آموزش نکات روابط زناشویی موفق

9 تاثیر طلاق بر فرزندان (بررسی دقیق آماری)

gold

نمی توان انکار کرد که طلاق می تواند افراد مختلفی را تحت تاثیر قرار دهد. مطمعنا تاثیر انکار ناپذیری روی زوجینی دارند که تصمیم به طلاق گرفته اند . اما این تاثیرات دایره ی وسیع تری از دوستان و خانواده را نیز در بر می گیرد. فرزندان به احتمال زیاد دوران سختی را پشت سر می گذارند.

با این حساب می خواهیم نگاهی به آمار کودکان طلاق بیاندازیم. این آمار می تواند به ما کمک کند تا دریابیم چگونه یک واقعه ی آسیب زای زندگی می تواند بر کودکان اثر بگذارد.

26 نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

قبل از بررسی آماری، موارد زیر را مطالعه کنید.

 


تعمیرات و نگهداری

توی این پک فوق العاده، تعمیرات و نگهداری منزل رو خودت انجام بده، همسرت و خونواده تو سربلند کن و کلی توی مخارج اضافی صرفه جویی کن!


 

آمار جدایی خانواده ها در دنیا

  • 36.6 درصد از کل ازدواج های آمریکا به طلاق ختم می شود.
  • تقریبا از هر دو کودک یکی شاهد جدایی پدر و مادرش است.
  • 21 درصد کودکان بدون پدر بزرگ می شوند.
  • معمولا فرزندان 7 تا 14 ساله که شاهد طلاق والدین خود هستند، بیشتر مشکلات رفتاری را تجربه می کنند.
  • فرزندانی که شاهد جدایی پدر و مادرشان هستند 2 برابر بیشتر احتمال دارد که در دوره دبیرستان ترک تحصیل کنند.

آمار جدایی خانواده ها در ایران

word image 1

تاثیرات طلاق بر کودکان

1. 36.6 درصد از کل ازدواج های آمریکا به طلاق ختم می شود.

قبل از بررسی تاثیر طلاق بر فرزندان ، مهم است که نگاهی به آمار طلاق بیاندازیم. آمار طلاق در سال 2018 نشان می دهد که از هر 3 ازدواج یکی به طلاق منجر می شود که رقم بسیار بالایی است.

علاوه بر این، طبق نحقیقات منتشر شده توسط سازمان ملل، ایالات متحده سومین کشور در میزان طلاق می باشد. میزان طلاق در ایالات متحده حدود 2.9 در هر 1000 نفر است. اگر چه میزان طلاق در حال کاهش است، اما به همان نسبت میزان ازدواج نیز کاهش یافته است.

2.بیشتر افراد به دلیل عدم تعهد خیانت می کنند.

طلاق دلایل مختلفی دارد و مطمعنا هر کس دلیل شخصی خود را دارد . با این حال آمار خانواده های مطلقه نشان می دهد که 73 درصد به دلیل عدم تعهد طلاق می گیرند. 56 درصد نیز به دلیل اختلاف و بحث زیاد جدا می شوند و 55 درصد به دلیل خیانت از یکدیگر طلاق می گیرند.

46 درصد دلیل طلاق خود را ازدواج زود هنگام بیان کرده اند. 45 درصد هنگام ازدواج انتظارات غیر واقعی داشته اند و 44 درصد به دلیل عدم تناسب طلاق گرفتند. 25 درصد افراد به این دلیل جدا شده اند که در یک رابطه توهین آمیز قرار گرفتند.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

دانلود رایگان 4 تا از بهترین و جدیدترین کتاب های زناشویی که باید بخوانید

دلیل طلاق چندان اهمیتی ندارد، آن چه که دارای اهمیت است تاثیر طلاق بر فرزندان می باشد. این نکته بسیار حائز اهمیت است زیرا مراقبت از کودکان در این دوره بسیار ضروری و مهم خواهد بود.

3.تقریبا از هر دو کودک یکی شاهد جدایی پدر و مادرش است.

بر اساس آمار گرفته شده، حدود 50 درصد از کودکان آمریکایی شاهد جدایی والدین خود می باشند. از این تعداد تقریبا نیمی از آن ها شاهد ازدواج دوم والدین خود هستند . علاوه بر این، از هر ده فرزند که پدر و مادرشان طلاق گرفته اند، یک نفر شاهد از بین رفتن سه یا چند ازدواج والدینش است.

4. 21 درصد کودکان بدون پدر بزرگ می شوند.

بر اساس آمار، معمولا این پدر است که در زندگی کودک غایب است و حضوری ندارد.

تقریبا 25 درصد از کودکان با یک والد خود زندگی می کنند، که این معمولا مادر آن ها است.

آمار ها نشان می دهد که تنها 4.3 درصد از کودکان حضانت شان با پدرشان است که رقم بسیار کمی است.

word image 71

طلاق چه تاثیری بر فرزندان دارد؟

1.معمولا فرزندان 7 تا 14 ساله که شاهد طلاق والدین خود هستند، بیشتر مشکلات رفتاری را تجربه می کنند.

طبق تحقیقاتی که در کالج لندن انجام شده، کودکان در سنین 7 تا 14 سال که شاهد طلاق والدین خود هستند، احتمالا مشکلات رفتاری و عاطفی را تجربه می کنند . آمار طلاق نشان می دهد که این کودکان در مقایسه با سنین دیگر بیشتر در معرض مشکلات رفتاری و عاطفی هستند.

2.فرزندانی که شاهد جدایی پدر و مادرشان هستند، 2 برابر بیشتر در دوره دبیرستان ترک تحصیل می کنند.

آمار جالبی در مورد تاثیر طلاق بر نوجوانان وجود دارد که نشان می دهد، فرزندانی که پدر و مادر مطلقه دارند دو برابر بیشتر از همسالان خود از دبیرستان ترک تحصیل می کنند.

این آمار نشان می دهد که اگر طلاق می گیرید باید به عملکرد فرزند خود در مدرسه توجه ویژه ای نشان دهید. حتی ممکن است لازم باشد مشکل را با مربیان مدرسه در میان بگذارید تا بلکه آن ها هم چاره ای بیندیشند.

حداکثر اختلاف سنی در ازدواج چقدر باید باشد

3.احتمال ابتلا به سرطان در فرزندان طلاق بیشتر است.

دلیل این امر این است که آن ها در فعالیت هایی مانند نوشیدن زیاد الکل، سیگار کشیدن و رابطه جنسی بدون محدودیت و نظارت شرکت می کنند. این ها همه فعالیت هایی هستند که احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهند که بسیار هم نگران کننده خواهد بود.

4.فرزندان طلاق 2 برابر بیشتر اقدام به خودکشی می کنند.

این یکی از نگران کننده ترین تاثیرات طلاق بر فرزندان می باشد. البته این بدان معنی نیست که شما به دلیل افزایش احتمال خودکشی در کنار کسی زندگی کنید که او را دوست ندارید. بلکه معنای آن این است که باید توجه ویژه ای به کودک و نحوه رفتار او داشته باشید. برای فرزندان، مشاوره با یک روان درمانگر می تواند به آن ها کمک کند تا شرایط این دوران سخت را درک کنند و به خوبی پشت سر بگذارند . صحبت با فردی که مستقیما در فروپاشی خانواده نقش ندارد هم می تواند کمک کننده باشد.

5.کودکانی که پدر یا مادر مطلقه دارند، 4 برابر بیشتر دچار مشکلات اجتماعی می شوند.

یکی دیگر از بخش های آمار به نحوه تاثیر طلاق بر زندگی کودک می پردازد. این آمار نشان می دهد که فرزندان طلاق بیشتر با همسالان خود مشکل دارند و در نتیجه بزرگ شدن در کنار پدر و مادر مطلقه باعث بروز ناهنجاری هایی در اجتماع می شود.

نا امیدی و نا رضایتی از وضعیت خانه می تواند بر رفتار آن ها در اجتماع تاثیر بگذارد. حتی ممکن است این بچه ها نسبت به کسانی که با پدر و مادر خود زندگی می کنند هم کینه داشته باشند و این شرایط را سخت تر هم خواهد کرد.

6.آمار جدایی خانواده ها نشان می دهد که 70 درصد از زندانیان با محکومیت های طولانی، فرزندان طلاق هستند.

بیش از دو سوم زندانیان جرایم جدی و عمدی، در خانه ای بزرگ شده اند که در آن شاهد جدایی پدر و مادرشان بوده اند.

13 روش ایجاد تنوع در رابطه عاشقانه [راهکارهای عملی]

7.بین طلاق و عملکرد تحصیلی فرزندان ارتباط وجود دارد.

براساس آمار، بیشتر تاثیر طلاق بر فرزندان مربوط به عملکرد تحصیلی آن ها است. همان طور که قبلا هم اشاره کردیم؛ فرزندان طلاق ممکن است در دوره دبیرستان ترک تحصیل کنند، اما این همیشه بیانگر روح سرکش آن ها نیست. این اتفاق ممکن است به دلیل این باشد که نوجوان مدرسه خود را رها می کند تا بتواند شغلی انتخاب کند و به خانواده خود در پرداخت هزینه ها کمک کند و روی پای خودش بایستد.

جدا از این، فرزندانی که در زمان جدایی والدین کوچک بوده اند، به احتمال 2 برابر بیشتر ترک تحصیل می کنند و همیشه ترس از تعهد و شغل کم درآمد دارند. بعلاوه، فرزندانی که شاهد چندین بار طلاق والدین خود بوده اند نمرات کم تری در مدرسه می گیرند.

8.نوجوانانی که والدین آن ها طلاق می گیرند 300 درصد بیشتر مشکلات بهداشت روانی را تجربه می کنند.

نمی توان انکار کرد که بین طلاق و افزایش مشکلات روحی و جسمی و مسائل رفتاری ارتباط وجود دارد. در حقیقت ، نوجوانانی که والدین مطلقه دارند بسیار دچار مشکلات روحی و روانی می شوند که به دارو و مشاوره نیاز پیدا می کنند.

برخی آمار دیگر مربوط به سلامتی فرزندان می باشد. فرزندانی که با پدر و مادر خود زندگی می کنند در مقابله با کسانی که فرزندان طلاق هستند، 35 درصد سالم ترند. علاوه بر این، فرزندان طلاق بعد از طلاق والدین 50 درصد بیشتر احتمال دارد که به سختی بیمار شوند . فرزندان طلاق بیشتر دچار مشکلات گفتاری، سر درد، آسم، بیماری ها و جراحات می شوند که این آمار جای نگرانی دارد.

9.درصورت طلاق والدین، فرزندان بیشتر در معرض خطر فقر هستند.

بر اساس آمار، طلاق گرفتن اغلب می تواند به این معنی باشد که خانواده ها مجبورند با درآمد کم تری زندگی خود را بگذرانند و امرار معاش کنند. به همین دلیل، فرزندان طلاق تا پنج برابر بیشتر در معرض فقر هستند.

جمع بندی

آمار طلاق نشان می دهد که جدایی پدر و مادر تاثیرات جبران ناپذیری بر فرزندان می گذارد.

ممکن است از آمار این تاثیرات شگفت زده شده باشید، اما آمار طلاق و تاثیر آن بر فرزندان دروغ نمی گوید. به عنوان یک والد مطلقه باید بدانید که شما تنها نیستید که چنین راه سختی را در پیش دارید.

چه عواملی باعث طلاق میشوند؟ 17 دلیل اصلی در ایران

اگر چه بسیار دشوار است، اما اطمینان حاصل کنید که طلاق در نهایت برای فرزند شما مشکل ایجاد نمی کند. می توانید در این مواقع از مشاور کمک بطلبید و بهترین تصمیم را بگیرید.

منبع1 منبع2

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا