تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (مدت محدود)

الان بخر!
ریپورتاژ آگهی

وکیل پایه یک دادگستری

آیلتس

وکیل پایه یک دادگستری در تهران :مریم نصراللهی با مجوزهای قانونی در امر وکالت بیش از دو دهه است که در امور حقوقی به فعالیت میپردازد .

 وکیل پایه یک دادگستری در تهران ، وکیلی است که مدرک پایه یک خود را در کانون وکلای دادگستری استان تهران کسب کرده و سوگند یاد کرده باشد که در امر وکالت امین موکل خود بوده و تنها در راه حق و عدالت و حقیقت بکوشد .

وکیل، در حقوق، شخصی است که از نظر حرفه ای صلاحیت دارد تا در دادگاه حقوقی دعوای دیگری را مطرح کند.

وکیل پایه یک دادگستری کیست؟

وکیل پایه یک دادگستری کسی است که آموزش دیده و دارای مجوز برای تهیه، مدیریت و تعقیب یا دفاع از یک اقدام دادگاه به عنوان نماینده دیگری است و همچنین در مورد موضوعات حقوقی که ممکن است نیاز به اقدام دادگاه داشته باشد یا نداشته باشد مشاوره می دهد.

وکلا قانون را در موارد خاص اعمال می کنند. آنها با مشورت با موکلان خود و بررسی اسناد و مدارک به بررسی حقایق و شواهد می پردازند و دادخواست را تنظیم و در دادگاه ثبت می کنند. در دادگاه، آنها شواهدی را معرفی می کنند، از شهود بازجویی می کنند، و در مورد مسائل حقوقی و واقعی بحث می کنند. اگر در این پرونده پیروز نشدند، ممکن است در دادگاه تجدیدنظر به دنبال محاکمه یا تسکین مجدد باشند.

حق الوکاله وکلای تهران چگونه محاسبه می شود؟

وکیل دادگستری در استان تهران راساس موضوع پرونده (خانواده، مالی، ملکی، کیفری و …) نوع ورود به پرونده (به عنوان خواهان یا خوانده، شاکی یا متهم)، میزان ادله موجود برای اثبات ادعا، میزان زمان در اختیار وکیل برای بررسی پرونده، محل مرجع قضایی پرونده و … تعیین می‌گردد. هزینه وکیل یا همان حق الوکاله یکی از دغدغه های اصلی همه افراد است. نحوه محاسبه آن نیز براساس توافق قبل از شروع پرونده بین طرفین محاسبه می شود.
البته نکته قابل توجه این است همانند هر کاری، کیفیت در وکالت حائز اهمیت است. بنابراین، اگر پرونده مهمی دارید، بهتر است با در نظر گرفتن حق الوکاله مناسب، شانس خود را برای انتخاب بهترین وکیل افزایش دهید.

بیشتر بخوانید:وکیل ملکی در تهران

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه دو دادگستری چه فرقی داره؟

وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو دادگستری از نظر نقشی که دارند و وظیفه ای که انجام می دهند با یکدیگر تفاوت دارند، به این صورت که بعضی وکلا فقط به عنوان مشاور در حرفه خود فعالیت می کنند.

وکیل پایه دو دادگستری ممکن است به صورت تخصصی در قانون املاک، قانون مهاجرت، قانون مالیات، کار خود را ادامه داده و به متقاضیان خود مشاوره حقوقی بدهد، به طور کلی وکیل پایه دو دادگستری یا مشاوران حقوقی عمدتأ برای یک سازمان یا شرکت خصوصی کار می کنند.

ریپورتاژ

تفاوت مشاور حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

به طور کلی تفاوت بین مشاوره حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری در نوع فعالیت می باشد، به گونه ای که مشاوره حقوقی می تواند در شرکت های بزرگ برای رشد و شیوه های تجاری، مشاوره های کسب و کار را ارئه دهد اما وکیل پایه یک دادگستری در دادگاه کیفیری می تواند حضور پیدا کند و از موکل خود دفاعیات لازم را انجام دهد.

پس برای مشکل حقوقی بزرگ و یا پرونده های جنایی و… که باید طبق قوانین حل و فصل گردند مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری بهترین گزینه می باشد، اما برای مسائل کوچکتر که برای حلشان نیاز به مشاوره است، کمک از منشاوره حقوقی می تواند برایتان کافی باشد.

چرا وکیل پایه یک دادگستری

از آنجایی که اصطلاحات حقوقی بسیار سخت و عمیق هستند و تنها با کمک وکیل می توان آنها را درک و شناسایی کرد، پس هنگام مواجه با مشکل برای اینکه مطمئن باشید بدون دغدغه و نگرانی می توانید در دادگاه حضور یابید و کار خود را پیش ببرید بهتر است از یک وکیل دادگستری با تجربه کمک بخواهید، چرا که قاضی با ادعای وکیل و با توجه به صحبت های او  به پرونده رسیدگی کرده و تصمیم نهایی را اخذ می نماید.

ویژگی‌های بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران

۱– بهره‌مندی از دانش حقوقی تخصصی

بهره‌مندی وکلا از دانش حقوقی و تسلط کامل آن‌ها به قوانین نقش به سزایی در به سرانجام رساندن پرونده‌های حقوقی دارد. پیچیدگی مسائل حقوقی و دشواری های مربوط به آن نشان دهنده این موضوع است که بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران باید از دانش حقوقی بالایی برخوردار باشد. همچنین با توجه به گستردگی مسائل حقوقی، بهترین وکیل در حوزه خاصی از حقوق باید دارای تخصص باشد. بنابراین بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران، وکیلی است که از دانش حقوقی تخصصی بهره ببرد.

جهت دریافت مشاوره ملکی حقوقی اینجا کلیک کنید.

۲– تجربه کاری مناسب

بهترین وکیل باید از تجربه کاری مناسبی برخوردار باشد. او باید، از یک سو تجربه پذیرش وکالت در پرونده‌های زیادی را داشته باشد و از سوی دیگر این پرونده‌ها را با موفقیت به سرانجام رسانده باشد.

۳– ساختار سازمانی مناسب

امروزه ارائه خدمات حقوقی با کیفیت، بدون به کار گیری ساختار سازمانی مناسب غیر ممکن است. وکیلی که از ساختار سازمانی و اداری مناسبی برخوردار نباشد، نمی‌تواند بهترین خدمات را به شما ارائه دهد.

۴– فعالیت در قالب گروه حقوقی

وکالت فردی امروزه جایگاهی در دنیا ندارد. بهترین وکلای دادگستری، وکلایی هستند که در قابل گروه حقوقی فعالیت می‌نمایند. گروه‌های حقوقی با بهره‌مندی از وکلای متخصص در دپارتمان‌های تخصصی حقوقی مختلف، مانند دپارتمان حقوق املاک و اراضی، دپارتمان حقوق تجارت بین‌الملل، دپارتمان حقوق مالکیت فکری در ارائه خدمات حقوقی تخصصی نسبت به وکلای فردی، بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

۵– صداقت و امانت داری

صداقت و امانت داری از جمله مهترین ویژگی‌های وکیل دادگستری است. وکیل دادگستری باید فردی صادق و امانت دار باشد. وکیل صادق و امین خود را جای شما قرار می‌دهد و به نحوی کار حقوقی شما را پیش می‌برد که برا شما بیشترین نفع و فایده را داشته باشد.

۶– شفافیت در عملکرد

شفافیت در عملکرد نقش به سزایی در ایجاد اعتماد در موکل دارد. ارائه گزارش دقیق و به روز از آخرین اقدامات به موکل در ایجاد شفافیت در عملکرد وکیل بسیار مؤثر است. وکیل باید با بیانی ساده و قابل فهم و با شفافیت گزارشی از آخرین اقدامات خود را به موکل ارائه دهد.

۷– توانایی متقاعد کنندگی

یک وکیل خوب از این ویژگی برخوردار است که می‌تواند قضات را متقاعد نماید که رأی خود را به نفع موکل او صادر نمایند. ویژگی متقاعد کننده بودن طیف بسیاری از موضوعات را در بر می‌گیرد. در واقع نحوه ارائه اسناد به دادگاه یا شیوه ارتباط کلامی با قضات در ویژگی متقاعد کنندگی وکلا بسیار مؤثر است.

ریپورتاژ

۸– برقراری ارتباط

وکلا باید مهارت ارتباط کتبی و کلامی قوی داشته باشند. در واقع از آنجایی که مسائل حقوقی پیچیده و دشوار هستند یک وکیل خوب باید از توانایی بیان این مسائل به صورتی ساده با موکل خود بهره‌مند باشد و بتواند با موکل خود ارتباط برقرار نماید. همچنبن ارتباط کلامی و کتبی وکلا با قضات در دفاع از موکل در دادگاه و یا از طریق نوشتن لایحه دارای اهمیت شایانی است.

۹– توانایی استدلال کردن

بخش اعظم کار یک وکیل، استدلال کردن از طرف موکل خود است. به هنگام حضور در دادگاه زمانی که شما با اظهارات طرف مقابل مواجه می‌شوید باید به جای تسلیم شدن در برابر این اظهارات فردی باشید که علاقه‌مند به بحث و گفتگو است و برای قانع کردن قضات دادگاه از توانایی استدلال کردن برخوردار می‌باشد. استدلال‌های وکیل باید به اندازه‌ کافی روشن، واضح و قانع کننده باشند و به نحوی بیان شوند که موجب استیفای حق موکل گردند.

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا