آموزش هنرهای رزمی-دفاعی (تصویری)

معرفی کامل ورزش های رزمی ژاپنی بهمراه تصاویر آنها

چرب زبان

در ادامه آموزش های کاربردی ورزش های رزمی، در این پست به معرفی کامل ورزش های رزمی ژاپنی بهمراه تصاویر آنها می پردازیم.

مقدمه:

هنرهای رزمی در بین مردم کشورهای مختلف قدمتی طولانی دارد که این هنرها ریشه در فرهنگ و آیین مردم هر دیار دارد و آیین ها با تأثیر بر نوع مبارزات باعث شکل گیری سبکهای مختلف شده اند.

فیلم دفاع شخصی بسیار زیبا !!!حتما ببینید:

 

پست مشابه : بهترین ورزش رزمی در ایران و جهان برای دفاع شخصی یا قهرمانی کدام است؟ چرا؟


تقسیم بندی هنرهای رزمی:

از دیدگاه سلاح، هنرهای رزمی را می‌توان به سه گروه «مسلح»، «بی‌سلاح» و «مسلح و بی سلاح» تقسیم می‌شوند. اولی مهارت‌هایی چون تیراندازی با کمان، نبرد با نیزه و شمشیرزنی را شامل می‌شود و دومی یعنی رشته‌های مبارزهٔ بی‌سلاح بر ضربات دست و پا تأکید دارند سومی به هنرهای رزمی اشاره دارد که علاوه بر مبارزهٔ بی سلاح، مبارزهٔ مسلح نیز وجود دارد. امروزه برخی مهارت‌های مبارزه با سلاح همچون کِندو (شمشیرزنی ژاپنی) و کیودو (تیراندازی با کمان ژاپنی) به عنوان یک رشتهٔ ورزشی تمرین می‌شوند و رشته‌های بدون سلاحی همچون کاراته، جودو و جوجیتسو نیز به عنوان روش‌های دفاع شخصی تمرین می‌شوند. هنرهای رزمی آیکیدو و هاپکیدو هم به عنوان هنرهای رزمی بی سلاح و مسلح تمرین می‌شوند.

1- بوکس

بوکس1اولین مبارزات این نوع ورزش رزمی در سال 1887 بود که این ورزش در ژاپن باب شد. قوانین حاکم بر بوکس حرفه ای ژاپن تحت نظر کمیسیون بوکس همین کشور تنظیم شده اند تا بوکسورها را به مبارزه در داخل کشور خود تشویق کنند. به همین دلیل است که تعداد اندکی از بوکسورهای ژاپنی در پی بدست آوردن مقام های بین المللی هستند و قهرمانان ژاپنی معمولا در دنیا شناخته شده نمی باشند.

2- Puroresu (کشتی کج)

پورورسو1Puroresu در واقع کوتاه شده ی Pro Wrestling یا همان کشتی حرفه ای (کشتی کج) است. علی رغم تمام تلاش هایی که برای ورود این ورزش به ژاپن در اوایل قرن بیستم انجام شد، تا سال 1951 در این کشور پا نگرفت. بخش زیادی از گسترش این ورزش مرهون اولین ستاره ی بزرگ آن یعنی ریکیدوزان (کشتی گیر سابق سومو با ملیت کره ای-ژاپنی) است که در دوران بحران هویت پس از جنگ، قهرمانی را به ژاپن هدیه داد. از جمله کشتی گیران محبوب معاصر دیگر می توان به جاینت بابا، آنتونیو اینوکی و تایگر ماسک (گروهی چهار نفره که به نوبت ماسک به چهره می گذاشتند) اشاره نمود. پورورسو مانند همتای آمریکایی خود داستان محور نبوده و بیشتر با جنبه های ورزشی سر و کار دارد چرا که بیشتر کشتی گیران این رشته رزمی کار بوده اند.

3- کاراته (KARATE)

کاراته1

نوعی دفاع و مبارزه با دست خالی و بدون استفاده از سلاح است. ورزش رزمی ژاپنی بدون استفاده از سلاح و با تکیه بر حرکات سریع دست و پا می باشد.(مشت زدن و لگد زدن). سبک های کاراته عبارتند از: شوتوکان(SHOTOKAN)-کیوکوشین(KYOKUSHINKAI)– وادوریو (WADO-RYU)– شورین ریو(SHORIN-RYU)-بودوکان(BUDOKAN)– شیتوریو(SHITO-RYU)– گوجوریو(GOJU-RYU)– اوچی ریو(UECHI-RYU)

4- آیکیدو(AIKIDO)

آیکیدو1

این دفاع به معنای “امتزاج” است. یکی از ورزشهای رزمی ژاپنی-هنری رزمی شامل قفل شدنها، حرکات سریع، پرتابها و هماهنگ سازی. آیکیدو بخاطر احترام خاصی که به حریف و وجود انسان دارد و امروزه به عنوان مادر هنرهای دفاع شخصی در جهان شناخته شده است. این ورزش زیبا برای شما اعتماد به نفس و روح و ذهنی سرشار از انرژی به ارمغان می آورد و در آیکیدو تکنیک‌های نرم‌تر، آهسته‌تر و پیوسته‌تر را به کار می‌گیرند. اهتمام به تمرینات و پشتکار و دقت و پیگیری مستمر ، از لوازم فراگیری این ورزش است.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

5- جودو(JUDO)

جودو

سبکی از دفاع رزمی با روش ملایم است. ورزش رزمی ملایم ژاپنی-ورزشی رزمی بر مبنای پرتاب کردن بدن به سمت مخالف ( کنار کشیدن از ضربه حریف) برای رسیدن به پیروزی.

6- سومو

سوموسومو همواره به عنوان ورزش ملی ژاپن شناخته شده و از زمان های دور در این کشور مطرح بوده است. الهام بخش این ورزش در اصل مراسم شینتو (کشتی انسان با یک خدا) بوده و مسابقات حرفه ای آن در سال 1648 در معبد Tomioka Hachiman-gu توکیو آغاز شد.در این ورزش دو روش پذیرفته شده برای ادعای قهرمانی وجود دارد: اول اینکه حریف خود را به بیرون رینگ بیندازید، دوم اینکه اگر هر بخشی از بدن حریف شما به غیر از پاها با زمین تماس داشته باشد، شما برنده اعلام می شوید. البته که موارد دیگری نیز برای بی کفایتی تعریف شده و آن زمانی است که کمربند کشتی گیر یا همان ماواشی باز شود.

7-جوجیتسو(JU-JITSU)

جوجیتسو1

در واقع این دفاع به معنای “مهارت ملایم” می باشد. ورزش رزمی ژاپنی با تکیه بر حرکات دست است .

8-جوجوتسو (JOJUTSU)

جودو)

ورزش رزمی که با یک چوب 1.5 متری بنام جو(JO) انجام میگیرد. به آن جودو(JODO) نیز اطلاق میگردد.

9-بوجوتسو (BOJUTSU)

بوجوتسو01

ورزش رزمی بوجوتسو که در آن روش حمله و دفاع شخصی با سلاحی موسوم به بو(BO) انجام میگیرد طرفداران زیادی دارد.

10-گوشین جوجیتسو (GOSHIN JUJITSU)

گوشین-جوجیتسو1

ورزش رزمی مخصوص دفاع شخصی است که در ایران هم برای هنرجویان علاقمند آموزش داده می شود. در حقیقت یکی از سبک های مبارزه زمینی و گلاویزی می باشد. تمرکز اصلی سبک های گلاویزی در هنر های رزمی این است که به هنرجو آموزش داده شود که چگونه حریف خود را به زمین بزند و یا به جایی بکشاند که بتواند به وضعیت غالب و تسلط دست یابد و در انتهای مبارزه بتواند حریف را ناکار کند.

11- جیتسو و یا جوتسو (JITSU/JUTSU)

جیتسو1-

پسوندی به معنی فنون-همچنین به ورزشهای رزمی که بر مبنای انجام دادن صحیح تکنیک ها و بکارگیری آنها در مبارزه مقابل حریف متمرکز است، اطلاق میشود.

علاقمندان بخوانند : دانلود 10 فیلم کاربردی و رایگان آموزش ورزش موی تای (بوکس تایلندی)

12- کمپو و یا کنپو (KEMPO/KENPO)

کمپو-و-یا-کنپو1

سبکی از کاراته است که در آن از تکنیک های تعادل و ضربه زدن به برخی نقاط حساس و حیاتی بدن حریف بهره میگیرد. این ورزش رزمی کاربرد دفاع شخصی، بهبود سلامت و مراقبه را دارد.

13-بوتوجوتسو(BOTOJUTSU)

بوتوجوتسو1

یکی از سبک های وابسته به سلاح و یک ورزش رزمی ژاپنی-هنر آختن و بریدن با شمشیر می باشد که طرفداران خاص خود را دارد.

14-لایدو (LAIDO)

لایدو1

یک نوع ورزش رزمی ژاپنی است که یکی از سبک های وابسته به سلاح است و به آن هنر آختن شمشیر از نیام گفته می شود.

7 ورزش رزمی برتر برای درگیری های خیابانی

چنانچه باز هم در زمینه ورزش های رزمی ژاپنی، ابهام و سؤالی در ذهنتان وجود دارد در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا به آن پاسخ دهیم.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫16 دیدگاه ها

  1. راستش من با بوکس خیلی مخالفم چون باعث مشکلات مغزی میشه و بدنو قوی نمیکنه و تو درگیری فقط مشت میزنی و کمک دیگه بهت نمیکنه درضمن اگر باکشتی گیر دعوات بشه تابهش مشت میزنی سریع جا خالی میده و پاتو میگیره و میزنت زمین،به همین سادگی.

  2. من مخالف دیدگاههای برخیها در مورد بوکس هستم از جمله اینکه این ورزش باعث مشکلات مغزی می شود ایا در ورزش کاراته و تکواندو و ورزشهای رزمی دیگر هیچ اسیبی به فرد وارد نمی شود میزان اسیب و مصدومیت در هر ورزش رزمی وجود دارد این دلیل نمی شود که فرد به خاطر ترس از مصدومیت ورزشهای رزمی را کنار بگذارد بلکه باید تا حد امکان مواظب سلامتی خودش باشد در ورزش بوکس در مسابقات از سر بند و کیسه دست استفاده می شود تا میزان خطرات کاهش یابد

    1. با سلام
      به نطر بنده هر ورزشی مزایا و معایب خودش را دارد .
      درست است که بوکس می‌تواند باعث بیماری پارکینسون شود ( و البته مشکلات مغزی) ولی در صورت مبارزه در ورزش های رزمی امکان ایجاد خسارات جبران نا پذیر وجود دارد .
      این مشکل فقط در ورزش های رزمی وجود ندارد ، بلکه در کل ورزش های دنیا امکان آسیب دیدگی وجود دارد.
      به زبون ساده
      هنر یعنی درد ، شکست و موفقیت

  3. تصورات اشتباه زیادی در مورد وررش رزمی بوکس وجود دارد اول از همه اینکه این ورزش را خشن و اسیب زا می دانند در حالی که همه ورزشهای رزمی می توانند باعث مصدومیت شوند اگر اصولی انجام نشوند و از قوانین مبارزه اصولی پیروی نکنند و لباس مناسب محافظ نداشته باشند و این دلیل نمی شود که از انجام ورزش بوکس دست بکشیم بوکس فقط مشت زنی نیست در سطح پیشرفته فنون دفاع شخصی اموزش داده می شود وقتی یک کشتی گیر بخواهد پای بوکسور را بگیرد اولا بوکسور با رقص پا و جای خالی دادن مانع می سود و می تواند به کشتی گیر ضربه مشت بزند و حتی می تواند با فنون دفاع شخصی سر کشتی گیر را قفل کند و از فنون پرتابی استفاده کند بوکس در میدان مسابقه فقط حق استفاده از مشت را دارد اما در مبارزه خیابانی هیچ محدودیتی ندارد بوکس یک وررش ازاد است و حتی برخلاف تصور حق استفاده از ضربات پا را هم دارد بوکسورها تمرینات هوازی و بدنسازی و درگیری را در سطح پیشرفته انجام می دهند و قدرت بدنی و ضربات مشت مهلکی دارند

  4. بنظرم اشکالی که داشت این بود که به نینجوتسو اشاره نکرده بود . نصف این رشته هایی که گفته شده همه در ورزش نینجوتسو هست …

  5. کشتی آزاد و کشتی فرنگی یک ورزش نظامی هستند و تمام کماندوهای سپاه و ارتش برای افزایش قدرت،کُشتی را آموزش می بینند.
    درضمن کشتی یک ورزش بسیار جذاب،پرطرفدار،پرکاربرد،حرفه ایی است و کامل ترین ورزش رزمی جهان است.

    1. زاااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررررررررتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

  6. سلام خسته نباشید ببخشید سوال داشتم خدمتتون بنده 38ساله هستم اکنون بوکس کار میکنم 1سال و نیم وکشتی هم 1سال و نیم کار کردم بنظرتون چه رشته ای پیشنهاد مکنید برای درگیری خیابونی و استریت فایت خیابونی کاربردی است جودو خوبه کارکنم با توجه به سابقه کشتی ترکیب بوکس و کشتی کنار هم خوبه یا جودو هم کار کنم

    1. داداش تو دنبال درگیری هستی باید بری کاراته سبک کیوکوشین چون این سبک هم خیلی سنگین و برای دعواهای خیابونی ساخته شده و بعضی از حرکت های این رشته برای کشتن‌استفاده میشه

    2. اگر کشتی رفتی که دمت گرم چون پیشنهاد من جودو هستش و جودو همون کشتی ولی برای حرکات لباس رو میگیرن ولی ۱سال نیم برای کشتی کمه حداقل باید ۲ سال الی۳سال بری من خودم پدرم ۱۲ سال و خودم ۲ سال میرم کشتی

  7. سلام، درسته که احتمال آسیب دیدگی در هر ورزشی هست، ولی چون در ورزش بوکس تمرکز اصلی بر روی ضربه زدن به سر و صورت حریف است بنابراین چه در بوکس حرفه ای و نیمه حرفه ای و چه در درگیری خیابونی به دلیل عدم امکان کنترل مناسب ضربات ، ریسک بالایی در ضربه زدن و یا ضربه خوردن و بروز آسیب های جدی به خودمان/ حریف و یا شخص مقابل در درگیری خبابانی وجود دارد.(همه میدونیم که ضربه سنگین به سر ایجاد سرگیجه و عدم تعادل در فرد ایجاد میکنه و در هنگام افتادن و زمین خوردن چون شخص نیتونه خودش رو کنترل کنه و احتمال اینکه سرش به اجسام سخت در خیابان برخورد کنه خیلی زیاده و ما ناخواسته آسیبی رو به طرف مقابل وارد میکنیم که ممکنه تا پایان عمر دچار نقص و از کار افتادگی شدید و تبعات قانونی برای خودمان یا دیگران بوجود بیاریم). بنابراین پیشنهاد من اینه که حتی اگر ورزش رزمی رو برای آمادگی درگیری خیابونی انتخاب میکنیم، لااقل بوکس رو برای این منظور بیخیال بشیم. بنابراین در صورت انتخاب ورزشی برای ایجاد آمادگی در درگیری احتمالی خیابانی بهتره سراغ ورزشی برید که ضمن ایجاد قدرت و آمادگی بدنی و تکنیک های سرعتی و قدرتی موثر در حمله و دفاع، سبکی رو انتخاب کنید که به اقتضای شرایطی که شما رو تهدید میکه بتونید ضربات به حمله کننده رو کنترل و در حدی که خودتان را از آن تهدید رها کنید از توانائی های رزمی استفاده کنید نه آنقدر شدید که تبعات ناخواسته ایجاد کنه و نه اآنقدر ضعیف که نتونید خودتون رو از آن شرایط نجات دهید.
    به نظرم آموزش سبک کیوکوشینکای در کاراته و آیکیدو یا جوجیتسو بطور همزمان، انتخاب کامل و مناسبی باشه. سلامت و موفق و رزمی کار باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا