تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

آموزش ارگونومی نشستن و برای افراد مبتلا به کمردرد و پیشگیری از آن

آیلتس

خیلی کارها می توانند باعث شوند کمردرد بگیرید. جراحت، بیماری و یا حتی ناخوشی و کسالت می توانند کمردرد به همراه بیاورند. یکی دیگر از دلایل بروز این مساله که کمتر کسی به آن توجه می کند وضعیت نشستن شماست. طرز نشستن شما تاثیر بسیار زیادی روی احساس کمردردتان دارد. برای جلوگیری از بروز کمردرد بهتر است سعی کنید موقعیت های مختلف نشستن را امتحان کنید.

بهترین حالت نشستن برای جلوگیری از کمردرد

چندین روش مختلف برای نشستن وجود دارد که به وسیله آنها می توانید وضعیت بدنتان را در حالت صحیحی قرار بدهید و کمردردتان را بهبود ببخشید. شما هم می توانید با یادگیری این روش ها در کمترین زمان ممکن درد کمرتان را تسکین بدهید.

اول باید محلی را پیدا کنید که موقع نشستن لگن خاصره تان در حالت تعادل قرار بگیرد. ممکن است شما هم مثل خیلی ها عادت داشته باشید وقتی روی صندلی می نشینید سنگینی تان را روی قسمت پشتی بدنتان بیندازید. این کار ممکن است حالت راحت و خوبی به شما بدهد ولی دقیقا همان کاریست که می تواند باعث بروز کمردرد شود.

حتما بخوانید: 3 تا از بدترین تاثیرات منفی طولانی مدت اینترنت بر سلامت انسان

وقتی درست بنشینید ستون فقرات بدنتان کاملا حمایت می شود، پاهایتان قادرند به راحتی به اطراف حرکت کنند و فشار و تنش از روی کمر و پشتتان برداشته می شود. نتیجه درست نشستن کاهش درد مزمن کمرتان خواهد بود.

چطور خیلی سریع کمردرد را تسکین بدهیم؟

اگر شما هم مثل خیلی ها عادت داشته باشید موقع نشستن قوز کنید یا وزنتان را روی کمرتان بیندازید احتمالا کمی طول می کشد تا به درست نشستن عادت کنید. حتی ممکن است این کار در ابتدا برایتان ناخوشایند باشد یا ممکن است تصور کنید بیش از حد صاف نشسته اید و طبیعی به نظر نمی رسید؛ اما واقعا اینطور نیست. ما دستورالعمل هایی که از یک کایروپراکتور گرفته ایم را در اختیارتان قرار می دهیم تا با استفاده از آنها بتوانید خیلی سریع کمردردتان را درمان کنید.

1- کارتان را با دراز کشیدن به پشت شروع کنید. زانوهایتان را خم کنید و کف پاهایتان را صاف روی زمین بگذارید. حالا پاهایتان را کاملا در راستای باسن قرار بدهید و آنها را تنظیم کنید. یادتان باشد که باسن را نباید با قسمت بیرونی ران پا اشتباه بگیرید. مفاصل باسن نزدیک خط مرکزی بدن قرار دارند. دست هایتان را در دو طرف بدن و به سمت پایین بگیرید.

2- بدون اینکه باسن را از زمین بلند کنید لگنتان را تا حد ممکن سفت کنید. اگر این حرکت را به درستی انجام بدهید، قسمت پایینی کمرتان زمین را لمس می کند و استخوان شرمگاهی در ناحیه کشاله ران به سمت بالا قرار می گیرد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

حتما بخوانید: 44 مهارت که هر زن و مردی باید بلد باشند

3- در مرحله بعد باید لگنتان را تا حد امکان به سمت مخالف حرکت دهید. به این ترتیب فضای بازی اطراف کمرتان حس خواهید کرد. در پایان حرکت، استخوان شرمگاهی شما باید روی زمین و به سمت پایین قرار بگیرد.

4- در مرحله آخر سعی کنید عضلات باسن و پشتتان را شل کنید. بعد لگنتان را به سمت جلو و عقب حرکت بدهید. هر بار که یک چرخه کامل را طی می کنید، مقدار قوس موجود را کمتر کنید. در نهایت احساس می کنید که نقطه خنثی یا جایی که لگن در آن تعادل دارد کجاست. در این حالت در قسمت پایین کمرتان یک منحنی وجود خواهد داشت و و استخوان شرمگاهی در یک خط و به صورت موازی با کف زمین قرار خواهد گرفت.

حالا که وضعیت مناسب را پیدا کردید بلند شوید و بایستید. ممکن است هنوز هم احساس کنید که باسنتان زیادی به سمت بیرون قرار دارد ولی این حالت طبیعی است. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر وزنتان را روی برآمدگی پنجه پا بیندازید احتمال اینکه حرکت را به درستی انجام ندهید و لگنتان در وضعیت نامناسبی قرار بگیرد زیاد است.

حتما بخوانید: 14 تاثیر منفی قهوه بر بدن طبق تحقیقات جدید (در طولانی مدت)

تنها کاری که باید انجام بدهید این است که وزنتان را روی پاشنه پا نگه دارید و ستون فقراتتان حالت خنثی داشته باشد و فشاری متحمل نشود.

چرا هنگام نشستن کمردرد داریم ولی موقع ایستادن نه؟

احتمال اینکه بدن شما موقع نشستن در وضعیت خطرناک و نامناسبی قرار بگیرد زیاد است. ممکن است موقع بالا آمدن از پله ها کاملا درست حرکت کنید و فشاری متوجه کمرتان نشود؛ اما وقتی می نشینید همه چیز فرق کند! یادگیری طرز صحیح نشستن به زمان و تمرین نیاز دارد اما اصلا غیر ممکن نیست. خیلی زود می توانید یاد بگیرید همان طور که درست می ایستید به شکل مناسبی هم بنشینید.

با یادگیری اصول ارگونومی نشستن می توانید برای همیشه از کمردردی که زندگی تان را مختل کرده خلاص بشوید.

حتما بخوانید: 14 ویژگی افراد باهوش که از نظر علمی ثابت شده است

نکات و راهنمایی مهم طرز صحیح نشستن

  • حتما موقع نشستن دقت کنید که وزن بدنتان به طور مساوی روی باسنتان قرار بگیرد.
  • بدنتان را جلوتر از پاهایتان نیاورید.
  • زانوهایتان را کمی بالاتر از قسمت پایین تنه و باسنتان نگه دارید.
  • پاهایتان را کاملا صاف روی زمین بگذارید.
  • بیشتر از نیم ساعت در یک حالت نشسته قرار نگیرید و تغییر حالت بدهید.
  • محل کار یا نشستنان را طوری تنظیم کنید که بتوانید دست ها و آرنجتان را روی میز یا صندلی قرار بدهید تا شانه هایتان شل شوند.
  • کاری که قرار است انجام بدهید را به سمت بالا بیاورید و به خودتان نزدیک کنید نه اینکه سرتان را خم کنید تا روی آن کار کنید.
  • برای حرکت کردن کمرتان را پیچ و تاب ندهید. موقع جابجا شدن همه بدنتان را حرکت بدهید.
  • قبل از اینکه از جایتان بلند شوید اول بدنتان را کمی به جلو ببرید. بعد پاهایتان را صاف کنید و بایستید. هیچ وقت موقع بلند شدن از کمر خم نشوید.
  • برای اینکه کمردرد را به حداقل برسانید بعد از اینکه از جایتان بلند شدید 10 حرکت کششی سریع انجام بدهید.
  • اگر نمی توانید روی صندلی درست بنشینید از پشتی های مخصوص صندلی استفاده کنید.

حتما بخوانید: زنان و مردان بیشتر جذب چه نوع چهره ای می شوند؟

بهترین راه برای خلاصی از کمردردی که به خاطر بد نشستن ایجاد شده این است که تا حد امکان سعی کنید ایستاده کار کنید و ننشینید. البته اگر شغل شما ایجاب می کند که حتما بنشینید و کار کنید این مورد کمی سخت است. اگر حتما باید برای ساعت های طولانی پشت میز بنشینید حتما ورزش کنید و با انجام تمرین های کششی عضلات کمرتان را تقویت کنید. اگر بیشتر روزتان را روی صندلی می گذرانید توصیه می کنیم از صندلی های استاندارد و پشتی و دار استفاده کنید تا خطر بروز کمردرد به حداقل برسد.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا