آموزش نکات روابط زناشویی موفق

آموزش 7 نکته کاربردی برای برقراری روابط سالم و درست زناشویی

چرب زبان

آیا می خواهید احساس عشق و علاقه به شریک زندگی خود را حفظ کنید؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا بیاموزید که چگونه رابطه عاشقانه سالم، شاد و رضایت بخشی را برقرار و حفظ کنید.

ایجاد یک رابطه سالم

تمام روابط عاشقانه فراز و نشیب هایی را پشت سر می گذارند و همه ی آنها تحت تاثیر کار، تعهد و تمایل به سازگاری با شریک زندگی قرار می گیرند. راههایی وجود دارد که می توانید برای ایجاد یک رابطه سالم انجام دهید. حتی اگر در گذشته روابط شکست خورده زیادی را تجربه کرده اید یا در روابط فعلی خود موفق نیستید، می توانید یاد بگیرید که با شریک زندگی تان ارتباط خوبی برقرار کنید، عشق واقعی تان را پیدا کنید و از خوشبختی پایدار لذت ببرید.

چه چیزی باعث ایجاد رابطه سالم می شود؟

هر رابطه منحصر به فرد است و افراد به دلایل مختلف با یکدیگر وارد رابطه می شوند. بخشی از آنچه رابطه سالم را تعریف می کند، داشتن یک هدف مشترک با شریک زندگی تان است. این دقیقاً همان چیزی است که موجب تداوم و ادامه ی رابطه می شود. همچنین موجب صحبت کردن عمیق و صادقانه با شریک زندگی تان می شود. با این وجود، برخی از خصوصیات مشترک نیز باعث برقراری روابط سالم می شوند. دانستن این اصول اساسی می تواند به معنادار نگه داشتن روابط شما، انجام و تحقق بخشیدن به اهداف مورد نظرتان یا چالش هایی که با هم روبرو هستید، کمک کند.

 


تعمیرات و نگهداری

توی این پک فوق العاده، تعمیرات و نگهداری منزل رو خودت انجام بده، همسرت و خونواده تو سربلند کن و کلی توی مخارج اضافی صرفه جویی کن!


 

شما باید یک رابطه عاطفی معنادار را با یکدیگر حفظ کنید. هرکدام از شما به احساسات دیگری عشق می ورزید و از نظر عاطفی مکمل هم هستید. بین دوست داشتن و عشق تفاوت زیادی وجود دارد. هنگامی که احساس دوست داشتن می کنید، باعث می شود شریک زندگی شما را دوست بدارد و از طرف او احساس پذیرش و ارزش کنید. برخی از روابط در همزیستی مسالمت آمیز قرار می گیرند بدون اینکه شرکا واقعاً از نظر عاطفی با یکدیگر در ارتباط باشند. در حالی که این زندگی ممکن است پایدار به نظر برسد اما عدم ارتباط عاطفی موجب افزودن فاصله بین دو نفر می شود.

نباید از اختلافات (با حفظ احترام) بترسید. بعضی از زوج ها با آرامش صحبت می کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است صدای خود را بلند کنند و مخالفت خود را با صدا ابراز کنند. مهمترین چیزی که در روابط مستحکم وجود دارد، ترس از درگیری نیست. شما باید برای بیان مواردی که شما را آزار می دهد احساس امنیت کنید و بتوانید بدون تحقیر، تخریب یا اصرار بر درست بودن، درگیری را برطرف کنید.

حتما بخوانید: چطور ازدواج موفق داشته باشیم؟ (جدید ترین تحقیقات روانشناسی دنیا)

لازم است روابط و علایق خارج از خانه را زنده نگه دارید. برخلاف خیال پردازی ها یا داستانهای عاشقانه، هیچ کس نمی تواند تمام نیازهای شما را برآورده کند. در حقیقت، انتظار زیاد از شریک زندگی می تواند فشار ناسالمی بر یک رابطه وارد کند. برای تحکیم و تقویت روابط عاشقانه، مهم است که هویت خود را در خارج از روابط حفظ کنید، ارتباطات خود را با خانواده و دوستان حفظ نمایید و سرگرمی ها و علاقه های خود را همچنان ادامه دهید.

باید با صراحت و صادقانه ارتباط برقرار کنید. ارتباط خوب بخش مهمی از هرگونه رابطه است. وقتی هر دو نفر بدانند که از رابطه چه می خواهند و احساس راحتی کنند و نیازها، ترس ها و خواسته های خود را ابراز کنند، می تواند اعتماد دو طرفه را افزایش دهند و پیوند خود را تقویت کنند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

عاشق شدن در مقابل عاشق ماندن

برای بیشتر افراد، عاشق شدن معمولاً اتفاق می افتد. اما عاشق ماندن یا عشق بادوام است که به تعهد و کار نیاز دارد و با توجه به مزایای آن، ارزش تلاش کردن را دارد. برقراری یک رابطه عاشقانه سالم و ایمن می تواند منبع حمایت و خوشبختی در زندگی شما باشد و با وجود اوقات خوب و بد، به بهبود سلامت کلی تان کمک کند. با اقداماتی که اکنون برای حفظ یا احیای تجربه عاشقانه خود انجام داده اید، می توانید رابطه ای معنادار و پایداری برقرار کنید و این رابطه حتی می تواند برای یک عمر ادامه یابد.

بسیاری از زوجین تنها وقتی روی رابطه ی خود تمرکز می کنند که مشکلات خاص و غیرقابل اجتنابی در زندگی شان ایجاد شود. پس از برطرف کردن مشکلات، آنها اغلب توجه خود را به سمت مشاغل، بچه ها یا سایر علاقه های خود باز می گردانند. این در حالیست که روابط عاشقانه نیاز به توجه مداوم و تعهد برای شکوفایی عشق دارد. سلامت یک رابطه عاشقانه، نیاز به توجه و تلاش شما دارد. شناسایی و رفع یک مشکل کوچک در روابط می تواند به جلوگیری از انحراف آن کمک کند. نکات زیر می تواند به شما کمک کند تا تجربه عاشق شدن را حفظ کرده و رابطه عاشقانه خود را سالم نگه دارید.

نکته 1: ارتباط چهره به چهره ی خود را حفظ کنید

word image 50

وقتی عاشق می شوید، به یکدیگر گوش می دهید و به هم نگاه می کنید. اگر همچنان به همان شیوه ها توجه کنید و گوش دهید، می توانید تجربه عشق را در طولانی مدت حفظ کنید. شما احتمالاً از اولین ملاقات با عشق خود خاطرات دوست داشتنی دارید. همه چیز جالب و هیجان انگیز به نظر می رسید و احتمالاً ساعت ها صرف گپ زدن در کنار هم بوده اید یا چیزهای جدید و مهیج را امتحان کرده اید. با این حال هرچه زمان می گذرد، مشغله های کاری، خانواده، سایر تعهدات و نیازهایی که داریم می تواند دیدار و وقت گذارنی رو در رو را مشکل کند.

بسیاری از زوج ها متوجه می شوند که ارتباط رو در رو، در روزهای آغازین ملاقات به تدریج با چت کردن، ایمیل دادن و پیام ها جایگزین می شود. در حالی که ارتباطات دیجیتال برای برخی از شرایط عالی است، اما مانند ارتباط چهره به چهره بر مغز و سیستم عصبی شما تأثیر نمی گذارد. ارسال متن یا پیام صوتی “دوستت دارم” به شریک زندگی بسیار عالی است، اما اگر به ندرت به شریک زندگی تان نگاه کنید یا وقت زیادی برای نشستن کنار هم و با هم بودن نداشته باشید، همچنان احساس می کند شما او را درک نمی کنید یا به اندازه ی کافی قدردانی نمی کنید.

حتما بخوانید: 26 نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

همچنین به عنوان یک زوج از هم فاصله گرفته یا جدا شده اید. علائم عاطفی که هر دو باید احساس کنید را می توانید فقط به صورت رو در رو منتقل کنید، مهم نیست که در زندگی تان چقدر مشغله داشته باشید چیزی که مهم است این است که وقت خود را برای با هم بودن اختصاص دهید.

متعهد شوید که مدت زمان مشخصی را به طور منظم در کنار هم سپری کنید. مهم نیست که چقدر مشغله دارید، شما باید هر روز چند دقیقه وقت بگذارید تا وسایل الکترونیکی خود را کنار بگذارید، از فکر کردن درباره چیزهای دیگر دست بردارید و واقعاً روی شریک زندگی خود متمرکز شوید و به او یک ارتباط صمیمی برقرار کنید.

علایق مشترک خود را پیدا کنید. سعی کنید سرگرمی ها و علایق مشترکی داشته باشید این فعالیت ها می تواند یک کلاس رقص، پیاده روی روزانه یا صرف یک فنجان قهوه باشد.

با هم چیزهای جدیدی را امتحان کنید. انجام کارهای جدید در کنار هم می تواند یک روش مهیج برای ارتباط و جالب نگه داشتن چیزها باشد. این می تواند شامل رفتن به یک رستوران جدید یا سفر روزانه به مکانی باشد که قبلاً به آنجا نرفته اید.

روی تفریح ​​با هم تمرکز کنید. زوج ها اغلب در مراحل اولیه رابطه، بامزه تر و بازیگوش تر هستند. با این حال گاهی اوقات با شروع چالش های زندگی، این نگرش بازیگوشانه فراموش می شود یا نارضایتی ها شروع به افزایش می کنند. داشتن حس شوخ طبعی در واقع می تواند به شما کمک کند تا اوقات سختی را پشت سر بگذارید، استرس را کاهش دهید و راحت تر کار کنید.

به روشهای بازیگوشانه برای شگفت زده کردن شریک زندگی خود، مانند آوردن گل به خانه یا رزرو غیر منتظره میز در رستوران مورد علاقه او، فکر کنید. بازی با حیوانات خانگی یا کودکان کوچک نیز می تواند به شما کمک کند دوباره با فرد مورد علاقه ی خود ارتباط برقرار کنید.

به همراه هم کارهای مفیدی انجام دهید…

یكی از قدرتمندترین راههای نزدیك بودن و در ارتباط ماندن این است كه به طور مشترك روی چیزی كه شما و شریک زندگی تان در خارج از رابطه اهمیت می دهید تمركز كنید. داوطلبانه کار کردن روی یک هدف، پروژه یا کار در جامعه که برای هر دوی شما معنی دارد، می تواند یک رابطه تازه و جالب را حفظ کند. همچنین می تواند شما را در معرض دید افراد و ایده های جدید قرار دهد، این فرصتی را برای مقابله با چالش های جدید فراهم می کند و راه های تازه ای برای تعامل با یکدیگر فراهم می آورد.

همچنین به رفع استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند. انجام کارهای خیر و مفید برای دیگران لذت بی نظیری را به همراه دارد. انسان برای کمک به دیگران سخت کوش است. به عنوان یک انسان و به عنوان یک زوج هرچه بیشتر کمک کنید خوشحال تر خواهید شد.

نکته ی 2: از طریق روش های زیر با هم ارتباط خوبی داشته باشید

word image 51

ارتباط خوبی برقرار کنید. ارتباط یک بخش اساسی از یک رابطه سالم است. وقتی رابطه عاطفی مثبتی با شریک زندگی خود تجربه می کنید، احساس امنیت و خوشبختی می کنید. وقتی افراد ارتباط خوبی برقرار نمی کنند، نمی توانند بهم نزدیک شوند و این گسستگی و استرس می تواند عامل قطع ارتباط باشد. این به نظر ساده است و زمانی که ارتباط خوبی داشته باشید، معمولاً می توانید بر هر مشکلی که پیش رو دارید غلبه کنید.

نیازهای تان را ابراز کنید و از شریک زندگی انتظار نداشته باشید که آنها را حدس بزند. صحبت کردن در مورد آنچه به آن نیاز دارید همیشه آسان نیست. مثلا بسیاری از ما وقت زیادی را در مورد فکر کردن به آنچه برای ما در یک رابطه اهمیت دارد، نمی گذاریم. و حتی اگر بدانیم که به چه چیزهایی احتیاج داریم، صحبت کردن در مورد آن می تواند احساس آسیب پذیری، شرمساری یا حتی ضعف در ما ایجاد کند. اما به این موضوع از دیدگاه شریک زندگی خود نگاه کنید. فراهم آوردن راحتی و درک کسی که دوستش دارید، یک لذت است و نه یک بار.

حتما بخوانید: چرا زنان زیبا نصیب مردان معمولی یا زشت می شوند؟

اگر مدتی است که یکدیگر را می شناسید، ممکن است فرض کنید شریک زندگی شما به آنچه می اندیشید و آنچه مورد نیازتان است آگاهی کامل دارد. اما همسر شما نمی تواند ذهن تان را بخواند یا یک پیشگو نیست! حتی اگر زوجین شناخت خوبی از هم داشته باشند، باز هم بهتر است نیازهای خود را برای جلوگیری از هرگونه سردرگمی، مستقیماً بیان کنید چون این روش بسیار سالم تری است.

شریک زندگی شما ممکن است چیزی را حس کند، اما ممکن است این چیزی باشد که شما به آن نیاز ندارید. علاوه بر این مردم تغییر می کنند و برای مثال ممکن است نیازهای 5 سال پیش شما با اکنون بسیار متفاوت باشد. بنابراین به جای اینکه اجازه دهید بعلت اشتباه های مکرر احساس نارضایتی، سوء تفاهم یا عصبانیت در زندگی تان زیاد شود، سعی کنید نیازهایتان را به زبان بیاورید و آنها را ابراز کنید.

به نشانه های غیر کلامی شریک زندگی خود توجه کنید. بسیاری از ارتباطات ما توسط آنچه نمی گویم منتقل می شود. نشانه های غیر کلامی، که شامل تماس چشمی، تن صدا، وضعیت بدنی و حرکاتی مانند تکیه به جلو، گرفتن دست همسر یا اشاره است، خیلی بیشتر از کلمات ارتباط برقرار می کنند. وقتی می توانید علائم غیر کلامی شریک زندگی خود یا “زبان بدن” او را تشخیص دهید، می توانید احساسات یکدیگر را درک کنید و بر این اساس به آنها پاسخ دهید.

برای برقراری رابطه مناسب، هر شخص باید علائم غیر کلامی خود و شریک زندگی اش را درک کند. ممکن است پاسخهای شریک زندگی شما متفاوت باشد. به عنوان مثال، ممکن است یک نفر بعد از یک روز پر استرس، بخواهد استراحت کند در حالی که ممکن است شخص دیگری بخواهد پیاده روی کند یا بنشیند و گپ بزند.

همچنین مهم است که اطمینان حاصل کنید که گفته های شما با زبان بدن تان مطابقت داشته باشد. اگر می گویید “من خوب هستم”، اما دندان های خود را روی هم فشار می دهید و به دور نگاه می کنید، بدن شما به وضوح نشان می دهد که خوب نیستید.

حتما بخوانید: دانلود رایگان ۴ تا از بهترین و جدیدترین کتاب های زناشویی که باید بخوانید

هنگامی که نشانه های احساسی مثبت را از طرف شریک زندگی خود تجربه می کنید، احساس دوست داشتن و خوشبختی می کنید. وقتی نشانه های احساسی مثبت ارسال می کنید، شریک زندگی تان نیز همین احساس را خواهد داشت. وقتی احساسات خود را با شریک زندگی تان در میان نگذارید، به ارتباط بین شما آسیب وارد می شود و از عدم توانایی برقراری ارتباط، به ویژه در زمان استرس زا رنج خواهید برد.

شنونده خوبی باشید. در حالی که در جامعه ما تأکید زیادی روی گفتگو گذاشته شده است، اگر بتوانید یاد بگیرید که به روشی گوش دهید که باعث شود شخص دیگری احساس ارزش و درک کند، می توانید ارتباط عمیق تر و محکم تری برقرار کنید. تفاوت زیادی بین گوش دادن به این روش و شنیدن ساده وجود دارد. وقتی واقعاً به حرف های همسرتان گوش می دهید (یا او را بخوبی درک می کنید) صدایی از شریک زندگی خود خواهید شنید که به شما می گوید واقعاً چه احساسی دارد و نشان می دهد که سعی در برقراری ارتباط با شما دارد.

شنونده بودن به معنای این نیست که شما باید با شریک زندگی خود موافقت کنید یا عقیده ی خود را تغییر دهید. اما این کمک می کند تا دیدگاه های مشترکی پیدا کنید که بتواند به شما در حل و فصل اختلاف کمک کند.

استرس را مدیریت کنید…

هنگامی که استرس دارید یا زیادی برانگیخته می شوید، احتمالاً شریک زندگی خود را به سمت اشتباه سوق می دهید، سیگنال های غیر کلامی گیج کننده یا غیرنرمال ارسال می کنید، یا به الگوی رفتاری ناسالم زانو می زنید. چند بار استرس داشته اید و به کاری دست زده اید که بعدا پشیمان شده اید؟ اگر بتوانید یاد بگیرید که به سرعت استرس را مدیریت کرده و به یک وضعیت آرام برگردید، نه تنها از چنین پشیمانی هایی اجتناب خواهید کرد، بلکه به جلوگیری از درگیری و سوء تفاهم ها نیز کمک خواهید کرد و حتی به آرامش شریک زندگی خود نیز کمک می کنید.

نکته 3: تماس بدنی را زنده نگه دارید

لمس یک بخش اساسی از وجود انسان است. مطالعات انجام شده روی نوزادان، اهمیت تماس منظم و محبت آمیز را برای رشد مغز نشان داده است. این مزایا به دوران کودکی محدود نمی شود. تماس عاطفی سطح اکسی توسین بدن را افزایش می دهد. اکسی توسین هورمونی ست که بر پیوند و پیوستگی افراد تأثیر می گذارد.

گرچه رابطه جنسی اغلب سنگ بنای روابط متعهد است، اما نباید تنها روش صمیمیت جسمی باشد. لمس مکرر، محبت کردن، گرفتن دست، بغل کردن و بوسیدن هم به همان اندازه لازم است.

حتما بخوانید: ۱۵ تا از رایج ترین مشکلات زناشویی و راه حل های ساده برای رفع آنها که باید بلد باشید

البته مهم است که نسبت به آنچه شریک زندگی شما دوست دارد، حساس باشید. لمس ناخواسته یا رفتارهای های نامناسب می تواند شخص دیگر را موذب و آزرده کند. مانند بسیاری از جنبه های دیگر رابطه سالم، این مسئله می تواند به این نتیجه برسد که چگونه نیازها و اهداف خود را با شریک زندگی تان پیوند می دهید.

حتی اگر فشار کاری زیاد یا فرزندان خردسال دارید نیز نگران نباشید. شما می توانید برخی اوقات روز را به همسر خود اختصاص دهید. همچنین می توانید به سادگی بنشینید و با هم صحبت کنید یا دست یکدیگر را بگیرید.

نکته 4: یاد بگیرید که به همسرتان توجه کنید و به رابطه تان اهمیت دهید

انتظار نداشته باشید که همسرتان 100درصد وقت خود را به شما اختصاص دهد. روابط سالم بر پایه ی سازش بنا شده است. با این وجود، لازم است تا اطمینان حاصل شود که مبادله معقول و منطقی وجود دارد.

  • آنچه برای شریک زندگی شما مهم است را بشناسید. دانستن آنچه که برای شریک زندگی شما بسیار مهم است می تواند مسیری طولانی را به سمت ایجاد حسن نیت و فضای سازش طی کند. در این میان مهم است که شریک زندگی تان نیز خواسته های شما را بشناسد و آن را به وضوح بیان کند. بی توجهی به نیازهای همسر فقط موجب نارضایتی و عصبانیت خواهد شد.
  • هدف خود را “تحمیل” نکنید. اگر با نگرش تحمیل اهداف خود به شریک زندگی تان نزدیک شوید، رسیدن به یک سازش مداوم دشوار خواهد بود. بعضی اوقات این نگرش ناشی از عدم برآورده شدن نیازهای شما در جوانی است، یا ممکن است سالها نارضایتی انباشته شده در رابطه به یک نقطه جوش برسد. خوب است که در مورد چیزی اعتقادات محکمی داشته باشید اما به عقاید همسرتان نیز توجه کنید و به دیدگاه های او احترام بگذارید.
  • بیاموزید که چگونه با احترام مشکلاتتان را حل و فصل کنید. درگیری در هر رابطه اجتناب ناپذیر است، اما برای قوی تر کردن رابطه، هر دو نفر باید احساس استقلال کنند. هدف پیروزی نیست بلکه حفظ و تقویت رابطه است.
  • اطمینان حاصل کنید که عادلانه می جنگید. تمرکز خود را روی موضوع نگه دارید و به شخص دیگر احترام بگذارید. بحث هایی راجع به مواردی که تغییر ناپذیرند شروع نکنید.
  • به همسرتان حمله نکنید. مواظب باشید که احساسات نامطلوب خود را به همسرتان نسبت ندهید. به عنوان مثال، به جای گفتن “تو احساس بدی در من ایجاد می کنی” بهتر است بگویید “وقتی چنین کاری می کنی احساس بدی می کنم”.
  • بحث ها و مشکلات گذشته را پیش نکشید. به جای اینکه به دنبال درگیری ها یا کینه های گذشته و مقصر دانستن یکدیگر یا سرزنش باشید، بر روی حل مشکلات امروزتان تمرکز کنید.
  • حاضر به بخشش باشید. در صورت عدم تمایل یا عدم توانایی در بخشیدن دیگران، حل و فصل مناقشه غیرممکن است.
  • قبل از شعله ور شدن رابطه، کمی صبر کنید. قبل از گفتن یا انجام کاری که برایتان پشیمانی به بار می آورد، چند دقیقه برای تسکین استرس و آرامش صبر کنید. همیشه به یاد داشته باشید که شما با شخصی که دوستش دارید و عاشقش هستید، بحث می کنید.
  • بدانید چه موقع باید چیزی را رها کنید. اگر نمی توانید به توافق برسید، قبول کنید که مخالف یکدیگر هستید یا بعبارت دیگر با هم تفاهم ندارید. اگر درگیری به هیچ وجه پایان پذیر نیست، می توانید انتخاب کنید و جدایی را بپذیرید. فراموش نکنید که یک پایان تلخ، بهتر از تلخی بی پایان است!

حتما بخوانید: آموزش حل اختلافات (زناشویی) با شوخ طبعی: 6 روش ساده و موثر

نکته 5: برای فراز و نشیب ها آماده باشید

مهم است که از ابتدا بدانیم که در هر رابطه فراز و نشیب هایی وجود دارد. شما همیشه در آرامش نخواهید بود. بعضی اوقات ممکن است شریک زندگی تان با مسئله ای روبرو شود که موجب استرس و افسردگی او شود، مانند مرگ یک عضو نزدیک خانواده. سایر وقایع مانند از دست دادن شغل یا مشکلات جدی سلامتی نیز می تواند هر دو شریک را تحت تأثیر قرار دهد و ارتباط آن ها با یکدیگر را دشوار کند. شما ممکن است ایده های مختلفی برای مدیریت امور مالی یا تربیت فرزندان داشته باشید. افراد مختلف با استرس، متفاوت برخورد می کنند و سوء تفاهم ها می توانند به سرعت به سمت سرخوردگی و عصبانیت پیش بروند.

  • مشکلات خود را از شریک زندگی تان مخفی نکنید. استرسهای زندگی می تواند ما را دچار کمبود موقت کند. اگر با استرس زیادی روبرو هستید، به نظر می رسد که درد و دل کردن با شریک زندگی تان مشکل گشا ست و حتی احساس امنیت بیشتری به شما می دهد. مبارزه با این امر ممکن است در ابتدا احساس آزادی در شما ایجاد کند، اما آرام آرام رابطه تان را مسموم می کند. راه های سالم تر دیگری برای مدیریت استرس، عصبانیت و ناامیدی خود پیدا کنید.
  • دادن راه حل های اجباری می تواند مشکلات بیشتری را ایجاد کند. همه افراد مشکلات و مسائل را به روش خود حل می کنند. به یاد داشته باشید که شما یک تیم هستید. ادامه حرکت به جلو می تواند نقاط ضعف شما را از بین ببرد.
  • به مراحل اولیه رابطه ی خود بازگردید. لحظاتی را که برای اولین بار در کنار هم قرار گرفته اید را به خاطر بیاورید، حرف هایی که برای اولین بار به هم گفتید را بازگو کنید و فکر کنید که چگونه می توانید با همکاری هم دوباره این حس عاشقانه را تجربه کنید.
  • برای تغییر آماده باشید. تغییر در زندگی اجتناب ناپذیر است و اتفاق می افتد چه با آن پیش بروید و چه با آن بجنگید. انعطاف پذیری برای انطباق با تغییر و تحولاتی که همیشه در هر رابطه ای اتفاق می افتد، ضروری است و به شما امکان می دهد تا در هر دو زمان خوب و بد رشد کنید.
  • اگر برای استحکام رابطه ی خود به کمک خارجی نیاز دارید، با هم هماهنگ شوید. بعضی اوقات مشکلات در یک رابطه می تواند برای شما به عنوان یک زن و شوهر بسیار پیچیده یا پرتلاطم به نظر برسد. زوج درمانی یا صحبت کردن با یک دوست قابل اعتماد یا مشاوره ی حرفه ای می تواند کمک کننده باشند.

ویدیوی کاربردی

 

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا