چطور ژلیش طبیعی دخترانه روی ناخن کاشت انجام دهیم؟
کاشت ناخن، یکی از کارهای ترند در حوزه بیوتی می باشد و طرفداران زیادی نیز پیدا کرده است. کاشت ناخن به افرادی که صدف ناخن زیبایی ندارند یا می خواهند دستانی همیشه زیبا و مرتب داشته باشند توصیه میشود. در این بین ژلیش یکی دیگر از ترندها در حوزه زیبایی ناخن می باشد که بر روی ناخنهای دست و پا انجام می شود. اجرای ژلیش ناخن، علاوه بر روی کاشت، بر روی کاور ناخن، لمینت و یا حتی صدف ناخن طبیعی نیز اجرا میگردد.
برای مثال، خانم هایی که خود ذاتا صدف ناخن زیبایی دارند، احتیاجی به کاشت ناخن نداشته و می توانند فقط از روش ژلیش روی ناخن طبیعی برای زیبایی دست ها و پاهای خود کمک بگیرند. ژلیش ناخن نیز مانند کاشت، پس از گذشت دوره حداقل ۳ هفته ای احتیاج به ترمیم مجدد دارد.
طرح های دخترانه کاشت ناخن، جذاب و زیبایی وجود دارند که شما با توجه به تناژ پوستی، سبک مورد علاقه و فصل های مختلف سال، می توانید از آن ها استفاده کنید.
حتما بخوانید: آموزش آرایشگری
اما درباره انجام ژلیش روی کاشت ناخن باید به یک سری نکات توجه کرد که در ادامه به آنها می پردازیم.
آموزش انجام ژلیش ناخن روی کاشت:
انجام ژلیش بر روی کاشت ناخن، سبب زیبایی و جلوه بیشتر ناخنهای شما می شوند.
اما یک سری نکته درباره اجرای ژلیش بر روی کاشت ناخن وجود دارد.
مثلا افرادی که تمایل دارند کاشت ناخن طبیعی داشته باشند، بهتر است از روشهای کاشت با ژل و یا حتی لمینت ناخن استفاده کنند. اجرای کاشت ناخن با لمینت به این صورت است که یک لایه نازک تر نسبت به کاشت پودر بر روی ناخن قرار میگیرد و سطح ناخن، ضخامت کمتری نسبت به روشهای پودر دارد.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
از طرفی، افرادی که علاقه مند به طراحی با ژلیش ناخن هستند، می توانند از ژل ها و یا پودرهای رنگی به جای بیس لاک ژل رنگی استفاده نمایند.
انجام کاشت ناخن با هریک از روشهای پودری و ژلی، دارای مراحل و ترتیب متفاوتی است که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
برای تماشای تصویری روی لینک آموزش ژلیش ناخن طبیعی بزنید و به صورت گام به گام روی مراحل ژلیش ناخن مرحله به مرحله بزنید و به صورت قدم به قدم پیش بروید.
تفاوت و شباهت مراحل کاشت ناخن:
کاشت ناخن با ژل و یا پودر دارای مراحل مختلفی میباشد و این دو روش مراحلی کاملا متفاوت دارند. وجود علت تفاوت میان مراحل کاشت پودر و ژل، تفاوت در فرمولاسیون و سیستم کاری این دو متریال است. کاشت ژل و کاشت پودر دارای تفاوت های زیادی هستند که زیباجویان می توانند بر اساس شرایط خود، از هر کدام استفاده نمایند. برای مثال:
- کاشت ناخن با ژل طبیعی تر از کاشت ناخن با پودر است.
- در اجرای ژل بوی بد لیکوئید وجود ندارد و مواد بدون بو هستند.
- کاشت با ژل زیبایی زیادی دارد اما استحکام کاشت با پودر را ندارد.
- کاشت ناخن با پودر بسیار مستحکم و خشک می باشد اما کاشت ژل مقداری انعطاف پذیر تر است.
البته کاشت پودر و ژل، هر دو دارای شباهت های زیادی نیز می باشند:
- هر دو مدل کاشت، دارای رنگبندیهای مختلف و متنوعی هستند.
- از هر دو متریال برای کاور ناخن می توان استفاده کرد.
- کاشت بدون تیپ در هر دو امکان پذیر است.
کاشت ناخن با ژل:
کاشت ناخن ژل، به چند دسته بر اساس نوع ژل تقسیم می شوند. از این رو هر کدام از روش های کاشت، دارای ابزار مختلف و متنوعی نیز می باشند. اما به طور کلی، ابزاری که در تمام روش های کاشت ناخن مشترک میباشد، شامل موارد زیر میباشد:
- ژل
- قلم مخضوص ژل
- بیس کات
- تاپ شاین
- کلینزر
- پد کلینزر
- دستگاه یو وی(uv)
اگر قصد انجام کاشت ناخن دارید، قبل از هر چیز، انواع کاشت ناخن با ژل را بشناسید:
کاشت با پلی ژل (کاشت ناخن تیوپی)
این نوع کاشت ناخن با متریالی که به صورت تیوپی و در رنگبندی متنوع وجود دارد انجام می شود. رنگبندی این نوه ژل شامل رنگ های کریستالی، هلویی، نود، سفید، صورتی و موارد دیگر می شود.
در این روش از کاشت، از قالب کاشت ناخن معمولا استفاده می شود. اما اجرای آن با فرمر و تیپ هم امکان پذیر است.
کاشت با ژل کاسه ای یا ژل بیلدر:
این روش کاشت نیز مانند کاشت ناخن با پلی ژل می باشد. تنها تفاوتی که در این روش و روش قبلی وجود دارد، سختی مواد گذاری بر روی ناخن، به دلیل کشسانی و رقیق بودن مواد می باشد.
کاور لمینت:
این روش برای افرادی مناسب است که دوست دارند ناخنهایی طبیعی و زیبا داشته باشند. تفاوت این روش با ژلیش ناخن در استخکام بیشتر و ایجاد قوس زیبای ناخن می باشد.
کاشت ناخن با پودر:
برای آموزش کاشت ناخن با روش پودر وسایل زیادی مورد نیاز است. مثل
- پودر کاشت
- جا پودری
- لیکوئید
- پمپ لیکوئید
- پرایمر
- لاک مانیکور
- ضد قارچ
- قلم پودر
- روغن کوتیکول
- تیپ
- چسب
- پوشر یا عقب زن
- نیپر یا گوشت گیر
- کاتر سرگرد و صاف
- ناخن گیر
- بافر
شایان به ذکر است که کاشت ناخن با روش پودر نیز مانند کاشت ناخن با روش ژل، به روش های مختلفی دسته بندی میشود:
- کاشت با پودر کلیر و هلویی
- کاشت گریم
- کاشت بیبی بومر
- کاشت ماربل
- کاشت فرنچ
لازم به ذکر است که تفاوت این نوع کاشتهای ناخن ژلیش و پودری در ظاهر و طراحی آن می باشد یعنی همه اصول اجرایی در این نوع کاشت یکسان می باشند و تفاوتی با هم ندارند.
آموزش کاشت ناخن و کسب درآمد بینهایت
اگر قصد دارید، در بازار کاشت ناخن بدرخشید و به درآمد های عالی از کاشت و طراحی ناخن داشته باشید، می توانید به دوره آموزش کاشت ناخن در آموزشگاه آرایشگری گل گیس سر بزنید و با مشاوره ثبت نام رایگان، رفع اشکال رایگان حین دوره و تدریس مدرس بین المللی طراحی و کاشت ناخن، بهترین ناخن کار کسب و کار خود شوید.