مهارت های روزمره برای زندگی بهتر

3 روش از بین بردن بوی سوختگی از داخل ماکروویو (کاملا موثر)

آیلتس

شرط می بندم که برای همه ما این اتفاق حداقل یکبار افتاده: شما برچسب روی ماکروویو را اشتباه خوانده اید یا غذا را به عهده فرزند نوجوانتان گذاشته اید و در نهایت بوی سوختگی همه جا را برداشته! فرقی نمی کند ذرتتان سوخته باشد یا هر غذای دیگری ته گرفته باشد؛ راهنمای امروز ما برای کمک به شماست تا بتوانید بوی سوختگی را ماکروویو خودتان بیرون کنید. از روش اول شروع کنید و اگر جواب نداد سراغ روش های بعدی بروید.

روش اول: داخل ماکروویوتان را تمیز کنید

اولین کاری که برای از بین بردن بوی سوختگی باید انجام بدهید تمیز کردن داخل ماکرووریو است. قبل از امتحان کردن روش های دیگر، اول این راه را امتحان کنید.

مرحله 1: از بخار آب استفاده کنید

تمام باقیمانده غذای سوخته را از ماکروویو خارج و آن را کاملا تمیز کنید بعد یک لیوان آب را در ظرف مناسب ماکروویو بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه آن را در ماکروویو گرم کنید. بخار آب به از بین رفتن بوی سوختگی کمک می کند.

مرحله 2: حالا با مایع ظرفشویی مایکروویو را تمیز کنید

فضای داخلی دستگاه را با یک پارچه نرم آغشته به آب و کمی مایع ظرفشویی پاک کنید. اگر ماکروویو شما مدل فولاد ضد زنگ است، در جهت بافت فلز دستگاه آن را تمیز کنید.

مرحله 3: دستگاهتان را بشویید و خشک کنید

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

حالا مایکروویو را با آب تمیز بشویید و با یک پارچه نرم و بدون پرز خشک کنید. بعد در آن را به مدت 2 تا 3 ساعت باز بگذارید تا هوا از آن خارج شود و بوی سوختگی کاملا از بین برود.

نکته مهم هنگام آشپزی: از آنجایی که ماکروویو با تبخیر آب موجود در غذاها باعث پخت آنها می شود، هر چه غذایتان خشک تر و کم آب تر باشد احتمال سوختنش بالا می رود. بنابراین حواستان به خوراکی هایی که داخل این دستگاه می پزید باشد. در ضمن بهتر است تست کردن نان را هم با تستر انجام بدهید نه ماکروویو.

از بین بردن بوی سوختگی ماکروویو

چه چیزی شوری غذا را میگیرد؟ 5 ترفند 

روش دوم: ماکروویو را با بخار آبلیمو و سرکه تمیز کنید

بعضی از بوهای خاص مثل بوی ماهی سوخته یا بوی پلاستیک به این راحتی ها از بین نمی روند. اگر متوجه شدید ماکروویو شما با روش قبلی کاملا تمیز نشده می توانید این راه را امتحان کنید. اسید موجود در پاک کننده های طبیعی مانند آب لیمو و سرکه می تواند به خنثی سازی بوها کمک کند.

مرحله 1: محلول مورد نظر برای تبخیر را آماده کنید

اول از همه، تمام تکه های سوخته غذا را از داخل ماکروویو بیرون بیاورید. سپس 1 فنجان آب را با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه در یک ظرف مناسب برای ماکروویو مخلوط کنید. بعد ظرف را داخل دستگاه بگذارید و برای 2 تا 5 دقیقه حرارت بدهید.

مرحله 2: ماکروویو را تمیز کنید

حالا فضای داخل دستگاه را با اسفنج یا حوله کاغذی پاک کنید.

نکته مهم برای تمیز کردن: اگر بوی سرکه یا آبلیمو را دوست ندارید می توانید به جای این محلول از 4 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا 2 قاشق غذاخوری قهوه مخلوط شده با آب برای تمیز کردن ماکروویو استفاده کنید.

ماکروویو را با بخار آبلیمو و سرکه تمیز کنید

نکات خانه داری مدرن برای تازه عروس ها

روش سوم: ماکروویو را یک شب کامل بو زدایی کنید

اگر حتی بعد از استفاده از روش های بالا باز هم دستگاهتان بوی سوختگی می داد می توانید از این روش استفاده کنید. البته این روش به زمان بیشتری نیاز دارد و باید یک شب کامل به این طریق ماکروویو خودتان را تمیز کنید.

مرحله 1: ماده خوشبو کننده را داخل ماکروویو قرار بدهید

قبل از اینکه بخوابید، در یک ظرف رو باز و مناسب ماکروویو کمی جوش شیرین بریزید. اگر جوش شیرین ندارید از یک تکه ذغال یا یک فنجان قهوه خشک در یک ظرف روباز استفاده کنید. در ضمن به اعضای خانواده تان بگویید که در این مدت نباید از ماکروویو استفاده کنند.

مرحله 2: بوگیر را خارج کنید و دیگر از آن استفاده نکنید

بعد از گذشت یک شب، جوش شیرین، ذغال یا قهوه خشک را از داخل دستگاهتان خارج کنید و یادتان باشد که دیگر از آنها برای پخت و پز استفاده نکنید. البته می توانید از همین موارد برای تمیز کردن وسایل دیگر استفاده کنید ولی جوش شیرین و قهوه را برای مصرف خوراکی به کار نبرید.

اگر کابینت بالای ماکروویوتان بوی سوختگی می دهد می توانید ماده بوگیرتان را در آنجا قرار بدهید تا بوی سوختگی را به خودش جذب کند.

نکته: اگر بوی سوختگی در ماکروویو خیلی شدید است ممکن است فیلتر ذغالی آن مسدود شده باشد و باید آن را تمیز کنید.

چگونه طلا را براق و تمیز کنیم؟ (8 روش حرفه ای)

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا