آموزش جوشکاری و نجاری (تصویری)

8 نکته بسیار مهم آموزش جوشکاری برق که حتما باید بدانید!

چرب زبان

در مطالب گذشته آموزش هایی را درباره جوشکاری الکترود و آرگون و همچنین آموزش تصویری جوشکاری زیر آب در اختیار شما قرار دادیم . امروز در این پست می خواهیم شما را با نکاتی که در حین جوشکاری باید رعایت کنید را به شما یادآوری نماییم.

مقدمه:

همانطور که می دانید جوشکاری یکی از مشاغل پر زحمت و یکی از رشته های آموزشی سازمان فنی و حرفه ای می باشد. جوشکاری انواع مختلفی دارد که در تمام آنها باید نکات ایمنی را رعایت کرد تا از خطرات احتمالی در امان بود.

فیلم آموزش انواع جوشکاری:

 

لینک دانلود این ویدئو

 


جوشکاری

توی این پک فوق العاده،جوشکاری رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! جوشکاری رو سریع و راحت یاد بگیر وحسابی پول دربیار!


 

پوشش مناسب حین کار:

داشتن پوشش مناسب برای ایمنی در هنگام جوش برای محافظت از اشعه ماوراء بنفش ساطع شده از قوس جوشکاری خیلی موثر است. بدون لباس آستین دار شما دچار آفتاب سوختگی خواهید شد. از  کلاه های ایمنی با قابلیت تنظیم لنز استفاده کنید تا در هنگام انجام جوشکاری بدون آسیب رساندن به چشم، به راحتی مشاهده کنید که چه انجام می دهید. یکی دیگر از راه های حفاظت از چشم استفاده از عینک محافظ در زیر کلاه جوشکاری است. چون امکان دارد قسمتی از فلز که پلیسه دارد به چشم شما اثابت کند. همچنین استفاده از دستکش برای محافظت از دستها ضروریست.

مطلب مشابه : دانلود رایگان 6 فیلم بسیار مهم آموزش جوشکاری الکترود و آرگون+جزوه pdf

تمرین جوشکاری خوب

در جوشکاری معمولا فقط به دنبال ایجاد یک خط مستقیم نیستیم. در عوض با انبر جوشکاری اتصالات حلقه ای شکل ایجاد کنید. در واقع به دنبال انجام یک حرکت دایره ای گسترده باشید. این امر موجب می شود جوش شما استحکام بیشتری داشته باشد. با استفاده از این تکنیک شما یک خط جوش زیبا و بودن عیب خواهید داشت.

آماده شدن جهت انجام جوشکاری قبل از شروع آن

  • چند نکته وجود دارد که اگر قبل از اجرای جوشکاری به آنها توجه کنید می توان موفقیت خوبی داشته باشید.
  • سطح فلز خود را تمیز کنید. با استفاده از برس سیمی، سنباده و محصولات مناسب برای تمیز کاری این عمل را می توان انجام داد.
  • محلی را که تمیز کردید با یک بتونه بپوشانید. چراکه فلز را بعد از تمیز کاری روی زمین قرار می دهید که امکان دارد آلوده به گرد و غبار و محصولات خوردگی شود.
  • نوک الکترود را چک کنید که آلودگی نداشته باشد. این امر امکان دارد به تمیزی جوش شما آسیب برساند.

انتخاب الکترود مناسب:

برای انجام جوشکاری با توجه به نوع فلز باید الکترود با قطر مناسب انتخاب کنید. برای فلزات نازک از الکترود با قطر کم و نیز برای فلزات ضخیم، از الکترود با قطر زیاد استفاده کنید. همچنین دقت کنید جنس الکترود انتخابی با فلز جوشکاری شما مطابقت داشته باشد. برای مثال اگر قصد جوش دادن آلومینیوم را دارید از الکترود آلومینیوم استفاده کنید.

جوشکاری-زیر-آب

رفع مشکلات احتمالی:

ممکن است در هنگام جوشکاری مشکلات متعددی رخ بدهد. امکان دارد که یک جوش استحکام مناسب را نداشته باشد و یا اینکه به خوبی پر نشده باشد. در این موارد شما نیاز دارید علت بوجود آمدن این مشکلات را بدانید تا آن ها را برطرف کنید. مشکلاتی که امکان دارد رخ دهد عبارتند از :

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

سوراخ شدن فلز در حین جوشکاری:

این مشکل به جهت بالا بودن آمپر دستگاه می تواند باشد. بالا بودن آمپر می تواند باعث ایجاد گرمای بسیار بالا شده و فلز جوش شما را سوراخ کند. علت دیگر این مشکل می توان سرعت پایین تغذیه الکترود باشد.

گل نگرفتن جوش و یا آلوده شدن نوک انبر جوش به فلز:

در این مورد نیز امکان دارد که میزان ولتاژ کاری بالا و یا سرعت تغذیه الکترود پایین باشد. اگر فلز زیادی به نوک انبر شما می آمیزد نشانه انجام اشتباه فرآیند است.

 لگد زدن انبر به جوش:

این مورد می توان در اثر ولتاژ بسیار پایین و سرعت تغذیه الکترود بسیار بالا باشد، رخ دهد. از نشانه های دیگر این مورد این است که جوش فقط در قسمت بالای اتصال می نشیند و شما به راحتی با انگشت می توان آن را بردارید. این نشانه ها بیان گر ایجاد یک جوش ضعیف است که حتما باید تعمیر شود.

به صدای جوش خود گوش دهید:

یک جوش خوب صدایی پایدار دارد که خیلی بالا و پایین نمی شود. صدایی شبیه به سرخ کردنی. برخی جوش ها که باید از آن ها پرهیز کنید صدایی شبیه به صدای بلند گاز یا فشفشه دارد. هریک از این ها بیان گر یک جوش با عیب و نقص است. اگر شما مهارت کافی داشته باشید می توانید با گوش دادن به صدای یک جوش بگویید که آن خوب است یا مشکل دارد.

همچنین می توانید در کنار این مطالب با : دانلود رایگان 6 فیلم بسیار مهم آموزش جوشکاری زیر آب +جزوه pdf مهارت خود را در جوشکاری بالا ببرید.

دقت بیشتر در جوشکاری بالای سر:

در جوشکاری بالای سر حساسیت ها بیشتر است قطرات فلز از حوضچه جوش ذر این حالت دیر تر از وضعیت قائم فرو می چکد جوشکاری بالای سر تقریبا به همان شیوه جوشکاری در وضعیت افقی است با این تفاوت که بلاید تا حد امکان حوضچه مذاب را کوچک نگه داشت.

در مواجه با برق زدگی چشم بایدچکار کنیم؟

  1. در اولين قدم،بايد چشمها رو خوب با آب بشوريد، خشك كنيد، و با پارچه اى تميز بطور كامل چشمهاتون رو ببنديد.
  2. براى حدود ٨-١٢ ساعت بايد چشمها بطور كامل با پارچه بسته باشن، طوريكه هيچ نورى وارد چشم نشه! اينكه برخى افراد فقط به يك اتاق تاريك ميرن و استراحت ميكنن فايده اى نداره! بلكه بايد چشمها كامل با پارچه تميز بسته بشه، بطوريكه فرد پلك هم نزنه!
  3.  از يك مسكن قوى مثل استامينوفن كدئين يا ايبو بروفن حتما استفاده كنيد! تا هم درد چشم كمتر بشه هم بتونيد بخوابيد! (هر ٦ ساعت يك يا دو قرص)
  4.  هر ٦ ساعت بانداژ چشم رو برداريد، ترشحات جمع شده رو پاك كنيد و مجدد چشم رو با پارچه ببنديد
  5. به هيچوجه از قطره هاى بى حس كننده چشم استفاده نكنيد! بسيارى از بيماران بطور سرخود قطره ى (تتراكايين) رو از داروخانه ميگيرن و توى چشم ميريزن! يا از شما بعنوان پزشك ميخوان كه براشون نسخه كنيد! يادتون باشه نسخه كردن اين قطره تتراكايين ممنوعه! وحتى پيگرد قانونى داره! اين قطره فقط بايد درمركز درمانى،اونهم براى جراحيهاى چشم استفاده بشه!
    خطر بزرگ استفاده ازين قطره، سوراخ شدن قرنيه است!
    پس يادمون باشه كه هنگام برق زدگى چشم،فقط چشمها رو ببنديم و مسكن بخوريم! معمولا بعد از ١٢ساعت اين مشكل برطرف ميشه و عارضه خاصى بجا نميذاره! اما استفاده از قطره تتراكائين،باعث آسيب جدى قرنيه ميشه!

دوستان گرامی! شما می توانید نظرات و دیدگاه های خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

از دست ندهید

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

    1. سلام خوب بود ولی راجب اینکه وقتی جوش میزنیم الکترود به اهن یافلز میچسبه چکار کنیم ک این حالت چسبندگی ایجاد نشه
      وانواع الکترود
      و درجه امپر با اهن های ضعیف وضخیم چند درجه باید باشه.
      ممنون از عوامل این اموزش

  1. سلام خیلی عالی بود
    درمورد شماره الکترود و درجه جوشکاری به صورت تخمینی مطلب بزارید ممنون

  2. سلام
    بنده تو جوشکاری برق ثابت روش آرژانتینی مشکل ندارم
    (عمودی لوله با اتصال یا لوله )
    ولی متاسفانه تو جوش افقی بالای لوله تا وسط میشه گفت جوشکاری خوب پیش میره ولی اون ۱۸۰ درجه پایین به بالا مشکل جوش آب بندی و خوش قیافه بودن اون رو دارم مجبورا جوش رو بصورت خطی از بغل میزنم یک سانت یک سانت روبه بالا میرم در صورت امکان راهتمایی لازم داشتم

  3. سلام. در هنگام پاس اول جوشکاری باید از اتصال کابل ها منفی و مثبت عوض شود ؟ در نروژ اینطور است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا