آموزش نقاشی (از مبتدی تا پیشرفته)

رشته نقاشی ایرانی چیست و جدیدترین سبک های نقاشی کدامند؟

gold

در ادامه آموزش های کاربردی نقاشی این پست شما را با هنر نقاشی ایرانی آشنا می کنیم و معروف ترین نقاشان ایران و جهان را به شما معرفی می نماییم و همچنین در پایان مطلب یکی از سبک های جدید نقاشی را به شما علاقمندان به این هنر معرفی می کنیم.

مقدمه:

هنر نقاشی که به آن نگارگری یا رسم نیز گفته می شود، فرآیندی است که طی آن رنگ بر روی یک سطح مانند کاغذ یا بوم ایجاد نقش می‌کند و اثری خلق می‌شود. فردی که بتواند به این طریق اثری ایجاد نماید نقاش نامیده می شود. نقاشی یکی از رشته‌های اصلی هنرهای تجسمی است و قدمت آن شش برابر زبان نوشتاری می‌باشد. اولین نقاشی‌های یافت‌شده در غارها حاکی از آن است که انسان‌های اولیه با کشیدن نقش حیوانات و شکارشان به نوعی خود را آمادهٔ نبرد با آن‌ها می‌کرده‌اند. از معروف ترین نقاشان جهان می توان زئوس با پاراسیو را نام برد که در دوران یونان باستان می زیسته اند و معتقدند نقاشی هنری است که در پیوند با اندیشه، جهان بینی و در شرایط حاکم بر جامعه شکل می گیرد و معنا و مفهوم پیدا می کند و نهایتا در قالب تسهیل بیان می گردد.


کلیپ آموزش هنر ایرانی در یک نقاشی:

 

لینک دانلود این ویدئو

 


نقاشی

توی این پک های فوق العاده، انواع نقاشی رو با بهترین اساتید ایرانی و خارجی یاد می گیری، طوری که توی هیچ کلاس دیگه ای یاد نخواهی گرفت! با هنرت حسابی بدرخش!


 

قدیمی‌ترین نقاشی‌ها در دنیا که متعلق به حدود ۳۲۰۰۰ هزار سال پیش می‌باشد، در گروته شاوه فرانسه قرار دارد. این نقاشی‌ها که با استفاده از افرای قرمز و رنگ‌ دانه سیاه، حکاکی و رنگ شده‌اند، تصاویری از اسب‌ها، کرگدن‌ها، شیرها، بوفالوها و ماموت‌ها را نشان می‌دهند. این‌ها نمونه‌هایی از نقاشی در غار هستند که در اغلب نقاط دنیا وجود دارند.

قدیمی-ترین-نقاشی-جهان1

هنرمند جوان کشور ما آقای مهدی قدیانو یکی از معروف ترین نقاشان ایران است. نقاشی‌های دیواری او که شهرت جهانی‌دارد، چهره‌ای زیبا و به قول خودش “آرمانی” به شهر تهران بخشید. این هنرمند37 ساله بعد از ده سال سابقه کار در نقاشی روی دیوار به تازگی کار روی بوم را آغاز کرده است و به موفقیت های زیادی هم در این زمینه دست یافته است.

پست مشابه : 10 درس آموزش نقاشی سه بعدی مبتدی-پیشرفته (فیلم رایگان)

رشته نقاشی یکی از جذاب ترین زیر مجموعه های گروه آزمایشی هنر است. رشته ی نقاشی همانند کارگردانی و بازیگری از پرطرفدارترین رشته های زیرمجموعه گرایش هنر می باشد. البته نمی‌توان تعریف نقاشی را با هنرهای تجسمی دیگر مانند گرافیک یا طراحی مشخص نمود و این به دلیل آن است که امروزه مرز بین بسیاری از هنرها شکسته شده است و نمی‌توان با خط‌کش لغات، حیطه یک هنر را تعیین کرد. رشته نقاشی فضایی را ایجاد می‌کند که هر دانشجوی خلاق متناسب با توان، سلیقه، دانش و ذهنیت خویش، دنیای خاص آفرینندگی خود را در آن می‌یابد و در نتیجه می‌تواند آثاری را خلق کند که باعث تحول خود و در مرحله بعد جامعه‌اش گردد. این رشته‌ به‌ آموزش‌ سبک‌های‌ برجسته‌ نقاشی‌ معاصر ایران‌ و جهان‌ می‌پردازد و در کنار آن‌ دانشجویان‌ دروسی‌ مثل‌ طراحی‌، اطلاعات‌ و مبانی‌ هنرهای‌ تجسمی‌، تاریخ‌ هنر و تاریخ‌ عمومی‌ نقاشی‌ را می‌گذرانند. یک‌ دانشجوی‌ رشته‌ نقاشی‌ در طی‌ تحصیل‌ در دانشگاه‌ می‌آموزد که‌ خوب‌ ببیند، تحلیل‌ کند، دانش‌ خود را وسعت‌ ببخشد و آنچه‌ را که‌ یاد گرفته‌ است‌ در سطوح‌ مختلف‌ اشاعه‌ بدهد. به‌ همین‌ دلیل‌ اگر فردی‌ قریحه‌ و ذوق‌ نقاشی‌ نداشته‌ باشد، با ورود به‌ رشته‌ نقاشی‌ فقط‌ یکسری‌ اطلاعات‌ به‌ دست‌ می‌آورد و بازدهی‌ نخواهد داشت‌.

درس‌های‌ این‌ رشته‌ در طول‌ تحصیل :

دروس‌ پایه‌:

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

مبانی‌ هنرهای‌ تجسمی‌ ، کارگاه‌ طراحی‌ پایه‌(سطح‌ یک‌) ، کارگاه‌ عکاسی‌ پایه، هندسه‌ مناظر و مرایا، کارگاه‌ چاپ‌های‌ دستی‌، کارگاه‌ حجم‌سازی‌، تجزیه‌ و تحلیل‌ و نقد آثار هنرهای‌ تجسمی‌، هنر و تمدن‌ اسلامی‌ ، آشنایی‌ با هنر در تاریخ‌.

دروس‌ اصلی‌:

کارگاه‌ طراحی‌ (سطح‌ دو) ، نقاشی‌ دیواری‌ ، کارگاه‌ نقاشی‌ دیواری‌ (سطح‌ یک‌)، کارگاه‌ نقاشی‌ (سطح‌ یک‌)، تاریخ‌ عمومی‌ نقاشی‌، تجزیه‌ و تحلیل‌ و نقد آثار نقاشی‌.

دروس تخصصی:

کارگاه طراحی (سطح سه) ، کارگاه نقاشی (سطح دو)، کارگاه نقاشی(سطح سه)، مرمت آثار نقاشی. طرح عملی جامع، طرح و رساله نهایی

این پست مرتبط را نیز ممکن است دوست داشته باشید : دانلود 10 فیلم بسیار کاربردی آموزش نقاشی بزرگسالان به زبان ساده (گام به گام)

موقعیت‌ شغلی‌ فارغ التحصیلان رشته نقاشی در ایران:

مسلماً یک‌ فارغ‌التحصیل‌ رشته نقاشی‌ می داند که‌ تنها مشغله‌ و منبع‌ درآمدش‌ نقاشی‌ کشیدن‌ نیست چرا که‌ حتی‌ نقاش‌های‌ موفق‌ و معروف‌ جهان‌ در کنار نقاشی‌، به‌ تدریس‌ نقاشی‌ نیز می‌پردازند. کاری‌ که‌ بسیار مثمر ثمر است،‌ چون‌ تدریس‌ و ارتباط‌ با دیگران‌، تأثیر به سزایی‌ در دید، ذهن‌ و اندیشه‌ یک‌ نقاش‌ می‌گذارد. در کشور ما نیز یک‌ نقاش‌ می‌تواند علاوه‌ بر نقاشی‌ به‌ تدریس‌ این‌ هنر در مراکز آموزش‌ عالی‌ یا آموزشگاه‌های‌ آزاد و به‌ فعالیت‌ در مطبوعات‌ و نشریات‌، صداوسیما، فرهنگ سراها، سازمان‌ میراث‌ فرهنگی‌، وزارت‌ فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی‌، شهرداری‌ها و … بپردازد.

سبکی جدید در خلق آثار هنری:

اگر می خواهید با جدیدترین سبک نقاشی آشنا شوید! بهتر است بدانید که هنرمندی فرانسوی به نام Marchal Mithouard توانسته است به کمک رنگ آمیزی متفاوت با رنگ هایی چشمگیر و بهره گیری از اشکالی نامنتظم و غیرمنظم پرتره هایی فوق العاده بوجود بیاورد تا سبکی جدید در ایجاد آثار نقاشی بیافریند. او این سبک نقاشی را هجوم به بیرون نامیده و معتقد است این نوع از رنگ آمیزی را از آثار فوق العاده زیبای کوبیسم پیکاسو بهره گرفته است. وی بیان داشته که در عصر امروز دیگر کسی خواهان نقاشی های تکراری با سبک هایی یکسان نیست و باید به دنبال ایجاد تنوع در این زمینه بود. اکنون این تابلوهای نقاشی در نمایشگاهی در پاریس به معرض دید مردم گذاشته شده و قرار است این آثار پس از اتمام نمایشگاه به فروش برسند.

کاربر گرامی ! لطفاً سؤالات و پیشنهادت خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا به آنها پاسخ دهیم.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. سلام و عرض ادب
    تفاوت رشته ی نقاشی ایرانی با رشته ی نقاشی در چه دروسی هست؟ آیا کسی که رشته ی نقاشی ایرانی رو بخونه میتونه مثل کسی که رشته ی نقاشی خونده کارایی و مهارت لازم رو در نقاشی داشته باشه؟

  2. سلام وقتتون بخیر میخاستم تفاوت بین رشته نقاشی با رشته نقاشی ایرانی رو بدونم؟خیلی باهم تفاوت دارن؟و اینکه بعد از ارشد بخوایم برای دکتری مهاجرت کنیم با نقاشی ایرانی میشه مهاجرت کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا