3 گام بسیار ساده برای استفاده از قانون جذب (کاملا عملی)
قانون جذب می گوید که شما از طریق افکار و اعمال تان می توانید چیزهای منفی و مثبت را در زندگی تان جذب کنید. این قانون بر مبنای یک تئوری است که می گوید همه چیز از انرژی ساخته شده است و انرژی که می فرستید به خودتان باز می گردد. اگر برای استفاده از قانون جذب آماده هستید؛ به جهان هستی بگویید که از زندگی چه می خواهید، ساختن ذهنیت مثبت را آغاز کنید. سپس، برای رسیدن به اهداف تان قدم بردارید و به ناکامی هایتان نیز نگرشی مثبت داشته باشید.
گام 1: ایجاد ذهنیت مثبت
1- بر روی آنچه از زندگی می خواهید تمرکز کنید؛ نه آن چیزی که کمبودش را حس می کنید. در مورد اتومبیل کهنه و قدیمی تان فکر نکنید؛ در عوض خودتان را تصور کنید که در حال رانندگی با یک خودروی نو هستید. به این ترتیب تمرکز خود را روی آن چه که می خواهید به زندگی تان بیاید، بگذارید نه آنچه که می خواهید از زندگی تان حذف کنید. با این فکر پیامی به جهان هستی ارسال می شود که شما انتظار دارید در زندگی تان اتفاق های خوب بیفتد.
- ایده ای که پشت این موضوع است در واقع بر این مبنا استوار است که آن چه که شما به آن فکر می کنید، آن چیزی است که شما از زندگی می خواهید؛ بنابراین اگر فکر کنید: ” کاش یک ماشین داشتم که مدام خراب نمی شد “؛ هنوز روی ماشین قدیمی تان متمرکز هستید؛ نه یک اتومبیل جدید.
- به عنوان مثال دیگر، به جای این که فکر کنید: “ امیدوارم این درس ها را رد نشوم ” باید بگویید: ” من خوب درس می خوانم تا در همه ی درس ها نمرات خوبی بگیرم “.
2- عبارت های ذهنی تان را بر اساس جملات مثبت بسازید. خیلی مهم است که از جملات منفی اجتناب نمایید، این جملات معمولاً با لغت هایی مانند “نه ” یا “نمی شود/ نمی خواهم ” آنچه که از زندگی می خواهید بیان می کند؛ مانند ” نمی خواهم شغلم را از دست بدهم “. همچنین هنگام به کار بردن عبارت هایی که تعریف کننده ی خواسته شما از زندگی هستند؛ از کلمات اشتباه دوری کنید. برای مثال هنگام که می گویید نمی خواهم شغلم را از دست بدهم؛ عبارت از دست دادن را به جهان می فرستید، در حالی که اگر بگویید: من موفق خواهم شد؛ عبارت موفق را فرستاده اید.
نکته: قانون جذب می گوید که جهان هستی بر روی لغت هایی که استفاده می کنید؛ چفت می شود نه بر روی مفاهیم پشت آنها. مثلاً عبارت ” شک نکن ” ممکن است در جهان تردید ها را به سمت شما جذب کند.
حتما بخوانید: راز چشمان جذاب برای آقایان جهت جذب خانم مورد علاقه (تحقیقات جدید)
3- تصور کنید که رویاهای تان به حقیقت پیوسته است. چشمان تان را ببندید و تصور کنید که به آنچه از زندگی می خواهید رسیده اید. مثلاً در حال انجام شغل دلخواهتان هستید؛ استعدادهایتان را به نمایش گذاشته اید یا سوار ماشین جدیدتان شده اید. همه این کارها را هر روز انجام دهید تا هدف های خود را تقویت کرده و آن ها را یک گام به واقعیت نزدیک کنید.
- همیشه تصویری موفق از خودتان در ذهن بسازید. برای مثال، خودتان را تصور کنید که در کارتان ترفیع گرفته اید؛ نه این که در حال انجام کارهای معمولی هستید. شما فقط نمی خواهید آن شغل را به دست آورید؛ بلکه می خواهید در آن بهترین باشید.
4- به خاطر داشته های تان در زندگی قدردان باشید. سپاس گزاری بابت چیزهای خوبی که در زندگی دارید؛ به شما کمک می کند تا احساس بهتری به خودتان داشته باشید و همچنین برای رسیدن به اندیشه های مثبت از شما حمایت می کند. چیزهایی که به خاطر داشتن آنها در زندگی، سپاس گزار هستید؛ با صدای بلند یکی یکی نام ببرید یا لیستی از آنها تهیه کنید که به آن لیست شکرگزاری می گوییم. همچنین از افرادی که چیزهای خوبی به زندگی تان اضافه کرده اند نیز تشکر کنید.
- برای مثال، 3 مورد را یادداشت کنید و هر روز صبح پیش از آن که از تخت بیرون بیایید به خاطر آنها سپاس گزاری کنید. این باعث می شود که روزتان را با حال خوب شروع کنید.
5- هر روز حداقل 5 دقیقه مدیتیشن کنید تا استرس هایتان را کاهش دهید. استرس یک بخش عادی از زندگی همه آدم ها است، اما فقط تعداد کمی از مردم می توانند آن را سرکوب کنند. استرس های روزانه تان را با یک مدیتیشن کوتاه رها کنید که به ریلکس شدن مغز و بدن تان می انجامد. برای یک مدیتیشن ساده، در یک موقعیت راحت بنشینید، چشمانتان را ببندید. روی نفس کشیدن تان متمرکز شده و سعی کنید افکارتان را رها کنید.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
- راهنمایی های مدیتیشن را می توانید یا به صورت آنلاین در اینترنت پیدا کنید؛ یا اپلیکیشن هایی که در بازار برای مدیتیشن معرفی شده اند، مانند کالم، هد اسپیس یا اینسایت تایمر را دانلود و نصب کنید.
6- نگرانی هایتان را با فکر کردن در مورد این چگونه می توان کارها را درست انجام داد؛ کاهش دهید. نگرانی ها می توانند آشکار کننده چیزهایی باشند که شما می کوشید از آنها فرار کنید. زمانی که نگرانی به سراغتان می آید، آنها را به چالش بکشید و از خودتان بپرسید که منشأ این نگرانی ها کجاست و چرا اتفاق می افتند؟ آیا می توانید نگرانی های قبلی، مثلاً سال گذشته را به یاد بیاورید و این که بعد از آن نگرانی ها چه اتفاقی افتاد؟ فکر کنید نگرانی تان درست از آب در بیاید و بدترین حالت را در نظر بگیرید. احتمالاً متوجه خواهید شد که این نگرانی ها در طولانی مدت موضوع مهمی نخواهد بود.
- برای مثال، روزی را در نظر بگیرید که می خواهید ارائه ای داشته باشید و به خاطر نگرانی هایتان دستپاچه هستید. خب به این فکر کنید که چه اتفاقی می افتد و آیا تا قبل از این هرگز ارائه ای داشته اید؟ اگر هول بشوید و خرابکاری کنید؛ چه می شود؟ آیا امروز به ارائه ای که سال پیش داشته اید فکر می کنید؟ احتمالاً الان به این نتیجه رسیده اید که این نگرانی واقعاً آن طور که فکر می کنید اهمیت ندارد.
- به این موضوع بیندیشید که زندگی تان در 5 یا 10 سال آینده چطور خواهد بود. آیا نگرانی های امروزتان، آن زمان نیز مهم خواهد بود؟ احتمالاً پاسخ منفی است. برای مثال ممکن است نگران نتیجه یک امتحان تان باشید؛ اما بدانید که در 5 سال آینده این امتحان را حتی به یاد نیز نخواهید آورد.
نکته: اگر نمی توانید نگرانی های تان را متوقف کنید؛ آنها را روی یک برگه لیست کرده و بنویسید. سپس؛ آن را دور انداخته تا به ذهن تان کمک کنید که از شر آن افکار نگران کننده خلاص شوید.
حتما بخوانید: راز چشمان جذاب برای خانم ها جهت جذب مرد مورد علاقه (تحقیقات جدید)
7- برای این که یاد بگیرید مثبت باشید و مثبت فکر کنید؛ به خودتان زمان بدهید؛ چرا که یادگیری این موضوع تا حدودی دشوار است. در ابتدا، برای شما سخت خواهد بود که همه ی افکارتان را مثبت کنید. طبیعی است که فکرهای منفی به ذهن شما باز می گردند. با این حال شما می توانید به خودتان کمک کنید که روی افکار مثبت تمرکز کرده و با قاطعیت با فکرهای منفی مواجه شوید. آنها را بشناسید و ذهنتان را از آنها پاک کنید؛ سپس فکرهای مثبت را جایگزین آنها بکنید. با تمرین در طول زمان؛ می توانید با افکار منفی مواجه شده و آنها را به افکار مثبت تبدیل کنید.
- برای مثال ممکن است مچ خودتان را هنگامی بگیرید که این فکرها در ذهنتان می چرخند: ” من به تلاش کردن ادامه می دهیم اما انگار به هیچ جا نمی رسم “. خودتان را در این نقطه متوقف کنید و به این موضوع بپردازید که چرا چنین فکری به ذهن تان آمده است. سپس چیزهای مثبتی که هنگام تلاش برای رسیدن به این هدف خاص تجربه کرده اید یادداشت کنید؛ مانند آموختن چیزهای جدید یا کسب تجربه های تازه. در نهایت یک نکته مثبت را جایگزین تفکر منفی قبلی بکنید. باید به خودتان بگویید: ” با گذشت زمان پیشرفت می کنم و به این پیشرفت ها افتخار خواهم کرد “.
گام 2: اقدام کنید
1- یک تابلو از اهداف تان درست کنید و به دیوار بزنید. می توانید از عبارات و تصاویر مجله ها استفاده کنید؛ یا با خلاقیت خودتان کلاژهایی درست کرده و به تابلوی دیواری تان بچسبانید. این تابلو را باید جلوی چشم تان آویزان کنید که هر روز هفته آن را ببینید. به اهداف تان نگاه کرده و برای دستیابی به آنها گام بردارید.
- برای مثال، می توانید تصویر خانه ی رویاهایتان، اتومبیلی که دوست دارید؛ عنوان شغلی مورد علاقه تان و یا زوجی که عاشق هم هستند؛ به تابلو بچسبانید.
- به یاد داشته باشید که این تابلو به هیچ عنوان یک تابلوی جادویی نیست و اگر می خواهید به اهداف تان برسید باید اقدام کنید.
2- هر روز یک وظیفه کوچک برای خودتان مقرر کنید که در مسیر رسیدن به هدفتان باشد. هر روز 15 دقیقه زمان بگذارید تا کاری برای رسیدن به هدف تان انجام دهید. برای این که هر روز به برنامه تان پایبند باشید؛ می توانید لیستی از قدم های کوچکی که برای رسیدن به هدف باید بردارید مشخص کنید؛ سپس وقتی آنها را انجام دادید؛ روی لیست مشخص کنید. این اقدامات کوچک؛ به شما کمک خواهد کرد به نتایج بزرگی دست پیدا بکنید.
نکته: سعی کنید یک ساعت مشخصی را از هر روز برای کار روی محقق کردن هدفتان معین کنید. مثلاً می توانید هر روز نیم ساعت زودتر بیدار شوید یا نیم ساعت از زمان ناهار خودتان را به کار لازم برای رسیدن به هدف اختصاص دهید.
3- برای وظایفی که در راه رسیدن به هدف تان معین کرده اید؛ پاسخ گو باشید. انتظاراتی برای خودتان تنظیم کنید؛ و زمانی که نمی توانید به آنها برسید؛ مشخص کنید. سپس بررسی کنید که چگونه می توانید انتظارات را محقق کنید. اگر تغییراتی باید در وظایف ایجاد شود؛ اعمال کنید. همچنین زمانی که به انتظارات تعیین شده دست یافتید؛ به خودتان پاداش دهید.
- فرض کنید در برنامه تان مشخص کردید که هر روز 1 ساعت برای رسیدن به هدفتان کار بکنید؛ اما فقط روز اول به برنامه پایبند بوده اید و بقیه روزها، وظایف تان را انجام نداده اید. ابتدا باید کم کاری تان را بپذیرید. سپس برای آن که هر روز بتوانید به برنامه عمل کنید شاید بهتر باشد روزانه 15 دقیقه برای کارهای مربوطه وقت بگذارید تا پایبندی به برنامه برایتان ساده تر شود.
4- چیزهایی را که احتیاج دارید از دیگران بخواهید. اگر از دیگران چیزی می خواهید؛ ساده ترین راه این است که خواسته تان را با آنها در میان بگذارید. هیچ کس نمی تواند ذهن شما را بخواند؛ بنابراین باید به آنها بگویید چه می خواهید. صریح باشید و صادقانه بگویید چه درخواستی دارید؛ تا بتوانید به آن دست یابید.
- فرض کنید که دوست دارید با دوستانتان وقت بگذرانید؛ به جای این که بگویید ” ای کاش برای آخر هفته برنامه ای داشتیم ” باید مستقیماً بگویید: ” نظرتان چیست که جمعه شب با هم یک فیلم ببینیم؟ “
- اگر از هم خانه ای تان توقع دارید که در کارهای خانه بیشتر کمکتان کند؛ نباید بگویید ” کاش خانه کمی تمیز تر بود “؛ بلکه باید بگویید ” ممکن است لباس های کثیفت را داخل سبد بگذاری و لوازم شخصیت را از محیطی که مشترک است جمع کنی؟ “
5- برای این که اقدام را آغاز کنید باید جملات مثبت انگیزاننده به خودتان بگویید. این که در مورد خودتان افکار منفی داشته باشید کاملاً طبیعی است؛ اما این افکار می تواند شما را از حرکت بازدارد. زمانی که متوجه افکار منفی در ذهن تان شدید؛ بپرسید که چرا این فکر به ذهن شما آمده است و سپس آن را با یک فکر مثبت جایگزین کنید. به علاوه؛ باید یک جمله ی مثبت که مورد علاقه تان است انتخاب کنید تا در این موارد برای خودتان تکرار بکنید.
- فرض کنید در حال این فکر هستید که مچ خودتان را می گیرید: ” من هرگز نمی توانم در سخنرانی های اجتماعی موفق باشم “. در این حال باید به خودتان یادآور شوید که هر کس از جایی شروع کرده و برای پیشرفت نیز تلاش نموده است. پس به خودتان بگویید: ” هر زمان که بخواهم می توانم در سخنرانی های عمومی پیشرفت کنم “.
- یک جمله مثبت برای خودتان داشته باشید تا در طول روز آن را برای خودتان تکرار کنید، مانند: «من رویاهایم را زندگی میکنم»، «من موفق هستم» یا «من راضی هستم».
گام 3: پاسخگویی به مشکلات
1- بدانید که شما برای رخ دادن تصادفات، بیماری ها یا حوادث فراتر از کنترل تان؛ مقصر نیستید. هر کس در برهه ای از زندگی خود؛ سختی هایی را تجربه می کند. این سختی ها ممکن است از دست دادن شغل، مقابله با یک بیماری یا مواجه شدن با آسیب دیدگی هایی باشد. وقتی این مسائل اتفاق می افتد، خودتان را سرزنش نکنید چون این اتفاقات برای هر کسی رخ می دهد.
- فرض کنید هنگام رانندگی هستید که شخصی با اتومبیل خود؛ با ماشین شما برخورد می کند. خب این یک حادثه است و شما باعث آن نبوده اید. خودتان را سرزنش نکنید.
- هیچ کس نمی تواند یک زندگی کامل و بدون سختی داشته باشد؛ حتی زمانی که از ابزاری مانند قانون جاذبه استفاده می کند.
حتما بخوانید: 26 نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)
2- به جای آن که از مشکلات فرار کنید؛ شیوه ی برخورد با آنها را تغییر بدهید. شما نمی توانید اتفاقات بدی که می افتند را کنترل نمایید؛ چرا که کنترل آنها عملاً غیر ممکن است؛ اما می توانید واکنش بهتری به رخ دادن آن اتفاق ها نشان بدهید. به جای ناراحت شدن؛ مشکل پیش آمده را به عنوان بخشی از زندگی بپذیرید. سپس، باید در کنار افرادی باشید که از شما مراقبت کرده و حامی شما هستند.
- برای مثال، فرض کنید شغلی را از دست داده اید که واقعاً آن را می خواستید. به جای این که احساس شکست کنید؛ بپذیرید که این اتفاق افتاده است و سپس به این موضوع فکر کنید که چطور می توانید از این تجربه برای پیشرفت خودتان در آینده استفاده کنید.
3- به دنبال درس ها و نکاتی باشید که در موانع یا سختی های زندگی تان نهفته است. این امر به شما کمک می کند تا نکات مفیدی که در هر سختی و مشکلی وجود دارد، در زندگی به کار ببرید. زمانی که آماده باشید می توانید مشکلاتی را که برایتان پیش آمده بازتاب دهید و ببینید که چگونه طی این سختی ها رشد می کنید. همچنین در نظر بگیرید که چگونه تجربه های شما می تواند به دیگران کمک کند.
- زمانی که مشکلی برای تان پیش می آید؛ به خودتان فرصت دهید تا آماده شوید و سپس به نکات و درس هایی که از این مسئله می گیرید بپردازید.
- برای مثال، افتادن در یک درس به شما می آموزد که چگونه می توانید دانش آموز بهتری شوید؛ همچنین تمام کردن یک رابطه عاشقانه ی بد به شما کمک می کند تا بدانید در زندگی از یک رابطه سالم چه می خواهید.
4- بعد از شکست و مشکلات؛ کنترل اوضاع را به دست بگیرید تا اعتماد به نفس تان را از دست ندهید. رویارویی با سختی ها می تواند اعتماد به نفس تان را تحت تأثیر قرار بدهد و نگرش مثبت تان را از بین ببرد؛ اما به دست گرفتن دوباره ی کنترل، قدرت را به شما باز می گرداند. یک لیست از اقداماتی تهیه کنید که برای حرکت به جلو باید اتخاذ کنید. سپس یک قدم کوچک بردارید که به شما کمک کند در مسیر درست قرار بگیرید.
- برای مثال؛ فرض کنید که شغل تان را از دست داده اید. به جای آن که در آن موقعیت بمانید؛ رزومه تان را آپدیت کنید و سراغ لیست مشاغل مربوطه بروید. هنگامی برای شغل های جدید درخواست می دهید؛ می توانید در کلاس های آنلاین شرکت بکنید که مهارت های شغلی شما را تقویت می کند.
حتما بخوانید: قانون جذب را با این 7 نکته قورت دهید (طبق جدیدترین تحقیقات دنیا)
نکته: اگر به کمک نیاز دارید؛ درخواست کمک کنید. از کسانی که می توانند به نحوی کنترل را به دست بگیرند؛ کمک بگیرید.
میخام شروع کنم ب استفاده از قانون جذب. ی بچه ۱سال و نیمه دارم. همسرم توی شرکت خصوصی باحقوق ناچیز هست و مستاجریم. هیچ ایده ای هم ندارم برای کمک مالی ب زندگیمون،سرمایه هم مقدار ناچیزی طلا و یک ماشین هست. ۳ماهه ک زیرانداز نسوز یا زیرقلیونی میفروشم توی برنامه دیوار فروشش انچنانی نبوده ولی فروش رفته ب زور. لطفا کمکم کنید و. برام ایمیل بفرستید راهنماییتونو