به نتایج بدتری منجر شود.

برای مثال اگر درب آسانسور قبل از رسیدن کابین به طبقه باز می ‌شود یا آسانسور در موقعیتی بالاتر یا پایین ‌تر از تراز طبقه توقف می کند، باید سریعا به تعمیرکار خبر دهید چون همین نقص کوچک می تواند به اتفاقات ناگواری ختم شود.

44 مهارت که هر کسی باید بلد باشد

همچنین اگر آسانسور بعضی طبقات را رد می‌ کند یا صدای عجیبی می دهد هم باید از یک تعمیرکار بخواهید نگاهی به آن بیندازد.

علاوه بر این احتمال خرابی آسانسور مانند تمام وسایل دیگر وجود دارد. بنابراین برای جلوگیری از مشکلات آسانسور، باید به صورت دوره ‌ای از آسانسور و تجهیزات آن بازدید شود و مورد بررسی قرار بگیرند.

این ویدیو برای نجات دیگران از اسانسور

 

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا