آموزش خوشنویسی با خودکار علی فراهانی+ فیلم رایگان
در ادامه ی مباحثی که از آموزش خوشنویسی انگلیسی گفتیم این بارمیخواهیم در مورد خوشنویسی با خط فارسی مطالبی را با شما به اشتراک بگذاریم امیدواریم که لذت ببرید .
مقدمه :
خوشنویسی یا خطاطی به معنای زیبا نوشتن و یا نوشتن به همراه خلق زیبایی است خوشنویسی را می توان گفت که یکی از هنرهایی است که در تمام کشورها به چشم می خورد اما بیشتر در ایران و در کشورهای اسلامی به چشم میخورد. و اما در مورد خوشنویسی ایرانی می توان گفت که تعادلی است حیرت انگیز میان تمامی اجزا و عناصر تشکیل دهنده آن.
بیوگرافی علی فراهانی :
علی فراهانی، استاد جوانِ خطاطی با خودکار، 3 سال سن داشت که به کمک پدرش خواندن و نوشتن را یاد گرفت. در نوجوانی به مدرسه موسیقی رفت و قرار بود در آن رشته بماند، اما مسیر زندگی او جور دیگری رقم خورد.
توی این پک های فوق العاده، خوش خطی رو با بهترین اساتید یاد بگیر، جوری که توی هیچ کلاسی یادت نمیدن. خط نشونه شخصیت آدمه فقط 2 هفته وقت بذار!
وی ده سال پیش خطاطی را بهصورت حرفهای شروع کرد و بیشتر تمرکزش را بر روی خطاطی با خودکار قرار داد. خودش در این ارتباط میگوید که:
” الان تقریبا روزانه بین 10 تا 12 ساعت تدریس خوشنویسی با خودکار میکنم و سعی میکنم که این هنر رو از طریق دنیای مجازی بهتر به مخاطبانم برسانم. تقریبا از 4 یا 5 سال پیش، من فعالیتم رو از طریق فیسبوک آغاز کردم و سعی کردم این هنر را ترویج بدهم و خب تا به امروز که پای این هنر به تلویزیون کشیده شد”.
سوالاتی از علی فراهانی در حیطه ی خوشنویسی که شاید سوال شما هم باشد .
- در ارتباط با هنرجوها، آیا استعداد خاصی باید داشته باشند؟
«حقیقتش، استعداد خودش را در مراحل پایانی و خیلی حرفهای نشان میدهد، اما برای کارهای روزمره و هنرجوهای در حد 3 یا 4 ترم، اصلا بحث استعداد مطرح نیست و همه میتوانند خطشان را خوب کنند، استعداد فقط در جاهای خیلی تراز اول خودش رو نشان میدهد.
- معمولا چقدر طول خواهد کشید تا یک هنرجو به یک خط استاندارد برسد؟
« بستگی دارد، بعضیها خیلی خطشون بده و این دست خطِ خیلی به اونها فشار آورده و سختی کشیدن سر این خط، خیلی تمرین میکنند و سریع پیشرفت میکنند.
عکس از خوشنویسی علی فراهانی :
آموزش خوشنویسی علی فراهانی (ویدئو) :
9 نکته بسیار کاربردی برای یادگیری بهتر و سریع تر
همانطور که یاد گرفتید، خوشنویسی میتواند به شما کمک کند تا افکار و احساسات خود را به شکل مناسبی و با زیبایی بیان کنید.این هنر یک هنر زیباپیشهای است که با تمرین و تسلط، شما میتوانید آثار زیبا و جذابی ایجاد کنید.هنگام یادگیری آموزش خوشنویسی با خودکار، میتوانید به نکات زیر توجه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید:
-
- نگهداری صحیح خودکار: اطمینان حاصل کنید که خودکار شما در شرایط خوبی است. نوک خودکار باید تیز باشد و جوهر خودکار نباید خشک یا بسیار مایع باشد.
- نگهداری درست دست: نحوه نگهداری خودکار در دست شما تأثیر زیادی بر خطنویسی دارد. دستان خود را آزاد و راحت نگه دارید و فشار زیادی روی خودکار ورودی ندهید.
- تمرین مرحله به مرحله: با مرور مراحل مختلف خوشنویسی، از ابتدا شروع کنید و به تدریج به مراحل پیشرفتهتر بروید. این رویکرد به شما کمک میکند تا مهارتهای پایه را درک کرده و بهبود یابید.
- تمرین منظم: برنامهریزی برای تمرین منظم داشته باشید. حتی تمرینهای کوچک روزانه میتوانند بهبود خوشنویسی شما را تسریع کنند.
- توجه به اندازه و فاصلهها: در زمینه خوشنویسی با خودکار، اندازه حروف و فواصل بین کلمات و خطوط نقش مهمی دارد. سعی کنید این موارد را به صورت یکنواخت و متعادل حفظ کنید.
- مشاهده الگوها: مشاهده الگوهای خوشنویسی حرفهای میتواند به شما کمک کند تا استایلها و تکنیکهای مختلف را درک کرده و به خودتان بیاموزید.
- استفاده از منابع آموزشی: از منابع آموزشی متنوع استفاده کنید. امروزه، ویدیوها، کتابها و منابع آنلاین بسیاری برای یادگیری خوشنویسی با خودکار در دسترس هستند.
- بررسی و اصلاح: خودتان را بررسی کنید و با دقت به خطوط خود نگاه کنید. اشکالات و نقاط ضعف را شناسایی کنید و سعی کنید آنها را اصلاح کنید.
- صبر و استمرار: یادگیری هنرهای خوشنویسی زمان میبرد. به خودتان زمان دهید و از اشتباهات به عنوان فرصتی برای پیشرفت استفاده کنید.
بسیار خوشحالم که بعداز کلی جستجو افتخاردارم استادی را که به دل من نشست واحساس غرور وموفقیت کردم (استاد فراهانی ) که از طفولیت شروع وراه پیروزی وموفقیت را پیموده ،من نیز به خود میبالم که چنین استادی را انخاب کنم تابنده حقیررا به شاگردی قبول فرمایند نامی معتبر وافتخار آفرین چون استاد فراهانی بزرگوارم .
برایشان آرزوی سلامتی وشادی ودرجاتی بالاتررا از حضرت دوست وقادروتوانا خواستارم .
ارادتمند : شهابی
استاد بزرگوار جناب آقای فراهانی عزیز خیلی خوشحالم ازین که بالاخره موفق شدم یه راهی پیداکنم باشما چند کلمه تبادل اطلاعات کنم من امیر بیگدلی شاملو کارمند یکی از ادارات دولتی هستم حرفه ی خوشنویسی رو دقیقا از چهارم دبستان شروع کردم وبرای کادوی تولد ۱۲ سالگیم کلاس خط انجمن خوشنویسی در نظر گرفته شد استادم جناب آقای احد پور هستند که شهرت و قوت خطشون نیاز به معرفی ندارد ایشون جز ۴ استاد مسلم نستعلیق هستند واما شما شما بینظیرید بدون تعارف و چاپلوسی عرض میکنم از منظر امثال من که ممتاز انجمن خوشنویسان رو دارم و آشنا به خط واقعا کاراتون شاهکاره بینظیره دوستدارم ببینم و بدونم چطور با ضخامت کمه نوک خودکار مثلا کلمه ی غم یا ب س شیراز رو در میارید یا با فشار بروی نوک خودکار یعنی جاهائی که باید تمام قلم باشند فشار زیاد و جاهائی مثل انتهای د ر سرکش یا ……. با فشار کم البته قطعا این فوت کوزه گریه که شما با ممارست و مجدانه بهش دست پیداکردید وقابل تحسین و ستایش بنده افتخار شاگردیتونو میتونم داشته باشم و همین که از نزدیک ملاقاتتون کنم ممنون میشم
سلام شبیه رانندگی است زمانی که میخواهید ازبین دو مانع نزدیک به هم رد شوید یابه فاصله چند میلیمتری دیوار روبرو بایستید .اول کمی خطا دارید بعد تجربه ماندگار وصحیح.دوعامل مهم یکی آنچنان برا ظریف فشار رو ساچمه کم است که برا ضخیم انگار فشار معمولی است وحال آنکه 4برابر اولی است .نکته دوم کاغذ نقش اصلی براتمرین دارد نرم باشه مثل کاغذ کاهی یاگلاسه وزیر نرم مثل چند لاروزنامه یا مقوای شبیه جلد کتاب. زراعتی دبیر ریاضی اقلیدویزد
استاد فراهانی گرانقدر
سلام و عرض ارادت
من طاهری هستم و به کار آزاد مشغول هستم . هیچ استاد و آموزگاری در زمینه خوشنویسی نداشتم و فقط به واسطه علاقه ای که این هنر داشتم با نگاه کردن به آثار اساتید و بزرگان و همچنین رفتن به نمایشگاه های خطی که گاهی اوقات در مشهد برگزار میشد شروع به تمرین کردم.
جهت رفع اشکالات ،به سایت ها و کانالهای مختلف در اینترنت مراجعه میکنم .
ولی حالا به مرحله ای رسیده ام که حضور یک استاد را لازمه ادامه این راه میدانم .
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید .
باسپاس فراوان