تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
سایر هنرهای مهم

آموزش دادن به دیگران: 8 نکته که هر معلمی باید بداند

آیلتس

وقتی که من یک معلم تازه کار بودم، نکات آموزشی کاربردی زیادی را از همکاران پیشکسوتم یاد گرفتم. یک نکته بسیار مهم این بود که بچه ها را بر اساس حروف الفبا بنشانم تا نام آن ها را سریع تر یاد بگیرم. بیشتر راهنمایی‌ های آن ها مفید بود. من هم تصمیم گرفتم که در صورت بد رفتاری بچه‌ ها ، آن ها را مجبور نکنم که میزشان را بچرخانند و رو به دیوار بنشینند.

به ‌عنوان یک مربی کهنه‌ کار، حالا وظیفه‌ ام این است که نکات آموزشی را بر اساس آن چه در طول زمان آموخته ‌ام، به اشتراک بگذارم که ممکن است برای معلمان دغدغه مند یا کسانی که تازه کارشان را شروع کرده ‌اند؛ مفید باشد.

1-به هر چیزی نمره ندهید

اوایل کارم، هر شب کیفی پر از تکالیف دانش ‌آموزان را با خودم به خانه می آوردم. همه چیز را جمع آوری می کردم؛ از تکالیف و تمرینات گرفته تا ورقه های امتحانی. عصر ها و آخر هفته ‌هایم را هم صرف نمره دادن به همه آن ‌ها می کردم.

اما به کارگاهی رفتم که توضیح می داد نمرات باید نشان دهنده پیشرفت و تسلط دانش آموز باشد، نه این که فقط بچه ها را مجبور به درس خواندن کند. البته من به نمره دادن به امتحان ها ادامه دادم، اما یاد گرفتم که استراتژی‌ هایی مثل کارگاه ‌های نوشتاری و کار دو نفره دانش آموزان را پیاده سازی کنم تا بچه ‌ها بتوانند با هم درس را یاد بگیرند.

2- اجازه بدهید دانش آموزان بدانند قرار است چه کار کنید

من پیش از این فقط کتاب ها را می دادم و شروع به تدریس می کردم ، اما اگر همه همراه باشند، رسیدن به هدف تان هنگام درس دادن سیار آسان تر است. دانش آموزان باید بدانند که قرار است چه چیزی را یاد بگیرند، چرا آن را یاد می گیرند و چه طور ارزیابی می شود. من این را هم یاد گرفتم که عنوان و موضوع درس آن جلسه را بگویم تا بچه ها از همان اول بدانند که باید برای چه چیزی تلاش کنند و کارشان چه طور ارزیابی می شود.

کاربردی: برای تقویت مغز خود این 100 کار را انجام دهید

3- رویه کار را توضیح بدهید

این اشتباه است اگر تصور کنید دانش‌آموزان کلاس شما می ‌دانند چه طور در یک گروه کار یا چه طور در یک اردوی علمی رفتار کنند. با این حال، اگر اکثر بچه ها بدانند که باید چه کاری انجام دهند، همکاری خواهند کرد. یادتان باشد شما به عنوان یک مربی، باید نحوه انجام کار را هم آموزش بدهید .

معلم در حال تدریس به صورت آنلاین

4- نحوه رفتار شما با دانش آموزان مهم است

آنچه به دانش ‌آموزان می ‌گویید، یا رفتاری که با آن ‌ها دارید ، می ‌تواند روز آن ‌ها را بسازد یا خراب کند. من در اوایل تدریسم، واقعا نمی ‌دانستم که یک نظر یا انتقاد غیر منتظره می ‌تواند بر کودک چه تأثیری بگذارد. وقتی بچه های خودم مدرسه را شروع کردند و ماجرای این که معلمان شان چه گفتند یا انجام دادند را بازگو می کردند، متوجه شدم که ما می توانیم روی دانش آموزان (حال چه مثبت و چه منفی) تأثیر بگذاریم. از آن به بعد، پوستری را در اتاقم نصب کردم که روی آن نوشته شده بود: ” آن ها همیشه آن چه که آموخته‌ اید را به خاطر نمی‌ آورند، اما همیشه به یاد خواهند آورد که چه طور با آن ها رفتار کردید.”

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

5- شما از زندگی خصوصی هر بچه آگاه نیستید

یکی از دوستانم در یک دبیرستان تدریس می کند و به من گفت که شنیده است دانش آموزی می گوید: “من واقعا خسته هستم زیرا دیشب مجبور شدم در کنار کسی بخوابم که خرخر می کرد. ” بچه ‌ها ممکن است با مسائلی دست و پنجه نرم کنند که ما چیزی در مورد آن نمی ‌دانیم، بنابراین وقتی تکالیف درسی انجام نمی ‌شوند، تصور نکنید که مقصرش بازی‌ های ویدیویی هستند و باید به سراغ احتمالات دیگر هم بروید!

حتما بلد باشید: روشهای کلاس شاد و فعال (13 استراتژی موثر)

6- حس شوخ طبعی تان را حفظ کنید

من برای این که معلم خوبی باشم ؛ آن قدر جدی بودم که نقشی که طنز و شوخی می تواند در کلاس درس من بازی کند را نمی دیدم. با این حال، بعد از چند سال، زمانی که مهارت‌ و اعتماد به ‌نفس بیشتری به دست آوردم، می‌ توانستم شوخی کنم. حتی دانش ‌آموزانم هم فهمیدند که می ‌توانند هر از گاهی شوخی کنند و همه با هم و در کنار هم بخندیم و شاد باشیم.

7- معاشرت با همکاران تان لازم است

فرقی نمی‌کند که به چه مناسبت یا بهانه ای باشد، در هر صورت به اشتراک گذاشتن خوشی ها و مشکلات تدریس و حمایت از یکدیگر برای بهتر کردن حال تان امری ضروری است. ایجاد روابط دوستانه و نزدیک با یک همکار حتی می تواند سطح رضایت شغلی تان را هم بالا ببرد، پس بهتر است خودتان را منزوی نکنید.

8- ارتباط شما با دانش آموزان هم مزایای خودش را دارد!

من معلمانی را می شناسم که به کلاس شان علاقه داشته اند و عاشق تدریس بودند، اما بچه ها را دوست نداشتند. آن ها فاصله حرفه ایشان را با دانش آموزان حفظ می کردند. من هم در ابتدای کارم همین طور بودم. اما وقتی در کلاس مهارت و راحتی بیشتری پیدا کردم، از برقراری ارتباط با دانش آموزانم واقعا لذت بردم و تدریس برایم سرگرم کننده تر شد.

در پایان سال، من همیشه از دانش آموزانم می خواهم که نامه ای به معلمان شان بنویسند و به آن ها بگویند که چه چیزی را دوست دارند ، چه چیزی را دوست ندارند و چه طور می توانند پیشرفت کنند. محتوای نامه ها صادقانه، خنده دار و اغلب صمیمانه است. پیشنهاد می شود که حتما امتحانش کنید. به طور مثال یکی از دانش‌آموزان برایم نوشت: “من همه کلاس ‌هایم را دوست داشتم (البته ریاضی را بیشتر از همه) و می ‌دانستم که شما به ما اهمیت می ‌دهید و این برایم بسیار با ارزش بود.”

حتما بخوانید: یادگیری معکوس چیست؟ روش انجام آن و 5 نکته

نکات تدریس آنلاین در ویدیوی زیر

 

روشهای تدریس کاربردی در کلاس های حضوری

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا