آموزش هنرهای رزمی-دفاعی (تصویری)

9 ترفند دفاع شخصی که شما را از هر شرایط زورگیری نجات می دهند

gold

دنیایی که در آن زندگی میکنیم پر از خطرات مختلف است. برای همه ما ممکن است اتفاقاتی پیش بیاید که مجبور شویم از خودمان و عزیزانمان در برابر حمله مهاجمان دفاع کنیم. یادگیری مهارت های دفاع شخصی به شما کمک می کنند تا در شرایط سخت و خطرناک ایمن بمانید. مطلب امروز ما، راهنمای اجرای تکنیک های پیشگیرانه، ضد حمله و حرکات دفاعی ویژه افراد مبتدی است که به حفظ امنیت شخصیشان کمک می کند.

بخش اول: تکنیک های پیشگیرانه

اقدامات ایمنی شخصی

با اینکه حمله یا تجاوز هیچ وقت تقصیر قربانی ماجرا نیست؛ اما اقدامات ایمنی و پیشگیرانه ای برای جلوگیری از بروز این اتفاق وجود دارد.

اگر در شب مسافرت می کنید، از جاده ها و مسیرهای اصلی و روشن عبور کنید. اگر قصد سفر با پای پیاده را دارید، روزهای سفرتان را به طور رندوم در هفته انتخاب کنید و از مسیرهای مختلفی استفاده کنید تا احتمال اینکه توسط مهاجمان ردیابی شوید به حداقل برسد.

 


دفاع شخصی بانواندفاع-شخصی

توی این پک فوق العاده، دفاع شخصی رو جوری یاد میگیری که همزمان می تونی با چند نفر مبارزه کنی و خودتو از هر شرایطی نجات بدی. ویژه خانم ها و آقایون. بدون نیاز به هیچ کلاسی!


 

اگر به شما حمله شد و هدف مهاجم کیف یا کیف پول شما بود آن را به او بدهید. یادتان باشید مادیات ارزش به خطر افتادن جان شما را ندارند.

حتما بخوانید: دانلود رایگان بهترین کتاب آموزش دفاع شخصی (پی دی اف)

فریاد بزنید

وقتی مورد حمله قرار می گیرید جایی برای مودب بودن باقی نمی ماند. اگر احساس می کنید زندگی تان در خطر است با صدای بلند و خشن مهاجم را تهدید کنید که قبل از افزایش خشونت عقب نشینی کند.

اگر کسی در آن حوالی باشد احتمالا فریادهایتان را می شنود و به کمکتان می آید. علاوه بر این خشونت و فریاد شما برای مهاجم که احتمالا فکر می کرده هدف آسان و راحتی هستید نقش بازدارنده دارد؛ پس تا جایی که می توانید صدایتان را بلند کنید و فریاد بکشید.

بخش دوم: ضد حمله

word image 4

اگر حمله با خشونت بیشتری همراه شد، از اینکه شما هم خشن تر عمل کنید و مقاومت نشان بدهید نترسید. ممکن است خشونت شما باعث تضعیف مهاجم شود و اجازه بدهد شما فرار کنید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

بدانید به کجا ضربه بزنید

قسمت های خاصی از بدن نسبت به بقیه حساس تر و آسیب پذیرترند. اگر در شرایط خطرناک و مورد حمله قرار گرفتید، ضربه زدن به این مناطق بهترین راه برای ناتوان کردن فرد مهاجم است.

چشم ها جزو حساس ترین اندام های بدن هستند. سعی کنید انگشتتان را در چشم فرد مهاجم فرو کنید تا با این کار جلوی دید او را بگیرید و برای لحظاتی ناتوانش کنید.

حتما بخوانید: آموزش تصویری نقاط حساس بدن مردان در دفاع شخصی

بینی هم یکی دیگر از اعضای حساس بدن است. از کف دستتان استفاده کنید و بینی فرد را به سمت بالا بکشید تا درد شدیدی ایجاد کند. اگر از پشت به شما حمله شده، با آرنجتان بینی مهاجم را هدف قرار بدهید.

ضربه زدن به زانو یا کشاله ران هم یکی دیگر از روش های غیر فعال کردن فرد مهاجم است. سعی کنید ضربه محکمی به زانوی او بزنید تا تعادلش بر هم بخورد.

تا میتوانید به مهاجم آسیب بزنید

تلاش و مبارزه برای حفظ جانتان از هر چیزی مهمتر است. وقتی مورد حمله قرار میگیرید نباید ترسو باشید. اصلا به امنیت جانی مهاجم فکر نکنید چون ممکن است این تنها فرصت شما برای ضد حمله باشد؛ پس باید روی آن حساب کنید. با نهایت توانتان فرد مهاجم را مورد ضرب و شتم قرار بدهید.

از قوی ترین قسمتهای بدنتان استفاده کنید و حساس ترین نقاط بدن فرد را هدف بگیرید. آرنج، زانو و سر قسمت های سفت و استخوانی بدن هستند و میتوانند به عنوان سلاح طبیعی برایتان عمل کنند.

اگر نمی توانید از این قسمت ها استفاده کنید، دنبال وسیله ای باشید که با آن از خودتان دفاع و فرد مهاجم را دور کنید. این وسیله می تواند بطری شیشه ای، سنگ، یا یک مشت خاک و ماسه باشد.

بخش سوم: حرکات دفاعی

یکی از اهداف فرد مهاجم موقع حمله این است که شما را خسته کند تا نتوانید بیشتر مقاومت کنید. یادگیری حرکات دفاعی باعث می شود انرژی کمتری صرف کنید و جلوی حمله را بگیرید.

خلاص کردن مچ دست

اگر فرد مهاجم مچ دستتان را بگیرد، احتمالا اولین کاری که می کنید تلاش برای خلاص کردن مچ دستتان است؛ اما معمولا این تلاش باعث می شود مهاجم دستتان را محکمتر بگیرد.

برای رها شدن از این وضعیت، کاملا صاف و ثابت بایستید و آرنجتان را به سمت فرد مهاجم بگیرید تا مجبور شود برای جلوگیری از آسیب دیدن مچ دست شما را رها کند.

از طرف دیگر، ضعیف ترین نقطه در دست فاصله بین انگشت شست و چهار انگشت دیگر است. سعی کنید روی این قسمت مانور بدهید تا کف دست مهاجم به سمت پایین بیاید ( یا اگر فرد مهاجم بدنتان را هم گرفته است، دستتان را طوری بچرخانید که کف دستتان بالا بیاید). بعد مچ دستتان را آزاد کنید و با ضد حمله ای که مهاجم را متوقف کند فرصت فرار پیدا کنید.

خلاص کردن سر و گردن

word image 5

این روش برای آزاد کردن سر و گردن مفید است. وقتی مهاجم دستش را دور گردنتان حلقه می کند بلافاصله سعی نکنید بازوی او را از گردنتان جدا کنید. در عوض، از دست آزادتان استفاده کنید و گلوی او را بگیرید و محکم فشار بدهید. در حالی که این کار را می کنید از دست دیگرتان استفاده کنید و خودتان را از دست او رها کنید.

فرار از چنگ مهاجم

word image 6

ممکن است فرد مهاجم از پشت به شما حمله کند و بازوهایش را دور بدنتان بپیچد. در این حالت بازوهایتان مجال حرکت کردن ندارند اما دستها و انگشتهایتان کاملا آزاد است.

از دستتان استفاده کنید و با تمام توان روی انگشت های مهاجم فشار بیاورید و تاجایی که میتوانید آنها را خم کنید تا از درد ناتوان شود. میتوانید با کف پایتان هم روی انگشتهای پای او بکوبید تا احساس درد کند.

فرار کردن از موقعیت کوه

word image 7

یکی از چالش برانگیزترین موقعیت ها که خلاصی از آن کار سختی است وقتیست که مهاجم بالای سر شما مینشنید. با این حال، تکنیک رهایی از این موقعیت به شما کمک می کند تا از این موقعیت خلاص شوید پویایی و قدرت را به نفع خودتان تغییر بدهید.

وقتی مهاجم بالای سرتان قرار گرفت با بازویتان جلوی مشت او را بگیرید و پایتان را هم به سمت عقب ببرید. بعد بدنتان را بالا بیاورید و پل درست کنید. در این شرایط مهاجم مجبور میشود دستش را روی زمین و بالای سر شما بگذارد.

حتما بخوانید: ساده ترین تکنیک های دفاع شخصی که هر کسی می تواند انجام دهد! (حرکات ضروری)

بعد بازوهایتان را دور آرنج او بپیچید و به پایین بکشید. در همین حین پایتان را جلوی همان پای موافق آرنج مهاجم بگذارید و خودتان را بالا بکشید. سعی کنید به مناطق آسیب پذیر و حساس او ضربه بزنید و موقعیت فرار پیدا کنید.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا