آموزش شنا از مبتدی تا پیشرفته (تصویری)

چند تمرین ساده برای یادگیری سریعتر نفس گیری موقع شنا کردن

چرب زبان

پست امروز ما به بررسی تمرینها و نکات اساسی برای آشنایی با تکنیکهای تنفسی مناسب موقع شنا کردن اختصاص دارد. این تکنیکها بسیار مفید و کاربردیاند چون یکی از چالشها مهم و پیش روی همه شناگرها یادگیری نحوه صحیح نفس کشیدن است. حباب تولید کردن (مثل تصویر بالا) از طریق بینی یکی از تمرینهای خوب برای یادگیری کنترل تنفس است.

وقتی نحوه کنترل تنفس در آب را یاد گرفتید و با تکنیکهای صحیح شنا کردن هم آشنا شدید، خیلی راحتتر و سریعتر میتوانید شنا کنید و لذت بیشتری هم از آن میبرید.

نکات اساسی و مهم درباره نفس کشیدن موقع شنا کردن

اول باید به چند نکته کلی اشاره کنیم:

 


آموزش شنا

توی این پک فوق العاده، شنا رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! توی دو هفته یه شناگر حرفه ای شو و همه رو انگشت به دهان کن!


 

1-عینک شنا به چشمتان بزنید. بدون عینک شنا، آب وارد چشمها میشود و تحریکشان میکند. این مساله جلوی دیدتان را میگیرد و باعث استرس و اضطرابتان موقع شنا کردن میشود.

وقتی عینک شنا روی چشمتان باشد، خیالتان راحت است و با آرامش بیشتری شنا میکنید. همین مساله باعث میشود تکنیکهای تنفس را راحتتر و سریعتر یاد بگیرید.

2- وقتی موقع شنا کردن سرتان را زیر آب می برید نباید نفستان را حبس کنید. تکنیک درست این است که روی آب نفس بگیرید و زیر آب بازدم کنید.

اگر این کار را درست و صحیح انجام بدهید، باید موقع چرخیدن یا بلند کردن سر، ریههایتان تقریبا خالی باشند تا دوباره نفس بکشید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

3- بلافاصله بعد از اینکه آب از دهانتان خارج شد نفس بکشید. اگر در حرکت قبلی و زیر آب بازدم کرده باشید الان باید موقع بیرون آوردن سر از آب به راحتی نفس بکشید.

تمرینهای اساسی و پایه برای تنفس موقع شنا

برای آشنایی با تکنیکهای تنفس در آب از تمرینهای زیر استفاده کنید. حتما قبل از شروع تمریناتتان عینک شنا بزنید.

  • تمرین شماره 1: در آب کمعمق نفستان را حبس کنید. بعد کمی به سمت پایین خم شوید تا سرتان کاملا زیر آب برود. چند ثانیه در همان وضعیت بمانید و بعد بلند شوید.
  • تمرین شماره 2: این تمرین هم شبیه تمرین شماره 1 است، با این تفاوت که باید از طریق بینی و زیر آب عمل بازدم را انجام بدهید؛ بنابراین وقتی سرتان را پایین میبرید باید از بینیتان حباب خارج شود.
  • تمرین شماره 3: درست مثل تمرین2 عمل کنید؛ اما این بار حبابها را هم از بینی و هم از دهانتان خارج کنید.
  • تمرین شماره 4: در آب کمعمق کمی به پایین خم شوید. در این حالت آب باید تا ارتفاع بین بینی و دهانتان بالا بیاید. حالا تمرین کنید که از طریق بینیتان که بالای آب است نفس بکشید و از راه دهان که زیر آب است بازدم کنید.
  • تمرین شماره 5: صورتتان را در آب کم عمق فرو ببرید و سعی کنید از دهان یا بینی و یا هر دو حباب تولید کنید. بعد لبه استخر را بگیرید و سعی کنید بدنتان را در وضعیت افقی قرار بدهید. در این حالت سرتان باید به سمت پایین باشد. به حباب تولید کردن از راه بینی و دهان ادامه بدهید. برای اینکه بتوانید به راحتی حالت افقی و صاف بدنتان را حفظ کنید میتوانید از حرکات تند و کوتاه پاها استفاده کنید.
  • تمرین شماره 6: در قسمت کمعمق آب بالا و پایین بروید. موقع بالا آمدن نفس بگیرید و وقتی سرتان را زیر آب بردید بازدم کنید و هوا را بیرون بدهید.

این تمرین باعث میشود به تنفس ریتمیک و موزون عادت کنید و بعدها وقتی حرکات مختلف شنا را یاد گرفتید این مهارت بدردتان میخورد.

جمع بندی

امیدواریم نکات و تکنیکهای گفته شده در این مطلب برایتان مفید بوده باشند. تمرین کنید تا بهتر و بیشتر بتوانید ریتم نفس کشیدنتان زیر آب را کنترل کنید. موفق باشید.

نکات مبتدی شنا

نکات پیشرفته تر شنا

میلاد حیدری

هدفم از راه اندازی سایت، آموزش هنر و مهارت های لازم برای هموطنان عزیزم در سراسر دنیاست. به امید روزی که آگاهی در بین هموطنانم فراگیر شود. سوالات خود را مطرح فرمایید در حد توان پاسخ خواهم داد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. درود.بسیار عالی بودند
    اقای حیدری یکی از چالش های تست نجات غریق شنای سربالااست.لطفا بفرمایید چه کار کنیم تا اب داخل گلومان نپرد و ما را از ادامه مسیر باز ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا