ریپورتاژ آگهی

آموزش جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی

آیلتس

یادگیری جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی، مقدمه راه اندازی یکی از پرسودترین و ساده ترین کسب و کارهای خانگی حال حاضر است. این فرآیند با انتخاب یک دستگاه جوجه کشی مناسب و تهیه تخم های نطفه دار شروع شده و با مراقبت های لازم از تخم ها و فرآیند جوجه کشی در دستگاه ادامه پیدا می کند. در این راهنما همراه ما باشید تا به فرآیند کلی جوجه کشی تخم پرندگان با دستگاه جوجه کشی خانگی آشنا شوید.

مراحل جوجه کشی با دستگاه خانگی

در ادامه آموزش جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی را به صورت گام به گام می بینید.

مرحله اول: تهیه دستگاه جوجه کشی خانگی

خرید دستگاه جوجه کشی خانگی مناسب، اولین تصمیمی است که آینده کسب و کارتان را تعیین می کند. در خرید این دستگاه باید ظرفیت، سیستم کنترل دما و رطوبت، سیستم چرخش تخم ها، تهویه، کیفیت ساخت و جنس بدنه، صفحه نمایش و کنترلر دیجیتال و… را لحاظ کنید. بهترین دستگاه جوجه کشی خانگی باید بدنه ای مقاوم در برابر زنگ زدگی (گالوانیزه با پوشش رنگ الکترواستاتیک یا PVC مقاوم)، سنسور های مناسب محیط دستگاه (NTC و SHT)، سیستم کنترل حرفه ای و کم استهلاک، دمای یکسان در تمام نقاط داخل دستگاه داشته باشد.

دستگاه جوجه کشی خانگی

مرحله دوم: خرید تخم های نطفه دار

جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی فقط مختص تخم مرغ نیست. تخم انواع پرندگان را می توانید در تعداد بالا پرورش دهید. اما هر پرنده ای را انتخاب کردید، دقت کنید که تخم های آن کاملاً سالم و بدون ترک باشند. در بهترین حالت باید 1 تا 7 روز از زمان تخم گذاری گذشته باشد. اگر عمر تخم ها بیشتر از این باشد، احتمال جوجه دهی کاهش پیدا می کند. حتما از افراد و مزارع معتبر که برای گله مادری تخمگذار از تغذیه کامل و مفید استفاده میکنند تخم نطفه دار تهیه کنید.

مرحله سوم: قرار دادن تخم ها داخل دستگاه

قبل از قرار دادن تخم های نطفه دار، دستگاه را با مواد ضدعفونی کننده تمیز کنید تا از رشد میکروب ها جلوگیری شود. نیازی به ضدعفونی تخم های نطفه دار نیست و تخم ها را با فاصله مناسب در دستگاه قرار دهید. دقت کنید که تخم ها به صورت افقی یا در حالتی که نوک باریکشان روبه پایین است، در دستگاه قرار می گیرند.

مرحله چهارم: مراقبت از تخم ها

یکی از نکات حیاتی در آموزش جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی، ایجاد شرایط مناسب است. برای مثال بیشتر دستگاه های جوجه کشی خانگی، تخم ها را به صورت خودکار می چرخانند. اما اگر دستگاه شما این قابلیت را ندارد، باید روزانه 3 تا 5 بار تخم ها را به آرامی بچرخانید. فراموش نکنید که در روزهای پایانی جوجه کشی (از روز 18 به بعد)، دیگر تخم ها را نچرخانید.

اما مهم ترین نکته، کنترل دما و رطوبت در طول دوره جوجه کشی است. دو متغیری که در دوره های مختلف متفاوت اند. در زمان هچر نسبت به ستر دما باید کاهش و رطوبت افزایش داشته باشد. که در ادامه توضیح دادیم.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

در جدول زیر دما و رطوبت مناسب دو دوره ستر و هچر را برای 10 پرنده محبوب می بینید. ستر، دوره اول جوجه کشی است. دوره ای که رشد نطفه داخل تخم شروع شده و رفته رفته به جوجه کامل تبدیل می شود. اما هچر دوره پایانی جوجه کشی و معمولاً سه روز آخر است. واحد دما در این جدول درجه سانتیگراد و واحد رطوبت میزان درصد است.

نوع پرندهدمای ستررطوبت ستردمای هچررطوبت هچر
مرغ37.76037.270
اردک37.55537.570
کبک37.76037.270
بلدرچین37.76037.270
بوقلمون37.55537.570
شترمرغ36.320 تا 2536.625 تا 30
قرقاول37.66037.270
غاز37.55537.570
کبوتر37.5603770
طاووس37.76537.275

مرحله پنجم: خروج جوجه ها از تخم

جوجه ها معمولاً در روزهای 21 یا 22 کم ‎کم از تخم خارج می شوند. این فرآیند ممکن است چندین ساعت طول بکشد. به این مرحله هچینگ هم گفته می شود.

مرحله ششم و آخر: مراقبت از جوجه ها

در آخرین مرحله از آموزش جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی، جوجه ها باید به مدت 24 ساعت در دستگاه بمانند تا خشک شوند و قدرت بگیرند. سپس می توانید آنها را به بستر پرورش منتقل کنید. دمای این بستر باید حدود 35 درجه سانتیگراد باشد. به جوجه ها آب تمیز و غذای مناسب بدهید.

بهترین دستگاه جوجه کشی خانگی

جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی در صورتی نتیجه می دهد که در دستگاه مناسبی اجرا شود. برای انتخاب دستگاه بهتر است با کارشناسان فروشنده مشورت کنید. اما دستگاه های زیر جزو پرکاربردترین گزینه های حال حاضر و همگی از تولیدهای کارخانه بلدرچین دماوند هستند.

1- دستگاه جوجه کشی مدل داتیکس 5

با خرید دستگاه جوجه کشی داتیکس 5 (DATIX 5) میزان ظرفیت جوجه کشی (یعنی 56 عدد تخم) را در اختیار خواهید داشت. این دستگاه فضای بسیار کمی را اشغال می کند و می تواند به صورت رومیزی استفاده شود. بنابراین گزینه ای عالی برای شروع این کار محسوب می شود. دستگاه داتیکس در حال حاضر بهترین دستگاه جوجه کشی خانگی در بازار ایران است. بدنه دستگاه از جنس ABS درجه یک و دارای 4 فن است که گردش هوای کاملا یکسانی دارد.

2- دستگاه جوجه کشی 126 عددی

با خرید دستگاه جوجه کشی 126 عددی، با نام تجاری dq40sh، می توانید 126 عدد تخم انواع پرندگان را پرورش دهید. قیمت این دستگاه و مصرف انرژی آن هم نسبتاً پایین است. البته دقت کنید که ظرفیت دستگاه برای تخم های مختلف متفاوت است.

3- دستگاه جوجه کشی 210 عددی

اگر به دستگاه جوجه کشی خانگی با ظرفیت بالاتر نیاز دارید، پیشنهاد ما نمونه 210 عددی است. با خرید دستگاه جوجه کشی 210 عددی، مدل DQ 50 از سیستم 1کنترل DQIG با فناوری DRY & WET نیز بهره مند خواهید بود. تولید رطوبت در این دستگاه کاملا اتوماتیک و صفر تا صد کار جوجه کشی کاملا اتوماتیک انجام میشود.

خرید بهترین دستگاه جوجه کشی از بلدرچین دماوند

در این مقاله به همراه آموزش جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی خانگی، سعی کردیم دیدگاهی اجمالی به این فرآیند داشته باشیم. اما برای اطلاع از جزئیات و انتخاب دستگاهی متناسب با نیازهای خود، پیشنهاد می کنیم با مشاوران بلدرچین دماوند مشورت کنید.

تمام محصولات این مجموعه تحت استانداردهای بین المللی تولید شده اند و قابل استفاده در خانه، آزمایشگاه، مدارس و … هستند. ضمن این که از گارانتی و خدمات پس از فروش حرفه ای و کاملا واقعی نیز بهره مندند. برای دریافت مشاوره یا ثبت سفارش کافی است با شماره 02177955451 تماس بگیرید.

بهترین دستگاه جوجه کشی

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا