تا 80 درصد تخفیف واقعی!! پکیج های آموزشی (جمعه سیاه)

الان بخر!
ریپورتاژ آگهی

آموزش حس در بازیگری در دوره آموزش بازیگری کودک بارانا

آیلتس

حس در بازیگری چه معنا و جایگاهی دارد؟ این مهم‌ترین سوالی است که هر بازیگری در شروع کار حرفه‌ای باید از خود بپرسد. بازیگرهایی که حس‌ ها را خوب می‌شناسند و از راه های تقویت حس در بازیگری آگاه هستند، راه کوتاه ‌تری را برای پیشرفت و موفق شدن در این رشته طی می‌کنند. شناخت تمرین‌هایی که برای بهتر شدن و تقویت انواع حس در بازیگری مورد استفاده قرار می‌گیرند، گامی بزرگ برای حرفه ‌ای شدن بازیگر کودک است که آموزشگاه بازیگری کودک بارانا به هنرجویان خود آموزش می‌دهد.

حافظه حسی (Sence Memory) از تکنیک‌های مهم بازیگری است که در دوره آموزش بازیگری کودک بارانا به صورت حرفه ای آموزش داده می شود، که در آن بازیگر با استفاده از حواس مختلف پنج‌گانه، می‌تواند به عواطف و احساساتی که مدنظرش است، دسترسی پیدا ‌کند. این تکنیک جالب برای اولین بار توسط استانیسلاوسکی پایه ‌ریزی شد و بعدها افرادی چون لی استراسبرگ و استلا آدلر هم از آن استفاده کردند و آن را گسترش دادند.

نکته مهم برای بازیگران تفاوت بین حافظه حسی و حافظی عاطفی (Emotional Memory) در حافظه عاطفی بازیگر با استفاده از به یاد آوردن خاطره‌ای در زندگی شخصی خود، مشابه با آن چه در متن نمایش اتفاق می‌افتد، سعی در به‌ وجود آوردن حسی خاص را دارد. اما در حافظه حسی احساسات مختلف از طریق حواس پنج‌گانه به کمک بازیگر می‌آیند و کار او را حرفه ای می کند.

حافظه حسی یک تکنیک آماده‌سازی بازیگر است، نه تکنیکی برای استفاده در حین اجرا. شما به‌ عنوان بازیگر باید بهترین حواس و بهترین واکنش‌ ها را نسبت به محرک ‌ها داشته باشید و اگر این مهارت ‌ها را به‌خوبی تقویت نکرده باشید، بازی شما سطحی، کم‌ اثر و تصنعی می‌شود. پیدا کردن روش تقویت انواع حس در بازیگری فرآیندی طولانی دارد و بازیگران باید پیش از آن که به‌صورت حرفه‌ای وارد این حرفه شوند، به تقویت این حواس بپردازند. بر همین اساس تقویت اصولی این حواس در کلاس‌های بازیگری معتبر که به‌خوبی از روند تربیتی بازیگر آگاه باشند، برای بازیگرانی که قصد ورود به بازیگری را دارند، ضروری است

 حافظه حسی چیست و چه کاربردی دارد؟ مورد دیگری در دوره بازیگری کودک بارانا

حافظه حسی یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین تکنیک‌های بازیگری است که به ایجاد حس مورد نظر در بازیگر، کمک می‌کند. در واقع در این تکنیک، بازیگر با استفاده از حواس پنج گانه خود، تلاش می‌کند تا به عواطف و احساسات نقش خود دست پیدا کند. در این رابطه باید توجه داشته باشید که میان حافظه حسی و حافظه عاطفی، تفاوت وجود دارد. در واقع در حافظه عاطفی، بازیگر با بازسازی خاطرات زندگی شخصی خود، سعی می‌کند یک احساس خاص را ایجاد کند، اما در حافظه عاطفی، این حواس پنج گانه هستند که بازیگر به سراغ آن‌ها می‌رود تا بتواند احساسات مورد نظر خود را ایجاد نماید.

انواع احساسات در بازیگری کودک

حس در واقع اصلی‌ترین مولفه‌ای است که بازیگر باید بر روی آن تمرکز داشته باشد. به طور کلی انسان دارای حواس مختلفی است و بازیگران برای اینکه بتوانند یک نقش را به خوبی بازی کنند، نیاز دارند تا از نظر حسی با نقش خود ارتباط بگیرند. همچنین یکی از مهم‌ترین مواردی که باعث تأثیرگذاری یک بازی می‌شود، توانایی قوی حس گیری در بازیگری توسط بازیگر خواهد بود. هرچه بازیگر بیشتر در این زمینه از مهارت بیشتری برخوردار باشد، کار او جذاب‌تر و ماندگارتر خواهد بود. آموزش تئاتر به کودکان در سنین رشد و یادگیری، با تقویت کردن اعتماد به نفس کودکان به آن‌ها کمک می‌کند تا احساسات خود را بیان کنند.  ریپورتاژ

به طور کلی انسان، دارای 6 حس مختلف است. توجه به این احساسات، شناخت آن‌ها و پرورش صحیح آن‌ها، یکی از معیارهای اصلی پیشرفت در بازیگری و یادگیری حس گیری است. در ادامه احساسات مختلف و راهکارهای تقویت آن‌‌ها را بررسی خواهیم کرد:

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

     حس لامسه و راه‌های تقویت آن

حس لامسه یکی از مهم‌ترین حس‌ها در بازیگری بوده و به افراد برای دریافت و پذیرش حس از سمت دیگران بسیار موثر است. تربیت درست حس لامسه موجب واقع‌گرایی بازی بازیگر کودک و ایجاد صداقت در بازی او می‌شود. تمرینات مختلفی برای تقویت حس لامسه وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به خوردن یک خوراکی و توجه به پایین‌رفتن آن از گلو و نای، لمس اشیاء گوناگون با دست و دقت‌کردن به بافت، جنس، اندازه، وزن و حس‌کردن و توجه به قطرات آب در زمان بارش باران و دوش‌گرفتن اشاره نمود.

      حس چشایی و راه‌های تقویت آن

حس چشایی یکی دیگر از انواع احساسات مهم در بازیگری است که در انتقال مطلب و مفهوم بسیار تأثیرگذار است و به چشم مخاطب می‌آید. در واقع شناخت طعم‌ها و تأثیر هر کدام بر فرد، یکی از عوامل مهم در شناخت انواع حس در بازیگری است. راهکارهای مختلفی برای تقویت این حس وجود دارد. برای مثال می‌توان نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها مختلف را مصرف نمود و پس از مدتی برای یادآوری طعم آن تلاش کرد. همچنین می‌توان یک لیوان آب سر نوشید و تظاهر کرد که نوشیدنی یک چای یا قهوه داغ است.

 حس بینایی و راه‌های تقویت آن

حس بینایی بازیگران، یکی دیگر از احساسات پراهمیتی است که باید به آن توجه شود. یک بازیگر موفق، همواره به خوبی مشاهده نموده و نسبت به افراد عادی، بیشتر به محیط اطراف دقت می‌کند. در واقع باید به این نکته توجه داشت که حس بینایی، باعث می‌شود تا تمرکز افزایش پیدا کرده و بازیگر در ارتباط چشمی موثر، به شیوه‌ای قابل‌قبول عمل کند. برای تقویت این حس، می‌توان راه‌های مختلفی را امتحان کرد. برای مثال می‌توان فرآیند حل شدن قند در آب را مشاهده نمود، یک گل و جزئیات آن را به طور دقیق بررسی کرد، تمامی اجزای صورت خود را در آینه مورد بررسی قرار داد، به مردم و رفتار آن‌ها با دقت بسیار زیاد توجه کرد.

       حس شنوایی و راه‌‌های تقویت آن

حس شنوایی یکی دیگر از ابزارهایی است که بازیگر برای ارتباط موثر با دیگران از آن استفاده می‌کند. در واقع زمانی که فرد یا بازیگر نتواند درست و خوب بشنود، نمی‌تواند به خوبی پاسخ دهد. در واقع عکس‌العمل و پاسخ مناسب از سمت بازیگر، نیازمند قوی‌بودن حس شنوایی او است. برای تقویت حس شنوایی نیز مانند حس‌های دیگر، راه‌های مختلفی وجود دارد. از جمله این راه‌ها می‌توان به گوش کردن به رادیو، گوش کردن به صدای حیوانات و توجه به تفاوت‌های آن‌ها، گوش‌کردن به صدای اطراف با چشم بسته و سعی در یادآوری آن‌ها، دقت به صدای محیط اطراف، بدون مشاهده منبع صدا و… اشاره نمود.

        حس بویایی و راه‌های تقویت آن

حس بویایی یکی دیگر از احساسات است که شاید به نظر از اهمیت کمتری در بازیگری برخوردار باشد. اما توجه به این حس و تقویت آن، باعث می‌شود تا بازیگر دقتی قوی‌تر داشته باشد و حس درونی او تقویت شود. از راه‌های تقویت حس بویایی می‌توان به بو کردن گل‌ها، بو‌کردن دود و غذاهای مختلف، بو کردن عطرهای گوناگون و… اشاره کرد.

بازیگری نیازمند توجه به احساسات مختلف و تقویت حواس پنج گانه‌ است. به طور کلی حس‌هایی که باید به صورت دقیق مورد توجه قرار بگیرند شامل حس بویایی، چشایی، لامسه، بینایی و شنوایی هستند. آموزشگاه بازیگری کودک بارانا، این حواس پنجگانه را از ابتدا به بازیگران کودک آموزش می‌دهد تا با بالاتر رفتن سن و تمرین مداوم آن‌ها به یک بازیگری حرفه‌ای و سوپر استار تبدیل شوند.

اهمیت حس گیری در بازیگری

حتماً به این موضوع توجه داشته باشید که حافظه حسی، یک تکنیک آماده‌سازی بازیگری است و از آن نمی‌توان در حین اجرا استفاده نمود. توجه به این تکنیک و افزایش توانمندی‌های فردی در احساسات مختلف، باعث می‌شود تا بازی فرد، سطوح عمیق‌تر و موثر‌تری را لمس کند. در واقع فرد باید بتواند در موقعیت‌های حسی پراهمیت، با استفاده از تکنیک‌های مختلف به حس مورد نظر برسد. چراکه اگر ایجاد حس در بازیگری کیفیت خوبی نداشته باشد، مخاطب و بیننده نمی‌توانند با بازیگر ارتباط بگیرند..

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا