مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

مراحل رزین کاری: آموزش صفر تا صد رزین اپوکسی با 16 درس رایگان

آیلتس

در این آموزش با روش مرحله­ به­ مرحله خلق هنر رزین آشنا خواهید شد. علاوه بر این در پایان این مطلب نکاتی در مورد نحوه ایجاد جلوه های جذاب با رزین را هم به شما یاد می دهیم.

مرحله 1: خرید مواد اولیه

مواد اولیه مورد نیاز برای این پروژه عبارتند از:

بوم

برای این منظور می توان از همان بوم های معمول نقاشی استفاده کرد اما ما اینجا از تخته سه لای بالتیک توس (baltic birch) ʺ 2/1 استفاده می­کنیم چون از تخته های تکی ارزان تر و معمولاً رویه آن صاف تر از دیگر تخته های سه لا است.

رزین

در حال حاضر قیمت این محصول کمی بالا رفته، اکثر آموزشهای رزین کاری استفاده از آرت رزین (ArtResin) را توصیه می کنند، اما هر رزینی که در آن نسبت 1:1 بین رزین اپوکسی شفاف و سخت کننده رعایت شود گزینه خوبی برای این کار است. ما از Pro Marine Supplies استفاده می کنیم چون خرید آن در حجم های بیشتر به صرفه تر از رزین است.

رنگ یا رنگ اسپری

حجم رنگ موجود در شیشه های رنگ اکریلیک 7/56 گرم آنقدر هست که بتوانید چند قطعه را با آن رنگ کنید. ما با همین مقدار یک قطعه با مساحت 13 فوت مربع (208/1 متر مربع) را کار کردیم و تازه هنوز مقداری رنگ برایمان باقی ماند. اسپری رنگ برای آستر زدن چوب به کار می رود و بعد از استفاده از آن اثری از بافت چوب در قطعه به چشم نمی آید.

لیوان یکبار مصرف پلاستیکی

قرار است هر لیوان را فقط یکبار استفاده کنید پس بهترین کار خرید چند لیوان پلاستیکی ارزان قیمت است.

چوب بستنی بزرگ

از چوب بستنی برای مخلوط کردن رزین و همچنین مخلوط کردن رنگ با رزین استفاده می شود. برای این کار ما در هر لیوان از یک چوب استفاده می کنیم تا لازم نباشد مدام چوب بستنی را از لیوانها دربیاوریم و لیوان بعدی را هم بزنیم.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

طراحی سیاه قلم: آموزش صفر تا صد با 15 درس رایگان

پوشش پلاستیکی

ما از کیسه­ های زباله با ظرفیت 55 گالن (حدود 208 لیتر) استفاده می کنیم اما برای اینکه سطح کار خوبی داشته باشیم و صفحه پیشخوانمان خراب نشود به صرفه تر است که به جای این کیسه ها چند پوشش پلاستیکی بزرگ تهیه کنید.

دستکش لاتکس

برای محافظت از دستها در مقابل رزین به دستکش لاتکس نیاز دارید. اگر رزین روی دستتان ریخت اشکالی ندارد، فقط کافیست آن را پاک کنید و دستهایتان را بشویید.

ساخت اکسسوری با رزین

لوله پی وی سی ( اختیاری)

با استفاده از این لوله ها در کنار پوشش پلاستیک می توانید یک قاب محافظ بسازید و آن را رو یا اطراف کارتان قرار بدهید تا گرد و خاک روی شاهکار هنری تان ننشیند و آن را خراب نکند. جعبه مقوایی گزینه بسیار خوبی برای این کار است اما یادتان باشد که ابعاد جعبه باید بزرگ تر از ابعاد کار باشد.

تنها ابزاری که برای این پروژه نیاز دارید یک سشوار صنعتی است، البته یک چراغ قوه هم کارتان را راه می اندازد. هدف از این کار ترکاندن حباب های موجود در رزین است.

مرحله 2: برش چوب

در این مرحله باید چوب ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و سپس لبه های کار را سنباده بزنید تا صاف و کمی گرد شوند. اگر چوب کمی تاب دارد سعی کنید سراغ قسمتی بروید که تاب کمتری دارد چون رزین قسمت های فرورفته را پر می کند و اگر چوبتان تاب داشته باشد در نهایت شاهد لبه های سفید روی سطح کار خواهید بود.

نقاشی روی سفال: آموزش صفر تا صد با 12 درس رایگان

مرحله 3: آسترکاری چوب

رنگ آمیزی چوب با اسپری با یک هدف دنبال می شود. در صورتی که چوب آسترکاری نشود بافت آن در پشت کار نمایان خواهد بود، اما رنگها در چوب دارای آستر جلوه بهتری خواهند داشت.

مرحله 4: طراحی رنگ ها

در این مرحله همه چیز به خودتان بستگی دارد. رنگ های مورد نظرتان را انتخاب، ترکیبات رنگ را بررسی و سعی کنید یک منظره را بازآفرینی کنید. از رنگ های موجود در طبیعت الگو بگیرید. برداشت هر کسی از زیبایی متفاوت است، برای همین انتخاب و ترکیب رنگها بسته به سلیقه خودتان انجام می شود.

مرحله 5: آماده کردن بوم و لیوان ها

برای آماده کردن لیوان ها فقط کافیست به ازای هر رنگی که استفاده می­کنید یک لیوان در نظر بگیرید. آماده کردن بوم هم شامل قرار دادن آن روی پایه است به نحوی که رزینی که از اطراف شره می کند روی آن نریزد. موقع آماده کردن بوم از تراز بودن آن هم اطمینان حاصل کنید.

اکسسوری های رزینی

آموزش منبت کاری از صفر تا صد با 14 درس رایگان

مرحله 6: مخلوط کردن رزین

مخلوط کردن رزین خیلی ساده است، فقط کافیست دستورالعمل روی شیشه را دنبال کنید. متداول ترین شیوه مخلوط کردن رزین اپوکسی استفاده از نسبت 1:1 است. برای این منظور کل مخلوط را در یک لیوان آماده کنید و حتما حدود 7 دقیقه مخلوط را کاملا هم بزنید. برای اینکه مخلوط یکنواختی داشته باشید باید جداره ها و ته لیوان را جدا کنید در غیر این صورت رزین آن طور که باید خودش را نمی گیرد.

مرحله 7: ریختن رزین داخل لیوانها

رزین را داخل لیوان هایی بریزید که از قبل آماده کرده اید. نکته مهم این است که اگر بیش از یک رنگ مدنظرتان است باید رزین بیشتری اضافه کنید. به محض ریختن رزین، رنگ اکریلیک را داخل هر کدام از لیوانها بریزید. هربار ذره ای رنگ اضافه کنید تا رنگ به جای اینکه کمی شفاف شود به صورت غلیظ دربیاید. برای شروع کار لازم نیست یک عالمه رنگ اضافه کنید چون در این صورت واکنش سریعتر رخ خواهد داد و رزین در لیوان ها شروع به گرفتن خواهد کرد. اگر مقدار رنگ اضافه شده خیلی زیاد باشد باید سرعت خود را بالا ببرید.

مرحله 8: ریختن رزین روی چوب

در این مرحله تمام تصوراتی که در مورد خلق این اثر در ذهن داشتید محقق می شود. رزین را دقیقاً همان طوری بریزید که در تصورتان بود اما قبل از گرفتن رزین خیلی در قید و بند خروجی نهایی کار نباشید چون در این مرحله تغییراتی در آن رخ می دهد. فقط مطمئن شوید که تا حد امکان از تفنگ گرمایی استفاده می کنید.

حتما بخوانید: 44 مهارت کاربردی که هر مرد و زن باید بلد باشند

مرحله 9: تفنگ گرمایی یا سشوار صنعتی

قبلاً به این مورد اشاره کردیم اما باز هم تکرار می کنیم: تفنگ گرمایی! مطمئناً دوست ندارید در پایان روی سطح کارتان پر از حباب شود، پس یادتان نرود که از تفنگ گرمایی استفاده کنید.

مرحله 10: پوشاندن قطعه

برای این کار از یک پوشش آماده مثل پی وی سی یا پلاستیک و یا جعبه مقوایی استفاده کنید. فقط مراقب باشید پوشش با سطح کارتان تماس پیدا نکند. پوشش را روی کار قرار بدهید و بگذارید حداقل 8 ساعت روی آن بماند. برای اطمینان از گرفتن رزین سطح آن را لمس نکنید و در عوض رزینی را که از روی تابلو چکه کرده امتحان کنید و ببینید خودش را گرفته یا نه.

مرحله 11: پرده برداری

برداشتن پوشش جذاب ترین بخش کار است چون این همان لحظه ای است که درنهایت شما می توانید جزئیات شاهکارتان را بررسی کنید. در این مرحله کارتان آماده ی آویزان کردن به دیوار است.

مرحله 12: نکات اضافی

  • من به شخصه دوست دارم در کارهایم بافت « سلولی» ایجاد کنم و برای این منظور قبل از استفاده از تفنگ گرمایی با حرکت­ های جارویی رزین ها را روی هم می کشم. با این کار حباب های هوا بالا می آیند و حفره های کمی در سطح رزین ایجاد می شوند که به سبب وجود آنها رنگ زیرین نمایان می شود.
  • روش دیگر برای ایجاد بافت سلولی خرید رزی بلاست (ResiBlast) است که در این روش با پراکنده شدن رزین سلول های بزرگ تری ایجاد می شود.
  • ریختن درهم و برهم و شلخته یکی از جالب ترین نماها را ایجاد می کند چون در این حالت شما چند رنگ را در یک لیوان می ریزید و سپس طی یک حرکت سریع محتویات لیوان را روی تابلو پخش می کنید. به محض انجام این کار تابلو را بلند کنید تا رزین پخش شود و ببینید رنگ ها چطور عیان می شوند.

پتینه کاری: آموزش با 12 درس رایگان+ نکات کاربردی

دروس آموزش رزین اپوکسی

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه هفتم

جلسه هشتم

جلسه نهم

جلسه دهم

جلسه یازدهم

جلسه دوازدهم

درکنار این مطلب یاد بگیرید: انواع چوب و کاربرد آنها (18 چوب رایج)

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. سلام. وقتی فیلم ها باز میشن و وقتی روشون می‌زنیم‌ سه نقطه‌ی دانلود و… نمیان. فقط می‌تونیم به سمت راست فیلم ضربه بزنیم تا پنج دقیقه جلو بره یا برعکس…
    لطفا رسیدگی کنید تا درست شه🌸🌸🌸

    1. سلام روی منبع ویدیوها کلیک کنید تا وارد آپارات بشین اونجا پایین هر ویدیو لینک دانلود داره یا اینکه برنامه 1dm+ رو روی گوشی نصب کنید و این صفحه رو با مرورگرش باز کنید

  2. با درود فراوان خدمت بزرگوار. ممنون از نیت و هدف بلندتان از اینکه هنری را رایگان به دیگران آموزش داده و به اشتراک می‌گذارید. خیلی ها فقط و فقط هدفشان پول و کسب ثروته ولی شما برعکس. خدا همیشه همراه و یارو یاورت باشه عزیز.
    اگه سایت یا کانال و… هم دارید یا سراغ دارید لطفا معرفی فرمایید با سپاس فراوان از لطف شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا